2010 NBA - לברון ג'יימס: "אשחק במיאמי היט"

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by אבו, Jul 9, 2009.

1. Pipe Member

רג'י מילר הוא אחד השחקנים המגעילים בהיסטוריה של הליגה. בנוסף הוא גם פרשן מזעזע.

2. GRANDE LAZIO Member

3. piston Member

תגידו מה שתגידו, רג'י מילר היה אחד השחקנים הווינרים ביותר בהיסטוריה של הליגה, והכי ווינר מבין אלו שלא זכו באליפות.

4. דנידין Member

מילר ווינר אבל מסתבר ששחקן די מלוכלך ואולי גם אדם די מגעיל, מי יודע. גם קובי ניהיה ווינר בשנים האחרונות אבל עדיין בנאדם גועלי ודוחה. יותר חשוב שיהיו בני אדם רק אחר כך שחקני כדורסל.

5. piston Member

אולי לברון ג'יימס נתן לנו רמז לגבי המשך דרכו ב NBA

לפני בערך חודש העביר ג'יימס בקשה להנהלת ה NBA לאשר לו להחליף את מספר החולצה שלו בעונה הבאה למספר 6 כאות כבוד למייקל ג'ורדן (להפסיק לשחק במספר 23), אך למה הוא זקוק לבקשה כזו אם בכוונתו לעבור קבוצה ?

במידה והיה רוצה לעבור קבוצה, אין שום חוק המחייב אותו להישאר עם המספר מהקבוצה הקודמת, רק במידה והוא נשאר בקליבלנד, הבקשה הופכת לרלוונטית.

חומר למחשבה.

6. Pipe Member

1. לא חושב שזה מרמז על כלום. זו סך הכל תוכנית גיבוי למקרה שהוא ישאר. אני באמת ובתמים מאמין שהוא לא יודע מה הוא הולך לעשות. זה תלוי בהצלחה של קליבלנד העונה (אליפות ואין שום סיכוי שהוא עוזב) ובאיכות הסגלים שניו יורק, מיאמי ושיקאגו יוכלו להציע לו.
    2. מי שחושב שהוא עשה את זה כאות כבוד לג'ורדן חי בסרט. אתה מכבד את ג'ורדן אבל לוקח את המספר של ביל "11 אליפויות" ראסל? גיב מי א ברייק. זה לא יותר מסיפור כיסוי טוב לתקשורת. לברון שואף לבודד את עצמו מג'ורדן מבחינה שיווקית, לא להיות דומה לו, ולכן התנתקות מהמספר 23 הגיונית בהחלט.

7. GRANDE LAZIO Member

בלי קשר לקובי, מרתיח אותי לראות אנשים מבקרים אופי של אחרים מבלי לדעת עליהם נאדה, או להכיר אותם ברמה האישית.. סתם יורים על עיוור כי זה טוב לאינטרסים שלהם.

אז אני אחד שכן פגש את קובי פעמיים, ודיבר איתו, יחד עם עוד כמה אוהדים, אחרי משחקים. בנאדם מצחיק בטירוף, ראש פתוח, זורם עם מעריצים.. וואלה - כשאני שומע כאלה חרטוטים עליו, זה גורם לי לצחוק, עזבו להתעצבן. משו מדהים בחיי.

בגלל פה ושם רפלקסים בתנועות אחרי סלים, שנובעות מביטחון עצמי גבוה, קובעים שהוא בנאדם דוחה ומגעיל.. טוב, כמו שאומר קופמן - דלג, דלג.

Last edited by a moderator: Mar 26, 2010
  8. piston Member

לאציו, העובדה שפגשת את קובי פעמייים ודיברת איתו לא אומרת שאתה מכיר אותו באמת.

יצא לי לפגוש את חנן גולדבלט (גשש בלש מבלי סודות) מספר פעמים, והוא היה בן אדם ממש נחמד, עם חוש הומור מטורף, חייכן, ומאד מתחשב (ולא פגשתי אותו כמעריץ), זה לא משנה את העובדה שהוא תקף מינית מספר לא קטן של בחורות.

העובדה שאתה יודע לספר בדיחה לא אומרת שאתה בן אדם טוב.

Last edited: Mar 26, 2010
  9. JR-Riquelme Member

ואתה ודנידין בטח יודעים אם קובי בחור טוב או לא...

10. piston Member

אני יודע במה הוא הואשם חוקית, ושזה נגמר בפיצוי כספיי שקובי הציע בכדי שתוריד את התביעה, ואתה?

עריכה: מה גם שההתנהגות שלו כשהפרשה התפוצצה כלפי אשתו, הייתה התנהגות של אדם אשם שמנסה לקנות את הסליחה שלו.

11. GRANDE LAZIO Member

אתה לא בכיוון.
    קודם כל, קובי לא הואשם, אחרת הוא היה נשלח לכלא. זו מילה קשה מדי. הוא נחשד באונס, הוא לא הודה, והיא חזרה בה מהתלונה. אלא אם כן היא זונה, לא חושב שהיא תמכור את עצמה בשביל כסף. דובר על חדרנית בבית מלון... סתם בולשיט. אחרת הייתה הולכת עם זה עד הסוף.

דבר שני, ה'אתה יודע' הזה בכלל לא מציאותי, לפי מה אתה קובע שהוא שילם לה כסף? יש עובדה? לא.

ודבר אחרון, קובי בגד באשתו, כן, משהו ש-80 אחוז מהגברים בעולם עושים. עשה טעות של ילד (היה אז בן 22), ורצה לפצות את אשתו. מה לא בסדר בזה? הפיצוי הזה לא היה שיקול בכלל במידה והייתה מחליטה לעזוב אותו. כך שאין קשר בין הדברים.

Last edited by a moderator: Mar 26, 2010
  12. piston Member

אם אתה חושב שכסף לא משחק תפקיד אתה תמים מאד.

OJ simpson רצח, וכל העונש שיצא לו מזה הוא כמה מיליוני דולרים.
    אנשים עוצרים ואומרים לעצמם מה זה יעזור לי שהוא ישב בכלא, לעומת 10 מיליון דולר ?

קובי לא היה הראשון ששילם בכדי למנוע משפט

ולגבי אין הוכחה שהוא שילם. אנשים לא תובעים יום בהיר אחד, ושבוע לאחר מכן חוזרים בדעתם.
    לידיעתך, פתיחת תביעה כזו ביא הליך יקר בארה"ב (מעבר ליכולת הכלכלית של חדרנית בבית מלון), וסגירתו עקב שינוי דעה מייקר את התהליך עוד יותר.

אף אחד לא נכנס לתהליך כזה בקלות ראש, אלא אם כן הוא יודע שהיתרון נמצא בצד שלו.

לגבי הבגידות של קובי. העובדה ש 80% מהגברים (נתון שלך) בוגדים, לא הופך את זה לדבר נכון וטוב לעשות.

אתה קורה לזה טעות? למה אתה מתכוון, כל הפעמים האלה הוא חשב שזו אישתו ? קובי ידע בדיוק מה הוא עושה כשבחר לבגוד, זה לא טעות, זה פגיעה באדם שאמור להיות קרוב אליך ועוד במודע.

13. JR-Riquelme Member

לשפוט אדם ע"פ כאלו דברים זה מגוחך. אל תהיה בטוח שקובי בראיינט אנס, אתה לא היית שם, יכול להיות שהוא כן היה איתה אבל לא בטוח שזה היה אונס. אחרי הכל, קשה לראות איזו חדרנית מלון מסרבת לקובי. ברגע שאישה מתלוננת על אונס, לך תוכיח שלא באמת אנסת אותה. אז במקום משפט ודברים חמורים קובי העדיף לגמור את הסיפור בכסף, דבר לגיטימי ביותר.

קובי בגד? אז בגד. כולם בוגדים, כן, גם מייקל ג'ורדן.

14. GRANDE LAZIO Member

דיון מעייף, בקיצר.
    בואו נדבר כדורסל.

אחרי ההפסדים של שיקאגו (מזרח) וממפיס (מערב) אתמול והיום, ובמקביל ניצחונות של שארלוט (מזרח) ופורטלנד (מערב), נראה שהשמיניות היום הולכות להיות אלו שנראה בפלייאוף.

במצב היום, במערב, אלו משחקי הסיבוב הראשון:
    לייקרס (1) - פורטלנד (8)
    דנבר (2) - סאן אנטוניו (7)
    דאלאס (3) - אוקלוהומה (6)
    ויוטה (4) - פיניקס (5)

במזרח:
    קליבלנד (1) - טורונטו (8)
    אורלנדו (2) - שארלוט (7)
    בוסטון (3) - מיאמי (6)
    אטלנטה (4) - מילווקי (5)

אחלה סדרות לטעמי, שיישאר ככה.
    מה אתם אומרים?
    כמובן שכל אחד מוזמן לרשום את העדפה שלו לגבי סדרות כאלה ואחרות...

15. JR-Riquelme Member

לייקרס - פורטלנד סדרה אדירה לסיבוב ראשון, ואפילו בשביל גמר איזורי.
    דנבר - ספרס גם אחלה סדרה, אולי פופ שומר משהו מתחת לשרוול. לא רואה את פיניקס עושה משהו נגד הג'אז. דאלאס - אוקלהומה לדעתי סדרה מאוד פתוחה בגלל ההגנה החזקה של אוקלהומה שיודעת לשמור על קבוצות שמפציצות מבחוץ.
    במזרח הרבה יותר משעמם, עד לשלבים הגבוהים, תהיה הזדמנות לראות קצת את הפורייקט של שארלוט בפלייאוף, ואת שחקן ההגנה הטוב בליגה(להוציא את קובי), ואחד האהובים עליי - ג'ראלד וואלאס. וחוץ מזה ממש לא הייתי סוגר את הסדרה הזאת. ג'ראלד וואלאס מסוגל לבטל את קארטר ודוויט האוורד יפגוש סנטרים הגנתיים מעולים, נאזי מוחמד ובמיוחד טייסון צ'נדלר שגבוה מהאוורד בראש. אני זוכר שבעונה הסדירה אורלנדו הפסידה לה כמה פעמים.

אטלנטה - מילווקי סדרה פתוחה לגמרי. ג'ון סלמונס משפר קבוצות באופן מדהים. אני זוכר את הטרייד שהבולס עשו איתו בעונה שעברה, בלעדיו הם לא הביטו לפלייאוף בכלל ומאז שהוא בא הם עשו ריצה מאוד מרשימה עד לסדרה מותחת נגד בוסטון. העונה מילווקי גם לא ספרו אותה במירוץ ואחרי הטרייד היא אחת הקבוצות החמות בליגה עם כישרון לא מבוטל.