אני לא אהיה מופתע אם אורלנדו תהיה הקבוצה הראשונה שחוזרת לקחת סדרה אחרי שפיגרה 3-0. חבר'ה, לסלטיקס יש בעיות קשות של פציעות ואם לא יקרה משהו קיצוני גם פרקינס ייעדר. אחרי הזעזוע מוח של גלן דיוויס (היה מפחיד לראות אותו מדדה לספסל) אפשר לומר שבוסטון בבעיה כי גם ראשיד וואלאס סובל מפציעה בגב ואפילו מרקיס דניאלס שלא פקטור בפלייאוף סובל מזעזוע מוח... עכשיו יגיע המבחן האמיתי של המג'יק, האם הם יכולים להראות שהם קבוצת פלייאוף אמיתית? ברגע שהשלשות נכנסות (אתמול 13-25) לסלטיקס יש בעיה. ללא ספק שהסלטיקס עכשיו יתקשו לעצור את הווארד, אבל אם 'סופרמן' גם יוציא מדי פעם לשלשה מוצלחת אנחנו חוזרים למשחק שביעי בפלורידה. אני ממש לא חושב שהסלטיקס כאלה פראיירים, אבל הם עכשיו חבולים בצורה נוראית. החבר'ה האלה קשוחים, אבל אי אפשר לבטל זעזוע מוח תוך יומיים. דיוויד שטרן לא יבטל את ההשעייה בגלל שהוא רוצה לעזור לסלטיקס כך אם פרקינס ודיוויס לא יופיעו למשחק הסלטיקס צריכים משחק של לפחות 40 נקודות מאחד השחקנים הטובים שלהם. יהיה שמייח בלילה שבין שישי לשבת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
פרקינס ישחק. כצפוי הטכנית השנייה בוטלה. בייבי בספק. אגב, אני כל כך נהנה לראות את הווארד מכה שחקנים של בוסטון בלי תקנה ויוצא מזה לעתים גם בלי עבירה. הגיע הזמן שהגועל נפש בירוק יטעמו את הטעם של הדייסה שלהם. 4 מהשחקנים המגעילים והשנואים בליגה בחמישייה אחת (וריי אלן אחד חביב שנגרר לגועל) וראשיד על הספסל. אלוהים ישמור. אני מקווה שאורלנדו ינצחו (בתחילת הסדרה תמכתי בבוסטון כי רציתי לראות גמר שלהם נגד LAL אבל אני לא מסוגל) אבל אם לא, אני מקווה שיהיה בלואאוט של בוסטון שיגרור הרבה מאוד אמוציונאליות וכמה שיותר פלייגרנט פאולס 2 משחקני אורלנדו.
זה היה יכול להיות ערב כל-כך מושלם. אמרתי לעצמי לפני הסל של ארטסט שהלייקרס יותר מידי ווינרים כדי לאבד את זה והכנתי את עצמי מראש למפח נפש, כמה שזה כואב. ויותר מכואב זה מעצבן. כי אם זה היה קובי שקובר את הסל בשנייה האחרונה לא היה על מה להלין. אבל שוב פעם מריבאונד התקפה. לאורך כל המשחק ובכלל בסדרה הלייקרס חגגו עם הזדמנויות שניות ואותי לימדו שריבאונד זה עניין של מוטיבציה ורצון. ואני מכוון בעיקר לאמרה שהוא סקורר ענק ושחקן הגנה ברמה של ליאור אליהו. אם אני לא טועה בממוצע יש לו 7 ריבאונדים בפלייאוף שזה שערוריה. בכל מקרה אני מסיר את הכובע בפני פיניקס, בפני ג'נטרי שעשה ללייקרס חיים קשים, בפני הספסל עם דרגיץ' הנפלא, פריי, דאדלי ומעל כולם בפני הגיבור הטרגי ג'ון סטוקטון.. סליחה, סטיב נאש. גם אם לא יקח טבעת סטיבי המתוק, והוא לא יקח, הוא יזכר אצלי לעד כאחד הגדולים שראיתי. :aaa8:
גם פיניקס חוגגים כל הסדרה בריבאונד התקפה... זאת הייתה ההזדמנות היחידה של פיניקס לגנוב את הסדרה. את המשחק השביעי הם לא ינצחו בחיים, אם בכלל יגיעו לשם.
רון ארטסט... אפשר להגיד שהוא נתן ולקח. לא ברור לי מה הוא ניסה להשיג עם שתי זריקות אמנם פנויות בדקה האחרונה, אבל במקום לשחק עם השעון הוא מחליט לזרוק (הזריקה השנייה בכלל הרגה אותי). בסופו של דבר זה גם כמעט ועלה ללייקרס ביוקר, אבל כמו שאמרתי, הוא בסופו של דבר הביא את הניצחון, למרות ערב נוראי בהתקפה. סטיב נאש אגב, היה פשוט בלתי ניתן לעצירה. אני פשוט חולה עליו ואני מת שיזכה בטבעת... אבל לא על חשבון הלייקרס. לגבי הבריבאונד התקפה, לפיניקס היו כמה כאלה במשחק היום, אבל נדמה לי שעד לאותם שניות אחרונות הם פשוט לא הצליחו לתרגם את הריבאונדים האלה לנקודות, זאת לעומת הלייקרס שהיה להם לא מעט נקודות מהזדמנות שנייה.
בוא נאמר שאפו על הפייט של השמשות נגד הלייקרס.לא חושב שמישהו האמין שזה יהיה כזה צמוד. הסדרה הנוכחית של קובי בראיינט נגד פיניקס היא הסדרה הכי גדולה בקריירה שלו,ואחת הגדולות בקריירה של שחקן שראיתי(לשים לב שזה רק נגד ההגנה המחוררת של הסאנס אבל עדיין): 33 נקודות 10 אסיסטים 7 ריבאונדים 44% מהשלוש 53% מהשדה מכל הזמן שאני עוקב אחרי השחקן הענק הזה,ומקווה שהוא יקח טבעת שתשים אותו בראש הפירמידה של העשור הזה, בחיים לא ראיתי אותו כל כך אולאראונד. התבגר לגמרי, כל קיץ עובד על משהו חדש לארסנל ההתקפי וההגנתי,לא מסתפק באליפות אחת והרעב אף פעם לא נגמר. ההגדרה למנהיג במילון-קובי בראיינט. מישהו זוכר מהמבוגרים שבינינו? לא להאמין שזה אותו שחקן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
קובי היה חלש מאוד בקלטש באחוזים בלייקרס של שאק וזה תמיד הורי שהציל את המצב (כמו ארטסט אתמול). הלילה זה היה נראה כמו פעם, זריקה שלא דומה לכלום בלי שכל, היה צריך למסור, היו מספיק שחקנים חופשיים. גם לפיל ג'קסון יש לא מעט אשמה כאן עם תרגיל מחורבן. בשנתיים האחרונות קובי כבר לא לוזר בכלל, הוא בדרך כלל הפך להיות אחד שכן שם אותם במאני טיים.
בדיינסטי של הלייקרס בין שאק לקובי הייתה חלוקה הוגנת - המשחק מבוסס על בידודים לשאק, שאק היה זה שסחב את הלייקרס לאורך משחקים שלמים, בדקות ההכרעה שאקיל לפעמים לא היה פאקטור וקובי בראיינט היה המנהיג. דבר ראשון: קובי בראיינט תמיד היה טוב בקלאץ'.לא כמו בזמנים האלה, אבל הוא תמיד היה יודע להנהיג ולקחת זריקות חשובות, וברוב הפעמים גם לקבור אותם. הורי אחד השחקנים הכי ווינרים שידעה הליגה.תמיד היה מופיע לרגעים החשובים של העונה כשצריך אותו...וכן, הוא ידע להציל את המצב בכל קבוצה שהיה בה. אם זו לייקרס,יוסטון,ספרס... ההגדרה שלך לווינר שונה ואומרת שווינר מכניס את כל הזריקות שלו בסוף ואף פעם לא מפסיד. טוב,לא כולם MJ. וכל אחד והפילוסופיה שלו.
אני מסכים עם כל מה שאמרת, הכל נכון, רק למעט שקובי בשום דקה ורגע לא היה המנהיג של הלייקרס בתקופת שאק. גם שקובי נתן משחקים טובים יותר מידי פעם, זה לא עשה אותו למנהיג. גם שגאסול משחק טוב יותר מקובי לפעמיים, זה לא אומר שגאסול המנהיג (כמו שפיסטון חושב).
כן,זה עושה את פאו למנהיג. שלפעמים הלייקרס בונה את המשחק שלה על הספרדי אז המנהיג הופך להיות גאסול,ככה אני חושב.
אפשר להסביר את השחיטה שהלכה היום בגארדן? 96 - 84 שעושה חסד מה זה חסד עם אורלנדו...הגיע לה להפסיד 30 הפרש. רונדו פתח מצוין אחרי שעשה 12 נקודות ב 12 דקות, נפצע ירד לספסל וכנראה התקרר. כי מאז הוא הוסיף רק 2 נקודות, נייט רובינסון חזר לחיים עם 13 נקודות (שיא פלייאוף), פול עם עבודה יוצאת מהכלל, אלן התעורר במאני טיים בפעם המי יודע כמה.. מי שלא בא לעבודה זה ג'מיר נלסון שאחרי משחק ענק באורלנדו הוא די היה רדום וחלש. דוויט עשה כל מה שיכל אבל לבד כי אפשר לנצח את בוסטון. אז מה, שחזור של הגמר מלפני שנתיים?
עוד לפני שנגמר הרבע השלישי הבנתי שהסיפור סגור, אז אין מה להמשיך לצפות. בסופו של דבר הצפוי קרה, וחבל על כך. היה נחמד לראות מה היה הולך במשחק 7 אילו המג'יק היו מנצחים. אמרתי שהמשחק הזה יהיה מלחמת עולם, ובכן, המג'יק לא שיחקו כאילו זה מלחמת עולם, כאילו הם משחקים על החיים שלהם. כנראה שלהתמודד עם לחץ הם לא יכולים, זאת לעומת בוסטון שם ווינרים אחד-אחד. בסופו של דבר הטרייד של וינס קארטר נכשל טוטאלית. אני מאמין שהם יעשו איזה טרייד שיעיף אותו מהקבוצה כי מועיל הוא לא ממש, להיפך. ועוד משהו, אני לא מבין איך ברנדון באס לא מקבל דקות משחק. הוא יכל ממש להועיל להם, אבל משום מה סטן ואן-גאנדי פשוט לא סומך עליו.