שבירת השיא זה דבר בלתי נמנע. מיאמי כן יגיעו עד הסוף, לטעמי. אבל אם יש דבר אחד בטוח - ההגנה שלהם תהיה הכי טובה בליגה.
אז אתה מבסס את ה"כמעט וודאי" שלך על מילה של בן אדם שהואשם בהתעללות מינית בחמישה מבנותיו, שככל הנראה מצא לתשומת לב תקשורתית, כי כל חייו האמיתתים כבר מאחוריו ? כן, זה בוודאות קרה...
לא, חכמולוג, הלינק הזה מתאר את התקרית, בתגובה לשאלתו של ארז שלא ידע על איזו שמועה מדובר. ההוכחות: בכתב ובאודיו למקתשים. http://deadspin.com/5581905/colin-cowherd-...spn-not-pleased ביל סימונס אמר בערך את אותם הדברים בפודקאסט שלו. יש תקרית שפורסמה, שמערבת את לברון ג'יימס ואחד מחבריו לקבוצה, שאסור לESPN לדבר עליה. בתור אחד כמוך שמאוהב בתאוריות קונספירציה חסרות בסיס, אתה אמור להיות all over סיפור שכזה שגם מגובה בראיות.
דומארס הפך להיות נואש כשהוא בזבז את כל המקום בתקרת השכר בשנה שעברה ובזבז 100 מיליון דולר עבור בן גורדון וצ'ארלי וילאנואבה. גולת הכותרת של הקיץ הזה היא החתמה מחדש של ויל ביינום וחוזה מינימום לטי מאק, שנראה כל כך רע שwashed up ריפ המילטון ליידו נראה כמו דויין וייד. לוטרי, הנה הפיסטונס באים!
לא מבין איך טי מאק על חוזה מינימום,הוא כמובן לא אותו שחקן של פעם אבל עדיין לא כזה נוראי בשביל לקבל חוזה מינימום.
הוא צריך להגיד תודה שהייתה קבוצה שבכלל רצתה אותו. הוא לא שחקן אמין פיזית וקבוצות לא בטוחות שהוא יקבל בשקט תפקיד משני של שחקן 6-7. בנימה אחרת, סקוטי פיפן הפסיד 120 מיליון דולר מאז שפרש, 27M בהשקעות כושלות. קשה להיות מופתע בהתחשב בכך ש71% משחקני NBA והNFL פושטים רגל 5 שנים אחרי הפרישה.
לגבי השמועה על ווסט, ואימו של לברון. אתה יכול לכתוב עד כמה שאתה רוצה שאני אוהב תיאוריות קונספירציה, אבל בפועל אני מסתכל על התמונה הגדולה, ובכל הקשור לפרטים בתוכם, אני מסתכל על האינטרסים הברורים. במקרה הזה, אין שום כל הגיון בפרשה הזו. קודם כל, מה האינטרס של ווסט, או של אמא של לברון ? שניהם יכולים להשיג משהו שווה יותר, כל אחד מסיבותיו הוא. לגבי "המקורות" שלך, במידה והיה להם דרך להוכיח את הטענה, הם היו עושים את זה כבר ממזמן. ESPN יכעסו ? יש רשתות אחרות, ועם סקופ כזה, כל מי שיצא, ישיג חוזה יפה, בכל רשת אחרת. לגבי מקגריידי, דומארס ודטרויט, דומארס פשוט הוסיף עוד משקל צת, לקבוצה מתה, צריך לנסות לפנות מקום בתקרת השכר (או במינימוטם לחכות שזה יקרה) ולבנות מחדש. אולי לנסות להשתמש בפרינס כפיתיון בכדי להשתחרר מחוזה מעיק לפני הזמן בטרייד כפול...
אז אתה מחליט שזה לא הגיוני ולכן לא יכול להיות שקרה. בהחלט טיעון משכנע. הרי זה ידוע ששחקני NBA, ואנשים אפרו אמריקאים בפרט, חיים לפי כל חוקי ההיגיון וחוקי המדינה המקובלים כל הזמן ואף פעם לא עושים מעשים טיפשיים שנראים איראציונאליים לחלוטין לכל מתבונן. אני לא יודע על איזו תמונה גדולה אתה מסתכל, אבל בניגוד לחארטות כמו סטרן הביא ללייקרס את גאסול, לסיפור הזה יש ראיות, התייחסות בתקשורת המיינסטרים וגיבוי. כששדר רדיו מהבכירים במדינה (קולין קווהרד, לא ששמעת עליו או שאתה כלל יודע במי מדובר או מה רמת האמינות שלו), וכתב הספורט הכי פופולארי ברשת (ביל סימונס, שהוא כלל לא כתב שטח אלא כתב דעה) מדברים בתוכניותיהם על תקרית שמערבת את לברון ג'יימס, חבריו לקבוצה ומשפחתו, שמועה שרצה ברשת כבר זמן מה (ואגב, זו השמועה היחידה שרצה לגביו, והיא רצה בכל מקום אפשרי שהוא לא תקשורת המיינסטרים, החל מפורומים של אוהדים וכלה באתרים מקומיים), שכולם יודעים על מה מדובר, אך אסור להם לקרוא לילד בשמו שכן הרשת לא מעוניינת לדווח על כך, צריך לקרות צירוף מקרים בגודל הגראנד קניון בכדי שתקרית דלונטה ווסט-גלוריה ג'יימס היא לא התקרית המדוברת.
תראה איך הוא שיחק אצלנו בניקס בשנה שעברה ותבין...גם אני בהתחלה שמחתי, בכל זאת אולסטאר. הבחור לא הראה חצי ממה שהיה פעם ואני מסכים עם שון לכך שהוא צריך להיות אסיר תודה שמישהי מתעניינת בו. עצוב, אבל נכון ואני חושב שגם טי מאק יודע את זה ולכן הסכים גם לחוזה המינימום.