2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. פול סקולס Member

אם הוא עתיד להיות בחמישייה הראשונה, זה דווקא נשמע לי מעניין.
    גבוה (מאוד), בלי אגו, יודע למסור, יודע לקלוע עונשין. אחלה נוחכות בצבע.
    לא איזה קארים עבדול ג'באר אבל גם לא משהו להתלונן עליו.

2. piston Member

אילגאוסקס קבר הרבה מעבר לשיא שלו, היכולת שלו לזוז מאוד מוגבלת, מה שמגביל אותו התקפית, אבל בעיקר הגנתית.
    גם הזריקה מחצי מרחק היא כבר לא מה שהייתה.

מבחינתי מיאמי החתימו 6 עבירות למשחק, וגם זה משהו.

3. Pipe Member

מיאמי לא מעוניינת בטימאק. ג'וואן הווארד לעומת זאת, על סף חתימה והוא מצטרך להאזלם, מילר וZ. המטרות המרכזיות של מיאמי כעת: מאסה, גובה, כוח. הם צריכים גבוהים. תמחקו מהרשימה הזו את שאק, ריילי לא מעוניין. האפשרויות שלו: קליבנלד, אטלנטה, דאלאס, ניו יורק.

Z שחקן ספסל של 15 דקות במשחק. למרות שהוא יקבל את ה25-30 דקות שלו במשחקים מול מינסוטה ואינדיאנה כשההיט מובילים ב45 הפרש בסיום הרבע השלישי.

בינתיים מבין כל הקבוצות שאני אוהב בכל ענפי הספורט הלייקרס הם היחידים שעומדים בציפיות שלי בחלון ההעברות. (יונייטד - אולימפיאקוס החתימו שחקנים איכותיים יותר עד כה. ג'טס - לצד דברים נחמדים עצבנו אותי הקיץ. יאנקיז - שחררו את השחקן האהוב עלי, הביאו פיצ'ר מעצבן והחתימו DH שלא יודע לחבוט. ריאל מדריד - פדרו ליאון וקנאלאנס. אחלה. איפה מאייקון וג'רארד?)
    רציתי שהם יחתימו מחדש את פישר, שאנון בראון וDJ מבנגה ויבחרו גבוהים בדראפט כגיבוי לשלישייה של גאסול, ביינום ואודום. לא רק שהם עשו זאת, אלא גם החתימו רכז טוב לחוזה ארוך טווח ואולי יוסיפו את מאט בארנס לסגל. YIPI. המטרה היחידה שנשאר לכבוש: החזרתו של השחקן הקונגולזי/בלגי הכי מוצלח בכל הזמנים. מילה שרק מהסתכלות על מבנגה אני רוצה לצחוק.

4. ManUtd Fan Member

שון,
    רק לציין ששאנון בראון עוד לא חתם בקבוצה, אך הם בתהליכים מתקדמים. ככל הנראה זה רק עניין של זמן (טפו טפו טפו).

ראז'ה בל בסופו של דבר לא יחתום בלייקרס, העדיף את יוטה ויותר כסף.
    שיהיה לו לבריאות.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/10
  5. k_700 Member

מקווה שLA לא יאריכו למבנגה את החוזה. לא רואה מה השימוש בו.
    נראה כי בLA פגעו מצוין בדראפט האחרון צ'רקטר גבוה, ריבאונדר מצוין ונוכחות טובה בצבע מרשים מאוד.
    אבנקס כבר קיבל את ההשוואה לאריזה, סמול פוורוד גבוה, ידיים ארוכות, סומן כסטופר הגנתי ונראה שהוא גם קלע טוב מחוץ לקשת.
    יהיה מעניין.

באשר לפיניקס, לא יודע למה אבל אני חושב שהם לא נפגעו יותר מדי מהעזיבה של סטודומאייר.
    עדיין יש להם חמישייה נחמדה מאוד.
    אני מאוד מחזיק מלופז ואני חושב שבקבוצה שהרכז שלה הוא נאש כמעט כל גבוה מהיר ונחוש יוכל להצליח.
    מה גם שלופז שיפר מאוד את ההגנה.
    הספסל של פיניקס גם הוא לא רע בכלל והוכיח את אכויותיו בפלייאוף האחרון, דאדלי, פריי, דראגיץ', צילדרס.
    לא הזכרנו גם את טורקולו שאני מאוד מחזיק ממנו ואני חושב שהוא סוג של אנדרייטד לפי דעתי עם נאש לידו הם יהיו קבוצה מצוינת.

6. piston Member

פיניקס עם סטאדמייר לא היו באמת קונאנדרים, ובלעדיו הם עדיין לא קונטנדרים. סיבוב יותר או פחות בפלייאוף זה לא ממש משנה.

בגיל של נאש, לקבוצה הזו גם אין עתיד.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לפיניקס כנראה אין עתיד מהיום למחר (לעונה הזאת), אבל עכשיו הם בתהליכים של ריענון וחידוש השורות כך שבקרוב נראה גם מחליף לנאש ויעמידו שם קבוצה חדשה. תהליך שלא פורסים על עונה אחת בלבד, אלא על כמה כאלו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/10
  8. piston Member

הבעיה בפיניקס היא שאין לה משחק פנים בכלל.
    זה יכול להביא אותך עד רמה מסויימת, ביחוד כשיש לך רכז כמו נאש, אבל רכזים כמו נאש לא מוצאים בכל פינה.

9. piston Member

בוסטון ממשיכים לשמור על הסגל (מלבד טוני אלן) לאחר שהחתימו את נייט רובינסון לשנתיים עבור 4 מיליון לעונה.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גם פני הארדוואי קורץ למיאמי, אבל לא נראה לי שראיילי כזה מטומטם.

11. LIVERPOOL87 Member

אני רוצה להתייחס לדברים שמג'יק\מייקל ושאר הגדולים שתוקפים את לברון בלי פרופורציה.

מיהן 2 קבוצות הפלייאוף הטובות בשלוש שנים האחרונות?
    חבורת הלוחמים של הסלטיקס והלייקרס מצד שני.
    מיאמי שנים לא מגיעה לשום דבר, טורונטו מבישה למדי וקליבלנד נתנה עונות סדירות מצוינות ופלה ברגעי ההכרעה.

כולם רואים בבוש איזה מפלצת שלא הוגן שלברון וויד חברו אליו.
    אם לברון היה לוקח איתו את דיוויד לי שאין ספק ששמו לא הולך לפניו כמו בוש אבל לדעתי תורם לקבוצה לא פחות מבוש, זה היה בסדר? אין מה לעשות כולם שחקנים טובים יש כאלה שבנו סביב השם שלהם איזה סיפור או איזה חלום שרחוק מאוד מהמציאות.

אם לברון היה הולך לשחק לצד קובי לדוגמא או הולך לסלטיקס הייתי אומר כן זה דפוק.
    אבל הוא לקח 2 שחקנים שהקבוצות שלהם לא מובילות במקרה של מיאמי כמה שנים ובמקרה של טורונטו הרבה יותר, לקבוצה אחת כדי להתחרות בשתי הקבוצות המעוטרות והחזקות בליגה.
    מיאמי היא אמפריה חדשה שצריכה להתחרות מול 2 הקבוצות האלה.

זה פשוט מעצבן כל הקטע הזה של מיאמי.
    עזבו שניפחו את הקבוצה הזאת למפלצת (לברון שלא עונד על אצבעו אפילו טבעת אחת ומדבר על רצף אליפויות, זה די מביך).
    אם תשאלו אותי 2 הקבוצות שיגיעו לגמר בשנה הבאה הן הסלטיקס והלייקרס.
    פשוט שיעזבו את לברון בשקט ונראה לאן זה יתפתח.

12. piston Member

דיברו בצורה דומה גם כשבנו את בוסטון כך לפני מספר עונות, אבל גגלל ההד התקשורתי של לברון זה מועצם.

כולם מדברים על הביקורת של ג'ורדן, אבל הוא בעצמו אמר באותה תגובה, שזה לאו דווקא צעד לא נכון כי התקופה היא שונה.

בתקופה של ג'ורדן ומג'יק הליגה הייתה יחסית מאוזנת. נכון תמיד היו קבוצות יותר טובות, ופחות טובות, אבל קבוצות הצמרת היו יותר קרובות אחת לשנייה.

הלייקרס בעזרת הטרייד המטורף והלא הגיוני שהנחית סופרסטאר כגאסול תמורת בערך כלום, הפר את האיזון של הליגה. בוסטון נבנתה בצורה דומה למיאמי, בצורת בזק, בכדי להתמודד עם הלייקרס, וניצלה את ההתאמות שנדרשו בין קובי לגאסול בכדי לקחת אליפות. מאז קובי וגאסול מחוברים מצויין, והלייקרס ניצחו את בוסטון, למרות סדרה לא מבריקה, ולא מעט ימים רעים של קובי, וסדרת הקרבה נהדרת של בוסטון.

בכדי שיהיה לך צ'אנס להתמודד עם סגל כל כך נוצץ ומחובר, אתה חייב לעשות משהו מיוחד, בנייה סטנדרטית של קבוצה לא תביא אותך אפילו קרוב. לא לכולם יש קשרים נרחבים בליגה בכדי להביא סופרסטאר שהוא לא שחקן חופשי, חינם.

13. אלי מתחן Member

תן ללייקרס לשחק מול הסלטיקס של האליפות והם לא בטוח מנצחים, גם מול שלושת הגדולים שלהם על חצי רגל זה היה צמוד.

14. eran.m Member

אני מחפש כבר זמן רב תמוונות מחגיגות האליפות של הלייקרס,משהו בסגנון שהמשתמש לאציו הביא שנה שעברה.
    תודה לעוזרים.

15. piston Member

הלייקרס החתימו את בארנס וראטליף, שנותנים להם תשובה הגנתית בצבע לבערך כל קבוצה בליגה \0עם עזרתפ הנדיבה של גאסול, ביינום ואודום כמובן).

ודרך אגב, הלייקרס של היום בהחלט מנצחים את קבוצת האליפות של בוסטון, אז רונדו לא היה שחקן משמעותי, בעוד שהשנה הוא עשה בפלייאוף קפיצת מדרגה מטורפת, והציג יכולת שלא נופלת מאף אחד משאר הכוכבים, גם ביחס ליכולתם בעונת האליפות.