אתם תמשיכו לקשקש ולטחון דברים על אותם נושאים לעוסים שוב ושוב... מקווה שלפחות חלקכם מצליחים להנות מזה.. למה מהצד זה נראה עלוב ביותר. בינתיים בליגה, 4 קבוצות במערב עם אותו מאזן במקומות 2-5. דאלאס, דנבר, יוטה ופיניקס. מאבקי המיקום בשיאם ויש עוד משחקי ראש בראש... מרתק.
איזה משחק ענק בין בוסטון לקליבלנד. פשוט תענוג והלוואי שכל הפלייאוף יראה כמו המשחק הזה. טכניות, עצבים, טראש טוק, וכדורסל גדול. בוסטון פתחה בסערה ובסוף הרבע השלישי הובילה 98-81! האמת שההפרש ממש לא הפתיעה אותי וגם הרווחתי קצת כסף על בוסטון כי חשבתי לעצמי שקליבלנד מריחה כבר את הפלייאוף ולא תתן את כולה וגם צדקתי. עד סוף הרבע השלישי קליבלנד פשוט נחה ומעל כולם לברון שהסתכל מהצד ונתן במקרה הטוב 20% מאמץ ובעיקר ניסה לעבוד תוך כדי משחק על משחק החוץ שלו. בעיקר הפתיע אותי הקצב קליעה של הסלטיקס. אני בטוח במאה אחוז שאף קבוצה לא התקרבה ל100 נק' מול קליבלנד אחרי 3 רבעים. קשה לראות אותה מקבלת 100 בסוף משחק! עד שהגיע הרבע הרביעי, דוק ריברס עדיין מודאג כי הוא מהצד יודע שבוסטון העונה, המומחיות שלה זה לאבד משחקים בכיס. קליבלנד קצת נוגסת אבל עדיין המשחק נראה גמור, עד שקווין גארנט קיבל שריקה לטובתו שלברון לא אהב ומשם הכל התגלגל לטכנית על לברון, שמאז התחיל לשחק, ופשוט הראה איזה פנומן הוא שכמעט מתי שהוא רוצה הוא שם סל, פעם אחרי פעם עד שקליבלנד כבר הובילה 104-103! קווין גארנט, פול פירס ולברון ג'יימס הלכו ראש בראש ולא הפסיקו עם הטראש טוק. בסופו של דבר מה ששבר את קליבלנד בסיום זה לברון עצמו וריי אלן הלוהט(6-9 מהשלוש). לברון לקח כמה שלשות ממש מיותרות, ו20 שניות לסיום, לברון ג'יימס במתפרצת מול שני שחקני סלטיקס(לא שזה רלוונטי), לגמרי במגרש פתוח, 2 נק' פער לסלטיקס, לברון עוצר ולוקח שלשה שאותה הוא מחטיא. ובדיוק בגלל זה לברון ג'יימס מוכיח למה אני כל כך אוהב אותו. איזה זריקה מטורפת... תענוג! למרות שהייתי יכול לקבל עוד 5 דקות נהדרות של המשחק הזה. אה, וזה באמת ביזיון החטאות העונשין של לברון בסיום. הוא חייב לעבוד על הקטע הזה. לפעמים נראה שיותר קל לו לקלוע פיי אוואי מ10 מטר מאשר זריקת עונשין. בסיום 117-113 לבוסטון. אווירת פלייאוף אמיתית. יאללה לפלייאוף! עוד 13 יום.
בוסטון אולי מנצחת, אבל לדעתי כולם שם לא ישנו הלילה טוב. קליבלנד למעשה שיחקה משחק בשביל הפרוטוקול בלבד וכמעט עוד ניצחה אותו אחרי שבסוף הרבע השלישי כבר היתה בפיגור 22 נק'. לברון ג'יימס החזיר את הקבוצה שלו למשחק, אבל לבסוף כן החטיא שני קליעות עונשין. כמו שריקלמה מתאר בשביל אולי לגמור את הסלטיקס סופית הוא החליט 15 שניות לסיום לעלות לשלשה כשבמגרש פתוח הוא היה לבטח משיג לפחות קליעות עונשין. האגו הפעם הפסיד לקליבלנד את המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בקיצור, קליבלנד אולי הפסידה את המשחק הזה, אבל מנטלית הסלטיקס לבטח קיבלו מכה קטנטנה כי ברבע האחרון הם נחנקו כמו שהניקס עשו בעבר עם רג'י מילר...רק היה לי חסר את ספייק לי ליד הקווים כדי שהיריבות הזאת אולי חוזרת...
תגיד לי, מר לברון ג'יימס, מה קרה? אתה רוצה תהילה במקום נצחון? מה זה אמור להיות? ניסיון לשלשה מטומטמת עלתה לקאבלירס במשחק. אני לא אוהד קליבלנד, אני דווקא מעדיף את הסלטיקס, אבל אני פשוט לא מבין. זריקה בתנועה, במקום להוריד שנייה מהשעון, לחדור ומקסימום להוציא פאול? אין לי מושג איך להסתכל עליו אחרי הערב. חשבתי שיש לו קלאץ', אבל אולי אין לו.
טעות של ילד מושתן מהשכונה שרק רצה לנצח את המשחק. מגוחך מה שהוא עשה.. אני עדיין לא מאמין לזה. 2 על 1 ואתה הולך לשלשה? אחרי הקאמבק המטורף שלך? מרגיז.
לייקרס עושה רושם עוזרים לעצמם להימנע ממפגש מול SAS בסיבוב ראשון. סוף רבע שלישי בסטייפלס וזה 10 הפרש לטקסנים. יצא לי לראות את SAS לא מעט בזמן האחרון, ומאנו ג'ינובילי משחק פשוט כמו אולסטאר. מבחינתי הוא בנשימה אחת עם כל הגדולים באמת של הליגה... עם חזרה של פארקר, עם יכולת משתפרת של ג'ורג' היל, עם יכולת יציבה של מקדייס, עם ג'פרסון שמשתלב סוף סוף בשיטה של פופ, עם יכולת פלייאוף של דאנקן (כולם יודעים מה ההבדל בין דאנקן של העונה הרגילה לבין דאנקן של הפלייאוף), יכולת אולסטאר של ג'ינובילי כשהוא כשיר, ועם שועל כמו פופוביץ' על הקווים, ל-SAS יש את כל הכלים להיות הסוס השחור של המערב. גמר אזורי ממש לא בשמיים.
לסן אנטוניו יש את הכלים להילחם על תואר אליפות גם... הבעיה זה בראש, בדיוק כמו עם בוסטון. גמר אזורי הם בהחלט יכולים לעשות, במערב ממקום 3 עד 8 כולם באותה רמה(לדעתי דנבר עם קניון מרטין בריא היא קבוצה שתלחם ראש בראש עם ל.א). בכל מקרה הלייקרס אכן ירצו להימנע מהם אבל לא במחיר של הפסד היום, כי הם יודעים שאורלנדו זאת קבוצה שקליבלנד ממש מתקשה לשחק נגדה והיא יכולה להגיע לגמר עם יתרון ביתיות.
חברה, בואו נשים דברים בפרופורציות. נכון בוסטון ניצחה את קליבלנד, נכון, לברון החטיא שלשה במתפרצת, במקום להטביע (אופציה סבירה), אבל מה קרה ? למי שעדיין לא שם לב, העונה נגמרה עבור קליבלנד, זמן ההכנה לפלייאוף הגיע. בוסטון מנגד, עדיין נאבקת על מיקום, אך גם לה המשחק הוא לא להיות או לחדול. כשאין יותר מדי משמעות לניצחון מול הפסד, אז לפעמים אתה מרשה לעצמך דברים רק בשביל הכיף. מי מבין הנוכחים חושב שבסדרת פלייאוף מול בוסטון בסיטואציה דומה, לברון עדיין היה זורק את השלשה, ומי חושב שהוא היה מטביע, עם סבירות לעבירה תוך כדי ? עוד ניצחון, פחות ניצחון בעונה הרגילה, זה לא משנה, יתרון הביתיות הוא של קליבלנד עד סוף הפלייאוף, וזו הסיבה העיקרית לאיך שהם נראים. לבוסטון עוד יש הרבה עבודה לפני שהם יחזרו להיות מועמדים אמיתיים.
אני חושב, ובטוח... שאם קליבלנד היו חוזרים מ22 הפרש ומנצחים את המשחק בבית של בוסטון, זה היה מעביר מסר ענק לבוסטון ולליגה. וגם לברון יודע את זה, ותאמין לי שהוא מאוכזב מעצמו. זה היה שטות מוחלטת מה שהוא עשה.
אולי לקליבלנד לא היה על מה לשחק ולבוסטון היה הרבה על מה לשחק, אבל לא בשונה מתחילת העונה, עדיין חושב שלסלטיקס יש את הפוטנציאל להיות הקבוצה הכי חזקה במזרח ואולי בליגה כולה. אומנם בגילם הם לא יכולים להרשות לעצמם כאלו משחקים במשך 82 משחקים בעונה, אבל ברגע שהם שמים רגל על הגז, בפלייאוף הם יכולים להיות שווים הרבה.
לברון לא חשב שיש לו את הזמן ללכת עד לטבעת כשעוד היה בחצי של הקבוצה שלו. זה אינסטינקט של שחקן ורואים זאת הרבה בכדורסל. כל החלטה נופלת בשניות בלבד. לראות את המהלך מהכורסא הנוחה יחד עם הילוכים חוזרים וכדומא עושה את העבודה בשבילנו מהבית מאוד קלה, אבל במגרש החלטות נעשות מהר. אי אפשר לשפוט אותו על הזריקה הזאת, הוא האמין שאין לו מספיק זמן מהמקום בו הוא היה והחליט להתמקם לזריקה, זהו זה.
אה? שיש לך עוד 16 שניות? לברון פשוט ניסה להיות גיבור עוד יותר גדול, ורק אם היה רוצה ללכת על הדבר הפשוט היינו בהארכה, או שאלן היה דופק עוד שלשה גדולה. הראה שיש לו המון אומץ ואת זה אני אוהב.
אתם לא מתעסקים בדברים החשובים באמת, עוד זריקה פחות זריקה, הכל חסר משמעות. אם בוסטון נתנה לכוכבים שלה מנוחה כל העונה וזאת הבוסטון שאנחנו הולכים לראות בפלייאוף, אז לברון יכול גם לקלוע 50 ויותר וספק אם זה יעזור לו ולעגלות שהוא משחק איתם.