2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. מראדונה Member

לא שעם הטורקי אורלנדו הייתה עוברת,ממש לא אבל קארטר בגדול אכזב.שאתה מביא שחקן ברמה שלו זה אומר אליפות, אבל קארטר לא שחקן ברמה הזאת. ישאר שחקן היילייטס.

נייט רובינסון כשנכנס פשוט להט !
    כמה אנרגיה הייתה לו להוכיח את עצמו והוא התפוצץ על המגרש...

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את המחצית הראשונה וחלק קטן מהשנייה ונרדמתי בתחושה שזה סגור. אורלנדו לא הסתדרה עם רג'ון רונדו ואחר כך גם עם נייט רובינסון, שהיו לו דקות של טירוף בהם כל דבר הצליח לו. ג'מיר נלסון לא הסתדר איתו וזה תקע את הנעת הכדור של המג'יק, שהיה נראה שהם נוגסים בהפרש וימשיכו לנסוג ממנו עד להפסקה.

לצערי הרב, הסלטיקס בגמר. הלוואי ויהיה ניתן להגיד את זה בקרוב על הלייקרס.

3. Dimitar Berbatov Member

זה דיון היפותטי לחלוטין אבל אני לא מסכים. היה חסר לאורלנדו בסדרה הזאת מעבר לפאן ההגנתי את השחקן האחראי והחכם ללכת אליו בקלאץ', מה שפירס בשביל הסלטיקס. טורקוגלו הוא כזה וקארטר מנגד הוא האנטיתזה לשחקן קלאץ'.

אז לשמחתי בוסטון בגמר ובצדק רב. ולדעתי כל החזרה הזאת של אורלנדו מהקבר והעובדה שזה לא נגמר בסוויפ ולא בתבוסה צורמת עומדים לזכותה של בוסטון. סוויפ היה מגדיל את הציפיות וצריך לזכור שבסך הכל הלייקרס הם הקבוצה הטובה ביותר מבחינת חומר השחקנים ועם השחקן הטוב בליגה. חוץ מזה, זה יהפוך אליפות של הסלטיקס רק ליותר מתוקה ותבוסה של הלייקרס אף יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אגב, בוסטון להזכירכם סיימו במקום הרביעי במזרח. אין לי כוח לנבור בהיסטוריה העשירה של ה-NBA, אבל הקבוצה האחרונה שזכתה באליפות מתחת למקום השלישי היתה יוסטון של 95 עם אולאג'ואן ואחרים. הסלטיקס יכולים לעשות כאן מיני היסטוריה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/10
  4. דימה Member

בוסטון פייבוריטים לאליפות לדעתי.
    מאז 2003 האלופה היא פעם מזרח פעם מערב לסרוגין, מה שאומר שהשנה זה יהיה מזרח.
    חוץ מזה שלבוסטון יש מאצ'אפ מצוין מול הלייקרס...
    אני גם מקווה שבוסטון יקחו אבל זה בלי קשר :)
    4-1 אני אומר

5. מראדונה Member

קובי עם 37 נק',
    ל.א עולים - ויש לנו סלטיקס-לייקרס בגמר!

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שהגמר הזה קצת ישכיח את הפלייאוף המשעמם הזה. פה ושם היו כמה רגעים נחמדים, אבל בסה"כ הפלייאוף האלה צריכים להדאיג את שטרן. בגמר אני לחלוטין עם הלייקרס וגם מזה אני מקבל שוק רציני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. ManUtd Fan Member

קובי בראיינט... אלוהים ישמור.
    אני לא יודע איך הם חזרו פעם נוספת מפיגור של 18 הפרש (בעצם אני כן יודע, סאשה וויאצ'יץ'), אבל קובי בראיינט... כל קליעה שלו ממש אורגזמה. מדהים מדהים מדהים!
    בכל אופן, השמטת יתרונות נגד בוסטון עלו ויעלו ביוקר.

רון ארטסט במשחק נהדר גם כן עם 25 נקודות ב-10-16 מהשדה ו-4-7 מהשלוש. אני מאוד מקווה שהוא ימשיך ככה אל הפיינלס. נראה כי קליעת הניצחון במשחק 5 החדירה בו לא מעט ביטחון.

מי שכדאי שיתחיל להשתפר, והרבה, זה גאסול. בהגנה הוא שיחק ביותר מדי רכות, ועם הגנה כזאת גארנט פשוט יחגוג. בהתקפה היום הוא פשוט לא היה פאקטור. אני מקווה שזה היה משחק אחד רע.
    גם ביינום צריך להתרכז יותר בהגנה.

הלאה אל הפיינלס!

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל, ראיתי רק את המחצית הראשונה ולא הצלחתי להחזיק יותר ונרדמתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    רבע ראשון היה מטווח של 2 הקבוצות ואני חושב שאי אפשר לייחס את זה להגנות. היו התקפות מהירות ומדוייקות מאוד וכולם קלעו באחוזים גבוהים מכל מקום.
    ברבע השני היה נדמה שהלייקרס מתחילים לברוח, אבל הסנס חזרו. שמחתי לקום היום ולגלות שהצהובים-סגולים בגמר.

9. ManUtd Fan Member

לא עדיף פשוט להתעורר למחצית השנייה?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אחרי שהמשחק נגמר ערוץ הספורט נשאר עם הפאנל של TNT (אחלה רעיון, אגב). בכל אופן, היה קטע שראו את סטיב נאש ממש בוכה בחדר ההלבשה כשלאבין ג'נטרי רק מנחם אותו. כאב לי עליו.
    אסור, פשוט אסור שהוא יסיים קריירה בלי אליפות.

10. מראדונה Member

לצערינו הוא סתם לעצמו את הסיכויים כשהוא חתם על הארכת חוזה בפיניקס.

בינינו,זה היה גם מוקדם יותר כשסירב ללמוד איך שומרים.

11. Dimitar Berbatov Member

סטיבי ושתי הבנות שיפות כמו האבא:
    http://www.haaretz.co.il/hasite/images/printed/P300510/stiv.Xxx

עצוב. מאלון, סטוקטון, בארקלי, נאש. הוא בהחלט נכנס לרשימה.

אמרה סטודאמייר היום עם חמישה ריבאונדים וזה סיפור המשחק מבחינתי ואפילו הסדרה. אמרה הגיע למשחק אחד וזהו. הוא לא היה אגרסיבי מספיק ועשה המון שטויות. וכשביינום חצי פצוע ובסדרה הזו אנו רואים כמה גאסול ואודום זה צבע רך, סטודאמייר יכל לעשות את ההבדל. וזה אולי החיסרון היחיד של הלייקרס, הצבע עם ההגנה החלשה של גאסול. לכן אני חוזר ואומר שגארנט הוא המפתח כשגם לראשיד יש משקל כאן. בכלל, יש לבוסטון יתרון גדול בצבע ויהיה מעניין לראות איך ג'קסון מסתדר עם ארבעה גבוהים כמו פרקינס, ביג בייבי, גארנט וראשיד. בלי ביינום יהיה לו קשה מאוד.

12. piston Member

Dani

I always said that kobi was the leader of the lakers, and just pointed out that Pao Gasol was drasticly underated, which I still believe he is

Gasol is one of the best big guys in this leage, and has a major role in the lakers's sucsses, but Kobi is still the leader of this laker team

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הולך עם בוסטון בגמר ב6 או 7 משחקים. היכולת שלהם בחוץ במשך כל הפלייאוף היא גורם מכריע לדעה הזו שלי, לדעתי הם יצליחו לקחת לפחות משחק אחד גם בסטייפלס סנטר (מן הסתם כי יתרון הביתיות של המערב אם אני לא טועה).

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/10
  14. מראדונה Member

אני הולך עם בוסטון מכיוון שהלייקרס רכים מדי.
    בוסטון קבוצה יותר קשוחה בהרבה,ולא לשכוח שבפעם הקודמת דוק ריברס ועוזרו עשו בית ספר לד"ר פיל.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניסיתי ולא הולך. הגוף התרגל לישון מאוחר ו-5:00 זו בערך השעה שאני נרדם כל לילה ומתעורר סביבות 12:00. בינתיים אני יכול להרשות לעצמי. עוד שבוע אהיה מוכרח לחזור לחיים נורמליים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אגב, ראיתי בשידור חוזר את המשך המשחק. המחליף של סטיב נאש היה מצוין והמהלך בו הוא חטף את היד של סשה וויצ'יץ' לפנים הביאה לריצה המטורפת של פיניקס. ואז הגיע קובי בראיינט... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx