2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י אבו, ‏9/7/09.

1. דנידין Member

הוכיח יכול להיות בלשון עתיד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. JR-Riquelme Member

ניצחו 4-2 עם אחת התצוגות הגדולות ביותר של שחקן בגמר NBA.
    אבל אני רואה אותו המון פעמים עושה שטויות ברגעים המכריעים וכמובן מחטיא הרבה מהקו. הוא לא ברמה של קובי ולברון אבל וויד, ביחד עם כריס פול אלה שני השחקנים היחידים שאני אקום בשבילם.

3. The_Arsenal Member

השנה וויד ממש התבגר במשחק שלו (וזה בא לידי ביטוי בעלייה משמעותית במס' האסיסטים), והוא גם הרבה יותר טוב בקלאץ'. רק הליילה הוא הביא מהלך סטייל מייקל כשמסר מסירה גדולה להאסלם לבאזר ביטר. הוא גם שיפר את זריקות העונשין שלו במאני טיים. שלשום גם קובי החטיא עונשין במאני טיים וLA הפסידו, קורה לכולם.. השנה וויד שחקן קלאץ' אדיר (יותר טוב מלברון).
    שנה הבאה כשמיאמי נפטרים סוף סוף מהחוזה של ג'רמיין אוניל (השלישי בגודלו בליגה), אני מקווה שוויד יקבל לידו אולסטאר עם בשר (יש שמועות שהוא מנסה לשכנע את בוש להגיע. אני אישית מעדיף את סטודמאייר). זאת תהיה קבוצה לאליפות, עם צוות מסייע יותר טוב לדעתי ממה שהיה לוויד באליפות הקודמת, ועוד וויד השתפר מאז פלאים. נקווה רק שהGM של מיאמי יתנהל טוב בקיץ, כי התנהלות טובה יכולה להיות הבדל בין אליפות לעוד הופעת פלייאוף.

ד"א, אני לא הייתי מספיד כ"כ מהר את מיאמי לקראת הסדרה מול בוסטון.

4. avdz7 Member

אין סיכוי תאורתי כלשהוא שמיאמי ישחקו נגד אטלנטה?

5. The_Arsenal Member

בשביל שזה יקרה מיאמי צריכים להפסיד לניו ג'רזי בפלורידה, ושמילווקי במקביל ינצחו את בוסטון בגארדן, או שבוסטון ינצחו את שני המשחקים הנותרים שלהם ואטלנטה יפסידו בבית לקליבלנד בלי לברון. בקיצור, זה לא יקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/10
  6. Tony Adams Member

אני לא חושב שהביתיות תהווה פקטור חזק בפלייאוף של המערב. לפחות לא בסיבוב הראשון.
    כל הקבוצות מסוגלות ויכולות לנצח בחוץ, והסדרות יכולות להגמר בכל תוצאה. ס"א, פורטלנד ודנבר יכולות לנצח כל משחק. בבית ובחוץ.

7. The_Arsenal Member

פורטלנד בלי רוי לא יכולה לעשות כלום, לא משנה אם זה נגד דאלאס, יוטה או פיניקס. בכל מקרה, אני מעריך שהביתיות שלהם (כי יש להם מגרש ביתי אדיר) תיתן להם ניצחון אחד למרות הנחיתות והם יפסידו 4-1.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/10
  8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תגידו, גם שאק פצוע הוא שם גם הוא כבר תקופה נח לפלייאוף?

9. Tony Adams Member

אין ספק שאני מעדיף לפגוש את פורטלנד בסיבוב הראשון. אבל בשביל זה צריך להפסיד הלילה לסן אנטוניו, ולקוות שפורטלנד לא תנצח, וקשה להאמין שהיא תפסיד הלילה לנמושה העונה לשם גולדן סטייט.
    אני חושב שיוטה תנצח ותסיים שלישית. איך שהטבלה נראית היום, ככה, לדעתי, היא תראה גם אחרי הלילה.

10. JR-Riquelme Member

במערב כבר נקבע מפגש אחד:

לייקרס יפגשו את אוקלהומה בסיבוב הראשון. לא רואה שום סיכוי לת'אנדר החביבים, לא כשללייקרס יש מאצ' אפים כל כך טובים נגד השחקן עליו אוקלהומה נשענים. קובי, ארטסט, אודום, כולם יכולים לשמור טוב על דוראנט.

אם הכל יהיה כמו שצריך להיות, כלומר דאלאס מנצחת את הספרס בבית, פורטלנד את גולדן סטייט, יוטה את פיניקס:

דאלאס - סן אנטוניו - סדרה גדולה. במערב ממקומות 2 עד 8 לדעתי כולן שוות פחות או יותר(כל עוד דנבר משחקת ללא קניון מרטין), הכל יכול להיות, ההרגשה שלי שהמאבס הרבה יותר רעננים ופייבוריטים.

יוטה - פורטלנד. סדרה ענקית עוד יותר. לדעתי ה-סדרה של הסיבוב הראשון, שתי קבוצות חזקות ביותר, שוות ברמתן, כל זה כמובן אם רוי משחק. אי אפשר לדעת מי תעבור. אני כמובן בעד הבלייזרס.

פיניקס - דנבר. לא רואה שום סיכוי לסאנס. דנבר עוברים ב4-1 או ב4-2.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזו דווקא תהיה סדרה שקולה, בטח כשיתרון הביתיות אצל פיניקס, אבל כל עוד לא הוכרעו כל המשחקים אין מה לדון בזה, כך או אחרת זה כנראה יהיה המפגש של פיניקס למרות שיש מצב גם שיהיה פיניקס נגד פורטולנד או פיניקס נגד סאן אנטוניו. פיניקס קבוצה ביתית מאוד ויש לה מאזן נאה של 9-32 בליגה בבית, נכון זה פלייאוף אבל עדיין זה לא שדנבר תגיע יותר חדורת מוטיבציה ופיניקס לא. בואו נזכור שלפני כמה שנים שערוריית השיפוט מנעה מפיניקס גמר, כמובן שגם אז היתה להם קבוצה הרבה יותר טובה. אבל דווקא בגלל שלא סופרים את פיניקס ושהיא אנדרדוג יכול לבוא לטובתה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/10
  12. piston Member

גם אני לא הייתי מספיד את פיניקס בסדרה זו.

פיניקס פורחת במשחק הריצה, ועדיין מחזיקה במנהל המשחק הטוב והמנוסה בליגה, במיוחד במשחקי ריצה, ודנבר היא ממש לא הקבוצה שתאט את המשחק.

13. JR-Riquelme Member

דנבר טובה יותר בכל פרמטר מפיניקס, וההגנה שלה פשוט מתאימה לפלייאוף והיא הוכיחה את זה בעונה שעברה. בפלייאוף, מקום שבו צ'ונסי נותן הרבה יותר מעצמו סטיב נאש יוכיח שוב איזה חור הגנתי הוא(לדעתי גם דנבר תשמש הרבה יותר בטיי לאוסון, שהוא מחמשת השחקנים הכי מהירים וזריזים בליגה וסקורר לא רע בכלל שיכול לחגוג על נאש), חוץ מזה שלדנבר אין סקורר בצבע כסטודמאייר שהוא באמת שחקן ענק, אם קניון מרטין ישחק מולו הוא כבר לא יחגוג בקלות. אבל חוץ מהיתרון של אמרה, אני לא רואה שום יתרון אחר... לא ברוסטר, לא במאמן ואני גם לא חושב שהביתיות היא פאקטור כזה מכריע.
    והקבוצה שהייתה אז לפיניקס, לא תחזור בזמן הקרוב והקבוצה הנוכחית לא מתקרבת אליה בשום אספקט.

14. Tony Adams Member

אתמול פיניקס פירקה את דנבר, ואי אפשר להגיד שזה היה משחק לפרוטוקול בשביל דנבר. היא ידעה שאם היא מפסידה, כנראה שהיא מאבדת את יתרון הביתיות. זו סדרה שבכיף יכולה ללכת לצד של אריזונה.

15. SeRgInHo Member

הקטע המדהים בנאש זה שהנתונים שלו לא פחות טובים מארשר בעונות ה MVP שלו, והוא אפילו משחק פחות.
    השחקן הזה בלתי נגמר.

למרות שבילאפס בלי ספק יחגוג עליו ולדעתי דנבר תנצח 4-2.