2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by אבו, Jul 9, 2009.

1. מראדונה Member

לפי ESPN וויד מתקרב לשיקאגו.
    סטודמאייר לפיניקס לא ישוב(החתימו את האקים ווריק),השמועות מדברות על איחוד עם דאנטוני.
    אטלנטה הציעה לג'ונסון חוזה מקסימום של 119M ל6 שנים(מפתיע אותי אחרי הסקנדל שהיה בפלייאוף).

Last edited: Jul 3, 2010
  2. שחקן. Member

הקליפרס הכי תתאים ללברון ג'יימס. יש לה 2 גבוהים - קיימן ובלייק גריפין - שאין לאף קבוצה אחרת שרוצה אותו. לא לבולס, לא לנטס, ניקס, קליבלנד ודאלאס. בנוסף, לברון יהנה מ-SG מהמבטיחים בליגה, אריק גורדון, שכבר החל לממש את הפוטנציאל הגדול בו אשתקד, ורכז מהיציבים והמוכחים בליגה, בארון דיוויס. לקבוצה גם יש עוד קצת כסף לביזבוזים והם יכולים לסגור פינות לספסל עם כמה וטרנים חשובים או צעירים שרעבים להצלחה.

ועוד לא דיברתי על השוק הגדול, העיר, הוליווד, להתחרות מול קובי וכו'. זה פיתוי ענק. לשחק עם ווייד למשל, אני לא חושב שאחד עם אגו כמו לברון יאפשר זאת. הוא קורא לעצמו ה'קינג', מתיימר להיות אחד הטובים שיש, ותמיד יזכירו לו שהוא עשה את זה עם כוכב ברמה שלו. שיקאגו היא די דומה לקליבלנד. נכון שיש שם את רוז, אבל השילוב בניהם לא נשמע טוב, רוז עוד מתפתח וג'יימס הוא אחד שהכדור תמיד נמצא אצלו. בנוסף, לא חושב שהוא כזה עדיף ממו וויליאמס למשל. לפחות כרגע. אם להביא את בוש לבולס, מבחינת ג'יימס עדיף לעשות זאת בקליבלנד, שחסכה משכורת של 20 מיליון משאקיל.

הנטס לא טובה מספיק, האריס עם כל הכבוד הוא PG נחמד, ורובין לופז עדיין צעיר. ניו יורק? אם אכן תחתים את אמרה, זה ייתן לה יתרון גדול. לא בטוח אם יש לה מקום גם לדוויד לי וגם ללברון, אבל אם יש, לצד גלינארי, דוהן ו-ווילסון צ'נדלר, זו חתיכת קבוצה. אבל שוב, הרבה סימני שאלה כרגע..

קליפרס האופציה הכי טובה עבורו. במקומו הייתי חותם שם בלי להסס בכלל.

Last edited: Jul 3, 2010
  3. Pipe Member

אם הרוסטר של הקליפרס היה מועבר לזה של שיקאגו, מיאמי, ניקס, נטס, יוסטון, דאלאס, סן אנטוניו, הוא כנראה היה חותם שם בלי להסס. אבל מדובר בקליפרס. הפרנצ'ייז הכי גרוע בכדורסל. כזה שמחרב קריירות של שחקנים. מסורת של הפסדים ארוכה יותר מהאודן ג'וניור של גרג. הבעלים הכי גרוע בעולם הספורט. ואם זה לא מספיק, הוא צריך להתחרות בקובי והלייקרס, וגם אם הוא היה מביא לקליפרס 4 תארים ברצף, LA תשאר העיר של הלייקרס.

4. piston Member

הלייקרס החתימו את סטיב בלייק במקומו של ג'ורדן פארמר.

הוא אמור להוות רכז מחליף לא רע, ולקבל דקות יחסית משמעותיות כמחליף של פישר (במידה וזה יחתום).

הוא הרשים את הצוות המקצועי של הלייקרס במשחק האחרון של העונה במדי הקליפרס, שם מול הלייקרס השיג טריפל דאבל של 23 נקודות, 11 אסיסטים ו 10 ריבאונדים (כולל 2 חטיפות), שאת כל זה הוא מבצע באחוזים נהדרים מכל הטווחים.

5. שחקן. Member

Shawn,

מה שהיה היה, הקליפרס עם לברון זו קבוצה אחרת לגמרי. אתה לא יכול לקבוע מה יהיה על סמך העבר, כי זו תהיה קבוצה הרבה יותר טובה. אם לברון לוקח אליפות אחת כקליפר, רק אחת, זה יהיה שווה יותר מאליפות במיאמי, שיקאגו או אפילו הניקס עם אמרה. בגלל כל מה שציינת.

לדעתי הוא רוצה להישאר בקליבלנד, ואם בוש יגיע לשם הוא גם יישאר.
    לגבי ווייד, אין מצב שהוא עוזב את מיאמי. מוכן להתחייב על כך.

6. piston Member

גם פירס, וגם נוביצקי חתמו מחדש בקבוצה שלהם, בחוזה לטווח ארוך, אבל תמורת פחות שכר לשנה, ובכך מפנים מקום בתקרת השכר להבאת שחקנים משלימים.

7. דנידין Member

בסוף כולם יאריכו חוזה בקבוצות שלהם ואף אחד לא יעבור לשום מקום.
    הם מורידים לעצמם בשכר אבל כל מה שאפשר להביא במקום שנשאר בתקרת השכר הוא סוג של שחקנים משלימים ולא באמת להתחמש בכוכבים גדולים. אולי הקיץ הזה יגמר באכזבה מסויימת רק בגלל הציפיות המוגזמות.

8. piston Member

כו ולא. נכון שהסכומים לא גדולים (4-5 מיליון לעונה), אבל הם מתחילים ליצור תקדים שיכול להשפיע על כל הליגה בצורה דרסטית.
    חוץ מזה, להחליף שחקן משלים נאמר בשכר של 4 מיליון, לשחקן משלים ששווה 8 מיליון זה משמעותי מבחינת תפוקה.
    כמובן שצריך לנצל את מרווח השכר הזה בחוכמה, ולא לפוצץ חוזים על שחקנים גמורים, כפי שהניקס אהבו לעשות.

האמת שהקיץ בגלל כל השמות הגדולים שבשוק, השחקנים הבינוניים והקטנים הולכים לקבל שכר זעום ביחס לכל עונה אחרת בה החוזה שלהם היה מסתיים, כך שב 4 מיליון אפשר להשיג מציאות אמיתיות.

9. שחקן. Member

http://hangtime.blogs.nba.com/2010/07/04/j...ls=iref:nbahpt1
    פשוט בזבוז כסף מצד ההוקס. הוא תוקע להם את התקרה וברוסטר הקיים הם היו ויישארו קבוצת סיבוב שני מקסימום. 119 מיליון דולר ל-6 עונות. מייקל ג'ורדן קיבל חוזה כזה? קובי? פשוט לא ייאמן.

ג'ונסון מצידו בצעד הזה ויתר על אפשרות לנצח, ובחר בכסף, נטו. אני שונא לוזרים כאלה, אבל הוא כנראה יודע בעצמו שהוא לא שחקן של אליפויות, ולכן מה טוב מלהישאר בבית ולהרוויח את החוזה המקסימום שתוכל להשיג?

10. מראדונה Member

אגב,מעניין לראות מה יהיה שנה הבאה עם המזרח.
    ניו יורק,מיאמי,שיקאגו - כל הקבוצות עושה רושם הולכות להתחזק.ניו יורק עושה הרבה רעש בקיץ ויש אינסוף שמועות(כרמלו אנתוני,כריס פול,סטודמאייר,טוני פארקר)... מיאמי אני בטוח שתתחזק כראוי,זה מקום שמושך שחקנים ועם הכסף יש להם הרבה כוח.שיקאגו?חסר להם איזה כריס בוש\קרלוס בוזר כדי להפוך לקבוצה חזקה מאוד.
    אני לא מדבר כאן על מועמדות חדשות לאליפות אלא על התחזקות המזרח,שאולי הולך להיות שופע בעומק ואיכות רבה יותר מהמערב,מאז שאני רואה NBA ?

11. LIVERPOOL87 Member

לאטלאנטה אין אפשרות להחתים כרגע מישהו טוב ממנו, הם יודעים שבלי ג'ונסון הם לא בפלייאוף שנה הבאה, אז הם החתימו אותו כברירת מחדל.

12. piston Member

צודק, אז הם החתימו אותו בחוזה אסטרונומי ללא פחות משש שנים.

אם אתה רוצה לסתום חור, אתה מחתים לטווח קצר, לא לכל העתיד הקרוב של המועדון.

13. Pipe Member

הסיבה היחידה שג'ונסון נשאר באטלנטה היא כסף, קרי השנה השישית בחוזה. תוציא זאת מהמשוואה והוא לא יסתכל לכיוון שלך. אטלאנטה עשו את מה שהם חייבים לעשות בכדי להשאר תחרותיים.

14. מראדונה Member

העניין הוא סופי:
    אמרה סטודמאייר הסכים להצעת הניקס ויחתום על חוזה שמדבר על 100M ל5 עונות.

ההחתמה הזאת תפתח את העניינים.

15. k_700 Member

מצחיק אותי.
    כל כך מתאים לניקס מכלל הזהב שמסתובב חופשי במכרה ללכת דווקא על סטודומאייר.
    את שלו אמרה עשה והשיג. הוא חיפש קבוצה שתסכים להגיש הצעה לא הגיונית עבורו ומצא פראיירית מוכרת וידועה בדמות ניקס.
    לפי דעתי כרגע הגעה של לברון כבר פחות ברורה היות וג'יימס מעוניין יותר בציוות עם בוש.
    בוא נראה מה יוליד יום