2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. piston Member

אורלנדו במשחק נהדר של הווארד ונלסון, ומשחק סביר (הרבה יותר טוב מלפני) של לואיס הצליחו בקושי לגרד ניצחון מול בוסטון שנתנה את אחד המשחקים החלשים שלה העונה בפלייאוף.

אולי ה 3-0 הרדים קצת את בוסטון, אבל ההפסד הזה יכול במידה ויצטרף לניצחון גם בעוד יומיים יכול ליצור ממונטום לאורלנדו.

הסיכויים לכך מאד קטנים, אבל תמיד יש פעם ראשונה לכל דבר.

2. ManUtd Fan Member

סוף-כל-סוף אורלנדו שיחקו כמו שציפו מהם, וסוף-כל-סוף משחק כמו שציפו מהסידרה הזאת להיות.
    בל אופן, במשחק הבא זה יגמר. לפירס נגמר הכוח בהארכה (זרק שתי זריקות פנויות לגמרי שבקושי נגעו בטבעת), גארנט עם טעויות לא אופיניות ורונדו במשחק לא טוב. בסדר, פעם בכמה זמן אפשר לתפוס משחק רע שכזה.
    לגבי אורלנדו, הווארד היה נהדר, אבל אם ללכת ע"פי סדר המשחקים שהוא מגיע אליהם, משחק הבא הוא לא אמור להיות פאקטור. וינס קארטר יותר הזיק למג'יק מאשר הועיל, ג'אמיר נלסון היה נהדר וג'יי ג'יי רדיק היה נהדר מחוץ לקשת.

אחלה משחק, נקווה שהמשחק הבא יהיה גם כן כמו זה.
    בכל אופן, בוסטון עולים לגמר במשחק הבא.

3. Pipe Member

1. אני רוצה את רייאן אלן בניקס בשנה הבאה.
    2. לראשארד לואיס יש את אחד משלושת החוזים הגרועים בNBA.
    3. הניסוי של וינס קארטר נכשל טוטאלית. מזל שVG הבין את זה אתמול כשזה עוד לא לגמרי מאוחר מדי והשאיר אותו על הספסל במאני טיים. אחד הצ'וקרים הגדולים בליגה.

4. ManUtd Fan Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

הגנה כל-כך גרועה שזזה פשוט מדהים. עם הגנה כזאת, כמו שכבר אמרתי, אפילו בחלום האליפות לא תגיע. גאסול כל-כך רך בהגנה, פשוט חוגגים עליו, והפעם גם בהתקפה הוא לא היה בשיאו. היחיד שתיפקד היה בראיינט, אבל לבד הוא לא יכול לנצח, חוץ מזה שהוא לא קיבל את הכדור מספיק ברבע הרביעי.
    אני חייב לציין גם את חוסר הריכוז במחצית הראשונה, בערך 13544 פעמים שהלייקרס כביכול זורקים משלוש, אבל איכשהו הם דורכים על הקו.

סידרה פתוחה לגמרי.

5. piston Member

תחליט. הוא לא יכול לנצח לבד או שהוא צריך לקבל את הכדור יותר ?

6. מראדונה Member

הלייקרס מפסידים במשחק כזה מטורף של קובי? לא הגיוני.
    אבל עם השמשות הכל אפשרי.

הקבוצה שתעשה יותר סטופים בהגנה תעבור. בגלל זה אני לא מאמין בפיניקס. יש להם התקפה כל כך חדה וטובה, אין להם יכולת לעשות סטופ.

ניצחו והשוו את הסדרה, אבל שהלייקרס יגיעו מרוכזים הם ינצחו. אה, וקובי בסדרה הזאת מגיע לגבהים שלא הגיע אליהם כל העונה.
    גאסול נותן עזרה ואין בעיה איתו, מותר לתפוס משחק חלש מדי פעם ... אבל השאר לא ממש קיימים.
    מישהו מצליח לראות את אודום עושה משהו נגד בוסטון בגמר ולא נחנק? כי אני לא!!

7. piston Member

קובי בשיא פשוט מפני שאין שחקן אחד בפיניקס שמסוגל להקשות עליו.

הוא מרגיש חופשי ומאושר לעשות ככל העולה על רוחו, וזה בהחלט נראה ככה, אבל פה נכנס הפיתוי הגדול, מאחר וככל שקובי יקח על עצמו יותר, כך יתקשו חבריו להכנס למשחק.

לזכותו יאמר שהוא לוקח על עצמו הרבה מאד, אבל גם משתף את החברים שלו.

הלייקרס עדיין פייבוריטים, אבל ההיסטוריה כבר הוכיחה פעמים רבות שלא תמיד הפייבוריטית מנצחת בסוף.

8. מראדונה Member

גם נכון.
    לגרנט היל אין ברכיים לשמור על אלן אנדרסון, לריצ'רדסון אף פעם לא היה חשק לשמור.

עוד סיבה שהלייקרס חייבים לעבור, וגם על גאסול אין שומר טוב.

9. ManUtd Fan Member

הייתי מתוסכל אחרי המשחק ורק חיפשתי להוציא את זה, לכן לא בדיוק קראתי את מה שאני כותב...
    הייתי צריך לכתוב: "בראיינט ברבע הרביעי לא זרק את הכדור מספיק, אבל סביר להניח שזה לא היה מספיק כי האחרים לא פגעו".
    הוא כן היה צריך לזרוק את הכדור יותר ברבע הרביעי מפני שעמוק עמוק בתוך הרבע הייתה לו רק זריקה אחת (למרות שהוא היה בזון מהרבע השלישי), וזה בלי קשר לניסיונות שלו להכניס את האחרים למשחק (שלא נכנסו).

אני מקווה פיל ג'קסון ילמד את הלקחים, יצפה במשחק ויבין איך לשבור את האזורית שלהם.

10. ManUtd Fan Member

בוסטון הלילה היו ממש חסרי מזל.
    גארנט נכנס לבעיית עבירות מוקדם מאוד ונתן, בנוסף לכך, משחק רע.
    קנדריק פרקינס מקבל פעמיים טכנית על פעמיים כלום, אבל העיקר השופטים רוצים לקחת לעצמם את ההצגה. כעיקרון, הוא אמור להיות מורחק מהמשחק הבא בגלל שיש לו כבר 7 טכניות, אך אני מאמין שיבטלו לו את שתי הטכניות שספג במשחק הזה (וזה מה שצריך לעשות).
    ראשיד וואלאס נפצע בגבו, אך נאלץ לעזוב את הפרקט בגלל העבירה השישית, ולא בגלל הפציעה עצמה. כשיר למשחק הבא אני מאמין שיהיה, השאלה עד כמה.
    מרקיז דניאלס קיבל זעזוע מוח קטן (נתקע בחזה של גורטאט... אלוהים יודע מה יש לו שם בחזה), אבל זה ממש לא משנה עבור בוסטון. הוא בלאו הכי כמעט ולא משחק.
    וכמובן, ביג בייבי, שחטף את המרפק של הווארד בשיא העוצמה (בלי כוונה), קיבל זעזוע מוח לא קטן בכלל וראו אחרי המקרה שלרוץ הוא לא ממש יכול כשהוא ניסה לרוץ להתקפה אחרי הצעקות של דוק ריברס. כרגע, הוא בספק גדול למשחק הבא.

אורלנדו, מנגד, עם הצהרת כוונות - הסיפור הזה עוד לא סגור והם עוד מאמינים שאפשר לעשות את הבלתי יאמן. ג'אמיר נלסון נתן משחק נהדר, כמעט תמיד עשה את המהלכים הכי נכונים. הווארד עם משחק נהדר גם כן, היה מאוד פעיל בהגנה ובהתקפה סיים עם 21 נקודות באחוזים טובים' 10 ריבאונדים ו-5 בלוקים. לואיס, למרות בעיית עבירות, נדמה לי נתן את המשחק הכי טוב שלו בסידרה. סיים גם הוא באחוזים טובים את המשחק (14 נקודות).
    בכלל, אורלנדו נתנה הערב משחק פנטסטי, אם כי זה הרבה בגלל שבוסטון פשוט לא היו במשחק וסבלו מחוסר מזל משווע.

משחק הבא - מלחמת עולם.

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/10
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הרבה מקריות והרבה חוסר מזל מלווה את הסדרה לאחרונה. הפציעות של כמה שחקני בוסטון הוא חוסר מזל עצום מצד אחד ומצד שני כל פעם שזה נראה שהולך להיות צמוד, נכנסת זריקה מטורפת של אולנדו משום מקום. בכל מקרה, אם המזל ימשיך ללכת ככה עם אורלנדו, תגיע הסנסציה. הלחץ בכל מקרה כבר עבר לבסוטון שהמשחק ביום שישי הוא המשחק על הסדרה מבחינת שתי הקבוצות.

12. מראדונה Member

אם בוסטון נופלים כאן נגד אורלנדו זה הפדיחה הכי גדולה שיש.אבל אפשר להיות רגועים עם קבוצה כמו בוסטון, עדיין יש לי אמון מלא בהם.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הכי 'פלייאופי' שאני ראיתי השנה. חבל שלא החזקתי ער עד הסוף ונרדמתי בפתיחת המחצית השנייה.
    2 הקבוצות באו להכאיב אחת לשנייה ולא ויתרו לרגע על המשחק. בסופו של דבר אורלנדו ניצחו בצדק.
    הווארד היה מדהים בהגנה. כל כדור שהיה נדמה שהולך לטבעת בקלילות הוא הטיס משם ברגע. היו רגעים שכבר השלמתי במוחי עם עוד 2 נקודות של בוסטון, אבל הוא לקח דברים בלתי אפשריים.

זה כבר 3-2 וגם אם במשחק הבא בוסטון תביס את אורלנדו, המג'יק לפחות שמרו על הכבוד שלהם בכך שחזרו להיות גורם משמעותי בסדרה הזו. אבל מי יודע... אולי עוד מחכה לנו הפתעה שלא העזנו לחלום עליה לפני כמה ימים.

14. ManUtd Fan Member

בשתי הסדרות יש הפתעות מרעישות למען האמת, זאת למרות שכולם (כולל אני) סגרו כבר את הסיפור בשני המקרים.

כולם חשבו שאורלנדו תעוף בבושת פנים עם סוויפ, אני אפילו קראתי לה בלוף אחרי שלושת המשחקים הראשונים בהם היא לא הצליחה אפילו לדגדג את בוסטון, אבל מאז הם פשוט באו ונתנו את כול כולם. האמת, יכול להיות שיש פה גם עניין של שאננות מצד בוסטון, אך עדיין מגיעות המחמאות לאורלנדו.
    בכל אופן, אין כמו בוסטון במצבי לחץ. הקבוצה הכי ווינרית בליגה. אני בטוח שהיא תעלה בסופו של דבר.

בסידרת המערב, אחרי שני המשחקים הראשונים היה נראה כי בכל מצב שלייקרס תרצה, היא תעשה ריצה שלא תשאיר לסאנס שום סיכוי. אני חשבתי שלכל היותר, הסאנס יצליחו לגנוב משחק אחד מהלייקרס. אבל בסופו של דבר הם לא גנבו כלום, הם ניצחו את שני המשחקים האלה בזכות! אף-על-פי שלייקרס פשוט לא שיחקו את המשחק שלהם (18-60 מהשלוש בשני ההפסדים, בנוסף לכך, הם שלחו את הסאנס 74 פעמים לקו בשני המשחקים האלה. נו באמת, איזו מן הגנה זאת?), עדיין הסאנס גילו יכולות יוצאת מהכלל ובהחלט הפתיעו.
    הסידרה הזאת פתוחה לגמרי.

למרות שזה היה נראה לא משהו, יש לנו אחלה גמרים איזוריים.

15. Dimitar Berbatov Member

כמה שאורלנדו משתפרת לאורך הסדרה עם האוורד שמתעורר ועם ג'מיר נלסון שאנשים לא מבינים עד כמה הוא חשוב למג'יק, לא פחות מסופרמן, ללא קרטר יהיה עבורם בלתי אפשרי להגיע למשחק שביעי בבית. צ'וקר זה אנדרסטיימנט לתאר את הקריירה של הבחור. כתבתי לפני כשבוע שהטרייד עם טורקוגלו לא מביא שום ערך מוסף למג'יק. כעת כבר אפשר לקבוע שזה כישלון של ואן גנדי.