יכול להיות אם דנבר גונבים להם אחד משני משחקי הבית שלהם, אבל אני מאמין שיוטה לא תאבד כל כך מהר את משחקי הבית שלה, למרות שאני גם לא רואה את דנבר מפסידה בבית. בכלל סדרה של קבוצות עם ביתיות משמעותית. הבעיה הכי גדולה של יוטה זה קירילנקו. אם אני לא טועה משהו בין 15 ל20 מיליון דולר על מה? על 10 נק' ו4 ריב'. איפה הימים שהוא היה סטופר ענק והיה נחשב לחוסם הכי טוב בליגה? עם קירילנקו של לפני 5 שנים יוטה עוברת. חבל בשביל יוטה שהיא נתקעה איתו, בעונה הבאה שוב הוא ישאר, ויוטה תבחר אם לעשות עליו טרייד ולהביא אפילו כוכב, או לחכות שהחוזה יסתיים ולנסות ללכת על כריש רציני בשוק החופשי.
http://sports.walla.co.il/?w=/175/1663248 לשם שינוי כתבה מצויינת של וואלה... מסכים עם הכתב כמעט בהכל, רק שלדעתי האקס-פאקטור בלייקרס ממש לא שאנון בראון שלא כזה קריטי אלא רון ארטסט. ארטסט היה בעונה זוועתית, אחת הגרועות בקריירה שלו. אם הוא ישאר ככה יהיה לי קשה לראות את הלייקרס גוברים על הקאבס. בקשר לבוסטון, בהחלט, ראשיד וואלאס חייב להפסיק לזרוק שלשות כמו מטורף ולנצל קצת יתרונות. הוא משחק לגמרי ללא חשק. באורלנדו גם אני לא הבנתי למה לא משתמשים בברנדון באס, בעונה שעברה בלעדיו הם הגיעו לגמר, הוא יכול להיות ההבדל הקטן אם יקבל דקות משמעותיות.
ואני מתקשה לראות אותם (את קאבס) עוברים את מג'יק בלי קשר לאף אחד ולשום דבר. תהרגו אותי, אני לא מבין איך בתקשוקרת מזכירים רק את לייקרס וקאבס ומתעלמים מאורלנדו. הקבוצה הכי עמוקה בליגה שבה כל שחקן יכול להתפוצץ בערב נתון ונגד כל יריבה. בקאבס אני רואה את המגמה של שנה שעברה נמשכת מול קבוצה ראויה, הלא היא ג'יימס ועוד ארבעה. לא יודע מי תגיע לגמר מהמערב, שם באמת קשה לחזות, אבל במזרח, לדעתי זאת תהיה אורלנדו. ועם יתרון ביתיות, עם ניסיון במעמדים האלה מהשנה שעברה, ועם העומק הבלתי נגמר בספסל, אני לא בטוח שהיא גם לא תהיה פייבוריטית. אפילו מול לייקרס. נחכה ונראה.
שחקן טוב ככל שיהיה (וג'יימס הוא הכי טוב בעולם) לא יוכל להביא אליפות לבד. ראיתי את קליבלנד בעונה שעברה נחנקת מול אורלנדו. אותו מו וויליאמס שכולם היללו והפכו אותו לסופרסטאר היה אפס מאופס, וככה גם כל הקבוצה שלו. באותה סדרה אם אורלנדו ממש הייתה רוצה ומתאמצת זה היה נגמר בסוויפ. לא חושב ששאקיל (שבספק אם יוכל לשחק יותר מ 20-25 דק' למשחק), ג'יימיסון ופארקר ישנו משהו הפעם. אני מניח שבהתחלה נראה את קליבלנד דורסים את שיקאגו ובוסטון/מאיאמי, כמו שהיה עם דטרויט ואטלנה בשנה שעברה, אבל ברגע שהם יפגשו קבוצה אמיתית הם עוד פעם יקבלו בראש. אני עם אורלנדו.
אורלנו חגגה מול קליבלנד בגלל בעיות המאצ' אפ שהווארד, טורקוגלו ולואיס יצרו. העונה יש את שאק שמסוגל לשמור את הואורד לבדו, מה שלא יכריח את הקאבס לדאבל טים וימנע מצב בו אחד הקלעים של אורלנדו ישאר חופשי, הידו כבר לא שם ולואיס לא רק שיקבל שמירה משחקן מהיר ואתלטי (ורז'או, ג'יימיסון) אלא הוא נמצא בשנה הראשונה מתוך ה4 הבאות בהם אוהדי המג'יק יקללו את התרומה המביכה שלו ביחס לחוזה הזוועתי שלו. כמה שזה נשמע קאונטר אינטואיטיבי, הטרייד של קארטר עבור הידו הפך את המג'יק מבעיית מאצפ' לרוב הקבוצות בליגה לעוד סתם קבוצה. אה כן, ודוויט הווארד הוא לא פאקטור בהתקפה ברבע האחרון ולך תסמוך על קארטר שינצח לך 4 משחקים ויהיה שם במצב של שיוויון, שתי דקות לסיום, במשחק חוץ בקליבלנבד במצב של 3-2 לקאבס. ההימורים שלי: לייקרס ב5 משחקים. סן אנטוניו ב7. פיניקס ב5. יוטה ב6. סיבוב שני: לייקרס - יוטה: LA ב6. פיניקס - ספרס. סאנס ב7. גמר: לייקרס ב6. מזרח: סוויפ של הקאבס. אורלנדו ב6. אטלנטה ב5. בוסטון ב6. סיבוב שני: קליבלנד- בוסטון. קאבס ב6. אורלנדו - אטלנטה. מג'יק ב7. גמר: קאבס ב7. קאבס - לייקרס: קליבלנד ב7.
אטלאנטה ב 5? מילווקי לא פראיירים בכלל, עזוב שאני חושב שהם יעלו, אבל בסדרה לדעתי יהיו לפחות 6 משחקים...לפחות. הקינג עם טריפל דאבל מסורתי היום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מסכים בהכל. קליבלנד עשתה רכש נהדר העונה שפשוט לא השאיר יותר לאורלנדו מיס מאצ'ים. כבר אין יותר לואיס חופשי מחוץ לקשת 10 זריקות רצוף, כבר אין יותר פורוורד שמוליך כדור ואין יותר דאבל טים על האוורד. וכמובן שאורלנדו עזרה שעשתה את הטרייד של הידו בקארטר, ששחקן הרבה יותר איכותי מטורקוגלו אבל לא יוצר לקליבלנד הרבה בעיות כמו הטורקי.
היום שלושה שידורים, מחר עקב יום הזיכרון לחללי צה"ל מי שירצה לצפות יחפש לינקים: 22:00 - קליבלנד נגד שיקאגו 00:30 - אטלנטה נגד מילווקי 04:00 - בוסטון נגד מיאמי.
לא מובן איך משדרים את הסדרה הכי אפורה ולא מעניינת בפלייאוף מאשר את הסדרה הכי איכותית. קליבלנד בספורט 5, אטלנטה בספורט 1, בוסטון בESPN
סדרה מעניינת או לא זה עניין של טעם. בזמנים שג'ורדן שיחק, הסדרה המעניינת הייתה זו בה ג'ורדן שיחק ללא קשר לסיכויי הניצחון של היריבה (אצל רוב הצופים), לשדר משחק של קליבלנד ולברון זה לנסות ללכת על קו דומה, רק שלברון עדיין לא ג'ורדן...
מישהו יכול להגיד לי מדוע ערוצי ספורט ישראלים תמיד מעדיפים לשדר פלייאוף מזרחי? שמתי לב שהמגמה הזאת נמשכת כבר כמה שנים טובות, למרות שהמערב לא רואה את המזרח כבר עשור שלם
באסה שהמשחק הראשון של הלייקרס נופל על ערב יום הזיכרון, נסתפק בלינקים. לפי איך שנראינו בחלק האחרון של העונה(חרפה), אמור להיות מעניין. מה שכן, אנדרו אמור לחזור ואמור להוסיף לנו המון בצבע מול ה*אין* צבע של OKC. גו לייקרס! 16 ניצחונות!