באירן ווינרים בנשמה ועל זה כל התשבחות. אז לא נתנו משחק משו משו... קורה פה ושם אבל ווינריות זה דבר שתמיד נמצא או תמיד חסר, אין באמצע. אני חושב שבשני המשחקים שהיו אתמול בערב העולה כבר ברורה לכולנו... מילאן באליאנץ לא תכניס כדור אחד לרשת אלא אם כן יהיה שופט רוסי (לא אישי נגד רוסים.. פשוט בשקקוב ואיבנוב....) uritotti, החלטות שופט שגויות יכולות להפיל מנטליות של קבוצה שלמה. אז ככה שהחלטות שופט שגויות לא מפילות אך ורק את אחת הקבוצות אלא את המשחק כולו או אפילו את המפגש הכפול. את האמת, לדעתי מילאן היתה מנצחת את המשחק אם הפנדל המוצדק היה נשרק. מילאן היתה במומנטום ותקפה ולחצה ולא קיבלה את מה שמגיע לה. בס"ך השופט פגע במילאן יותר מאשר בבאירן אבל אי אפשר לדעת איך זה היה נגמר אילו הדברים היו נשרקים אחרת.
ביום שבת צפיתי במשחק של מילאן מול רומא עם אחד מחברי, כמו שדרי ערוץ הספורט, גם הוא נסחף בגינויים שלו על מילאן של אנצ'לוטי ועל אנצ'לוטי בפרט. אני מנגד אמרתי שכמו שאתה לא בוחן ביצועים של רכב שהוא על ניוטרל, אל תשפוט את מילאן במשחק שלה מול רומא, אלא מול באיירן בליגת האלופות. ואכן אתמול מילאן הזכירה את אותה "גראנדה מילאן" בלא מעט דקות מילאן שיחקה כדורגל פשוט נפלא כאשר גאטוזו ופירלו מנצחים על התזמורת, הכרדוגל של מילאן הזכיר לי למה בתחילת העונה הימרתי עליהם בגמר נגד צ'לסי. לצערם של הרוסונרי ההגנה שלהם שנתנה משחק פשוט מעורר גאווה לאורך רוב דקות המשחק בכל זאת טעתה פעמיים, לצערה הרב של מילאן, שלא כמו במקרה של באיירן מנגד, לא היה לה את השוער שיתקן את הטעויות, בעצם בשני המבחנים האמתיים של דידה הוא נכשל. או שבעצם הכשלון הוא של ההנהלה של מילאן שבחרה להעניק לשוער עם הפס בשיער חוזה לעוד שלוש שנים, או אפילו זהו כשלון של אנצ'לוטי שלא הצליח להצמיח זוג נאה של ביצים בכדי להשאיר את הברזילאי מחוץ לקורות. חבל. כי לאותה מילאן של אנצ'לוטי הגיעה אתמול הרבה יותר מתיקו, הרבה יותר כבוד ממה שהיא קיבלה לאורך העונה הזו. למרות התוצאה הלא משכנעת חשוב לי מאוד להזכיר את נסטה, מלדיני, פירלו וגאטוזו שפשוט מילאו אותי באהדה ואהבה כלפי המשחק שלהם בפעם המי יודע כמה. את קאקא דווקא לא הייתי מציין לטובה יותר מדי, למרות שהיה מעורב במשחק ההתקפה, עדיין בשיטה שלמשחק הגב שלו עם השער יש משמעות גדולה, הוא לא תורם מספיק. הוא אחד השחקנים הטובים בעולם עם הפנים לשער ומנגד חלש ביותר בכיוון ההפוך. בעניין השיפוט. נראה לי שלרבים כאן כמו לאנשי ערוץ הספורט יש שנאה כלפי האיטלקים, מה שגורם כנראה (עוד לא קיבלתי את תוצאות המעבדה בכדי לקבוע סופית) לזכרון קצר. ללא ספק השופט היה מתחת לכל ביקורת, אבל אף קבוצה לא יכולה לבוא בטענות שהטעויות נטו לרעתה.
כ"כ נכון. יש פשוט את ההגרשה באוויר שזאת העונה של באיירן והיצפלד בפרט. אחרי שהוא חזר לבאיירן אמרתי לעצמי שבאיירן הולכים העונה עד הסוף באלופות. הבנאדם הזה פשוט גאון. אני יודע שזה עדיין מוקדם, אבל אני כבר מחכה למפגש בין היצפלד לפרגוסון...
אם אכן אתה צודק ופרגי יעלה ככה אז זאת תהיה טעות גדולה. אם אתה שם את אושה במרכז ההגנה לצד ריו זה אסון,אושה גמלוני והוא עדיף בהרבה כמגן ימני שזאת עמדתו הטבעית. אני מאמין שפרגי יעלה בחוליה האחורית עם היינצה בשמאל, אושה בימין וריו ובראון במרכז ההגנה.
אושיי הוא ממש לא מגן ימני, הוא במקור מגן שמאלי, אבל הוא שחקן מאוד ורסטילי. הוא לא כזה גמלוני כמו שאתה מתאר אותו.
אושה הוא שחקן שיודע לשחק גם בימין וגם בשמאל ורוב הקריירה שלו הוא שיחק מגן ימני. ברור שהוא לא כזה גמלוני, אבל הוא עדיף בתור מגן ימני. האו בקושי שיחק בלם העונה..
Michael Carrick, אני כמעט משוכנע שהעמדה המקורית של ג'ון אושה היא בלם. בכל מקרה, זה כבר לא משנה מה העמדה הטבעית שלו. כיום הוא ביסס את עצמו כשחקן כולבו, והוא משחק בערך באותה רמה גם כמגן וגם כבלם. לצד העובדה שבראון נמצא השנה בעליה יחסית לשנה שעברה, והוא טוב יותר ממנו באמצע, אפשר להגיד בוודאות-בראון עדיף על אושה באמצע.
אבל אושיי לא מגן ימני!!! הוא יכול להיות בלם, הוא יכול להיות מגן שמאלי והוא יכול להיות קשר, אבל מגן ימני הוא לא. הוא מעולם לא שיחק בעמדה הזאת, והמשחק הזה הוא לא המשחק המתאים לקחת בו סיכונים.
כול אוהדיי מילאן שמתבכינים כאן שימו לב למשהו שאף אחד לא דיבר עליו : ה"פנדל" במחצית הראשונה כביכול - אחריי זה באה הקרן ומשם הגול . נניח שפה קופחתם . אבל ! - אף אחד לא הזכיר את הגול הראשון של באיירן , שפיארו עלה לנגיחה והשחקן של מילאן נגה ביד - גם זה פנדל ! - למה על זה אף אחד לא מדבר ? וזה עוד בלי הפנדל שהשופט נתן לכם במתנה במחצית השנייה . לסיכום : תמיד הייתם ותמיד תיהיו בכיינים , גם במשחק שהשופט נותן לכם פנדל אתם מתבכיינים .
מזל שהזכרת את זה, באמת אף אחד לא הזכיר את זה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx סביר להניח שאתה אוהד הכדורגל היחיד בעולם שראה אתמול יד במהלך הזה. ברכותיי.
שים לב - אפילו בתקצירים של ספורט 5 ציינו שהייתה שם יד . בגול הראשון כשפיזארו עלה לנגוח , המגן נגע בכדור אם היד - זה פנדל ! וזה לא משנה את העובדה שקיבלם פנדל במתנה , ובכול זאת יצאתם ב 2-2 .
לקחת סיכון? אושה היה מצוין בשבת, ושיחק לא מעט כמגן ימני גם בשנה שעברה ולפני שנתיים. לא יודע על סמך מה קבעת שהוא מעולם לא שיחק בעמדה הזאת.ותחשוב בהיגיון- אם הוא יכול לשחק כמגן בצד שמאל, שזו בכלל לא הרגל הטבעית שלו(!), הוא יכול לשחק גם בצד ימין. אני לא מבין על מה הויכוח בכלל. בשורה התחתונה-בראון יפתח באמצע, אושה בצד ימין. או לחילופין-אושה באמצע, בראון בימין(למרות שזה לא סביר). על מה הויכוח פה אני בכלל לא הבנתי.
אין לי כוונה להתייחס לכל המשחק אתמול בין מילאן לבאיירן, אני רק חושב שערוץ הספורט ואולי גם העיתונים הגזימו מעט עם ההתלהבות שאחריו, בסדר, אז נגמר 2-2 עם שער בתוספת הזמן, אבל חוץ מזה ? קיבלנו תצוגת כדורגל די רעה משתי אימפריות כדורגל גדולות, זה לא מה שציפינו לראות ברבע גמר ליגת האלופות ! ראינו שערים, ראינו פנדלים שהיו ולא היו, אבל כמעט ולא ראינו אתמול בסן סירו כדורגל איכותי. מישהו יכול להסביר לי על מה ההתלהבות מהמשחק אתמול ? אני עדיין לא מצליח להבין. מקווה שהיום באולימפיקו נראה לא רק משחק טוב, אלא ניצחון לצד האנגלי. שער חוץ אחד בהחלט יספק אותי.