סלע, מבחינתי גארנט צריך לשבת עד סוף הסדרה ביציע. מה שהוא אתמול עשה לא מקובל עליי. בפלייאוף של לפני שנה גם הווארד (נגד דאלמברט מפילידלפיה) וגם בראיינט נגד ארטסט עשו את אותו דבר, אבל זה היה תוך כדי משחק. מה שראיתי אתמול פשוט מכעיס היות שריצ'רדסון כנראה פשוט רצה לבדוק ולשאול לשלומו של פירס. גארנט באקט של בריונות ומאצ'ואיזם מתחיל להתקוטט ולבסוף שולח מרפק מאד מכוון לפרצוף של שחקן ההיט. הגיע הזמן ששטרן יתחיל להרחיק שחקנים לסדרה שלמה (את זה הוא יצטרך לעשות עם הודעה רשמית שמזהירה את כל השחקנים) כדי שנראה כדורסל ולא אגרוף או בושידו... לגבי ג'קסון, אני עדיין נשאר בדיעה שלפטפט בתקשורת כדי להשפיע על שופטים זה אקט של חולשה. אני יכול להבין שהוא עושה את זה בגמר המערב או ה'פיינלס', אבל נגד הת'אנדר? אני לא יודע אם המלה 'לוזרים' מתאים לקבוצה של פניקס, אבל סלע, הכדורסל המהנה שהם מביאים לא מביא אליפויות. הם עדיין יכולים לקחת את הסדרה הזאת 4-1, אבל ההפסד אתמול בעיניי לא יוסיף הרבה כבוד לסאנס.
קודם כל, סלע זה der keiser, אני פז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני לא מאד בטוח שהכוונות של ריצ'רדסון היו תמימות כל כך, אבל זה בכל מקרה לא מצדיק את ההתנהגות של גארנט. אני מסכים שאין מקום לאלימות בספורט, אבל זה לא משנה את התפיסה של דיוויד שטרן, שאומרת שהרייטניג מדבר. ללא גארנט הסדרה תביא פחות רייטינג, ועצם ההשעיה ממשחק אחד בפלייאוף מראה על חומרת העבירה. לצערנו אנשים היום נהנים לראות אלימות לא פחות מאשר הם נהנים לראות כדורסל. כפי שאמרתי, הת'אנדר לא ינצחו את הלייקרס סבדרה של 7 משחקים, אבל הם כן יכולים לגנוב משחק או שניים. אם בעזרת לחץ על השופטים הם יקחו משחק אחד פחות, ג'קסון השיג לשחקניו עוד קצת מנוחה, וזה לא דבר שאפשר לזלזל בו. לגבי פיניקס, אף הפסד ביתי לא מוסיף כבוד, אבל אין קבוצה שלא הפסידה בצורה מביכה בביתה בזמן כזה או אחר, וזה כולל את יקאגו של ג'ורדן, את מבחן האופי שופטים בסוף.
אף מילה על המשחק בין המאבס לספרס? טוב אז הינה מילה, נוביצקי. פשוט מדהים מה שהוא עשה שם. אנ בספק אם הוא יתפוס משחק כזה פעם נוספת, אבל עדיין, מדהים. אצל הספרס, כמובן שאין הפתעות - מאנו ג'ינובילי וטים דאנקן הגיעו לעבודה. אבל היה להם 11 איבודים (מתוך 17 סה"ב) שמתוכם המאבס עשו 20 נקודות. בכל אופן, זה לא משנה ממש. ביום כזה של נוביצקי אני בספק אם איזושהי קבוצה הייתה יכולה לנצח אותם. פורטלנד-פיניקס, לאחר החטאת הדאנק של קמבי אני חשבתי שאלוהים פשוט רוצה שפיניקס ינצחו. אבל הוא כנראה שלא רצה. בכל אופן, נאש היה יכול להשוות את המשחק כשנותרו כמה שניות לסיום, אבל הוא מיהר מדי עם הזריקה. היה יכול לחפש זריקה נוחה יותר כי נשארו עוד 6 שניות על השעון מרגע הזריקה. חבל בשבילם. אני עדיין חושב שפיניקס יעלו שלב, בכל אופן. אורלנדו-שארלוט, הווארד עם 9 חסימות (השווה את השיא קריירה שלו). כמה זמן אתם נותנים לו עד שהוא שובר שיא חסימות במשחק (ואני לא יודע בכלל מה המספר הזה)? היה צריך לקבל את העבירה השישית כשנותרו 2:45 לסיום (מכה לראש של ג'קסון) ו-5 הפרש. יכול להיות שהמשחק היה מסתיים בצורה שונה אם הוא היה מורחק כמו שהוא היה צריך להיות. לגבי הקבוצה שלי, בהגנה הם נראים נהדר, בהתקפה לא ממש, וזה בלשון המעטה. ביינום עם משחק טוב ואני חושב שאם ידע לשמור על הידיים שלו (כי יש לו נטייה להיכנס לבעיית עבירות מהר מאוד) אז הוא גם יכול להיות השחקן הטוב בסידרה. לאוקלהומה קשה מאוד להסתדר איתו.
מצטער פז, מדי פעם הגיל שלי עולה למעלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx לדעתי הת'אנדר פספסו אתמול הזדמנות לגנוב משחק ב'סטייפלס סנטר'. לא ראיתי את רב המשחק, אבל ממה שהבנתי למרות העליונות הברורה של המקומיים הקבוצה של דוראנט יכלה להוציא יותר מהמשחק הזה. בסה"כ לא כל יום בראיינט למעשה לא פקטור, נכון? לגבי האלימות בגארדן. שמע, קשה לי להיות אובייקטיבי לגבי גארנט או הסלטיקס, אבל מה שגארנט אתמול עשה פשוט מגעיל והדבר הכי חשוב, מיותר לגמרי! 1) גארנט הוא לא איזה רוקי שאיבד את השלווה שלו 2) אני לא משוכנע שריצ'רדסון בא להצית מהומה 3) ומבחינתי הכי חשוב, המרפק הגיע מחוץ למשחק הפעיל! אני מסכים איתך שהרייטינג כנראה מנצח את הספורט, אבל קשה להסכים עם העונש של שטרן. וכנראה שאתה צודק, אין מה לעשות, אנחנו חיים בעולם לא נחמד מלאת אלימות.
שכחתם שלא רק דוראנט הסריח את הפרקט, אלא גם קובי. נגד אוקלאומה זה כנראה יספיק, אבל נגד כל קבוצה אחרת לא בטוח שזה יספיק (בטח לא נגד דנבר). אם ת'אנדרס רוצים לעשות משהו בסדרה הזאת, שילכו על מצ'אפ ווסטברוק נגד פישר. אתמול הוא חגג על פישר כל הערב וזה לא אמור להשתנות בהמשך הסדרה.
בואו נזכור גם שפורטלנד ניצחה את פיניקס בפיניקס השנה בלי ברנדון רוי כך שהיה להם איזה משהו להיאחז בו. מה שכן זה היה המשחק הכי טוב בפלייאוף עד עכשיו אף קבוצה לא הצליחה לברוח להפרש וכל הזמן החליפו סלים וההפרשים הו קטנים. ההגנות היו מצוינות בשני הצדדדים, כן גם ההגנה של פיניקס היתה טובה לאורך כל המשחק, פרט לכמה דקות של ריפיון ברבע האחרון שגמרו אותם. מה שכן אני חושב זה שאנחנו אמרנו כולם סוויפ או פיניקס ב-5, לדעתי גם בפיניקס חשבו ככה, ואני חושב שהיתה להם איזו שאננות לפני המשחק שהם הולכים לטייל גם בגלל שהם באו לפלייאוף עם 14 מ-16 בניצחונות במשחקים האחרונים, כך שאני חושב שהם קיבלו איזה פטיש ברא/ ולדעתי זה יעורר אותם ויחדד אותם בנוגע לסדרה. אני לא חושב שאנדרה מילר עשה בית ספר לנאש, סך הכל שניהם שיחקו מצוין.
אוקור שנפצע במשחק הראשון נגד דנבר כנראה גמר את העונה, מכה קשה מאוד, אוקור הוא שחקן שיש לו איכויות שגורמות לכך שאין לו מחליף אמיתי, בלעדיו ובלי קירילנקו קשה לי מאוד לראות אותנו מוציאים משהו מהסדרה הזאת, מאכזב מאוד.
פציעות זה אחד הדברים הכי אכזריים, במיוחד בתקופה הזו של השנה. נשאר רק לאחל לשניהם החלמה מהירה, ושייחזרו בריאים וכשירים.
להוריד את הכובע ליוטה... איזה קבוצה עקשנית. ניצחון אדיר בקולורדו, ללא אוקור, דרון וויליאמס במשחק שיא, איזה ווינר גדול. עכשיו הביתיות שלהם. ומה שלברון עשה לשיקאגו ברבע האחרון זה אונס. אבל ממש אונס...
יוטה בהחלט הדהימה, אבל מי שבאמת צריך צריך לתת לו את הקרדיט מעבר לדרון וויליאמס שהיה מצויין הוא קרלוס בוזר. הבן אדם קלע 20 נקודות באחוזים נהדרים, והוריד 14 ריבאונדים. הוא בעצם חיפה על ההעדרות של קירילנקו. דרון וויליאמס קלע את ה33 נקודות שלו באחוזים טובים, חילק מספר נהדר של 14 אסיסטים, אם כי איבד 7 כדורים, אבל הבונוס העיקרי שלו היה סחיטת עבירות. הוא ניגש 18 פעמים לקו (קלע 16) וסיבך את דנבר בבעיית עבירות קשה. קרדיט נוסף אני חושב שמגיע גם לקייל קרובר ופול מילסאף שעלו מהספסל ונתנו דחיפה אמיתית לקבוצה שלהם, גם להם יש חלק רציני בניצחון הזה. לגבי קליבלנד, משחק רע יחסית של קליבלנד, שלא הצליחה לנער מעליה את שיקגו, שבהחלר מעוררת סימפטיה. בסוף לברון במשחק יוצא דופן פשוט החליט שדי, ולקח את המשחק עליו, ביכולת קטלנית. 40 נקודות ב 70% מהשדה, כולל 2 מתוך 4 מעבר לקשת. 8 ריבאונדים, 8 אסיסטים, 2 חסימות, חטיפה אחת, ורק שני איבודים. אחרי שורה סטטיסטית כזו, צריך לתת קרדיט לשיקאגו שנשארה במשחק זמן כל כך ארוך, ולשאול איפה היו החברים לקבוצה של לברון. יוצא דופן הייתי אומר היה ג'מריו מון, שבדקות ששיחק לא התבייש לזרוק, ותרם לקבוצה שלו בקליעות מרחוק, שהובילו לרווח ההגנה, והקשו הבאת עזרה על לברון.
בלי לברון קליבלנד לא שווה יותר מסיבוב ראשון בפלייאוף, זה פשוט לא ייאמן השחקן הזה, תשים אותו בניקס עם כל הנפלים והם יהיו בפלייאוף, שחקן עצום, פשוט שחקן עצום. כל הכבוד לשיקאגו שנלחמו, להיות בשיוויון עם קליבלנד 12 דקות לסיום זה לא דבר של מה בכך, ועוד בחוץ, בטח כשיש להם קבוצה מוגבלת פרט לדרק רוז שהוא באמת כוכב על.
אם ואם ואם, אוקי, הנקודה ברורה לכולם שבקליבלנד אין חומר שחקנים שמפיל מהריצפה בלי לברון, כמה אפשר לחזור על המנטרות האלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני דווקא נהנה מפורטלנד ומחזיק להם אצבעות. הם מייצגים מה שיפה בכדורסל, כקבוצה.