2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by אבו, Jul 9, 2009.

1. JR-Riquelme Member

איזה טריפל דאבל מפלצתי של דיוויד לי. 37 נק', 20 ריב', ו10 אס'. כמובן שזה מגיע על הראש של הווריורס העלובים...
    הוא מציג מספרים מפלצתיים לגמרי, אבל שראיתי אותו אף פעם לא התלהבתי ממנו באמת. אני לא יודע מה המומחיות שלו מבחינה התקפית חוץ מלהוריד ריבאונד, ובהגנה אין לי ספק שהוא אחד השחקנים הרכים בליגה. אבל המספרים האלה פשוט לא היגיונים...

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון עשירי רצוף שלנו אבל שוב זה לא אומר כלום...מה שכן זה אומר זה שחשוב להיות כמה שיותר גבוה בפלייאוף בשביל היתרון ביתיות, כי עבור קבוצה כמו פיניקס שההגנה שלה לא מי יודע מה זה חשוב מאוד...קדימה שמשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx קדימה סאנס

3. GRANDE LAZIO Member

אנחנו כבר מכירים ת'ויכוח הזה..
    האליפות של העונה שעברה לא הספיקה כנראה לכמה אנשים, הפלייאוף האחרון של קובי לא הספיק, הכמעט טריפל דאבל (33 נק', כמעט 8 ריב' ו-7.5 אס') בממוצע בגמר לא הזיז כנראה..
    אין לי עוד מה לומר, באמת. מעריצי ג'יימס אלופים בדיבורים, אבל בתכל'ס האליל שלהם לא עשה כלום בקריירה, למרות שהוא כבר 7 עונות בליגה. סתם עוד בועה שתתפוצץ, אנחנו מכירים את היורש, בלה בלה בלה.

בינתיים, במעשים - קרי הישגים! קובי מאפיל על ה'קינג' בקלות.
    תעירו אותי כשג'יימס יזכה באליפות אחת, אחת!

נ.ב
    דיוויד לי - מפלצת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. דנידין Member

לברון ג'יימס נפל בקבוצה שאפילו לא חצי טובה כמו הלייקרס. אין לו גאסול, אין לו אודם ואין לו ביינום ופיל ג'קסון. קובי נפל בקבוצה של שאק בתחילת הקריירה שג'קסון בנה את כל הסגל. גם לג'ורדן לקח 7 עונות אגב, אולי העונה היא העונה של קינג ג'ימס.

כשחקן עם הנתונים האישיים הוא לפי כל ה NBA בפער על כולם. לך תנסה להתווכח עם זה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד עכשיו במאני טיים של הפלייאוף לברון יצא לוזר. נראה אם משהו ישתנה השנה..

אני לא יודע עד כמה לברון יותר גדול מקובי...אבל בסופו של דבר האליפויות האחרונות של הלייקרס הראו שקובי לא צריך את שאק בשביל לנצח ועדיין למרות שיש לו את גאסול...

קליבלנד לא קבוצה מעולה? תעשה לי טובה...הכי טובה כבר שנה שניה או שלישית במאזן בעונה הרגילה ונופלת בפלייאוף...

אין יורש ואין נעליים, מייקל היה יחיד ומיוחד, לא קובי ולא לברון ולא אף אחד אחר ישתוו אליו אם זה בתצוגות חסרות תכלית ואם זה בווינריות.

Last edited: Apr 3, 2010
  6. דנידין Member

הוא לא היה לוזר. כמו שתגיד שמייקל היה לוזר עם שיקאגו הבינונית של לפני ג'קסון. פשוט ללברון אין את הקבוצה כדי לקחת אליפות. הוא הוביל קבוצה לגמר וזה היה הישג עצום, פשוט בגמר הייתה קבוצה עם 4 רמות מעליהם.

גם ליוטה היה מאזן טוב משל שיקאגו בעונה הרגילה, אז זה אומר שהם יותר טובים משקיאגו?

קליבלנד לא קבוצה משהו. הלייקרס לא רואים אותם ממטר.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדתית בכל עונות הפלייאוף שהוא הגיע הוא נכשל. בטח ובטח בשנה שעברה שהיה לו את הקבוצה הכי טובה עם יתרון בפלייאוף עד הסוף.

עצם זה שיוטה היתה עם המאזן הטוב בליגה לצורך העונה הספציפית ההיא הוכיח שהיא קבוצה יותר טובה, בתאכלס כשהגיע סדרת הפלייאוף הם עשו במכנסיים...בדיוק כמו שפיניקס בעונת 92/3 היתה קבוצה מצוינת אולי יותר טובה מהבולס של אותה שנה, אבל במאני טיים פיקששה והשאירה את פקסון לתקוע את השלשה שגמרה עניין במשחק מספר 6 במקום הלשוות ל-3:3 ולסגור את העניין בבית

8. דנידין Member

לברון לוזר :aaarofl:

אתה אפילו שובר את לאציו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. GRANDE LAZIO Member

לברון הוא נטו כוח ואתלטיות. אני יכול לספור 10 שחקנים לפחות בליגה שיותר מוכשרים ממנו מבחינת כדורסל. יש לו משחק פוסט אפ כמו לקובי ומייקל? ראית אותו פעם עושה קרוסאובר? פידוואיי ג'מפר יש לו? יכולת לשלוט בכדור? הוא לא טכני ולא מוכשר, היתרון הגדול שלו זה כוח, יש לו גוף של PF והוא מהיר ואתלטי. פה זה נגמר.

הוא אמנם שיפר את הזריקה מבחוץ, אבל בזה הוא לא ברמה בכלל של קובי, וייד וכרמלו.

כשאני שומע אנשים שאומרים שהוא שחקן מושלם, אני לא מפסיק לגחך. יש לו כ"כ הרבה חסרונות, שאם תמצא אצלו יותר מיתרון אחד אתה גאון.

10. דנידין Member

עומר, המאזן בעונה הרגילה לא מספר מי הקבוצה הכי חזקה בליגה. ראה עוד דוגמא, מקרה פיניקס.

אתה מגוכח מותק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יכול לצחוק עד מחר, עובדתית, 7 שנים בליגה עם 0 אליפויות, יכול מאוד להיות שזה ישתנה, לדעתי כל עוד הוא בקליבלנד זה לא ישתנה, אבל יכול להיות שזה ישתנה, אבל שחקן שהוא "הנבחר" או לא יודע מה, עם יכולות כמו שאתם מהללים אותו, 7 שנים ו-0 תארים (לא מדבר על תארים אישיים זה לא מעניין)

12. דנידין Member

גם לג'ורדן לא הייתה קבוצה לאליפות 7 שנים בליגה. גם הוא לוזר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

13. GRANDE LAZIO Member

תאמין לי, זה באמת מה שדנידין רצה לשמוע.
    הויכוח על קובי-לברון הוא סתם ניסיון להעמיט מערכו של הממבה. שיבושם לו.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתקופה ההיא כן. זה שהוא ניצח משחקים עם הבאזר לא הופך אותו לשחקן עצום...במכללות הוא היה ווינר עם הזכיה עם צפון קרולינה, ב-נבא עד שלא הגיעה אליפות הוא היה לוזר במאני טיים, כן. אבל כמו שאמרתי זה השתנה ומהרגע שהוא זכה, הוא לא עצר לרגע, גם עם לברון זה יכול להיות שישתנה כמו שכתבתי, אבל כרגע זה המצב.

ובוא לא נשכח שלמרות שהיתה לו קבוצה, בסדרות הגדולות מול יוטה, הוא לקח אותם לבד לזכיה, עם כל הכבוד למסייעים, הוא לבד הגיע את האליפויות שנה אחרי שנה מול יוטה, גם אני וגם אתה יודעים את זה. בינתיים לא ראיתי את לברון סוחב לבד את קליבלנד לאליפות...ראיתי אותו מגיע עד לבאר ומקבל בראש.

15. דנידין Member

עומר רק בריאות. מצאת לך אח תאום לאציו, תחליפו מספרי טלפון ותמלאו את העולם שלכם בסרטים שאתם חיים בו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx