2-1 לרומא על מנצ'סטר, 1-1 בסטמפורד ברידג'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏3/4/07.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אוי נו אתה מתחיל לשחק עכשיו עם קטנות...באמת.

2. Barcik Member

מקריות? מסיבה כלשהי פירלו עצמו ויתר במהלך הזה על בעיטה פנוייה לשער מ- 16 מטר (כתוצאה מהוצאת הקרן), כנראה בנסיון להשאיר לשחקן מאחוריו שלא היה שם. לשמחתו, מיקומו החדש התגלה כמועיל גם כן.

3. Jose Mourinho Member

דקה אחרי ה"פנדל שלא נשרק" למילאן במחצית הראשונה, פירלו הבקיע. אז בכל מקרה מילאן עלתה ליתרון בדקה הזאת, לא משנה אם מפנדל או מנגיחה, ואם היה פנדל למילאן אז פירלו כמובן כבר לא היה מבקיע. אז בהנחה שלא נראה לי שיש פה כאלה שמאמינים בשטות שהשער של פירלו "היה יכול כבר להיות 0-2", הפנדל שלא נשרק למילאן לא ממש משנה. אם מילאן לא הייתה עולה ליתרון באותה דקה אולי היו לכם יותר סיבות להתווכח, אבל היא בכל מקרה עלתה ליתרון. לדעתי בכל אופן לא היה פנדל בשני המקרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/4/07
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סתם ככה לא שזה רלוונטי יותר מדי אבל שני דברים:
    1. כל מי שאומר שלמילאן הגיע ולו פנדל אחד אתמול, או עיוור או סובייקטיבי, כי בשני המקרים לא היה ולא נברא.
    2. הגול של ג'ילארדינו היה גול חוקי למהדרין.

ולכל החכמים שמבקרים או שלא מבינים, בליגת האלופות במשחק חוץ משחקים על תוצאה, זה בדיוק היתה המטרה של באיירן.
    מילאן מאידך באה במטרה ברורה לא לספוג, אחרת לא ברור לי איך קבוצה עולה עם 4 קשרים דפנסיבים שקאקה וג'ילא לבד בהתקפה.

באיירן עם הברומטר שלה ואן בומל היא קבוצה שלבטח בבית תראה הרבה יותר יכולת התקפית מאשר ראינו ממנה אתמול.

המנצח הגדול של אתמול הוא לא אחר מאשר אוטמר היצפלד, לא איבד את הראש גם שלא הלך, וגם שהיה נראה שבאיירן נכנסת עם הראש בקיר, שום פניקה, פשוט ניהול משחק מבריק. יפה או לא זה היצפלד רבותיי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. אבו Member

מי שאומר שהפנדל על קאקא במחצית הראשונה לא היה ולא נברא- איך לעזעזאל?! פנדל כול כך ברור שלא נשרק לא ראיתי הרבה זמן כמו זה. לוסיו פשוט קיצץ לו את הרגליים- פנדל ב-100%.

6. מיכל3 Member

היה פנדל, לא היה פנדל זה לא משנה כ"כ. היה ונגמר. למילאן כנראה לא מגיע לעלות בגלל אי ניצול המצבים שלה, לא בגלל השער החוקי שנפסל או אי שריקה לפנדל. גם בלי זה יכלנו להוביל 3-0 עם ההחמצות במחצית הראשונה ובתחילת המחצית השנייה.

7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לא מבין אותך לירן.
    קרא שוב את התגובה שלי למעלה על הפנדל הראשון.
    ודווקא הגול של ג'ילאדינו היה באופסייד, קטן מאוד אבל אופסייד.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

פה אני מסכים איתך במאה אחוז. היו רגעים אתמול שהיה לי דז'ה וו של העונה שעברה מה 1-4 ההוא. אבל מילאן פשוט לא שמה את הגולים

9. אבו Member

לא היה אופסייד. הרגל השנייה של הבלם הייתה בקו אחד עם גילא'. אלא אם כן מישהו מוכיח אחרת.

10. SeRgInHo Member

אני לא מבין, מה זה משנה היה פנדל או לא (הראשון הכוונה)? הרי חצי דקה לאחר מכן מילאן עלתה ליתרון. אתם באמת מאמינים שזה יכל להיות 2-0? נו באמת...

11. villa Member

הנה מה שהיה לפי דעתי ההחלטות של השופט:
    פנדל 1: היה צריך להיות אבל בכל זאת, אם הוא לא היה גם הגול של פירלו לא היה...

גול-ג'ילרדינו: היה צריך להיות, הבמאי לא תפס את התמונה מתי שהכדור יצא מהרגל של המבשל

פנדל 2: צהוב לקאקא על שיעורי תיאטרון!

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/07
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תנו לפירלו עוד 10 כדורים כאלו לראש והוא לא מכניס אחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

כמובן שמילאן הקבוצה המארחת צפויה הייתה לשלוט במשחק כמו כל משחק בין גדולות בליגת האלופות. המטרה של הקבוצה היריבה זה לדעת איך להתגונן נכון, ולהוציא את התוצאה. מילאן בעצם שיחקו כך שנים במשחקי החוץ בליגת האלופות, לגיטימי.

הקבוצות של היצפלד תמיד עמדו טוב על המגרש, והחילופים תמיד עזרו לדחוף קדימה את הקבוצה. מאמן מבריק. התגעגעתי כל כך למשחקים האלו בהם אנחנו מציגים אופי ווינרי, אך מילאן גם הם ווינרים עם מסורת בליגת האלופות, והעניין עדיין לא נגמר.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן - באיירן: קודם כל אני לא מבין את משבחי באיירן. צריך לעבוד ממש קשה בשביל לשחק מול מילאן די רעה ולהיות הקבוצה הזוועתית בין השתיים על המגרש. אתמול הגעתי למצב שאני אומר שלא בטוח שרע לכדורגל שמילאן תעבור את הגרמנים, באיירן הייתה עלובה, לא חיברה שתי מסירות בהתקפה וכבשה מ-2 בעיטות למסגרת מול מה שהיה פעם אחת ההגנות הטובות באירופה והיום ברדק עם דידה באמצע. 2-0, 3-0 למילאן היה משקף הרבה יותר את מה שהלך במשחק. לגבי השיפוט אי אפשר מצד שני להבין את הבכיינות של אוהדי מילאן מסויימים פה. הפנדל הראשון לא רלוונטי, אם הוא היה ניתן לא רק שאפשר לומר בוודאות שהשער של פירלו שהגיע כתוצאה ישירה מכך שהפנדל לא ניתן לא היה קורה, אלא גם שהשופט היה חושב פעמיים, אם לא שלוש, אם לתת למילאן פנדל שני באותו משחק ולא היה מחלק את המתנה שהוא נתן לקאקא. ייתכן וג'ילארדינו לא היה בנבדל, ראיתי רק הילוך חוזר אחד זריז, אבל כמו שאמרתי זה לא ממש משנה כי כך או כך מילאן קיבלה את שני השערים שלה ולא הייתה צריכה לספוג גולים כאלה.

לגבי איינדהובן - ליברפול, מדובר בערך בהפרש הרמות כרגע בין הקבוצות. איינדהובן נענשה על סגנון משחק אפור ולא שאפתני. עד הגול של ג'רארד זה נראה כאילו שתי הקבוצות מוכנות להתפשר על 0-0, ברגע שסטיבי טרף את הקלפים איינדהובן הייתה חייבת לעלות קדימה וליברפול פשוט חיסלה אותה בקור רוח. והאמת, עדיף. אני יודע שאני עושה עכשיו נאחס שאצטער עליו עוד הרבה זמן, אבל כעת אפשר לומר כמעט בוודאות לדעתי שליברפול\צ'לסי כבר בגמר. אם ולנסיה תעבור גם הכחולים וגם את ליברפול, אוי ואבוי לנו.

יונייטד רומא לא יקיים יותר מדי היום, מה שכן, מנצ'סטר צריכה להתפלל שבאיירן תהיה זו שתעלה לחצי הגמר. אם הם יצליחו לעבור את רומא (מה שאני לא בטוח מלכתחילה), ממש לא בטוח שהם יוכלו לעבור גם את מילאן.

14. Ofek7 Member

וואו איזה משחקים היו אתמול ממש נהנתי!
    היו ימים של ארבעה משחקים והם לא הגיעו לכמות של אתמול שהיא שבעה שערים נהדרים...

נתחיל במשחק ששם כבר קבוצה אחת בחצי הגמר: איינדהובן-ליברפול... מחצית ראשונה שקולה אבל עם יתרון לליברפול משער של מי אם לא ג'רארד שפותח עוד מסכת שערים העונה לזכות ליברפול. במחצית השנייה זו הייתה רק ליברפול על המגרש, למעט כמה הזדמנויות של איינדהובן. ריסה עם שער ענק, איזה רגל שמאל קטלנית יש לאיש הזה וקראוץ' משלים את העלייה של ליברפול כבר עכשיו עם נגיחה נהדרת ושער רביעי תוך ארבעה ימים...

במשחק השני היה הכל: החמצות, פנדלים, שערים וגם טעויות שיפוט שהם חלק מהמשחק ולא ניתן לשנות את זה. מילאן עם מחצית ראשונה מעולה, הרבה זמן לא ראיתי מילאן כל כך תוססת. מה שבטוח: החמצות מסמרות שיער של ג'ילארדינו ואמברוסיני. את החחמצה של אמברוסיני עוד אפשר להבין, הוא נגח הכי טוב שיש אבל רנסינג עם אינסטינקט מדהים. ג'ילארדינו היה צריך לשאול אותו לאיזה פינה הוא רוצה אך הוא נתן לו לאמצע. אחר כך הפנדל של לוסיו על קאקה שהיה, אבל בכל מקרה השער של פירלו בא חצי דקה לאחר מכן כך שהלגיטימציה לתת את הפנדל המפוקפק במחצית השנייה מבחינתי פסולה. אלא אם כן הלגיטימציה לתת את הפנדל הייתה בעקבות השער החוקי של ג'ילארדינו שנפסל, לא היה נבדל היה קו אחד, אבל צריכים לחשוב גם על הקוון, זאת החלטה קשה מאוד.
    דקות לפני השוויון של ואן בויטן נזכרתי בשמינית הגמר של העונה שעברה שבה באיירן הובילה 0:1 ומילאן הישוותה ולקחה עימה שער חוץ לגומלין בסן סירו. ואן בויטן הפך אתמול לואן ניסטלרוי, איזה מיקום ברחבה! 2 שערים כל כך חשובים לבאיירן, איזה אופי יש לקבוצה הזאת...
    טוב שהמשחק נגמר ב-2:2, אחרת כולם היו מדברים על משחק מגעיל שהוכרע בצורה מפוקפקת... באיירן שוב עם 2 שערים במשחק חוץ נותנת לעצמה סיכוי גדול מאוד לעבור את מילאן ולקבור לה את העונה...

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/07
  15. uri מנהלים

סלחו לי. טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/4/07