כל הכבוד לפיניקס, עוד ניצחון גדול, רואים שהספרס ניסו בכל הכוח לגנוב אחד מהמשחקים, כי בדר"כ שהספרס מפסידים הם מובסים כי הם כבר מהתחלה מוותרים על המשחק. פיניקס ניצחו בצורה יפה מאוד, ואני מקווה מאוד שיגנבו אחד מהמשחקים הבאים, למרות שאני לא מאמין.
שון ופז, אל תסתכלו על זה כקונספרציה אלא כחלום של כל בעל עסק להגיע לכמה שיותר רייטינג. אני לא מאמין שהלייקרס וקליבלנד קיבלו זמן מנוחה ארוך יותר מהשאר בכוונה, אבל כן מאמין ששטרן ישמח לראות את הכוכב הכי גדול שלו בליגה בגמר נגד האלופה. אין שום בעיה עם זה כל עוד הוא רק "מקווה" שכך יהיה ולא "עושה" שום דבר בעניין. הלילה הסאנס דווקא סמכו פחות על נאש והכוכבים וחלוקת הנקודות הייתה יותר מאוזנת ובכך גם הניצחון היה יותר משכנע. זאת בכל זאת תיהיה סדרה צמודה מאוד לדעתי. דברים על גראנט היל http://www.nba.com/video/channels/playoffs...ls=iref:nbahpt1
על מה אתה מדבר, לוח המשחקים לא נקבע לפני שהסדרה מסתיימת, כי לא ידוע לפני כמה משחקים היא תמשך. כאשר סדרה הולכת למשחק 7 אז כן קובעים את הלו"ז לסדרה הבאה כי ידוע שלא יהיה משחק 8. במידה ותרוץ קדימה באתר ה NBA לגמרים האזוריים תראה בתאריך TBD או ביתר פירוט to be determined, או בעברית יקבע בהמשך. כמובן שיש תוכניות מגרה עם תאריכים, אך יש כמה כאלה לכל סדרה, וניתן לבחור.
פיניקס הלילה מנצחת את המשחק בלחימה. היא השיגה 14 נקודות יותר מהקו מאשר סאן אנטוניו, ולקחה מספר מהמם של 18 ריבאונדים בהתקפה. פיניקס גם נתנה ערב מוצלח מעבר לקשת, במיוחד צ'אנינג פריי שקלע 5 שלשות מ6 זריקות. מעבר לכך סאן אנטוניו היו באמת יותר טובים, למרות ערב אנמי יחסית של ג'ינובילי מבחינת קליעה, אבל גם הוא פיצה על כך ב 11 אסיסטים. הסדרה עוברת לטקסס שם סאן אנטוניו תנסה להציל את את העונה שלה. עכשיו סאן אנטוניו צריכה לנצח 4 רצוף בכדי להמנע ממשחק 7 בחוץ.
פורסמה חמישיית ההגנה של ה NBA מוביל הגיע הווארד עם 57 נקודות. למקום השני הגיע רונדו עם 50 נקודות שלישי הגיע לברון ג'יימס עם 45 נקודות רביעי הגיע קובי ברייאנט עם 34 נקודות חמישי הגיע ג'ראלד וואלאס עם 30 נקודות.
באיחור אבל שיהיה, במחצית הראשונה זה היה נראה עוד טוב עבור הספרס שהצליחו לעשות את ההתאמות מהמשחק הראשון ודיי עצרו את נאש, עד הריצה ההיא בסוף הרבע השני שאיזנה את התוצאה. רבע רביעי, פיק-אנד-רול של נאש וסטודמאייר, זה למעשה היה הסיפור. כל-כך הרבה פעמים הם עשו את זה ולספרס פשוט לא היה מענה. המשחק הבא הולך להיות חם...
ישנו תרגיל ישן נושן לקבוצות ללא יתרון ביתיות בסדרה. אתה מגיע למשחק הראשון ומקבל בראש ובגדול (בכוונה), ומנצל את המשחק בכדי ללמוד טוב טוב את היריבה. לאחר המשחק הראשון החד צדדי לחלוטין, לכולנו כבני אדם יש נטייה קלה לזלזל ולהגיע שאננים, ואז פתאום כשאתה הכי פחות מוכן לכך, אתה נתקל בקבוצה לוחמת ללא פשרות, שלמדה אותך היטב, ושלא נתקלת בתרגילים האמיתיים שלה במשחק הקודם, ויש לך סיכוי ליפול. בסך בכל, כל קבוצה ללא יתרון ביתיות תחתום על ניצחון אחד משני המשחקים הראשונים. האם יכול להיות שאטלנטה ניסו את התרגיל הזה, או שאתם מאמינים שיחסי הכוחות הם כל כך חד צדדיים ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הלילה אטלאנטה נראו בצורה מאד משמעותית יותר טוב מהמשחק הקודם, ועדיין הובסו באזור ה 20 הפרש. הסדרה הזו גמורה.
אורלנדו נראית פשוט מפחיד. היום אחרי שהם דרסו עוד פעם את אטלנטה, זה נראה כאילו הם הפייבוריטים הכי גדולים לזכייה השנה למרות שיש עוד את קליבלנד והלייקרס.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx זה באמת נראה מוזר שקליבלנד נגד בוסטון, שאני כבר לא זוכר מתי שיחקו את המשחק השני, משחקים את המשחק השלישי רק היום בלילה, וס"א מארחת את סאנס למשדחק השלישי כבר הלילה, אחרי שאתמול שיחקו את המשחקר השני.
אני נוטה להסכים עם ריקלמה. אורלנדו בהחלט נראים טוב, אבל הם עוד לא נתקלו בקבוצה שיכלה להראות סימני התנגדות אמיתיים. בגמר האזורי כבר יתחיל המבחן האמיתי.
ההגנה של אטלנטה נוראית, ודווקא עם שחקן כמו ג'וש סמית. היא מסוג הקבוצות המאוד מוכשרות שמרשימות במהלך העונה הסדירה אבל כשמגיע הפלייאוף נופלות. קבוצה עם הכישרון של ג'ונסון, הורפורד, סמית, קראופורד ואחרים לא היתה צריכה להיגרר ל-7 משחקים נגד מילווקי ללא בוגוט ולפיגור 3-2. אני בכלל לא מזכיר את המשחק הראשון הנוראי נגד המג'יק. היום הם דווקא קלעו יפה ובאיזון, אבל כשהמג'יק מגיעים למספרים כאלה אין להם סיכוי. כשאורלנדו ביצעו את הטרייד של קארטר לא התלהבתי בכלל, אז זו נראתה לי טעות. החזקתי מאוד מטורגקלו וקארטר נראה לי כמו טראבלמייקר רציני. קארטר מוכיח אותי על טעותי. הוא מוסיף למג'יק עוד מימד, אינדיבדואליסט, שחקן שעושה מכלום סל. אני מאוד מסוקרן מאיך המג'יק יראו בגמר המזרח (כן, פסלתי כבר את ההוקס). עד עכשיו הם מאוד מרשימים, אבל אין ספק שיש להם את הדרך הקלה ביותר.
לילה טוב וחלומות פז. איזו שחיטה ואיזו מחצית (או יותר נכון רבע 1) של קליבלנד ולברון. למלך היו 24 נק' כבר ברבע הראשון. לא ייאמן. 22 הפרש בחצי. גמור.
סחתיין על דרגיץ' (איזו שלשה הזויה הוא הביא מהצד), וסחתיין על הסאנס שעושים 3-0 ואני עדיין ממש לא מספיד את הספרס.