2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. דנידין Member

2. ManUtd Fan Member

איזה משחק אדיר של הלברונים שלמעשה סותר את כל מה שכתבתי אחרי המשחק השני.
    אבל בינינו, מי ציפה לכזה משחק מצד אנטואן ג'יימסון או דלונטה ווסט? גם שאקיל הגיע לעבודה, ואנתוני פארקר עם 4-4 מהשדה. בקיצור, הצוות המסייע הגיע לסייע בדיוק בזמן הנכון.
    על לברון אני חושב שמיותר להרחיב...
    לגבי הסלטיקס, אני ממש לא רגיל לראות כזו הגנה גרועה מצידם. למשחק הגנה כזה גרוע לא ציפיתי.

אגב, זה ההפסד הביתי הכי גדול שהסלטיקס סופגים בפלייאוף.

3. piston Member

הצוות המסייע של לברון (שסיים עם 21 נקודות את הבע הראשון, אבל זה עדיין המון) בהחלט הגיע הלילה לעבודה, אבל הוא סלל את הדרך עבורם.

הוא פשוט חיסל לבדו את בוסטון ברבע הראשון, וכשאתה מוביל באזור ה 20 הפרש, יותר קל להכנס למשחק, מאחר והלחץ יורד.

צריך לקחת בחשבון דבר נוסף. ברבע הראשון לברון בנוסף לנקודות והתרומה ההתקפית המדהימה שלו גם השאיר את פירס על 0 נקודות עם 0 מתוך 6 מהשדה. פשוט רצח את בוסטון לבד ברבע הראשון. שאר המשחק כבר היה לפרוטוקול, כשלברון לוקח צעד אחורה, ומנסה להכניס את החברים שלו למשחק.

קליבלנד בהחלט ניסו להעביר לבוסטון מסר, אחרי משחק מספר 2, והמשיכו בהרכב החזק שלהם עמוק לתוך המשחק, למרות שהיה ברור שהוא גמור.

פיניקס אגב, סוגרת את הסדרה, ומשאירה את הספרס לחשוב על הרעיון שהקבוצה הולכת להזדקן בעוד שנה.
    דרגיץ' במשחק חייו חיסל את סיכויי הספרס, אבל הם לא יכולים להתלונן, מאחר והם לא הצליחו להתמודד עם התקפת הסאנס מתחילת הסדרה כשכל משחק מסתיים באזור ה 110 נקודות לפיניקס.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסה"כ התוצאה בבוסטון די מפתיעה, אבל בסה"כ אני חושב שהיום מגיע לפניקס יותר זמן דיון. החבר'ה תחת הנהגתו של נאש בדרך לגמר במערב ואני בהחלט חושב שיהיה מעניין אם הסאנס ייפגשו את הלייקרס. האם באמת הסאנס סוף סוף יכולים לעשות משהו עם הראן אנד גאן?

אם הספרס מסיימים את הפלייאוף מול הסאנס (ואולי בסוויפ) אני צופה למהפכה בקבוצה. השלישייה המובילה כבר לא מנייה בטוחה לגמר במערב ולדעתי הגיע הזמן לפרק את החבילה. אני רוצה להאמין שסאן אנטוניו מסוגלת לעשות דיל נחמד שמערב את אחד משלושת האסים שלה. אני לא יודע מה תקרת השכר בספרס, אבל אולי הגיע הזמן להפטר מרב הכוכבים, לעשות מקום בתקרה ולנסות להחתים אחד מהשחקנים החופשיים שנראה בקיץ. אני לא מומחה בעניין הזה, אבל די ברור שהקבוצה צריכה שינוי.

לחזור למשחק בבוסטון. קליבלנד רצתה להחזיר את קהל הסלטיקס לקרקע. אין לי מושג מה גרם אתמול להתפוצצות הזאת, אבל מבחינתי היא באה משום מקום. האם הדבר הזה זמני או האם הקבוצה קיבלה את הסטירה המתאימה במשחק השני? אם הקאבס מצליחים עכשיו לגמור את הסדרה אני חושב שכל המומנטום חזר ללברון וחבריו.

מלה אחרונה על אורלנדו, לדעתי לא כדאי להם להגיע לגמר המזרח בלי הפסד...מהפסדים אפשר להבנות ואם הדברים הולכים יותר מדי בקלות אני נוטה להאמין שבסופו של דבר מישהו יכניס להם סנוקרת. הנ.ב.א היא איננה הליגה הישראלית עם מכבי ת"א http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. JR-Riquelme Member

ידעתי למה לא יצאתי מגידרי אחרי ההבסה של בוסטון באוהיו כמו רוב האנשים... נראה לי מוזר שלברון בכלל לא מתאמץ וגם אחרי המשחק מדבר בביטחון כל כך גדול שהם הולכים לנצח אחד מהשניים בבוסטון.
    לברון נגד בוסטון זה פשוט לא כוחות. הוא רומס אותם לבד, ואתמול הוא נתן משחק על גבול השלמות, ברבע הראשון וקצת ברבע השני, לברון גמר את המשחק. איזה מפלצת, אין דברים כאלה.
    קליבלנד קבוצה חזקה, מגובשת, שיודעת מה היא רוצה מעצמה ומתאימה את עצמה בדיוק ללברון וסגנון המשחק שלו כמו שהוא מתאים את עצמו אליהם. אני מאוד אופטימי בקשר לסיכויים של קליבלנד לאליפות, לברון יצטרך כמובן להמשיך ביכולת הזאת לאליפות ואני סומך עליו.

ManUtd Fan - למה לא לצפות למשחק כזה מג'יימיסון? סקורר גדול, הביאו אותו לקליבלנד בשביל להיות עוד אופציה של סקורר.

ובקשר לסאנס - סוף סוף הנקמה מגיעה אחרי ההשפלות שפיניקס ספגו מסן אנטוניו, אני מקווה שהם ידעו לסיים את הסדרה הזאת אפילו בסוויפ, ובחיים לא נהניתי ככה לאכול את הכובע בקשר אליהם. הוכיחו את עצמם.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/10
  6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כולנו אוכלים את הכובע בגלל פיניקס. הם כל כך הרבה פעמיים הוכיחו שהם לא מסוגלים מול יריבה אמיתית בפלייאוף ופתאום לקבל מהם משחקים כאלו, זה בומבה לפרצוף. בכל מקרה, לגמר המערב הם הגיעו בעידן נאש את סטודמאייר, אז רק אם הם יעברו אותו (הממ לייקרס הממ) יהיה אפשר להגיד שהם עשו את הצעד המיוחל הנוסף. הספרס גמורים והם באמצע תהליך של בנייה, הם צריכים עוד כמה שנים טובות לחזור לתחרות.

7. piston Member

ג'יימסון היה סקורר שנתן מספרים גדולים, אבל האחוזים המחרידים שלו מהשדב מראים שסקורר גדול הוא לא, אלא סקורר שזורק הרבה, וכאלה אפשר להשיג הרבה בליגה

עריכה: זו הסיבה העיקרית לכך שכל הקבוצות בהן היה הכוכב הראשי לא הגיעו לשום דבר, אפילו לא קרוב לפלייאוף

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי הקבוצה שמועמדת לקחת את האליפות היא הלייקרס. אני לא פוסל שהקאבס מגיעים לגמר הגדול, אבל אתמול ראינו בסה"כ רק משחק אחד לרפואה. המפתח עדיין נמצא בידיים של הצוות המסייע, אני עדיין לא סומך מספיק על שחקנים כמו מו וויליאמס או דלונטה ווסט כדי להגיד שקליבלנד לוקחת את הסדרה הזאת.
    לבוסטון היה אתמול משחק נפל, בטח גם הרבה תודות לקליבלנד, אבל אני לא פוסל שום חזרה לסדרה. לברון לא יכול לקחת טבעת לבד...

9. piston Member

לברון ניצח במו ידיו את המשחק ברבע הראשון כשקלע 21 נקודות (3 ריבאונדים ושני אסיסטים), אבל לא פחות חשוב, עצר את פירס על 0, וזה לא שפירס לא ניסה. המשחק הוכרע ברבע אחד עך ידי שחקן אחד.

10. JR-Riquelme Member

לא תלוי בהם, זה תלוי בלברון לפי דעתי. אם לברון ישחק כמו שהוא יודע בפלייאוף אני עם קליבלנד. יש לו קבוצת הגנה אולי הכי טובה בליגה, ומבחינה התקפית הוא מחזיק אותם, הוא צריך להמשיך בקצב הרצחני שלו ולא להתעייף... אחרי הכל, גם קובי בעונה שעברה נתן גמר מהסרטים, כן יש לו צוות מסייע מעולה, אבל הכוכבים הם אלה שצריכים להגיע בשיאם לגמרים. כמו קובי, כמו שאק, כמו וויד...

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי היחידי פה שאמר שפיניקס תעבור, ואני שמח שצדקתי, אומנם נכון הסדרה עוד לא גמורה, כי צריך עוד ניצחון אחד, אבל אני מאמין שנשיג אותו במשחק החמישי ונסגור את הסיפור ב-1:4. יש לנו קבוצה טובה השנה, יש לנו צוות מסייע מצוין אם זה פריי, דראגיץ', דאדלי, ברבוסה שמתאושש מהפציעה הקשה שמצטרפים לג'יי ריץ' סטודמאייר ונאש הבלתי נגמר (נו טוב גם לגרנט היל חחחח), שאני חושב שהראה לכל אחד ששמר עליו ב-3 המשחקים הללו מהו ניסיון ומאיפה משתין הדג, אחרי המשחק הוא אמר:"הייתי חייב להוכיח לחברה מאייסוקר שאני עדיין לא גמור". ועדיין בואו נזכור שסן אנטוניו הובילה ב-18 הפרש באמצע הרבע השני ופיניקס הצליחה לחזור כמו גדולה שזה גם אופי של קבוצה בטח מול הסוס השחור מסן אנטוניו, וגם אז סן אנטוניו לא עברה את ה-100 נקודות בית שךה, בכלל פיניקס שומרת מצוין בפלייאוף, פשוט מצוין. בואו נזכור שאף קבוצה ב-NBA מעולם לא חזרה מפיגור 3:0. אני חושב שאין ספק, פיניקס ההפתעה הנעימה של הפלייאוף.

12. piston Member

אפשר להכתיר את שאקיל היום ככוכב רק בדיבורים בתקשורת. בפועל הוא אמנם נתן משחק בכלל לא רע, עם 12 נקודות ו 9 ריבאונדים, אבל כשהוא עוד היה כוכב זה נחשב אצלו למשחק חלש, כיום זה היה משחק מצויין שלו. כיום הוא שחקן משלים, שלפעמים נותן תרומה ראויה.

13. דנידין Member

שידבר שאק. לטוב ולרע, לרוב זה נראה רע, אבל זה הקסם שלו.

שיהיה..

14. JR-Riquelme Member

איך הגעתם לשאק עכשיו?

15. Dimitar Berbatov Member

גם כן, ימח שמם של ההוקס.. מה ביקשתי מהם כבר, להשאיר אותי ער להמנה המרכזית של הלילה, ג'אז-לייקרס? ליצור מעט מתח?
    הקבוצה הצעירה של אטלנטה נופלת מהרגלים ומבזה את מעמד חצי הגמר האזורי, וגם הקהל שם מבין זאת ושורק בוז. ג'ו ג'ונסון נחנק במחצית זוועתית, ההגנה ממשיכה להיות זוועה גם היא..

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/10