2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by אבו, Jul 9, 2009.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

וושינגטון בולטס ניצחה את סיאטל סופר סוניקס בסדרת הגמר של 1978 בתוצאה 4-3 שאת המשחק האחרון בסיאטל היא מנצחת, בוסטון עשתה את זה למילווקי בשנת 74 וגם מול אותה הלייקרס 63, 68 ו69 .

ותודה לוויקפדיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

2. דנידין Member

תודה על התשובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

זה אכן עסק נדיר לנצח משחק 7 בחוץ ובעיקר כאשר הקבוצה המארחת גם מוכשרת בהרבה.

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אכן נדיר, אבל עם אנחנו בשנה של משחק שביעי בגמר אז יש לי סיבה להיות אופטימי .

נ.ב.

אני לא אוהד בוסטון, אני פשוט לא אוהב לייקרס . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. מראדונה Member

אני מאמין בבוסטון אמונה שלמה,ובמשחק הקודם חוסר המזל היה משווע.
    קובי בראיינט ופאו גאסול יצטרכו להיות ביכולת שיא כי זה מה יש להוליווד....משהו בסביבות ה-35 נק' של קובי ודאבל דאבל יפה של הספרדי,בערך בסביבות ה-20 ו-15.אבל זה רק הערכה שלי. כי מישהו מאמין בעוד תצוגה כזאת של ארטסט?!

5. דנידין Member

שים לב שקובי קולע מעל 30, המשחקים הופכים צמודים יותר ולייקרס גם מפסידים בלא מעט פעמיים. הלילה הוא פינה יותר זריקות לחברים והם קיבלו את הביטחון ונכנסו למשחק. זה תמיד ככה בלייקרס וזה יותר בריא לקבוצה כקבוצה. הם הופכים ליותר דורסניים.

Last edited: Jun 17, 2010
  6. ManUtd Fan Member

אם תשים לב הוא רוב הפעמים מנסה להכניס את האחרים לצידו למשחק, וכשזה קורה, רוב הפעמים הוא לא ממש עובר את ה-30 נקודות. כשהשחקנים האחרים לא נכנסים למשחק (כמו משחק 5) אז הוא מבין שזה הרגע שלו לקחת על עצמו יותר. במשחקים 1 הוא עבר את ה-30 נקודות בשנייה האחרונה, כאשר יש תרומה נהדרת מצד השחקנים לצידו. במשחק 5 ממש לא היה לו את זה, אז הוא החליט לקחת על עצמו את המשחק, ובצדק.
    יש לציין כי במשחק 3 הוא היה היה רע מאוד (למרות הניצחון) וממש נוגד את מה שאמרתי כאן, אבל דברים כאלה קורים לו לפעמים.

7. דנידין Member

ובנוסף למה שאמרת, במשחק מספר 4 ו 5 הוא זרק המון, קלע הרבה והחברים לקבוצה נשארו רבע שלם כמעט בלי הכדור. משחקים כאלו הם כמעט לרוב הפסד, בלתי אפשרי לשחק ככה לבד ולנצח. זה צריך להראות יותר כמו אתמול (ובעצם כך היה במרבית הפלייאוף המאוד משכנע של LA).

Last edited: Jun 17, 2010
  8. ManUtd Fan Member

דנידין,
    במשחק 5 הוא ניסה לשתף את החברים שלו, הוא ניסה להכניס אותם למשחק אבל זה פשוט לא הצליח. גאסול נתן את המשחק הגרוע שלו ביותר בפלייאוף הזה, ארטסט סיים עם 2 מ-9 וההגנה שלו על פירס הייתה מתחת לכל ביקורת וכו'. ברבע השלישי הוא פשוט ניסה לקחת על עצמו את המשחק בגלל שהאחרים לא פגעו (ויש לציין הוא היחיד שהשאיר את הלייקרס בתמונה), ושוב, זה לא שלפני זה (או אחרי) הוא לא ניסה להכניס אותם למשחק. ברבע הרביעי למשל, הוא ניסה להכניס אותם למשחק, אבל הם פשוט לא נכנסו.

הסיבה להפסד במשחק 5 לדעתי אינה קשורה בזה שקובי מנסה יותר מדי לבד, אלא בזה שאחרים לא פגעו וכתוצאה מכך הוא לקח על עצמו את המשחק.

9. piston Member

פאו ממש לא היה ביכולת שיא, הוא פשוט שיחק חכם מאד.

הכדורים של פאו נכנסו באחוזים רעים, אבל הוא הבין את זה יחסית מהר, ועבר לייצר לחברים שלו מצבים.
    את המשחק הוא סיים עם 17 נקודות (כאמור באחוזים רעים), 13 ריבאונדים (מהם 5 בהתקפה), אבל מעל הכל 9 אסיסטים (שזה המון לשחקן פנים).

לא יום טוב של גאסול, אבל המון לחימה, והמון חוכמת משחק.

דרך אגב, חזרתי לארץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. מראדונה Member

גאסול נתן כמעט טריפל דאבל,שלדעתי זה משחק טוב מאוד והוא גם ידע לשלוט בצבע,שכן הוכח בסדרה הזאת שהשולטת מנצחת.
    גם קובי היה ביכולת בינונית ומטה,אבל ארטסט פתאום צץ משום מקום ובוסטון הייתה ממש במשחק מוזר מבחינה התקפית.
    במשחק שביעי אני חושב שהיחידים שמסוגלים לסחוב את הלייקרס אלו צמד הכוכבים קובי ופאו גאסול שלדעתי יצטרכו להתעלות,כי אני לא רואה עוד משחק כזה של בוסטון חוזר.
    מה שכן,ללא פרקינס אם יחסר הם מאוד מאוד יתקשו כי הוא נותן להם מאסה שאין שנייה לה בצבע.

11. ManUtd Fan Member

עוד 4 שעות וקצת המשחק ולישון אני לא ממש מסוגל.
    פרקינס בסופו של דבר יעדר בגלל אותה פציעה משחק 6, ביינום לעומת זאת ימשיך לשחק למרות הפציעה שהוא סוחב (סחב עד עכשיו, אז מן הסתם שאת משחק הכי חשוב הוא לא יפסיד).

שיגיע כבר המשחק.

12. piston Member

שלא תבין לא נכון, אני חושב שגאסול בסך הכל נתן משחק מצויין, אבל הוא היה ביום רעף בו הכדורים סרבו להכנס.

הגדולה שלו הייתה שגם ביום כזה הוא הצליח בעזרת לחימה בלתי מתפשרת, וקבוצתיות לתרום בצורה משמעותית לליקרס, ומבחינתי היה המצטיין במגרש.

לתפוס יום גדול זה כשהכדורים תמיד מוצאים דרך להכנס, גם כשאתה זורק ממצבים לא נוחים, וגאסול היה מאד רחוק מתיאור כזה.

13. דנידין Member

הגבוהים של הלייקרס הרגישו הקלה עם הפציעה של פרקינס וכולם תפקדו טוב יותר. היה אפשר ללכת יותר לסל, הריבאונד השתפר וכמובן אודם, ארטסט וגאסול.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואוו. 2 דקות אחרונות היו טירוף אחד גדול. שחקנים שלא קלעו כמעט כל התחילו פתאום לצלוף שלשות כאילו אין מחר. שלשה של ואלאס, שלשה של ארטסט ואפילו שלשה של רונדו עם הגב אל הקיר.

משחק לא טוב של 2 הקבוצות בהתקפה. בהגנה, כרגיל, 2 הקבוצות בתצוגות אדירות. הסלטיקס הובילו רוב המשחק, אבל הרבע האחרון של הלייקרס היה קטלני וכולם היו טובים.

16 מלאו לנער... :aaa021:

Last edited: Jun 18, 2010
  15. Pipe Member

המהלך האחרון של המשחק>אורגזמה.

אין לי מילים. יש!!!! ביי ביי רונדו, להתראות גארנט, פרקינס, דש מהפרקט. שירת הברבור של הקבוצה הדוחה מבוסטון. ברוך שפטרנו. קובי עם טבעת חמישית, הקהל בסטייפלס בתצוגה א-ד-י-ר-ה, ארטסט במשחק הקריירה שלו. איזה סיום לעונה הזו. ישששש!!