2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. דנידין Member

כן אבל זה מה יש כרגע. הליגה הולכים עם הכוכבים שיש לה והוא הגדול ביותר כיום.

2. אבו Member

המשחקים סה"כ בשעות נוחות מאוד, לפחות היום. כך שזה בהחלט לא מפתיע.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני יכול להרשות לעצמי לראות את המשחק הראשון, יופי של שעה.

4. piston Member

אני לא מתלונן, כפי שסלע ציין המשחק בשעה נוחה יחסית, וגם אם התוצאה מעט צפויה מראש, תמיד כיף לראות את לברון משחק.

5. אבו Member

אגב, איך אפשר בלי איזה סבב הימורים קטן?
    נגאטס-יוטה: פציעה של קירילנקו בוודאי לא מוסיפה לדעה שלי, שהייתה גם ככה למרות הסיום עונה החלש של דנבר- דנבר בקלות יחסית, ב-5. יוטה תיקח אחד בבית.
    לייקרס-אוקלהומה: מה נגיד, מקווה שיהיה בסדר, אני מצפה מלאמאר פאו ואנדרו לתת את הטון ולהכריע את הסדרה הזאת. קובי? שיהיה יציב ובריא, זה הכי חשוב לפחות כרגע. בחצי גמר מול דנבר אני רוצה לראות את קובי האמיתי.
    דאלאס-ספרס: כל הקלישאות האפשריות, ניסיון וכו'...דאנקן, פופוביץ'. ובשורה התחתונה: לא מאמין שהם יכולים לנצח את דאלאס בטוב מ-7, לא דאלאס המשודרגת של החצי השני, אופתע מאוד אם כן. דאלאס ב6.
    פורטלנד-פיניקס: עם רוי, ב-6. בלי רוי, ב-5 או אפילו סוויפ. לטובת הסאנס כמובן.

מזרח:
    קאבס-בולס: לברון ב5, אולי סוויפ. אבל הלוואי שהבולס יספקו סדרה שדומה לשחזור מול הסלטיקס...
    הוקס-מילווקי: סדרת מזרח משעממת טיפוסית...עם בוגוט או בלעדיו, הוקס בקלות. יהיה מעניין לראות אותם מול המג'יק בחצי גמר.
    מג'יק-שארלוט: אני חושב שיהיה למג'יק קצת יותר קשה ממה שנוטים לחשוב, ועדיין הם יעברו. ב6 או 7
    מיאמי-בוסטון: הסדרה היחידה במזרח שבאמת פתוחה ומעניינת. הניסיון והאופי מול אחד...דווין וויד. מיאמי ב6/7, והנה מסתיימת לה השושלת בבוסטון...

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין העדפה פשוט המשחק של יוטה נגד דנבר ב-5:30 בבוקר...

ואין פה שום העדפה כי מחר זה ערב יום הזיכרון ואי אפשר לשדר משחקים, ואז בערב יום העצמאות יש עוד פעם מזרח...

7. JR-Riquelme Member

אין הרבה טעם בסדרה של אטלנטה נגד מילווקי. פשוט סדרה אפורה וצפויה.

8. piston Member

לא מעט מהסדרות צפויות. תן לי בן אדם שפוי אחד שמאמין שאוקלהומה תעבור את הלייקרס ? ששיקאגו תדיח את קליבלנד ? שפורטלנד במצבה הנוכחי תדיח את פיניקס ? ששארלוט תדיח את אורלנדו ?

לגבי מעניין או לא, זה מאוד תלוי את מי אתה אוהד...

9. Pipe Member

איך אתה משווה בין משחקים של הסאנס - אולי הקבוצה עם סגנון המשחק הכי מבדר ואטרקטיבי בליגה, הת'אנדר עם דוראנט, שחקן אקספלוסיבי שנותן עונה מפלצתית ושני רק ללברון במירוץ לMVP וקליבלנד עם לברון לשממה בין אטלנטה למילווקי? גם אם הסדרה תהיה צמודה, למי אכפת? במשחקים האחרים יש לך כוכבים, יש לך SWAG, יש קבוצות אטרקטיביות. גם אם לא תקבל סדרה צמודה וגם אם המשחקים צפויים, מה שמסביב עדיין ימשוך הרבה מאוד אנשים. תהיה בטוח שאף אחד לא יושב בבית, מצלצל לחברים שלו ואומר "אחי, תביא את הפופקורן, פיצה עלי, בוא לראות את מייק ביבי וזזה פאצ'וליה משחקים!"

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/4/10
  10. piston Member

אתה מוזמןם להתמם כמה שתרצה, אבל הסיבה מספר אחת ובפער מטורף משאר הסיבות לצפייה במשחק היא אהדה לאחת הקבוצות.

במידה ואתה לא אוהד של אחת מהקבוצות שמשחקות, ולא פנאט כדורסל שצופה כמעט בכל דבר שזז שקשור לתחום, אתה ככל הנראה לא תצפה במשחק הזה. גם את תיאורטית הוא יותר מעניין מאטלנטה-מילווקי, בפועל זה נשאר רק בתיאוריה.

11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מדברים שטויות.
    אני כבר למעלה מעשור לא אוהד שום קבוצה. יש לי תקופות שאני מתחבר לקבוצה מסויימת במשך 2-3 עונות אבל מזמן אני כבר לא "אוהד". פעם התחברתי לאורלנדו, מינסוטה, היום אני בכלל מרגיש סימפטיה ליוטה.

הסדרה בין אטלנטה למילווקי היא מבחינתי הסדרה הכי מעניינת במזרח, והשנייה בכל השלב הזה (אחרי דנבר-יוטה). אני מתכנן לראות הערב את המשחק הראשון ומקווה לראות עוד משחקים. מילווקי השתפרה ממש לקראת סיום העונה ופשוט תענוג לראות אותם משחקים. לגבי אטלנטה, לא צריך לפרט יותר מדיי. ג'ייג'יי, סמית' וקרופורד פשוט נהדרים ביחד. להזכירכם אטלנטה סיפקה לנו אחלה של סדרה בעונה שעברה מול מיאמי (שנשכחה בצל הסדרה הבאמת בלתי נשכחת בין בוסטון לשיקאגו), ואני צופה שגם העונה יהיה מעניין.
    באמת מה שאתה אומר זה שטויות. לפי הגישה שלך, אף אחד לא היה צריך לראות את כל האליפויות של סן אנטוניו, כיוון שדאנקן הוא כנראה השחקן האפור הכי טוב בהיסטוריה של המשחק. אתה רוצה לראות את לברון מול קובי, כל השאר לא מעניין אותך.

12. !Sempre Inter Member

הימורים שלי עד הסוף

לייקרס-אוקלוהומה 1:4
    מאבס-ספרס 4:3
    יוטה-דנבר 4:2
    פיניקס-פורטלנד 0:4

קליבלנד-שיקאגו 2:4
    אורלנדו-שארלוט 0:4
    הוקס-באקס 4:2
    בוסטון-מיאמי 3:4

לייקרס-דנבר 2:4
    פיניקס-ספרס 4:2

קליבלנד-בוסטון 2:4
    אורלנדו-באקס 0:4

לייקרס-ספרס 1:4

קליבלנד-אורלנדו 4:2

לייקרס-אורלנדו 2:4

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/10
  13. piston Member

לידיעתך הרייטנג של הספרס היה בין הנמוכים בהיסטוריה, מאחר והם לא עניינו רבים מעבר לאוהדים שלהם.

בלי קשר, בסדרת הגמר הרייטנג עולה כי יש אנשים שפשוט רוצים לראות את ההכרעה, אבל בכל הקשור לסדרות המוקדמות בפלייאוף, כפי שאמרתי, הספרס בעלי רייטינג נמוך להחריד, וזה נכון גם בעונות האליפות שלהם.

ואני לא זה שרוצה לראות את קובי מול לברון, דיוויד שטרן הוא זה שרוצה לראות את זה. אני בכלל אוהד דטרויט, כך שאי אפשר להגיד שאני ממעריצי המשחק היפה לעין. ההעדפה שלי הוא משחק קבוצתי, חכם ונלחם. (ונהניתי לראות את הספרס בתקופה הטובה שלהם).

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/10
  14. JR-Riquelme Member

כל משחק שישדרו בפלייאוף הזה ויהיה לי זמן לראות אותו אני אראה אותו. חוץ מהמשחק בין ההוקס לבאקס, אולי אם זה יגיע למשחק שביעי אני אראה את הרבע האחרון. סדרה משמימה. לדעתי. זהו? רגועים?

15. Pipe Member

אז אנחנו מסכימים אחרי הכל. זה טריוויאלי שאוהדי ההוקס יעדיפו את הסדרה שלהם גם על פני סדרה של אורלנדו וקליבנלד. התגובה שלי התייחסה לאוהדים הנייטרליים.

דייר,

בוקר טוב אליהו. שלוש הגמרים בהם הספרס זכו היו הכי פחות נצפים ב30 שנה האחרונות. ההיסטוריה מלמדת דבר די פשוט: אנשים אוהבים פזאז, כוכבים, ניצוצות, סופרסטארים, אטיטיוד ומועדוני על. אינטיליגנצייה, קבוצתיות ומועדונים משוק קטן מעניינים נתח הרבה יותר קטן מהאוכלוסייה. הפנאטים והאוהדים של הקבוצות המעורבות יצפו בהמון משחקים בפלייאוף. אבל את המספרים הגדולים מביאים הצופים הCASUAL מה שנקרא. ואותם אטלנטה, מילווקי ושאלרוט לא מעניינים. לברון, וייד ונאש לעומת זאת, דווקא כן.

אני לא מכתיב לאף אחד מה לעשות. מבחינתי תנעל את עצמך בחדר ותצפה במיטב של הקריירה של ברוס בואן במשך 24 שעות. אותי מעניינים סטארים. אני בן אדם עסוק, ואותי מעניינים הטובים ביותר בכל ענף ספורט. ורוב האנשים בארה"ב חושבים כמוני. יש סיבה שהלייקרס, דיוק, היאנקיז והניקס מביאים רייטינג ומפגשים כמו מילווקי ואטלנטה הם פצצות סרחון עבור כל רשת טלוויזיה ועיתונאי בעסק.