2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. דנידין Member

מה שקרה ללברון מול בוסטון קרה גם לגאסול וקובי מול בוסטון. ההגנה שלהם מצופפת ולא נותנת לשחק. גם הם הושפלו באותה סדרה, לכן זאת הוכחה שהגנה חזקה כקבוצה שווה הכל בכדורסל.

ואם לברון בלון נפוח, הרי שבעונה כזאת אם עושים השוואה עם קובי, הרי שהוא לא יותר מאיזה קונדום משומש לידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Sempre Inter Member

גאסול לא מעניין אותי והאמת שאני שונא אותו, אבל רק לשם השוואה:

גאסול הגיע ללייקרס מהגריזליס עם ממוצעים של 18.8 נק' ו-7.8 ריב' למשחק,
    ג'יימסון הגיע לקליבלנד עם ממוצעים של 20.5 נק' ו-8.8 ריב' למשחק,

ומה גאסול בדיוק השיג לפני שהגיע להוליווד? גם הוא כשל בסיבוב הראשון בפלייאוף, בדיוק כמו ג'יימסון עם הוויזארדס.

אין כמו עובדות.

3. דנידין Member

גם לקובי היו מספרים דומים לאלו במרבית העונות תחת שאק, לכן גאסול שחקן סופר חשוב בלייקרס כמו שקובי היה. זאת תרומה שאין לזלזל בה.

אחרי ששאק הלך גם קובי לא הצליח לעשות הרבה לבד, לא שונה מגאסול.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיימפרה אינטר,
    מה מסע הצליבה הזה על לברון? אולי אני לא בעניינים וזה התחיל עוד הרבה לפני שנכנסתי לדיון הזה העונה, אבל חוץ מזה שאתה לא סובל אותו (כנראה, ואת זה כבר הבנו, תאמין לי) - מה המטרה של כל ההודעות האלה? הבנאדם הוא אייקון עולמי בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לא, וכמובן שזה גם בזכות שיווק מאסיבי ומוצלח מאוד, אבל זה הרבה יותר בזכות יכולת פנומנלית שהוא הציג מאז שהגיע לNBA. וזאת עובדה, כמו שאהבת לציין קודם.

אם וכאשר הוא יסיים קריירה בלי אליפות (קשה לי להאמין) תוכל לצלוב אותו כמה שבא לך, וגם אז יבואו אנשים ויזכירו לך ששחקנים ענקיים כמו סטוקטון לדוגמא לא זכו באליפויות. ועד אז (בעצם, גם אז) תנסה להבדיל בין השנאה שלך אליו לגדולתו כשחקן.

5. דנידין Member

הוא שם את קובי כל כך עמוק בצל שזה בעצם מה שכואב לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. ManUtd Fan Member

תגיד, דנידין, מה יש לך מקובי?

7. דנידין Member

האמת, לא הרבה. יש לי יותר בעיות עם מר לאציו (שעבר להיות אוהד אינטר) והשנאה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. piston Member

אורלנדו בוסטון משודר כרגע ב ESPN

9. JR-Riquelme Member

אפשר להגיד שיש כאן כמה אנשים עם פיצול אישיות חמור.
    מצד אחד שונאים את קובי כי טוענים שהוא אנס מישהי ומצד שני אוהבים אחד כמו ג'ייסון קיד שטוענים שהרביץ לאשתו.
    מצד אחד שונאים את קובי בגלל שהוא שחצן ומצד שני חולים על התחת של לברון.

ממש כמו לשנוא את דרוגבה כי הוא שחצן ולהעריץ מצד שני את כ.רונאלדו.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים ישמור, מחצית באורלנדו ואין לי מושג למה אני מסתכל. המג'יק במחצית איומה בלי שום כדורסל. אני דיברתי במהלך הרבע השני בטלפון כך שלא ממש יכולתי לעקוב אחרי המתרחש, אבל לפחות ברבע הראשון ההגנה של המג'יק עם הווארד עובדת. התקפה? עם 34 אחוז מהשדה (0-9 מהשלוש) לא מנצחים את הסלטיקס.

אני באמת מצפה שאורלנדו תקח את עצמה לידיים כי ה'טיולים' נגמרו. אם אתה נותן לסלטיקס את המשחק הראשון אתה עלול לרדוף אחריהם בכל הסדרה. את זה אתה ממש לא רוצה.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אורלנדו נראים רע כי בוסטון גורמים להם להראות רע וכך הם גם עשו מול קליבלנד. כשיש הגנה טובה כמו זאת שבוסטון מציגה, אין לשחקני היריבה הרבה סיכוי לבלוט גם אם הם כוכבים גדולים בליגה. הדרך היחידה לנצח אותם הוא לנסות ליצור הגנה כמו שיש להם ולהכנס איתם למשחק חפירות ואולי כך לשבור אותם (ולנסות לא להשבר ראשונים).

12. JR-Riquelme Member

הגנה אדירה של בוסטון. ראשיד וואלאס .סוף סוף מראה בשביל מה רכשו אותו, איזה ווינר. קווין גארנט ממשיך לתת את ההגנה הכי טובה שיש, ופול פירס וריי אלן שניהם במשחקים מעולים. מצד שני האוורד כצפוי לא מסוגל מול הצבע של בוסטון, אבל שוב פעם אורלנדו מוכיחה שמעל הכל-היא קבוצה של שלשות, ושכלום לא נכנס אין לה סיכוי לנצח. עדיין נשאר זמן למשחק ואם היא תבצע איזה קאמבק מרשים מהשלוש אז אולי. בדיוק בשביל רגעים כאלה, שהכל נתקע הביאו את קארטר אבל הוא במשחק בינוני מאוד ולא לוקח את המשחק לרמה שכוכב צריך לקחת.

13. piston Member

אורלנדו סיימו את קייטנת הקיץ, והגיעו לבית הספר.

פירס פתאום מצליח לראות את הסל, כשלברון כבר לא שומר עליו, ונראה כמו הכוכב שהוא.

בסוף הייתה ריצה נואשת של אורלנדו שכמעט הצליחה, אבל התסריט של המשחק הראשון של בוסטון מהסדרה מול קליבלנד לא חזר, והם החזיקו את היתרון עד הסוף.

סך הכל הגיע הניצחון לבוסטון ללא ספק, והם פייבוריטים לנצח את הסדרה. לאורלנדו יש עוד הרבה מה ללמוד, ולשמחתם/צערם בוסטון הולכת להעביר אותם סדרת חינוך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. JR-Riquelme Member

בוסטון לוקחת את זה בלי הרבה קשיים למרות הקאמבק של אורלנדו בסוף, הייתה נפילת מתח קטנה לסלטיקס ברבע האחרון אבל עדיין הם לקחו את זה בלי סיכון ממשי.
    ראשיד וואלאס שיתק את דוויט האוורד ושוב פעם הזכיר מה קורה שהוא רוצה לשחק הגנה.
    ריי אלן שוב פעם במשחק טוב ובוסטון מנצחת, הם פשוט לא מסוגלים להפסיד שהוא נכנס למשחק טוב. פול פירס גם כן נהדר, גארנט היה חלש מבחינה התקפית ולא לקח על עצמו, האוורד בדקות שהיה עליו שמר עליו דווקא מעולה.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין ששכחתי את המשחק הזה... נצחון שפותח את כל הסדרה.