2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. Sempre Inter Member

http://img232.imageshack.us/img232/8484/95538765.Xxx
    :aaagath:

2. piston Member

למה שלא תוסיף את ביל ראסל ותגדרום לכולם להראות מגוכחים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/10
  3. דנידין Member

למה התארים של שאק נספרים לקובי? לברון ומייקל היו כל הקריירה שחקנים מובילים, המספר 1 בקבוצות שלהם, והנה לאציו בא ונותן לפיפן להתגאות ב 6 תארי NBA לפני ג'ורדן, בדיוק כך.

סתם בא להתגרות בכל הדיונים כי לברון השחקן הכי טוב בליגה ב 2 רמות מעל כולם. פז, אתה פסיכולוג ואתה מכיר את התופעות שילדים צריכים תשומת לב באת חוויה של חוסר ביטחון עצמי תוקפת. תעזור ללאציו שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. דנידין Member

עכשיו נחזור לדבר NBA: בוסטון פשוט גדולה על אורלנדו וגם גמר המזרח בעצם נראה כמו המרגרינה בגמר המערב. גמר המזרח האמיתי כבר לקח חלק בחצי הגמר. בוסטון הגדולה חזרה, לא היה מי שישמור על פירס, אלוהים ישמור איזה משחק רונדו ופירס נתנו. רונדו זה ברור, אין מישהו עם רגליים זריזות שהוא פגש בפלייאוף כדי שיצליח קצת להציק לו ופירס כבר לא מרגיש את לברון על הבשר שלו ויכול לעבוד.

גארנט נתן כמה מהלכים חשובים ברגע האחרון על הווארד, פעם בפאייק וכניסה לסל עליו ופעם בפאייד אוואי. גארנט יכול לעשות הרבה אבל עושה רק שצריך, פשוט מניח את האגו בצד למרות שהוא יכול לעשות דברים יפים מול הווארד וגם להביך אותו אם יש הצורך.

5. piston Member

בוסטון באמת נראים גדולים על אורלנדו, וככל הנראה גמרו את הסדרה הלילה.

פירס נותן השנה פלייאוף נהדר, וכל זה מדגיש עד כמה לברון שחקן הגנה מדהים, כי פירס נראה אומלל מול קליבלנד, וזה לא שהוא לא ניסה. המשחק היחיד בו הוא נראה לא רע מול קליבלנד היה המשחק בו לברון עבר לשמור על רונדו (שנראה רע באותו משחק בעצמו).

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בצורה הזאת אנחנו צריכים לקוות שגם הגמר לא יהיה משעמם...אין לי יורת מה להוסיף. כל הכבוד לסלטיקס על זה שהם עולים לפיינלס, אבל בשבילי סדרה בין בוסטון ללייקרס לא תעשה לי את הלילות יותר ארוכים. אני מבין את היריבות, את השנאה, אבל אני לא אוהב את שתי הקבוצות כך שלמעשה לא אכפת לי מי מנצח.

בכל זאת אתם לא מרגישים שהפלייאוף השנה חלש בצורה בלתי רגילה? (סביר להניח שהלייקרס גם ינצחו במשחק השני)

7. JR-Riquelme Member

לברון ג'יימס לא שמר על רונדו יותר מ5 דקות במשך כל הסדרה. תפסיק לגנוב דיעות.

לא זוכר פלייאוף כזה חד צדדי ועד עכשיו רק בסדרה אחת היה משחק שביעי וזה בשעמומון אטלנטה-מילווקי...
    היו לי הרבה ציפיות מהפלייאוף ו2-0 לבוסטון על אורלנדו זו הפתעה שאף אחד לא ציפה לה.

פול פירס זה ווינר, וקווין גארנט זה ווינר ובוסטון חבורה של ווינרים גדולים, הכי גדולים בליגה. אתם רואים את ההבדל בין בוסטון של העונה שעברה בלי KG לבין עכשיו... שמיים וארץ. קווין גארנט אחד השחקנים הטובים בליגה נקודה. רק מראה כמה שססטיסטיקות לפעמים זה דבר כל כך שולי.

הפתיע אותי שלמרות משחק נוראי של אלן בוסטון ניצחה בסופו של דבר. בבוסטון מסתמן שהם חייבים את לואיס וקארטר במשחקים טובים כדי לנצח. לואיס יבוטל כמעט כל משחק כי קווין גארנט זה השומר הכי טוב בעמדתו שאני ראיתי ביי פאר, קארטר שחקן שאי אפשר לסמוך עליו והעניינים נראים מסובכים למג'יק. גם האוורד שחקן שאי אפשר לסמוך עליו שיגיע ל20 נקודות כל משחק. בוסטון קבוצת הגנה עילאית...

8. ManUtd Fan Member

לגבי אורלנדו,
    אני חושב שמה שראינו בשני המשחקים האחרונים זו תוצאה של הכנה ממש לא טובה, ואני לא מדבר על האימונים.
    עד לבסוטון, הם לא פגשו שום קבוצה ראויה שיכלה לעמוד מולה ואפילו לדגדג אותה. אני בטוח שאם המג'יק היו פוגשים קבוצות קצת יותר חזקות, כאלה שיכלו לאיים עליהם, ואפילו לגנוב להם משחק (לדעתי הפסד אחד בסידרה נגד אטנלטה היה עושה להם רק טוב), אז המצב עכשיו היה שונה (לפחות משחק אחד היה הולך לאורלנדו).
    אבל זה לא המצב, ועכשיו, אם לומר את האמת, אני מאוכזב מהסידרה הזאת. אורלנדו לא תיקח שני משחקים בחוץ, ואני בספק אם אפילו אחד. לטעמי, יש יותר סיכויים לסוויפ מאשר ל-4-1.
    Having said that, אין לי מילים שיכולות לתאר את בסוטון. ביכולת כזאת, עם ווינריות כזאת (unlike וינס פאקינג קארטר), הלייקרס בחיים לא יוכלו לעצור אותם. הם פשוט אדירים.
    לדעתי, זאת בוסטון יותר טובה משל לפני שנתיים.

9. piston Member

בוסטון אכן יותר טובים, מאשר לפני שנתיים, בעיקר עקב ההשתפרות של רונדו, ועיבוי הספסל, אבל הלייקרס גם יותר חזקים, מאשר אז, ולא במעט.

יש להם את ארטסט כסטופר הגנתי ברמה שלא היה להם משהו קרוב אליו, ובנוסף גאסול נתן עונה מצויינת, אבל הפלייאוף הוא פשוט הפך למפלצת שלא ניתן לעצור.

10. ManUtd Fan Member

לייקרס של השנה גם יותר טובה משל שנה שעברה, לא רק של לפני שנתיים (לפחות בפן ההגנתי).
    ועדיין, לדעתי בוסטון פשוט טובה יותר מבחינה הגנתית, וב-NBA זה הדבר שעושה את ההבדל. בהגנה השנה הם פשוט... אין לי אפילו את המילים להגנה שלהם השנה.
    גאסול בלתי ניתן לעצירה? גארנט לא מכיר את המושג הזה.

אני יודע שכשתגיע הסידרה הזאת (טפו טפו טפו), אני אהיה מאוד מתוסכל מההגנה של בוסטון על הלייקרס.

11. JR-Riquelme Member

גאסול עשה קפיצת מדרגה ונהיה כוכב, כל כך הרבה מובים בפוסט, מוסר ענק, ריבאונדר, אבל גארנט מסוגל לעצור כל שחקן... בגמר לפני שנתיים פאו גאסול היה עלוב וגארנט חיסל אותו. בפלייאוף שעבר הוא היה מצוין ועזר לקובי בראיינט בצורה הכי טובה, העונה הוא דומיננטי מאוד וקובי בראיינט נותן לו לבלוט עד המשחקים המכריעים, אבל בסה"כ עד עכשיו נגד מי הוא שיחק? אוקלהומה שאין לה צבע, יוטה שהשומרים שלהם נמוכים ממנו בראש והם פשוט גרועים ועכשיו נגד פיניקס הוא חוגג על השומר הכי גרוע בליגה סטודמאייר. הוא שחקן גדול, אם אפשר לסמוך עליו גם בגמר נגד גארנט? נחכה ונראה, ההרגשה שלי שלא וזה קצת יותר מדי בשבילו. אולי בגלל שהרכות שלו לפני שנתיים נתקעת לי בראש. עדיין לא ראיתי אותו חוגג נגד השומרים הטובים.... ברגע שהוא ימשיך את היכולת הנפלאה שלו נגד ראשיד וואלאס וגארנט, הוא הופך לאחד הגבוהים הטובים בליגה, אולי הטוב שבהם.

12. piston Member

בוסטון נתנה מכה שלישית לאורלנדו, שלדעתי עכשיו מחכה שיפסקו ניצחון טכני לבוסטון במשחק הרביעי, כי אחרי אתמול, אני בספק אם הם בכלל ירצו לעלות למגרש.

לפני המשחק דיברו על לנצח בחוץ, ושזה אפשרי. על המגרש נראה ההיפך הגמור. פתיחה חזקה של בוסטון השאירה את אורלנדו מאחור, והם פשוט לא הצליחו לחזור.
    בכדי למנוע ריצה מסוכנת בסוף, בוסטון פתחו חזק גם את המחצית השניה בטירוף, ואחרי שלושה רבעים כבר הובילה ב 30 הפרש, ויצאה לחופש.

במשחק כזה, אני לא מוצא טעם לדבר על משחק אישי של שחקן כזה או אחר, כי פשוט בוסטון כקבוצה הביסה את אורלנדו כקבוצה ללא תנאי.

13. piston Member

בכתבה שפורסמה לאחרונה באתר ערוץ הספורט, אייל גרוסברד טען שבמידה ובוסטון ינצחו בגמר את הלייקרס זו תהיה אחת הסנסציות בגדולות בכל הזמנים, אולי הכי גדולה.

אני חושב שמדובר בהגזמה פרועה ביותר. כן הלייקרס עדיין פייבוריטית לקחת את התואר, אבל ניצחון של בוסטון יהיה לכל היותרת הפתעה.

להזכירכם, בוסטון החלה את השנה בתור קבוצה שהעריכו שתתמודד בצמרת המזרח, על הזכות להפסיד בגמר ללייקרס, כשכולם אמרו שבמידה והכוכבים ישארו בריאים, הקבוצה תהיה המועמדת הבכירה במזרח לגמר, הרי בפעם האחרונה שזה קרה, זה נגמר באליפות.

מלבד זה, אינ חושב שאי אפשר להתחיל להשוות את מידת ההפתעה והסנסציה של אותו הזמן כשדטרויט לקחה את האליפות מהלייקרס של שאקיל, קובי, מלון ופייטון. כולם ציפו שזה יגמר 4-0 חלק ללייקרס, אבל אף אחד לא ציפה שזו תהיה סדרת הגמר הראשונה בהיסטוריה שתגמר 5-0 ( הפוקסים מהמשחק הראשון לא נחשבים). שם לא הייתה מילה אחרת מלבד סנסציה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי בוסטון פשוט הקבוצה הכי טובה בפלייאוף, איך ניצחון ב'פיינלס' ייחשב אז להפתעה? לא ברור לי איך ההגיון של אייל גרוסברד עובד. אין מה לעשות, העונה הרגילה נועדת רק למיקום בפלייאוף, לא פחות ולא יותר. קבוצה ששולטת בעונה הרגילה עלולה לעוף בסיבוב הראשון של הפלייאוף כי פתאום יתברר שהקבוצה לא יכולה לעמוד בקצת לחץ שלילי. זה לדעתי קורה עכשיו עם אורלנדו וקרה כמובן גם עם קליבלנד.

עד כמה שאני לא אוהב את שחקני או אוהדי הסלטיקס (כבר התחילו עם ה-beat LA המעצבן שלהם, לא?) אני בהחלט מעריך את מה שהם משיגים בגמר. אם הם עולים ל'פיינלס', והם כמובן עולים, שום דבר לא ימנע ממני לאהוב פתאום את קובי...כרגע אני חושב שהסלטיקס הם הפייבוריטים לזכייה בכתר, אבל לי יש הרגשה שיש בלוס אנג'לס הרבה רצון לנקום בבוסטון וב'פצועים' שלהם.

אורלנדו? כשהסנטר שלך שחקן התקפי כל כך מוגבל זה באמת חבל על הזמן. הווארד שיחק אתמול 40 דקות והוא סיים את המשחק עם 7 נק' בלבד! לשחקן כמו אנדרסון וורזאו יש יותר מה להציע בהתקפה מאשר ל'סופרמן'. אני באמת לא מבין מה פטריק יואינג עושה עם הווארד באימונים? האם הווארד שחקן לא ממש אינטלגנטי שרוצה רק להטביע? פשוט מחריד לראות את הלבנים שהסנטר זורק לעבר הסל של היריבה. הכל נראה כל כך מגושם ולא רציני. אחחח, לאן נעלמו היואנגים, האולאג'וואנים או ה'אדמירלים' מסאן אנטוניו? אין היום בליגה סנטר עם מבחר כה גדול של איכות התקפי. מה שאנחנו כרגע רואים זו זוועה.

נותר רק לקוות שדיוויד שטרן ידבר עכשיו בסתר עם לברון וידרוש ממנו ללכת לקבוצה שחושבת ברצינות על אליפות. מרק קיובן עומד לקבל עונש מצחיק בגלל שטויות, אבל אם הוא יצליח להנחית את לברון אנחנו אולי נראה קבוצה נוספת בצמרת הגבוהה. לדעתי בצורה הזאת הכדורסל הולך לאבד אוהדים ושטרן צריך להיות מודאג ממה שהוא רואה. אין מתח, אין משחקים טובים והתוצאות לפעמים נורא חד צדדיות. קשה לי לראות את בוסטון מצליחה עם אותו סגל עוד שנה כך שאולי נשאר רק עם הלייקרס...לדעתי המצב עגום ואני בטוח ששטרן רואה את זה. נותר רק להתפלל שקבוצה כמו אוקלהומה סיטי יכולה להתבגר באמת מהר כי אחרת הליגה תאבד עניין.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/10
  15. Dimitar Berbatov Member

אורלנדו פשוט לא יכולה לבוסטון במשחק עומד. קרטר הלוזר נחנק במאני טיים שוב ובסופו של דבר הטרייד שלו תמורת טורגוקלו בשורה התחתונה מתברר כטרייד ללא כל ערך מוסף. הרי לא כדי לתת שני סוויפים רצופים לשארלוט ואטלנטה הביאו את קרטר. בשביל זה גם הטורקי הספיק.
    ובנוגע להווארד, אני מסכים עם כל מילה של שי. הוא נורא נורא מוגבל. שחקן אחר עם מסה שדווקא הראה גיוון מרשים הוא ביג בייבי. פוטנציאל התקפי נהדר וחתיכת סקורר. אם רק להווארד היו כמה מהמובים של דייויס והיד הרכה שלו, היינו מקבלים סדרה של 7 משחקים..

על בוסטון אין הרבה מה להוסיף רק דבר אחד - ההגנה שלהם היא תענוג, פשוט תאווה לעיניים. ואני שוב פעם נותן קרדיט לדוק ריברס הגדול.

מכל הפלייאוף המשעמם הזה (מלבד הסיבוב הראשון הנהדר) אני מתנחם בכך שהולך להיות לנו גמר גדול. אני ממש לא מסכים עם גורסברד (דווקא מבין עניין), אני אפילו חושב שהלייקרס לא פייבוריטים ברורים. תעירו אותי בסוף החודש..

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/10