כמו שכתבתי הניצחונות בסדרה לא מפתיעות אותי, אני מתייחס ליכולת של פירס ואלן. הסיבה היחידה שבוסטון נראיתה כל כך רע בעונה הסדירה היא הבינוניות של שניהם. רק חסר שKG יחזור ליכולת ההגנתית הרגילה ואז בוסטון בין הפייבוריטיות.
KG לא אותו השחקן שהוא היה והגיע הזמן להבין את זה. מספיק עם הדיבורים הריקים הללו על "וואי, אם הסלטיקס יגנו כמו ב08 הם בלתי נתנים לעצירה ויגיעו לגמר". ההגנה המפחידה של בוסטון זו אגדה עירונית. הקבוצה הנוכחית שונה לחלוטין, הרבה פחות אינטנסיבית (המון תודה למחבל וואלס), הרבה פחות מגובשת והרבה יותר כבדה. זו לא קבוצת אליפות, וגם האוהדים השרופים ביותר של הסלטיקס בתקשורת מדברים על זה כבר חצי שנה.
הגנה זה לא כמו התקפה, וגארנט תמיד יוכל לחזור לשחקן ההגנה שהוא היה. יש להם אותו מאמן, אותו קהל, אותו אולם ואותו סגל עם שינויים קוסמטים. חוץ מזה ש3-0 בסדרה שהרבה מאוד פרשנים אמרו שתהיה צמודה אפילו עד משחק שביעי יכולה להכניס עוד הרבה אמון לשחקנים וככה גם האינטנסיביות תשתנה. בקיצור, אני חושב שהכל זה בראש.
מה גם שהסדרה של קליבלנד מול שיקאגו רחוקה מאד מלהיות טיול עבור לברון ג'יימס. שני המשחקים הראשונים נסגרו סופית רק ברבע האחרון, ואת המשחק השלישי הם הפסידו. בשלושת המשחקים לברון לא ירד מ 40 דק', וזה לא היה בתוכניות שלו מול הקבוצה השמינית של המזרח. כולנו הספדנו את בוסטון מוקדם מדי. אני לא בטוח שהם לא יהיו פייבוריטים בסדרה ביניהן (במידה וכולם כשרים כמובן).
זה ממש לא נכון. מה שכן נכון זה שאין יום רע בהגנה, בניגוד להתקפה. היכולת ההגנתית של גארנט נשענת על שילוב של כוח, מהירות וגובה. מכל אלה רק הגובה לא נפגע בשנים האחרונות, ולכן גם אם מאד ירצה הוא לא מסוגל לתת את ההגנה שהוא נתן בעבר. ואחרי שזה נאמר, זה לא משנה את העובדה שגם בנתונוים של גארנט כרגע הוא מסוגל לתת הגנה ברמה מאד גבוה.
משחק רע של שארלוט, והיא עדיין בשוויון ובעמדה לנצח את המשחק ברבע האחרון, בעיקר עקב מניעת דקות משחק משמעותיות של הווארד (בעיית עבירות כרגיל).
אורלנדו לא אמורה להיות קבוצה מאוזנת? איך הם מגיעים לרבע אחרון עם שחקן אחד בלבד בדאבל פיגרס? מה שמצחיק זה שהם עוד מובילים..
מה לא מאוזן בזה ? מלבד שחקן אחד כולם בערך באותו מאזן נקודות. מותר לשחקן לתפוס משחק. שארלוט הוכיחה במחשק הזה שהיא לא מתאימה למעמד. בשתי הדקות האחרונות היא הייתה בעמדה טובה להאבק על המשחק, והלכה יותר מדי פעמים על זריקת שלשה במקום לחדור, במיוחד שבמשחק הזה השופטם היו עם אצבע מהירה על המשרוקית.
אורלנדו בחצי הגמר, ניצחון חוץ של אורלנדו 86:90. השאלה היא מה יהיה עם העבירות של האוורד כי כמו שזה נראה עכשיו הם יתקשו מאוד אם הוא לא יהיה שם ברגעי ההכרעה. עכשיו פיניקס, קדימה לנצח!
ברנדון רוי עלה עכשיו למשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx פורטלנד מובילה 17:18. 4 דקות לסיום הרבע הראשון, הובלנו כבר 17:10, אבל פורטלנד עשתה ריצה קטנטנה...סעמק סיום הרבע: נקודה יתרון לפיניקס 26:27. מחצית בינונית ומטה שלנו, אבל למרות זאת אנחנו בפיגור ארבע בלבד, 54:50.
אה-הא. מאוד מאוזן שרכז קולע 30 מתוך 66 של הקבוצה שלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx