2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. piston Member

קובי צריך להסתכל טוב טוב על הסטטיסטיקה מהסדרה הזו ולהבין שיש לו קבוצה נהדרת, וכדאי לו לקחת צעד אחרוה ולתת להם יותר במה, זה לא חדש, אבל הסדרה הזו עוד יותר מדגישה את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/10
  2. Pipe Member

זה מדהים עד כמה הקהל של הת'אנדר משקף את המנטאליות של הקבוצה הצעירה הזו. נעים מרגעים של טירוף לדממה מוחלטת בהתאם למתרחש במגרש.

אם הימורים אונליין היו חוקיים הייתי עשיר בכמה יותר דולרים היום. הנצחון של הת'אנדר היה יותר ברור מהזכייה של ג'ף ברידג'ס באוסקר. הקהל שלהם שווה נצחון במשחק הפלייאוך הראשון שלהם. אבל זה בסדר, במשחק הבא האינטנסיביות תרד, כצפוי, והלייקרס, כמו גם הקאבס, יסגרו את הסדרות שלהם ב5.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם חוקיים, פשוט לא בארץ, תפקיד כסף לחו"ל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

הת'אננדר שיחקו מצוין, כל פעם שהלייקרס פתחו איזשהו פערון הם העלו רמה, ווסטברוק ודוראנט היו אדירים, במיוחד ווסטברוק!

בנוגע לקליבלנד שיקאגו, הסדרה הזאת זו אשלייה, ה-1:2 של שיקאגו מרמה, כי אני לא רואה סרט כזה ששיקאגו גונבת משחק חוץ, וקשה לי לראות את שיקאגו עושה עוד 2 הצגות כאלה בבית והולכת למשחק שביעי, שגם שהוא בקליבלנד, אני לא רואה אותם עושים שם משהו.

4. piston Member

שיקגו לא היו רחוקים להפתיע במשחק מספר 2, ולהזכירך הוא היה בקליבלנד.

מעבר לכך, גם אם בסופו של דבר שיקגו תרד מנוצחת בסדרה הזו (סביר) הם עשו לקליבלנד נזק אדיר. לברון כבר לקח על עצמו יותר ממה שמומלץ מבחינת עומס, אבל מעבר לזה, שיקגו הראתה לכולם איך לנצח את קליבלנד. לתת ללברון לעשות את הנזק שלו, ולחסל את החברים שלו לקבוצה, שזו משימה הרבה יותר קלה.

5. Dimitar Berbatov Member

למישהו יש לינק טוב באנגלית לדטרויט-מיאמי? משהו בדומה ללינק שאלירן הביא כאן לפני שבוע בערך לאוקלוהומה-לייקרס?
    תודה מראש.

6. !Sempre Inter Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. ManUtd Fan Member

וייד היה נהדר היום, לא פחד לשתף את החברים לקבוצה ברגעי ההכרעה, עשה כמה קליעות נהדרות, אבל מה זה לעזאזל הזריקה הזאת בסוף? למה לא לנסות לעשות משהו פחות צפוי מהזריקה הזאת שלדעתי באמת הייתה מיותרת, והוא גם נענש על זה בפציעה, ואיך שזה נראה, ספק גדול אם יגיע למשחק 4.
    אבל הוא לא היחיד, מיאמי פשוט היו טיפשים. יש לכם עבירה לעשות, למה אתם לא עושים אותה?!! זה פשוט הרג אותי ורק בגלל זה מגיע להם להיענש.
    פול פירס... ובכן, בדיוק מתי שהיו צריכים אותו הוא היה שם עם שלשות מאוד חשובות וכמובן קליעת הניצחון.

ג'ינובילי הדהים אותי עם החוסר פחד שלו. הבן-אדם שבר את האף בצורה דיי חזקה, והוא פשוט לא פחד להיכנס שם לחדירות וזה כמובן השתלם (פעמיים סל ועבירה). בכל אופן, את המשחק הוא סיים באחוזים רעים. מלבדו, טים דאנקן כמובן עם התפוקה הרגילה שלו (תמיד הוא מספק את הסחורה ברגעים האלו) וגם טוני פארקר היה נהדר.
    אצל המאבס... חוץ מנוביצקי שהיה מצוין (35 נקודות), באראה וג'ייסון טרי (50% מחוץ לקשת, אך בסה"כ סיים עם אחוזים רעים) אף אחד לא הגיע למשחק, וככה הם בחיים לא יוכלו לנצח משחק בסן-אנטוניו. נוביצקי חייב את העזרה מהחברים שלו.

יוטה היום לא ספרה את דנבר. צ'ונסי בילאפס נתן משחק טוב עם 50% מהשדה ו-25 נקודות, כמו גם כרמלו אנתוני, אבל זה היה בלתי אפשרי להתמודדד מול הריצה של הג'אז. בכל אופן, בילאפס ואנתוני למעשה היו היחידים שסיימו את המשחק בדאבל פיגרס אצל הנאגטס ושעוד איכשהו אפשר להגיד שהגיעו למשחק. היום דנבר פשוט לא תיפקדו וזה בקלות היה יכול להיגמר גם ב-20 הפרש.
    ביוטה, פול מילסאפ נתן את משחק חייו עם 22 נקודות ו-11-14 מהשדה ודרון וויליאמס עם התפוקה הרגילה שלו (24 נקודות באחוזים טובים ו-10 אסיסטים). בוזר סיים עם 18 נקודות באחוזים נוראים.

8. JR-Riquelme Member

פול פירס פשוט ווינר מטורף.
    כל העונה הסדירה הוא שיחק כמו שחקן וותיק שנמאס לו מהמשחק והיה עלוב, אבל ידעתי שבפלייאוף הוא הולך לתת את המנה שלו ולעלות את הרמה שלו בכמה רמות. מתי שצריכים אותו הוא שם, כמעט תמיד. איזה סל ניצחון ענק. ריי אלן חזר להיות הצלף הכי טוב בליגה ביי פאר, ואני לא מסתכל על התוצאה בסדרה, אבל לפי איך שבוסטון נראים, תהיה להם מילה חזקה על התואר העונה.

9. SeRgInHo Member

וואו, אני רואה שאסור להספיד את בוסטון בפלייאוף. הסדרה מול קליבלנד הולכת להיות חמה מאד.

אני מאוכזב מהסדרה דנבר - יוטה. אני רוצה שדנבר יעברו בעיקר בגלל שאני מאמין שיש להם סיכוי לעבור את לייקרס. ביוטה אני לא מאמין בקטע הזה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

צריך לציין שבנוסף ל-22 נקודות, מילסאפ הוסיף 19 ריבאונדים, וזאת ממש לא הפעם הראשונה שהוא מפציץ בנתונים כאלה מפלצתיים, בעונה שעברה שבוזר היה פצוע רוב העונה מילסאפ נכנס לנעליים שלו ונתן משחקים דומים עם דומיננטיות בצורה נפלאה, מילסאפ שחקן יוצא מן הכלל, שהוא מקבל דקות הוא תמיד יעשה את שלו.
    עברנו משחק סופר חשוב, אם לא נמעד גם במשחק הקרוב אני מאמין שהסדרה תהיה שלנו, צריך לשמור על הבית. דרון וויליאמס בינתיים נותן פלייאוף יוצא מן הכלל, הוא פעיל, הוא שם במאני טיים, הוא עושה כל מה שמצפים ממנו, שימשיך ככה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים,
    קודם כל בוסטון. אני לא ראיתי שנייה מהמשחקים שלה נגד מיאמי, אבל התוצאה ללדעתי לא מרמה. 3-0 בסדרה כשבמשחק השני בגארדן הקבוצה אפילו ניצחה ללא גארנט. האם הקבוצה הזאת באמת התעוררה עכשיו? אולי היא הבינה שזה באמת העונה האחרונה של הזדמנות לקחת ביחד את כל הקופה. ה'זקנים מזדקנים' וממה שהבנתי יש סיכוי ריאלי שדוק ריברס מפסיק בקיץ לאמן בגלל שהוא רוצה להיות יותר קרוב למשפחתו (יש לו שני בנים שגם מתעסקים בכדורסל). את מיאמי הם כנראה כבר עברו, אבל אין לי מושג מה יהיה בהמשך.

במערב יש לי הרגשה שכולם די שווים עם קבוצה אחת מעל לכולם (הלייקרס כמובן). הסדרות בין דאלאס לסאן אנטוניו ויוטה מול דנבר יכולות בקלות ללכת עד השריקה האחרונה של המשחק השביעי. בהנחה שהלייקרס יעברו את הת'אנדר בחימשה או שישה משחקים אני מתקשה לראות קבוצה שעוד מסוגלת לנצח את קובי וחבריו. כולן מכסחות אחת את השנייה ולבסוף יגיעו מותשות כדי לקחת סדרה מול האלופה.

לדעתי המלחמות במזרח יכולות להיות יותר מפתיעות אם בוסטון פתאום באמת מתעוררת לחיים! בכלל שם אין פייבוריטית ברורה כמו במערב כי ביום נתון אורלנדו שוב יכולה לעלות לגמר הגדול. אצל קליבלנד אני עדיין לא יודע אם הקבוצה רוצה לעזור ללברון ג'יימס ואם קבוצה כמו אטלנטה לא יכולה שוב פתאום להפוך לסיוט בשביל אחת הפייבוריטיות.

בקיצור, המזרח יותר מעניין מאשר המערב.

12. Dimitar Berbatov Member

כולם מדברים ביום שאחרי על ריי אלן שחוזר לצלף מסיאטל או על פול פירס, אבל זה שוב פעם רייג'ון רונדו הגדול. הוא זה שהחזיק את הסלטיקס תקופה בעונה הסדירה כשלא הלך, הוא זה שמחייה ומזין את ריי אלן עם ראיית המשחק הנדירה שלו, הוא זה שהופך את כולם מסביבו לטובים יותר (תקף בעיקר לגלן דייויס). הגדולה שלו היא שאין לו קליעה משלוש, גם זו מחצי מרחק לוקה בחסר - כולם יודעים שהוא הולך למסור, ובכל זאת לא מצליחים לעצור אותו. לפחות ההיט.
    אני עם הסלטיקס ובוסטון שיקלקלו את ה"גמר הקלאסי". זה לא ריאלי בדיוק ואני אומר את זה בתור מי שראה את כל הסדרה הנ"ל, אבל מה רע בקצת רומנטיקה?

13. JR-Riquelme Member

כי רונדו ממשיך את היכולת מהעונה אז אין כל כך בשביל מה להזכיר אותו. אבל ריי אלן ופול פירס עשו קפיצת מדרגה ענקית מהעונה הסדירה לפלייאוף.

בקשר לסדרה בין דנבר ליוטה, אני מאמין בדנבר עד הסוף. אבל בילאפס חייב להתחיל להתאפס על עצמו כי דרון וויליאמס שוחט אותו.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום יש אורלנדו נגד שארלוט ב-21:00 בשידור ישיר וב-23:30 באינטרנט יש פורטלנד נגד פיניקס משחק מספר 4 סוף סוף שעות נוחות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אגב מי שרוצה שידורים טובים יש ב-www.atdhe.net.

----

משחקי הלילה:

שארלוט (2:0) אורלנדו - 21:00

שארלוט מגיעה לצמד משחקים להיות או לחדול עבורה, אחרי שעמדה יחסית בכבוד מול החבורה של סטן ואן גאנדי באורלנדו וכמעט הצליחה לגנוב ניצחון במשחק הראשון היא יודעת שהיא חייבת לנצח את צמד המשחקים אחרת אורלנדו כבר יכולה להתכונן לאטלנטה בסיבוב השני.

פורטלנד (2:1) פיניקס - 23:30

פורטלנד פצועה ושסועה, פיניקס אחרי שני הצגות גדולות שהחזירו לה את הביתיות, פיניקס יודעים שאם הם ינצחו היום ברוז גארדן, הסיפור די גמור ואז הם חוזרים הביתה למשחק חמישי בשביל לסגור עניין ולנוח טוב לקראת הסיבוב השני מול סן אנטוניו או דאלאס. פורטלנד מהצד שלה יודעת שהיא חייבת לנצח כדי להישאר בסיפור, אבל זה יהיה קשה לה עם כל הפצועים, למרות שלדעתי גם עם הפצועים, פיניקס היתה פייבוריטית בסדרה.

מילווקי (2:0) אטלנטה - 02:00

מילווקי לא היתה באמת יריב מול אטלנטה בג'ורג'יה אבל זה ברור, היא נחותה מהם במשחק הפנים ובלי אנדרו בוגוט זה נראה כאילו הוציאו חצי קבוצה, מה לעשות שחקן אדיר וברומטר לא קטן. מבחינת אטלנטה הם יודעים שאם הם יעשו מעשה בוסטון אתמול, הסדרה תהיה גמורה ב-99 אחוז ויש להם 2 משחקי חוץ לעשות את זה וסיכוי לא רע בכלל.

אוקלאהומה (2:1) לוס אנג'לס לייקרס - 04:30

איזה סדרה! איזה סדרה! ושוב בפעם השלישית איזה סדרה! התחילה בקול ענות חלושה מצד שתי הקבוצות במשחק מספר אחד כשהבולט במגרש היה רון ארטסט אבל מאז גאסול את קובי ווסטברוק את דוראנט נותנים הצגות במשחק 2 ו-3, וכשהקהל האדיר של התאנדרס מאחוריהם, אין סיבה שלא יהיה 2:2 והסדרה הזאת תהפוך לאחת הצמודות, המעניינות והטובות שנראו כאן בשנים האחרונות כשמלך הסלים של הליגה קורא תיגר על מך ה-NBA כיום (עם כל הכבוד ללברון).

15. Pipe Member

ההתפלאות מהסלטיקס מוגזמת, לא נחוצה ודי מפתיעה. הרי הקבוצה לאורך כל העונה לא התקשתה מול מיאמי. הבעיות שלה הגיעו מול הקבוצות החזקות ביותר בליגה, כשאת הנמושות והבינוניות (הצוות המסייע של וייד זו בדיחה לא מצחיקה) היא הצליחה לנצח באחוזים גבוהים.