2009 Pretemporada

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏12/7/09.

1. david silva Member

מיצ'ל זה קשר \חלוץ שהוקפץ מקבוצת הנוער.

וSergio Ramos מסכים איתך במאה אחוז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  2. riquelme1 Member

שחקן מוכשר וצעיר שאמארי נותן לו הזדמנויות עוד מהעונה שעברה, בכל מקרה לא עשה כלום במחצית הזאת

אני חורף גורלות אחרי המשחק הזה, הספיק לי כל העונה שעברה כדאי לדעת שאמארי לא מחזיק מזיגיץ' ובאנגה, את באנגה הוא לא רצה בתחילת העונ שעברה והוא הושאל לאתלטיקו, את זיגיץ' הוא לא רצה ולא נתן לו בכלל הזדמנויות בעונה שעברה, והשושאל בינואר לסאנטנדר כבש 12 שערים והיה מלך השערים שלה.

אמארי עוד לא דיבר לא אם באנגה, ולא עם זיגיץ' והבטיח להם מקום בסגל לעונה הבאה, ככה שגם אם הם ישארו(חיביים להשאר), מקום מובטח בהרכב לא יהיה להם.

3. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/08/1249525198.Xxx

עזבו אתכם מהכדורגל, היה ברור שמשחק נגד קבוצה ברמה של יונייטד ועוד מול הקהל הביתי שלה, יהיה קשה מידי עבור החניכים של אמארי, בטח בשלב כזה של ההכנות. גם אם דוד סילבה היה פותח בהרכב למשל, החלק ההתקפי עדיין היה נראה מאוד חלוד משהו. ויאה כמעט ולא עשה כלום למשל. אין ספק שאמארי היה יכול להפיק יותר מהמשחק ולא ברור למשל מדוע הוא הציג חלק הגנתי כזה מצחיק, רק שחקן אחד מההרכב הראשון היה שם - המגן השמאלי מאוטיו. מה שתפס לי את העין בכל מקרה היה סרט הקפטן, שהיה על זרועו של דויד ויאה. רגע מרגש עבור החלוץ ובטח שעבור הקבוצה, הלוואי וזה יישאר ככה, למרות שלפי דעתי בראחה יקבל את הסרט בחזרה. לפחות אמארי עלה אתמול במערך התקפי. מיצ'ל היה קרוב לכבוש אחרי בעיטה נהדרת למשקוף, וולנסיה הגיעה לעוד מצב וזהו. יונייטד הייתה יותר מסוכנת וניצחה בצדק. רק ששני השערים באו מנאיביות מרגיזה של ההגנה. יונייטד יצרה מהלכי כדורגל יפים, רוני ואואן החמיצו מצבים מול סזאר, והשערים הגיעו דווקא אחרי טעויות עלובות בהגנה של וולנסיה, השער השני לפחות. נקווה שבמשחק הבא אמארי לא יעשה שטויות. לדעתי הספוסל של באנגה הוא ממש לא חטא. תפסיקו לעשות ממנו מינימום מראדונה, מה שהיה תקף בארגנטינה לא בהכרח תקף בספרד. הוא לא מתאים למערך של וולנסיה. הגיע לו צ'אנס, אבל יש גבול לביקורת.

משחקים נוספים:

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/08/06/futbol/equipos/barcelona/1249536236_0.Xxx

* עם חצי הרכב ראשון פחות או יותר, אבל הרכב הרבה יותר חזק מאשר במשחקים הקודמים (בכל-זאת, עדיין ללא ואלדז, פיקה, טורה, אינייסטה וזלאטן) ברצלונה ניצחה אמש 4-0 את סיטאל סאונדרס המקומית. למסי לקחו 21 דקות כדי לכבוש את השער הראשון שלו. מה שמצחיק זה ששתי דקות לפניכן, פינטו שגה וכמעט המקומיים עלו ליתרון. ארבע דקות לסיום המחצית הוא השלים צמד, אחרי מסירה קשתית נהדרת של צ'אבי, ומסי ממטר הבקיע מול השוער. במחצית נכנסו בין השאר מאקסוול, הנריקה, ג'פרן ופדרו והשניים האחרונים כבשו עבור ברצלונה. בדקה ה-75 הם שיתפו פעולה בצורה נהדרת. פדרו עבר שני שחקנים והקפיץ כדור פנימה לרחבה, ג'פרן השתלט ובעט טוב לרשת. דקה לסיום הגיע בישול הבכורה של מאקסוול, אם אפשר לקרוא לזה ככה - המגן בעט מזווית קשה, השוער הדף ופדרו כבש מהבריבאונד. פיקה וטורה, שחקנים מההרכב הראשון, נכנסו גם הם במחצית. המחצית הראשונה מן הסתם הייתה הרבה יותר טובה וברצלונה הגיעה להמון מצבים.

* סביליה הביסה 7-0 את קבוצת צ'יקלאנה. שימו לב לרשימת הכובשים ההזויה - רומריק הבקיע שלושער, אלפארו צמד וצ'באנטון וקונה כבשו אחד כל אחד.
    * נאפולי - אספניול 0:0
    * אוססונה - ראיו וייקאנו 0:1
    * פוארטו ריאל - חרז 1:0
    * מריאנו - טנריפה 1:5

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  4. riquelme1 Member

מה אתה מבלבל ת'מוח דור, לא מתאים למערך של ולנסיה, מאיפה הבאת את הטענה המגוכחת הזאת? באנגה הוא קשר 50-50, הוא בדיוק בתפקיד של בארחה או אלבלדה, אז איך בדיוק לא מתאים, במשחקי ההכנה שאני מאמין שבכלל לא ראית ואתה בקושי מכיר את באנגה, הוא היה השחקן המצטיין של הקבוצה, אף אחד לא השווה אותו למארדונה, כי הוא לא בתפקיד שלו בכלל וכל שחקן שהשוו אותו למארדונה עד היום התגלה כפלופ.

הסרט קפטן לוייה זה מה שאתה לוקח מהמשחק? זה אומר הכל....

5. Raulito Madridista

http://www.as.com/img/portadag_070809.Xxx

'משולש גלאקטי'

ריאל מדריד תשחק הערב בשעת לילה מאוחרת(02:30, שידור ישיר בערוץ 158 בהוט) נגד קבוצת טורונטו המקומית, ובאס התעכבו על שלישיית ההתקפה(גם ראול צפוי לפתוח בהרכב). מספר גדול של שחקנים יערכו הופעת בכורה בלבן - קאקא, אלביול, ארבלואה ואלונסו, כאשר פלגריני מתכנן כמובן להעמיד לראשונה במשחקי ההכנה את ההרכב החזק ביותר שלו(בהתחשב בכך שראמוס פצוע). עבור קסיאס זה יהיה משחק ההכנה הראשונה הקיץ. עוד בהרכב: גראנרו המצויין ישחק לצידו של לאס ובינתיים אין יותר גאגו, ובצד ימין מיגל טורס על חשבון ראמוס. לפי הדיווחים לא פחות מ-22 אלף אוהדים היו באימון ריאל מדריד. אחד מהם התפרץ לדשא ממש בהתחלה וניסה לגעת בקסיאס, אך האבטחה דאגה לסלק אותו מייד. "יש לנו העונה צוות שמסוגל לזכות בכל התארים, ואני שמח שאנחנו יכולים לעבוד עם הסגל המלא, זה חשוב להתחיל לייצר תיאום בשלב הזה של העונה", אמר היום המאמן פלגריני.
    ההרכב המלא: קסיאס; מיגל טורס, פפה, אלביול, ארבלואה; לאס, גראנרו, קאקא; רונאלדו, בנזמה וראול

* במשחק מעניין נוסף תתארח הערב ויאריאל בטורינו אצל יובנטוס(21:30, שידור ישיר בצ'רלטון) שכבר גברה על שתי קבוצות ספרדיות - סביליה וריאל מדריד. בגמר גביע השלום הפסידה יובנטוס לאסטון וילה בפנדלים, כאשר הקפטן דל-פיירו מחמיץ באקט לא רגיל. דייגו(ימשיך לנוח בעקבות המתיחה בבירכו) ובופון לא זומנו לסגל לקראת המשחק והם לא ישחקו, כמו גם סיסוקו הפצוע. נילמאר, החלוץ הברזילאי החדש של הצוללת שמרשים באימונים, צפוי לפתוח בהרכב, כמו גם השחקנים שהשתתפו בגביע הקונפדרציות וחזרו מאוחר יותר לאימונים - דייגו לופז, ג'וזפה רוסי, סאנטי קאסורלה וחואן קאפדוויליה. הקפטן מרקוס סנה עדיין פצוע ולא יתלבש.

* מאלגה תפגוש את ארבטון החזקה מהפריימרליג.
    * משחקים נוספים: רקראטיבו הואלבה - סראגוסה; סטוק סיטי - ויאדוליד;

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/09
  6. REAL MADRID Member

ויאריאל נראית נחמד מאוד היום. המשחק היום נותן לי אינדקציה קלה לפערי הרמות שאנו עתידים לראות העונה בספרד. ויאריאל אמנם מוליכה כרגע 1-0 אך יובנטוס מחזיקה יותר בכדור ושולטת בקצב המשחק. מדובר פה בערך אותה יובנטוס שאמנם ניצחה את ריאל מדריד, אך ריאל מדריד החזיקה הרבה יותר בכדור ונראתה טוב יותר.

נחזור לויאריאל. אני אוהב מאוד את התיאום בין שחקני הצוללת, הקבוצה עדיין אינו בכושר אידאלי אך נראית בהחלט לא רע. אנחנו רואים חילופי מסירות יפים וכמה איומים נחמדים על השער. מגיע לקבוצה של ואלוורדה קרדיט על הלחץ שהם מצליחים להפעיל על יובנטוס וכמובן מילה טובה לקזורלה על השער הנהדר ובכלל היכולת הטובה מאוד.

7. riquelme1 Member

צריך לזכור שריאל שיחקה בספרד, ו-ויאריאל בחוץ. ארז, דווקא לפי הסטיסטיקה ויאריאל מחזיקה יותר בכדור, ומניעה הרבה טוב את הכדור מיובה, שבקושי הגיע למצבים. ויאריאל נראת טוב, אני סומך על ואלוורדה הוא מאמן שיודע להוציא מהשחקנים שלו את המיטב, נילמאר אם הופעת בכורה נחמדה, צריך לזכור שהוא התאמן אם הקבוצה רק פעמיים, וצריך לתת לו זמן.

יופי של גולאסו של קאסורלה.

ארז בדקתי את אחוזי החזקה בכדור, ויאריאל מחזיקה 62 אחוז מהזמן בעוד יובה 38, איך הגעת שיובה שולטת ומחזיקה יותר בכדור\?

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/09
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, המשחק לא משוחק בטורינו - הוא משוחק בארקי של סלרניטנה. זה בקצה השני בכלל של איטליה.

9. xavi6 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
    אתה מבין למה הוא אחלה בתור מחליף לנבחרת ואין כאלה הבדלים מבחנת המאמן מי ישב בספסל כגיבוי?

10. Raulito Madridista

4-1 לצוללת בסיום. יופי ויאריאל! סוף סוף קבוצה ספרדית לא כושלת נגד יובנטוס, אלא יותר מזה - ויאריאל הביסה את יובנטוס. מה שמפתיע אותי שגם ללא סנה, האמצע של ויאריאל נראה טוב היום, וזה לא שיובנטוס משחקת בהרכב שני. רוברט פירס מספר אחד על המגרש ללא ספק, כמעט הוא הבקיע שער גאוני מזווית קשה, הוא באמת קורא את המהלכים רגע לפני שהם קורים. כל נגיעה שלו בכדור זה זהב. כל-כך הגיע לו לסיים את המשחק הזה עם שער ובעשר הדקות האחרונות הוא כבש שניים, הראשון עניין של מיקום והשני פשוט טאץ' גדול ברגל, איזה שחקן. ויאריאל מציגה כדורגל חיובי מאוד עם הרבה מסירות חכמות והשחקנים מקבלים החלטות נכונות ליד השער. שער הבכורה של נילמאר הגיע אחרי התקפה שהתחילה עם כדור עומק נפלא(חאבי ונטה היה יכול לבשל לפני זה, אבל כדור הרוחב שלו היה רע) ועל השער של קאסורלה באמת לא צריך לפרט. שער ששווה הרבה הילוכים חוזרים. ויאריאל משחקת בצורה אלגנטית ומה שמייחד אותה זה כל כדורי העומק הנהדרים והתנועה החכמה ללא כדור. אומנם שני החלוצים המרכזיים ביובה - אמאורי ודל-פיירו, לא שיחקו באותה מחצית בניגוד למשחק נגד ריאל, אבל יש לשבח את ההגנה של הצוללת על העבודה הטובה שלה. פרט לנגיחה אחת מסוכנת ופיספוס של אמאורי לפניכן, יובנטוס לא עשתה כלום. השער שלה הגיע כצפוי ממצב נייח. וואלוורדה שלבוש במכנסיים קצרים בניגוד למאמן שממול, צ'ירו פררה, יכול להיות מרוצה.

11. riquelme1 Member

2-0 כבר לויאריאל, הקבוצה נראת מעולה, שער בכורה לנילמר הברזילאי.

יופי של משחק של ויאריאל, יופי של תוצאה, 3-0 על יובנטוס, הגול השלישי היה ממהלך נפלא של פריירה המצויין שהגיע אחרי עונת השאלה מוצלחת בסאנטנדר. יובנטוס בכלל לא קיימת על המגרש, וזה יאמר לזכות ויאריאל.

אגב, קאנברו נירא זוועה, בריאל יכולים להיות מרוצים.

4-1, פירס מוסיף עוד אחד ומסיים אם צמד, בכלל משחק גדול של הצרפתי. ויאריאל נראת פנטסטי, קבוצה מאוזנת וטובה, כמו שאמרתי ואלוורדה אחד המאמנים האהובים עלי, והעזיבה של פלגריני לא תורגש, להפך לדעתי היא רק תועיל, פלגריני כבר מיצה את עצמו בויאריאל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/09
  12. REAL MADRID Member

עמי, אין לי מושג איך הגעתי למסקנות האלה במחצית הראשונה. ככה זה כשרואים את המשחק ותוך כדי מנהלים שיחה עם ההורים. בכל מקרה, את המחצית השנייה כבר ראיתי ללא שום הפרעה ואני מלא מחמאות להתקפה של ויאריאל. לקבוצה יש עומק ושחקנים רב גוניים ואני בהחלט לא יכול לחכות לראות אותה בליגה האירופאית. דור סיכם את המשחק בצורה יפה ומה שיש לי להוסיף הם המון מחמאות לג'ונתן פאריירה שמתגלה כשחקן לא רע בכלל שמסוגל לתרום רבות לויאריאל.

היו לי חששות לאחר העזיבה של קנאברו, אבל ההגנה של יובנטוס יותר גרועה מההגנות בליגה הספרדית.

13. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

ויאריאל שיחקה פשוט פנטסטי, באמת כל הכבוד. פירס פשוט שחקן ענק, גאון.

14. REAL MADRID Member

ויאריאל אשר גברה 4-1 על יובנטוס אינה היחידה אשר שיחקה הערב. ריאל מדריד תשחק בעוד כשעה נגד טורנטו בעוד שסרגוסה ורקראטיבו נפגשות ממש בדקות אלו.

ויאדוליד סיימה עם סטוק סיטי בשיוויון 2-2 במשחק הרביעי של הקבוצה בסבב המשחקים בבריטניה. עד כה המאזן של הקבוצה על שני הפסדים, ניצחון ועכשיו גם תיקו. למרות שהמאזן אינו מרשים וספק אם ויאדוליד תצליח להימנע מקרבות הישארות העונה, אך הקבוצה מגלה סימני השתפרות עם הזמן. המשחק אינו נפתח טוב עבור הסגולים-לבנים שנקלעו לפיגור כבר לאחר שתי דקות כשכדור קרן מצא את ווייטהאד שהכניע את הקבוצה הספרדית. בדקה ה-31 הפיגור כבר הוכפל כאשר ספק-עבירה ברחבה הובילה לפנדל אותו כבש קיטסון. המחצית השנייה נפתחה טוב מאוד עבור ויאדוליד שלאחר מספר איומים על השער הצליחה לכבוש, בורחה פרננדז הכניע את סורנסן עם כדור נהדר מהפינה השמאלית של הרחבה. מנדליבאר החליט להמר על כל הקופה ושינה את המערך ל-3 שחקני הגנה בלבד, בדקה ה-71 זה גם השתלם כאשר הרכש מריאל מדריד, אלברטו בואנו כבש וקבע את תוצאת המשחק.

מאלגה הפסידה 2-1 לאברטון (לוקה כובש לזכות מאלגה). דפורטיבו לה קורוניה הפסידה 2-0 לויטוריה דה גוימרסס.

15. REAL MADRID Member

הרכב רשמי למשחק שיחל בעוד כחצי שעה: קסיאס, ארבלואה, מצלדר, אלביול, דרנתה, לאס, גוטי, קאקה, רונאלדו, ראול ובנזמה.

לפחות על הנייר מדובר פה במשהו שמזכיר מאוד את ההרכבים של שוסטר, משהו בין 4-4-2 ל4-3-3, מעניין לראות איך זה יהיה בפועל.

יש לי הרבה תהיות לגבי ההרכב איך ממש אין לי רצון (כוח יהיה מילה יותר מדוייקת) לפתוח את הכל עכשיו. נקווה שיהיה טוב, האלה מדריד!