2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הניצחון הזה של הסלטיקס לא מפתיע אף אחד, עכשיו נראה ממה בנויים החבר'ה באורלנדו. אני בספק אם הם יכולים לקחת את הסדרה הזאת כשמולם קבוצה שלמעשה אולי שיחקה עם כולם במהלך העונה הרגילה. בוסטון נראית כאילו היא במשך חודשים עשתה טובה שהיא בכלל משחקת ומה קורה עכשיו? לך תדעו, אולי הם עוד לוקחים טבעת מהלייקרס...

מילה על דווייט הווארד. אני נשמע כמו תקליט ישן, אבל כבר לפני שנה אמרתי שמשחקו ההתקפי של הבחור הזה מאד מוגבל. הבעיה של בוסטון היא בהגנת המג'יק כשהווארד מתעופף לגגות, כשאורלנדו תוקפים הסלטיקס כבר יידעו לסגור אותו.

בצורה כמו שראינו היום הסדרה הזאת הולכת להיות משעממת ומאד קצרה.

2. piston Member

גם את הבעיה הזאת, במידה וניגשים לכך בצורה חכמה ניתן לפתור.

רונדו ופירס חודרים, וחוטפים את הגגות מהעזרה של הווארד, אבל במידה ודרך חסימות מבודדים את גארנט על הווארד, הוא יכול ואפילו חייב להטעות מספר פעמים ולסחוט ממנו עבירות ומהר.

3. piston Member

יש לי שאלה תיאורטית פתוחה.

לברון ג'יימס רוצה אליפות, והוא רוצה אותה כבר בעונה הבאה, אבל מתוך הנחה שהוא לא יתפשר בצורה רצינית על שכרו, ומבלי חריגות מטורפות מעל תקרת השכר, מי הקבוצה שהכי שווה לו ללכת אליה או מנגד להשאר בה ?

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/10
  4. JR-Riquelme Member

מיאמי...
    כידוע אין דבר כזה אלופה שאין לה מאמן גדול, בעשור האחרון לקחו אליפויות ג'קסון, בראון, פופ, ריברס וריילי... אם לברון יגיע להיט אז ריילי יחזור להיות HC. או שארלוט עם לארי בראון.
    אני מקווה שלברון יעשה שיקולים נכונים מבחינת כדורסל ולא מבחינת חוזים על נייקי ופרסומות וכל הבולשיט הזה, שיראה כבר את אהבתו למשחק!

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שאם הוא הולך לניקס זה יהיה אך ורק בגלל העיר ניו יורק וכל מה שקשור בזה. מבחינת כדורסל אין לו מה לחפש שם היות שהניקס כבר שנים קבוצה עגלה. אני קראתי עכשיו בערוץ הספורט שדני וולש מעוניין בפיט מיקל וג'וש צ'ילדרס...בעיקר האחרון יעשה מלברון אלוף...

מיאמי היא אופצייה נחמדה מאד, אבל האם ווייד ולברון יכולים לעבוד ביחד? אגב בשבוע האחרון דיברו ב-ESPN שאפילו ני ג'רזי היא אופצייה בגלל המילארדר הרוסי שקנה את הקבוצה. נדמה לי שגם ג'יי זי אוהד את הנטס...

יש עוד בכלל מישהו שחושב שלברון יישאר בקליבלנד?

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/10
  6. JR-Riquelme Member

וויד ולברון ביחד זה הצמד הכי טוב מאז שאק וקובי... קצת בעיה בגלל ששניהם מובילי כדור גם אם זה לא על הנייר אבל הם חברים טובים מאוד אז אני מניח שהם יוכלו להתסדר...
    בניקס הסגל לא הולכת להיות הבעיה שלו. יש להם הרבה כסף והם יכולים לבנות מסביבו צוות אדיר עם עוד כוכב, הבעיה זה המאמן, אני לא סומך יותר מדי דאנטוני.

7. אלי מתחן Member

שיקאגו בלי ספק היא הקבוצה הכי טובה שלברון יכול לעבור אליה כרגע.

8. piston Member

האמת שישבתי וחשבתי על זה לא מעט.

בגיל של שחקני קליבלנד, הם רק ילכו יעשו רעים עם השנים, וזה כנראה לא מה שלברון מחפש.

וויד ולברון זה נשמכ מפתה, אבל הם משחקים בסגנון יחסית דומה, וחוסר הגוון יכול להזיק. אני ממש לא בטוח שמעבר למיאמי יעשה אותם פייבוריטים מיידית לתואר.

שיקאגו ? כן יש שם רכז מצויין, והקבוצה צעירה שזה לא רע בכלל, ואולי זה יספיק, אבל אני עדיין לא רואה את הקבוצה הזו מצליחה לנצח את הלייקרס בסדרה.

הניקס וניו- ג'רסי זה בדיחה בכל הקשור לשאיפות אליפות מיידיות, ואני מאמין שזה מה שלברון מחפש.

התשובה הכי טובה שמצאתי וככל הנראה לא תתממש היא אוקלהומה סיטי ת'אנדר.

אוקלהומה היא קבוצת ההגנה השנייה בטיבה סטטיסטית בליגה, יש לה רכז מצויין, גבוה דומיננטי, ומקום בתקרת השכר, הקבוצה צעירה, ורק תשתפר עם השנים, השאלה אם יצליחו להשאיר את דוראנט בקבוצה הזו, כי אם כן זו קבוצה שהופכת בין לילה לפייבוריטית לאליפות.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, שכחתי את שיקאגו. ממה ששמעתי אפילו אובמה מנסה לשדך את הצדדים דבר שמאד מרתיח אותי כי נשיא ארה"ב לא צריך להתעסק בספורט אלא בלנהל את המדינה! בכל מקרה אני לא יודע אם שיקאגו עדיף על מיאמי. אגב ווייד גם יהיה שחקן חופשי בקיץ, לא? האם יש למיאמי כסף בשביל להחתים את שני הכוכבים האלה? בעבר שמעתי שהם רוצים להחתים מישהו כמו קרלוס בוזר.

אני צוחק עכשיו עם הרעיון של הצטרפות לברון ל...סלטיקס. בוסטון צריכה שינוי ותמיד אפשר לשחרר שניים מתוך שלושת הכוכבים שלה. מה יהיה אם רונדו ופירס יישארו בקבוצה וגארנט ואלן עוזבים? יש לך קו קדמי טוב עם פרקינס וביג בייבי, יש לך את רונדו פירס עם לברון. אחלה קבוצה, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אפשר רק לקוות שלברון חושב קודם על הכדורסל ופחות על הכסף והתהילה בניו יורק/ג'רזי. בסה"כ יש מספיק קבוצות אליהן הוא יכול להצטרף, לך תדעו אולי מרק קיובן רוצה לבזבז עוד כמה דולרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. JR-Riquelme Member

ניו ג'רזי קבוצה שבנויה מצוין, מבחינת כדורסל לא מפתיע שהוא יבחר ללכת לשם, דווין האריס רכז נהדר, יש להם המון צעירים מוכשרים ואת אחד הגבוהים הדומיננטים והמבטיחים בליגה ברוק לופז. אבל יש קבוצות יותר טובות מהנטס.
    שיקאגו גם בנויה מצוין. אם הוא ילך לשם זה אומר השחקן הטוב בעולם ויש לו סופרסטאר לצידו. ואני מחשיב את דרק רוז לכוכב.
    הבעיה ששוב, לברון ג'יימס לא צריך ללכת לקבוצה עם רכז דומיננטי. אני מאמין שאם לברון האיכויות של רוז יפגעו מאוד, כי הוא צריך להיות האיש שמוביל את ההתקפות, והוא לא מו וויליאמס או משהו בסגנון שכל מה שהוא עושה זה לצלוף מחוץ לקשת. מה שכן, שחקן כמו רוז ברגעים שלברון חלש כמו שהיה נגד בוסטון יכול לקחת על עצמו את המשחק וזה הדבר הכי חשוב שלברון צריך איתו. ועדיין, איפה המאמן שיעשה את המהלכים המכריעים ברגעי האמת? אבל מצד יכול להיות ששחקן כמו לברון לא חייב מאמן כל כך גדול.
    במיאמי קבוצות רק מלחשוב איך עוצרים את וויד ולברון יהיה להם כאב ראש. 2 מ3 השחקנים הטובים בליגה, תחשבו מה זה.. וזה שהצוות כזה גרוע. צ'אלמרס שחקן הגנה גדול ומייקל ביזלי אחלה סקורר. והם גם לא צריכים עוד שחקנים מהשורה הראשונה ביחד איתם. בקיצור, מפחיד לחשוב על הצמד הזה.

בקיצור, ללברון יש את כל הקיץ להחליט ולעשות את השיקולים שלו, מה שבטוח, שבעונה הבאה הוא יהיה בקבוצה הרבה יותר טובה מקליבלנד, עם צוות מסייע יותר משכנע והכי חשוב - רעב הרבה יותר גדול, גם לו וגם לקבוצה שתיקח אותו.
    קובי בראיינט ילך ויזדקן, הרעב של הלייקרס יפחת במיוחד אם יקחו אליפות השנה, ובבוסטון כולם כבר יביטו על גיל המעבר ויהיו הרבה מעבר השיא. לא יהיה פרוע מדי להגיד שלברון ג'יימס בעונה הבאה פייבוריט גדול לתואר.

11. המבין Member

זה באמת גדול, מקווה רק שזה ישאר ככה עד סוף הקריירה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. אלי מתחן Member

מה הבעיה הגדולה איתו? הוא שחקן גדול ומגיעה לו טבעת אחת לפחות במהלך הקריירה.
    השנה התקווה שזה ילך לנאש..

13. דימה Member

קראתי באחד הטוקבקים בספורט5, שמ2003 האלופה לסרוגין פעם מערב פעם מזרח.
    אם ככה אז עכשיו האלופה תצא מהמזרח, ואם זה באמת נכון אז בוסטון עוברים את המג'יק.
    ראינו שאורלנדו לא יכולים להתמודד עם הלייקרס...:)

מה התחזיות להיום אגב?

14. Sempre Inter Member

http://img27.imageshack.us/img27/3899/96143106.Xxx

15. דימה Member

אם הוא ילך למיאמי חשבת על כמות האגו שתיהיה בקבוצה?
    לא יודע אם זה בריא..
    לדעתי הוא צריך להשאר בקליבלנד עם חיזוק או שתיים הקבוצה יכולה לעוף.
    תחשוב שבעונה הרגילה הם השוו את מאזן הבית הטוב בהסטוריה(!).
    אני לא רואה שום סיבה שלברון צריך לעזוב, גם יזכרו אותו בתור מניאק שם, וגם אני חושב שהוא לא ימצא שחקנים משלימים טובים כמו מו וויליאמס למשל, אחד שלמד את הראש של הקינג.