מסכים כמעט לחלוטין. זה טוב שנקבל את פורטלנד כבר בראשון, קבוצת בית אדירה, תמיד תמיד עושה לנו חיים קשים. לא עוד טיול כמו יוטה של העונה שעברה. לגבי דנבר-ספרס, כרגע, זה נראה קרוב לסוויפ של מלו וצ'ונסי יותר מסידרה צמודה. המצב של הספרס הוא העלוב ביותר בעשור האחרון היום. TP פצוע ורק מאנו בכושר טוב. ה-'כמעט' שכתבתי בהתחלה קשור ליוטה-פיניקס. אני חושב שהסאנס טובים יותר, אבל נראה. אין סיכוי לבוש והחבר'ה מול קליבלנד? במידה ו... כמובן. עונה רגילה זה לא פלייאוף. וטורונטו זו לא דטרויט של העונה שעברה, אבל נראה גם כאן. בוסטון-מיאמי יהיה מאוד מעניין. ג'רמיין אוניל בכושר אדיר לאחרונה, העלה ת'מספרים שלו בשבועיים האחרונים. הוקס-באקס צמוד יותר ממה שחושבים. בוגוט הפך לביגמן יציב ומסכים לגמרי לגבי סלמונס. האיש סקורר בחסד עליון, איפה שלא תשים אותו הוא ייתן לך תפוקה תמיד. נכס. סקיילס איבד את רד והביא 2 סקוררים כדי למלא את החלל (גם סטקהאוס). ג'רלרד וואלאס אהוב גם עליי - אין הרבה פווארדים מגוונים כמוהו, האיש גם מפלצתי מבחינת כוח ואתלטיות, אבל סיכוי לשארלוט מול אורלנדו לא ממש יש.
גם לדעתי לבובקאטס אין סיכוי ממשי מול מג'יק. באן בי איי הכל זה עניין של מצ' אפ ולדעתי מול קליבלנד יש להם מצ' אפ טוב יותר (ראו את זה גם בעונה רגילה) וסיכוי הרבה יותר גדול לסדרה מעניינת ומותחת. במערב כל סדרה זה ללקק את האצבעות... וחוץ מזה הכל יכול להתהפך שם. 5 קבוצות מתמודדות שם על המאזן השני הטוב בקונפרנס.
משחק נפלא של הלייקרס הלילה, חלוקת נקודות טובה, גאסול עם 30, קובי עם 17 אבל כמעט טריפל דאבל, פישר עם 15 וארטסט עם עבודה מצויינת בכל צידי המגרש.
אני באמת לא יודע להגיד לך, אני לא מתעסק עם מי הקלע המוביל בקבוצה, אלא ראית את מרבית המשחק הלילה וזה היה פשוט נראה טוב מחינת הלייקרס. אם קובי היה קולע עוד 10 נק' וגאסול 10 נק' פחות ועדיין המשחק היה נראה כך, אז אני בסבבה, מקבל. צריך לתת למשחק לזרום ולהשיג נקודות קלות. בדרך כלל הנקודות הכי קלות בכדורסל הכי חכם מתחילות דרך משחק בצבע. שם לרוב הגבוהים קולעים. הלייקרס היו יעילים מאוד הלילה בכנסות הכדורים פנימה וזה היה הבסיס לכך שכולם יקלעו טוב, כי גאסול קיבל שמירות כופלות אחרי שלא ידעו מה לעשות נגדו. זה עשה טוב לכל שחקני הלייקרס וגם לקובי. יהיו משחקים שגאסול יהיה סגור חזק יותר ואז קובי יהיה חייב לקחת על עצמו יותר. יש משחקים שקובי סגור חזק יותר ואז מכניסים כדורים לגאסול. תלוי ביריבה.
אני באמת לא יודע את מי אני מעדיף בסיבוב הראשון. את אוקלהומה או את הספרס. סן אנטוניו נראית מצוין והיא בפלייאוף תמיד יודעת גם להתעלות. אבל בדר"כ דאלאס מסתדרת איתה. לעומת זאת, אוקלהומה קבוצה יותר חסרת ניסיון, אבל יש לה מצ'-אפ טוב מול המאבס.
לזכר הויכוח הותיק על בחירת הזריקות של כספי, יש עוד מישהו שחושב כמוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.403.75987.html
לעזאזל, כזה מערב צמוד לא זכור לי... לפני כמה שבועות דנבר הייתה בטוחה במקום השני ועכשיו הם בחמישי ועם לוח משחקים רצחני עד סוף השנה (פורטלנד, לייקרס, ס"א בבית, פיניקס ואוקלאומה בחוץ). כרגע בסיבוב הראשון זה לייקרס נגד ס"א, שיהיה חם בכל מקרה למרות שכנראה יהיה שם סוויפ. אבל אל תופתעו אם בסיבוב הראשון יהיה לייקרס מול דנבר! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
כל שנה המערב צמוד. לפני שנתיים הפער בין המקום הראשון ל6 היה 2 משחקים. וזה תענוג... כל סדרה אפשרית כרגע. אני רוצה את לייקרס - פורטלנד, לא יעזור כלום. למרות שאני בטוח ב100% שהם לא יסיימו במקום השמיני. הם יותר מדי חזקים בשביל זה.
מדהים מה שהולך בצמרת המערב.. יוטה ודנבר בקלות יכולות לסיים הרבה יותר נמוך... ליוטה עד הסיום בין השאר יש מפגשים עם הלייקרס, אוקלהומה, יוסטון ופיניקס, כל הפסד/ניצחון זה פוטנציאל לשינוי מיקום, תענוג.
אני רואה את כל התגובות המתלהבות, והאמת שאני מרגיש הפוך לגמרי. כן, המערב צמוד מאד והכל יכול לקרות פה, מלבד דבר אחד שהלייקרס לא יילכו בקלות כל הדרך אל התואר (מלבד מקרה של פציעה חמורה לקובי או גאסול). זו אחת העונות הצפויות ביותר והמשמימות ביותר ב NBA מזה המון זמן, ולי אישית זה חבל. הלוואי שאתבדה...
קליבלנד והלייקרס קבוצות די שוות ואני מחכה למאצ' אפ הזה ולראות מי באמת יתעלה על מי קובי או לברון ג'יימס. אל תספר לי סיפורים על הצוות של קובי. זה כבר נהיה מגוחך. מי שישמע שמו לו שם את גארנט וג'ייסון קיד בשיאם.
ההכחשה שלך לעובדה שיש לקובי צוות נהדר, זה מה שמגוחך. כל בן אדם שקצת מבין, ולא מחפש תרוצים יאמר את זה בפה מלא. גם בלי קובי הלייקרס קבוצה של צמרת גבוהה במערב, איתו הם אלופים בוודאות.
אתה פה זה שמחפש תירוצים אם לברון יפסיד, כדי שלא תצטרך לתת את הקרדיט לקובי. בלי קובי הם בדיוק קבוצה של מקום 10 במערב ואפילו פחות. אתה מתאר חמישייה של פישר, וויאצ'יץ', ארטסט, אודום וגאסול בצמרת המערב? חחח זה בדיחה. פשוט לברון שחקן כל כך הרבה יותר טוב מקובי אבל הצוות שלו נוראי. מסכן. ג'יימיסון הוא לא פאוור פורוורד מנוסה שכבר המון שנים נותן 20 נק' שקטות למשחק, גם המסה ששאקיל מוסיף בצבע, מה זה, זה שום דבר. היקסון, ווסט, מו, וארז'או, פארקר... ללברון יש קבוצה לא פחות טובה ביחד איתו. תעשה לי טובה, אני יודע מה אתה עושה, זה כבר ליצנות. מספיק לי לשמוע דיעות של פרשנים בארה"ב שעושים את הקאבס פייבוריטים, וגם אני חושב שהצוות שלהם לא כל כך נופל מזה של הלייקרס. לברון וקובי בגמר ה-NBA, מי שידע להתעלות יקח אליפות. זה הכל.
קליבלנד תשייט לגמר. ללייקרס יהיו חיים מאוד קשים. בכל סיבוב הם יכולים לעוף. דאלאס מובילה עליהם בעונה 2-1, וגם דנבר ופורטלנד יודעות מה זה לנצח את הלייקרס.