2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. דנידין Member

טעות שלי, נכון נכון, הלכתי לבדוק ואכן לא זכרתי נכון. לא אישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. ManUtd Fan Member

זהו, הרגע הגדול הגיע. גמר ה-NBA... ופה שקט מופתי. WTF?! איפה ריקלמה, איפה פיסטון, איפה קייזר, איפה דנידין? איפה כולם? הלו, גמר ה-NBA בפתח, ואיזו דרך יותר טובה להעביר את הזמן עד למונדיאל מאשר הדבר הזה שגם מספק הנאה וגם עייפות, ככה שאת הימים נעביר בשינה. הכל יעבור צ'יק צ'אק עד לשריקת הפתיחה בדרום אפריקה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מבחינתי, ה-X פאקטור אצל הלייקרס צריך להיות רון ארטסט. סטופר הגנתי מהטובים בליגה, ואם יתפוס גם יד טובה מחוץ לקשת המצב של הלייקרס יהיה נהדר. בכל אופן, עבודה טובה על פירס תספיק עבורי. העיקר לא לעשות שטויות כמו משחק 5 נגד פיניקס (אלא אם יביא אותה בסיומת כמו באותו משחק).
    השחקן שאני הכי חושש ממנו זה רונדו. לייקרס היא לא בדיוק הקבוצה שמסתדרת עם זריזות של שחקנים ואני מקווה מאוד שפישר יצליח לעשות עבודה טובה עליו. קובי לא יוכל לשמור עליו כל עוד פישר בחמישייה, לכן פישר צריך להוציא את המיץ בשביל לעשות עליו עבודה טובה.

כולם מדברים על הרצון של הלייקרס לנקמה... גם אני. ב-2008 הם פשוט השפילו אותנו, והגיע הזמן להחזיר להם, ואני מקווה שכך יהיה הדבר. בכל אופן, ההיסטוריה הולכת לטובת הסלטיקס עם 9 ניצחונות בגמר על הלייקרס מתוך פאקינג 11. אני מאוד מקווה שההיסטוריה לא תחזור על עצמה.

3. דנידין Member

אני פה אני פה, הלילות גמרו אותנו, עכשיו כבר התרגלתי לישון שוב בלילות וצריך שוב לעשות היפוך של 180, מטריף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

מקצועית, יתרון קל ללייקרס שצריך גם להספיק להם שמסתכלים על התמונה כולה. אמור.. אמור! להיות סדרה צמודה, אבל אי אפשר לדעת, מקווה שלא נתאכזב, כי זאת הסדרה הכי גדולה שיכולנו לקבל.

4. מראדונה Member

סדרה גדולה של כדורסל גדול עם הרבה מאוד ניגודים,וכמובן שצד אחד ירצה לנקום וזה הופך את זה למעניין עוד יותר.
    בוסטון עשתה מהפך מדהים בפלייאוף.אני לא זוכר קבוצה כל כך חזקה שסיימה במקום כזה נמוך בעונה הסדירה.אם היו נמצאים במערב המאזן הזה היה מסבך אותם בעלייה לפלייאוף!
    גם הספרס שתמיד שמרו את עצמם סיימו בין מקום ראשון לשלישי תמיד.

בשביל לקחת עוד טבעת שתלווה בתואר MVP של סדרת הגמר,קובי יהיה חייב ללכת לסדרה עצומה והוא איש המפתח לגמר הזה.
    המאצ' אפים של ל.א נגד הסלטיקס כבר לא מהווים להם יתרון.
    אני חושב שזה לא סוד שאודום הולך להיחנק בגדול וגאסול רך עבור הביג טיקט.

האקס פאקטור שלי די מפתיע.בפעם הקודמת מהספסל של הסלטיקס אלה היו פוזי,פו והאוס שהצילו את המצב.
    הפעם אלה בייבי,שיד,רובינסון,פינלי. אבל אני חזק עם טוני אלן. שחקן מאוד מוזר,לפעמים מביא לך מהלך של מייקל ג'ורדן ואחרי זה עושה מהלכים כל כך דבילים.
    הוא חייב לתת את התמיכה מהספסל,והכי חשוב: לתת שמירה ראויה על בראיינט. כמו שעל וויד הוא שמר המון,וגם כן על לברון ג'יימס, טוני אלן הולך להידבק לקובי בראיינט והוא טוב בזה.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, אני לא הייתי מהמר נגד בוסטון למשחק היום... עם הרקורד המדהים שלהם בחוץ סיכוי לא רע שהם יצליחו לגנוב את המשחק הראשון בLA. אני איתם בכל מקרה.

6. piston Member

אני נמצא בארה"ב, ולכן יש לי פחות זמן להגיב.

אני מאמין שהיתרון נמצא בידי הלייקרס, ושבוסטון בכושרם בפלייאוף הנוכחי, היו מנצחים כל סדרה ללא יתרון ביתיות, מלבד הלייקרס.

בוסטון בהחלט מרשימים, אך הלייקרס פשוט טובים מדי, ובניגוד לסדרה מול דטרויט, אין שם בעיית אגו

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i47.tinypic.com/hrwvfb.Xxx

Don't mess with the black mamba during rape time.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. המבין Member

קובי מוכיח כל משחק הפלייאוף הזה את ההבדל בינו לבין לברון-ווינריות. גאסול היה היום פשוט מצויין ועל קובי אין מה לדבר- פשוט שחקן לא מהעולם הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/10
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המבין, ללברון אין את גאסול בקבוצה...עם ג'יימסון ומו וויליאמס כנראה לא לוקחים אליפות...

לפי הסטטיסטיקה היבשה אפשר להכתיר את הלייקרס כאלופה. לפני המשחק הזה הרקורד של פיל ג'קסון עמד על 47-0 כשהוא ניצח את המשחק הראשון בסדרה. לדעתי כל הדברים האלה בולשיט אחד גדול, אבל הלייקרס נראו טוב. גאסול היה ענק, ארטסט היה חשוב ביותר בהגנה ומדי פעם בהתקפה וכרגע נראה שהספסל של ל.א יותר עמוק.

השופטים העבירו מסר ברור מאד ולדעתי זה היה מצויין. כבר אחרי חצי דקה ארטסט ופירס החליטו לבחון את עירנות השופטים. ג'ואי קרופורד עשה בצדק ומיד נתן לשני החבר'ה טכני. המסר היה ברור, בושידו לא יהיה פה. אחרי זה השיפוט לא נתן כבוד לאף שחקן ומבחינתי הם יכולים להמשיך עם זה. הם נתנו למשחק להיות מספיק פיזי למרות ששרקו כמעט על כל נגיעה.

בסופו של דבר יש לדעתי כמה הבדלים בין הסדרה הזאת לסדרה מלפני שנתיים:
    1) פאו גאסול. הבחור הפך חלק מהמכונה, הוא פשוט השתפר.
    2) הסלטיקס לא יותר צעירים. האם גארנט ופירס מסוגלים עכשיו לתת את מה שהם נתנו לפני שנתיים? ראיתי הלילה גארנט מחטיא זריקות מתחת לסל שהוא בחיים לא החטיא.
    3) ג'יימס פוזי מול רון ארטסט. האחד לדעתי מאד חסר לסלטיקס כי על הספסל אין שחקן שיכול לתת כמה קליעות רצופות מרחוק. ראשיד וואלאס לא יציב ושחקן כמו טוני אלן לא קולע מרחוק. מבחינתי נייט רובינסון עדיין לא התאקלם בבוסטון.
    4) ביתיות. בסדרת הגמר כמעט בלתי אפשרי לחזור ממצב 2-0, בגלל זה הסלטיקס חייבים עכשיו לקחת את המשחק השני. אם זה לא יקרה אז לדעתי הלייקרס בתשעים אחוז אלופים, ל.א לא תפסיד 3 משחקים בבוסטון.

אתם מסכימים איתי?
    דבר אחרון, אליאור כבר הביא את הקטע עם כריס רוק וקובי...קטע ענק גם בגלל הדברים שג'ף ואן גנדי ומרק ג'קסון אמרו. בכלל, כיף לשמוע את השדרים ולא את השטויות של שדרי הכדורגל...

10. מראדונה Member

שמגיע הגמר הגדול קובי עם דם בעיניים ורואה רק ניצחון מולו,אין לו זמן לריקודים כמו לברון ולכל מיני שטויות.

פאו גאסול הפתיע בגדול.משחק ענק של הספרדי.
    רק משחק ראשון מהסדרה,לקפוץ למסקנות מעכשיו ממש א רציני.

אני חושב שאנחנו כבר מכירים את בוסטון כדי לדעת את זה לא?

11. kaka` Member

de Middenweg,
    אני מאמין שפירס בהחלט יכול לתת משחקים כמו לפני שנתיים, גארנט ממש לא
    גארנט החטיא היום איזה 3-4 ליי אפים קלים שהייתי בהלם שהוא החטיא אותם
    לגבי כל שאר הדברים שאמרת אני מסכים, כבר שנתיים אין לבוסטון את השחקן השישי ואני חושב שזה והכוכבים המזדקנים שלה מה שמחסל להם את הסיכויים לטבעת

הקטע עם כריס רוק היה גדול, גם כשפיל ג'קסון צעק עליו שהוא התראיין בטלוויזיה :aaarofl:

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצחון חשוב ומוצדק במשחק הראשון שמעלה את הלייקרס ליתרון 1-0.
    אני חושב שמה שהבדיל בין הקבוצות היה המשחק של הגבוהים. בעוד ביינום וגאסול היו טובים בשני צידי המגרש והלוס אנג'לס ניסו בכל הכח להכניס את גאסול למשחק בהתקפה כדי לקבל ממנו גם בהגנה, לבוסטון כמעט ולא היה משחק פנים. הפערים בין הקבוצות בסיום המחצית הראשונה היו גדולים יותר מכפי שלוח התוצאות הראה.

הפתיע אותי מאוד לראות את הלייקרס בהגנה, אחרי שרבים דיברו על כך שלסלטיקס יש הגנת ברזל ושזה אחד מהיתרונות המשמעותיים שלהם.

אמרתי פעם ואגיד שוב - הנכדים שלי ידעו מי היה קובי בראיינט.

13. ManUtd Fan Member

משחק פשוט נהדר, וגם כשבוסטון התקרבו וצימצו קצת את הפער הייתה הרגשה שבכל רגע נתון הלייקרס יכולים לעשות ריצה. נהדר.
    פאו גאסול ענק, וענה לכל המבקרים שלו (כולל אני) על הרכות שלו ונתן משחק פיזי ואגרסיבי נהדר. הוא ממש השפיל את גארנט, ולכן אני דואג לקראת המשחק הבא. גארנט יחפש את הנקמה, ויציג הגנה הרבה יותר קשוחה וטובה. בנוסף לכך, ליי-אפים פשוטים כמו שהחטיא לפנות בוקר הוא יכניס כמו שמצפים ממנו.
    כמובן, אי אפשר להזכיר את ההודעה הזאת בלי קובי שהיה אדיר. בהתקפה היה טוב עם חדירות מצוינות (איפה ההגנה של הסלטיקס? משחק הבא אני בטוח שזה לא יהיה כך) ובהגנה ממש שיתק את ראז'ון רונדו (שצריך להודות לו על הקליעה עם הבאזר במחצית הראשונה, זה גרם ללייקרס לעלות מפוקסים יותר למחצית השנייה, הרי הם ידועים ככאלה ששומטים יתרונות גדולים).
    ולסיום, ה-X פאקטור שלי, רון ארטסט. הוא לא בדיוק שיתק את פירס, אבל הוא ממש גרם לו לעבוד קשה עבור כל קליעה וקליעה. בנוסף לכך, הכניס את המבטים הטובים שהגיע אליהם (סיים עם 50%). שימשיך כך.

הלאה למשחק הבא, שיהיה פי 7 קשה יותר. בוסטון יעלו הרבה יותר מפוקסים, גארנט לא ירשה שישפילו אותו פעם נוספת וירצה להחזיר, רונדו ירצה להוכיח שהמשחק היום היה חד-פעמי. בקיצור, יהיה מעניין.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/10
  14. ManUtd Fan Member

את הטכנית הם בהחלט היו אמורים לקבל, אבל אתה לא חושב שיש קצת סתירה בדברים שלך?
    הם לא נתנו למשחק להיות מספיק פיזי, בטח אם אתה טוען שהם שרקו על כמעט כל נגיעה. עכשיו גם קראתי שהיה להם 54 שריקות במשחק הזה. עם כל הכבוד, זה גמר הפיינלס, וצריך לתת למשחק להיות פיזי. התקוטטיות קטנות פה ושם? לא נורא, דברים כאלה רק מחמים את האווירה ועושים את המשחק ליותר מהנה לצפייה. בסופו של דבר, זה לא אולסטאר. זה משחקים על האליפות.

אבל מה אכפת לי? בסופו של דבר זה פעל לטובת הלייקרס עם בעיית העבירות של אלן, חוץ מזה שזה פשוט מנע מהסלטיקס לעשות ריצה.

15. piston Member

משחק אחד היה כצפוי בשליטה של הלייקרס.

למי שזלזל בפאו גאסול, ראה היום שהוא גבוה מהרמה הכי גבוהה שיש בליגה, משני צידי המגרש. פשוט משחק ענק משחקן, ולא מול הגנת חמאה.

הלייקרס ככל הנראה יקחו את משחק שניים, ואפילו יותר בטוח שאת הסדרה.

לכל מי שפקפק בהם, הלייקרס הראו שהם נחו עד עכשיו כמעט בכל המשחקים.