2-1 לרומא על מנצ'סטר, 1-1 בסטמפורד ברידג'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏3/4/07.

1. someboy Member

לאורך כול התגובות פה נדמה לי שפספסתי משהו ..
    כולם יוצאים בהצהרות "מילאן שיחקה טוב יותר"
    נו מה אתם רוצים ?משחק ביתי שלה , רציתם שבאיירן תשחק טוב יותר ? באיירן הסתגרו בצורה מושלמת , מזמן לא ראיתי באיירן כול כך חזקה , וזה בלי ואן בומל הענק .

היה נדמה שלבאיירן אין התקפה ושהיא לא יכולה להכניס , ושוב , בגלל חיסרון של איש אחד - ואן בומל .

היצפלד מאמן גדול , בדיאבד , 2 החילופים שלו ניצחו את המשחק , פיזארו שהתרומם לנגיחה והכדור הגיע לואן בויטן (בגול הראשון) - וסנטה כרוז שבשני התרומם פשוט נהדר .

וגם לל היה מצוין .

היצפלד גאון , שום דבר לא גמור ...

2. Dimitar Berbatov Member

רומא - מנצ'סטר יונייטד

איזה משחק נהדר צפוי לנו הערב באולימפיקו. שתי קבוצות שאוהבות כדורגל התקפי ופתוח ואני מצפה ורוצה למשחק טוב עם הרבה שערים.
    אנחנו מגיעים למשחק הזה אחרי הנצחון הגדול על בלקבורן 4-1 בבית, אבל למה שהעיב על שמחת הנצחון הגדול היא הפציעה של וידיץ', הבלם הסרבי הנהדר, שיעדר מהמשחק הערב. מי שאמור להחליף היום את וידיץ' זהו אושה, מה שאומר שבראון ישחק במרכז ההגנה לצד ריו ואושה שממשיך להחליף את גארי נוויל הפצוע, והיינצה ישחקו בצד ימין ושמאל בהתאמה. עוד חיסור משמעותי אצלנו הוא פארק שנפצע במשחק נגד בלקבורן ובכלל לא נסע לרומא (דור הפעם המארקה טעה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ). בהעדרו של פארק אני מאמין ומקווה שסמית יפתח בחוד לצדו של רוני, סולשיאר לא מסוגל להחזיק 90 דקות והוא גם יכול להיות אופציה טובה מן הספסל. מלבד הפציעות אנחנו מגיעים למשקח בתקופה מצוינת, בשבת חזרנו להפגין את היכולת המצוינת שלנו במחצית שנייה נהדרת ועם 4 שערים. הערב באולימפיקו אנחנו נבוא קודם כל כדי לא לספוג ולנסות עם המהירות והטכניקה של השחקנים שלנו בחלק הקדמי במתפרצת אחת להפתיע את רומא.
    השחקנים החשובים שלנו היום הם דווקא הותיקים: פול סקולס וראיין גיגס. סקולס כמו שאורי אמר תמיד מגיע למשחקים נגד האיטלקיות והיום הוא יהיה שחקן מאוד משמעותי. סקולס שכבש את שער השויון הנהדר של בלקבורן הוא יהיה המנהיג שלנו במשחק, הוא יצטרך לדחוף את הכדורים פנימה לרביעיה הקדמית. בקשר לגיגסי הבנאדם לא מפסיק לשחק והיום בלת ברירה הוא פותח בהרכב והוא יהיה שחקן מפתח אצלנו. כמובן שגם רונאלדו ורוני חשובים מאוד, אבל הותיקים הם אלה שצריכים לדחוף אותנו קדימה ולהשיג תוצאה טובה.

רומא של ספאלטי מגיע למשחק הזה כאנדרדוג מובאק וזה דווקא מאוד מתאים לה. כולנו זוכרים מה קרה בפעם האחרונה שרומא היתה אנדרדוג, היא הדהימה את ליון בחוץ ונצחה אותה 2-0 ןהיום החניכים של ספאלטי ינסו לשחזר את ההישג. רומא מגיעה אחרי 1-1 מאכזב נגד רומא, אבל האמת שכבר מזמן רומא לא מתעסקת יותר מדי בליגה והמטרה היחידה שלה היא ליגת האלופות (לפחות עד גמר הגביע). אני מאוד מפחד מרומא, יש לה שחקנים מאוד מוכשרים וטובים כמו: מנסיני, טוטי, טאדיי, דה רוסי, פרוטה וכל זה רק בחלק ההגנתי. היום מי שיצטרך לעצור את מנסיני זהו אושה שפותח היום בעמדה המקורית שלו ויש אליו הרב אחריות, אחרי הפדאלדה המפורסמת של הברזילאי הוא הפך לאימת כל ההגנות. גם טאדיי הברזילאי מאוד מסוכן, הוא זה שיצטרך לדחוף את הכדורים פנימה לטוטי הנפלא. היום תהיה במשחק חשיבות גדולה לקאריק שיצטרך לעצור את טאדיי ופרוטה מלהעביר את הכדורים פנימה לטוטי.

בקיצור, אני חושב ומקווה שיהיה משחק עם הרב שערים וכמוהן שננצח! :aaa021:

צ'לסי - וולנסיה
    עוד משחק נהדר מצפה לנו בסטמפורד ברידג'. צ'לסי של מוריניו שמאוד לא משכנעת בליגה אבל מנצחת תפגוש את ולנסיה של קיקה פלורס שמשחקת כדורגל נפלא גם ללא הפצועים שלה.
    כל ספרד תהיה הערב עם ולנסיה שנותרה הקבוצה היחידה ברבע הגמר מספרד. ולנסיה מגיעה אחרי הנצחון המשכנע על אספניול בניצוחו של דוד וייה שכבש ובישל. קיקה שהשתמש במשחק ההוא כהכנה למשחק היום יערוך רק שני שינויים. בקישור אלבאלדה שקיבל מנוחה ולא פתח בהרכב ישחק לצידו של אלבויול. השיוני הזה מאוד לא מובן לי, מרצ'אנה שביצע את העבודה בקישור האחורי בצורה נהדרת יורד לספסל? לטעמי קישור אחורי של מר'צאנהואבאלדה עדיף בהרבה. השינוי השני שגם הוא מאוד לא מובן לי הוא בהתקפה אנגולו שפתח וכבש נגד אספניול יורד לספסל ובמקומו יפתח דוד סילבה. מה שאומר שולנסיה עוברת למערך 4-5-1, סילבה הוא ממש לא חלוץ והוא ישחק יותר כשחקן חופשי. אין ספק שכל ולנסיה תלויה בדוד וייה, וייה שהיה נהדר בנצחון הצ'ה על אספניול ממשיך את היכולת הנהדרת מנבחרת ספרד שם כיכב והיום כל המשחק של הצ'ה תלוי בו. עוד שחקן מאוד חשוב הוא ויסנטה שחזר לעצמו וכבש בנצחון על אספניול, ויסנטה שעבר אין סוף פציעות סוף סוף חוזר לעצמו והערב מחכה לו מבחן גדול.

צ'לסי מנגד ממש לא מרשמה בזמן האחרון, ביום שבת היא נצחה את ווטפורד בתוספת של התוספת משער של קאלו המחליף. למרות שהיא חא משכנעת כרגע צ'לסי במקום השני בליגה מרחק 6 נקודות בלבד ממנצ'סטר בפסגה, בגביע היא תפגוש את טוטנהאם בשבוע הבא ועכשיו בצ'מפיונס היא בעמדה טובה. צ'לסי תמשיך לחסור את ג'ו קול וארייראן רובן הפצועים מה שיגרום שוב פעם לשון רייט פיליפס לפתוח בהרכב, נגד ווטפורד הוא היה חלש מאוד. מי שיהיו שחקני המפתח אצל צ'לסי הם פרנק לאמפרד ומיכאל באלאק. לאמפרד שהיה מזעזע במדי הנבחרת יצטרך להיות טוב מאוד היום כדי שצ'לסי תשיג תוצאה טובה. גם באלאק שכל העונה קטסטרופה יהיה חייב להתעלות על עצמו ולחזור להיות באלאק של באיירן מינכן. גם שבצ'נקו שנראה בזמן האחרון לפחות באירופה שהוא חוזר לעצמו יהיה מאוד משמעותי אצל צ'לסי היום.

בקיצור, אני מקווה ומאמין שיהיה משחק פתוח עם הרבה שערים ולדעתי צ'לסי תנצח אבל תספוג שער חוץ יקר מהספרדים.

3. Chievo Member

את האמת מילאן היית קצת יותר טובה מביירן אתמול, פתחה את המשחק טוב, הגיעה לכמה מצבים ממשיים להבקעת שערים עם ג'ילא, אבל ביירן לא מסוג הקבוצות שמוותרות והיא חוזרת למינכן עם שני שעי חוץ, כמובן שהיא מגיעה פבוריטיד למשחק, אבל ת'אמת שום דבר סגור, מילאן יכולה לעשות את זה, אני חושב שמוקדם להגיד שביירן כבר בחצי הגמר, מה שכן בטוח שמחכה לנו משחק גומלין חם מאוד כך שנראה מילאן יותר התקפית שתחפש לה שערי חוץ, יהיה משחק מעניין ומהנה.
    פנדל כמובן לא היה, ומה שהפתיע אותי זה פירלו שכבש מנגיחה !! זאת הפעם אני רואה אותו כובש שער מנגיחה, או אפילו נוגע בכדור בראשו בכלל.

ליברפול בחצי הגמר זה כבר סגור, במקרה שאינדהובין הייתה מקווה לעבור את ליברפול לפני המשחק אתמול היא היית חייבת למנוע שערי חוץ לליברפול, זה ייתן לה סיכוי גדול ויעשה לה חיים קלים באנפילד, אבל היא קבלה שלישיה אתמול, אני לא מבין איך קבוצה מקבלת תבוסה בבית במשחק רבע גמר מכריע כזה שחקנים באו לא מוכנים, הם יודעים שהכל הסתיים ליברפול תנסה ליהנות ממשחק נגד קבוצה מתפרקת והיא כבר מכינה את עצמה לחצי הגמר, באמת כל הכבוד לליברפול.

לגבי משחקי היום אני חושב שרומא תפתיע את מנצ'סטר באולימפקו, היא זאת שתשלוט באמצע המגרש, הכי חשוב שלא יספגו שערים, ואז רומא יכולה גם לעבור את מנצ'סטר באותה דרך היא עברה את ליון, אני חושב שהאנגלים חושבים ומתרכזים יותר בליגה המקומית.

צ'לסי ולנסיה, זה המשחק היחיד שלא יכלתי לנחש מה יכול לקרות במשחק הזה, גם צ'לסי וגם ולנסיה שתי קבוצות עם ניסיון רב בליגת האלופות, זה לפי דעתי המשחק הכי חם במשחקי רבע הגמר, אני לא רואה שצ'לסי תפסיד בבית היום, ואם האורחים יבקיעו שערים במשחק הזה יהיה משחק יותר מעניין בגומלין.

שיהיו משחקים של רמה גבוהה של כדורגל, ושכולם ייהנו.

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ורק מילה על השער המקרי של פירלו בלי להתייחס יותר מדי למה שהלך לאוך כל 90 הדקות כי אני אפרט בפורום הגרמני.

השער של פירלו בלי קשר לכך שפגע בו הכדור במקריות, ובלי קשר לכך שעמידה קצת יותר טובה של רנזינג הייתה מונעת את השער. אם אולי היה משחק לא היינו מגיעים למצב הזה, כי מי שראה את המשחק יכל בודאות לראות שרנזינג לא יצא לשום כדור גובה ואילו אוליבר קאן מזנק בחופשיות על כל כדור שמוגבה להגנת באיירן, כך שאוליבר קאן היה קולט את הכדור ומבטל את מהלך השער שהגיע לאחר מכן.

בנוסף, ההכשלות לא היו ולא נבראו, שיומ לב שבהכשלה הראשונה לוסיו הולך באופן נקי לכדור ורק לאחר מכן מתנגש ברגל של קאקא, כמה שינות ספורות לאחר מכן, נכון עשה השופט שלא שרק לפנדל.
    בשער השני, לא רק שלא היה פנדל אני הייתי מביא לקאקא צהוב על ההתחזות המכוערת הזו.

אבל נכון עשה השופט שבשער האחרון של ואן בויטן לא שרק לעבירה של פיזארו, אני הייתי מכיר הרבה מאוד שופטים שבמצב הזה שקבוצת הבית מתגוננת בדקה האחרונה למשחק היו שורקים לעבירה, אבל השופט נמנע מכך ומגיע לו צל"ש.

מה שחשוב זה שבאיירן רגל וחצי בשלב הבא, כל שצריך הוא לגומר את הנקמה מהעונה שעברה.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הפוך. בראון ישחק כמגן ימני, ואושיי כבלם.

6. FelaKaT Member

ואם אולי היה משחק אתמול לא היה בטוח שהוא היה לוקח את 2 הכדורים שרנסינג לקח, אבל אם נשחק במשחק האם לא נגיע לסוף.

מאוד קשה להחליט לגבי הפנדל שכביכול לא נשרק והשער שכביכול היה בנבדל, אבל השער השני של באיירן אחרי עבירה ברורה של פיזארו, הוא פשוט ריחף על שחקן מילאן, אם זה לא עבירה אז אין לי מושג מה כן.

7. Pipe Member

בישקאקה-היה ברור כל כך שהשופט האימבציל הזה יהיה הכוכב הראשי, וזה אכן מה שהיה שם. פנדל, שאני בשידור חי לא הבנתי איך הוא לא נשרק, הקטנה של פודולסקי שחייבה לפחות צהוב, הפנדל שלא היה ולא נברא למילאן, והמקרה הגבולי של השער.(אני דווקא חושב שכן היה נבדל מהפעמים שראיתי את זה)

באופ"א לא מבינים שרוסים יודעים לעשות הרבה דברים, לשפוט כדורגל זה לא אחד מהם. לא מספיק שאיבאנוב עשה את מה שעשה ב9 למרץ 2004, בשנה שעברה הוא חגג על חשבון באיירן באותו משחק מול מילאן, והנה משבצים עוד עילג למשחק שכזה. מילא הוא היה שופט ותיק כמו איבאנוב ימח שמו, אבל שופט שמעולם לא שפט ברמות האלה? מרק,מיכל,הבלגי ששמו ברח לי, השופט האיטלקי הבכיר(ריזוטו או רוזטי נדמה לי),הרברט פנדל, כולם שופטים מהדרג הראשון, וזה רק מה שעולה לי בשליפה. למה לא לשבץ אותם? למה לעשות ניסוים על חשבון הקבוצות והצופים ברבע גמר ליגת האלופות?

באשר למשחק עצמו, באיירן לא נפלה ממילאן, גם שני השערים שספגה, אחד מטעות שוער(מצחיק שעשר דקות לפני זה בהצלה הנהדרת של רנסינג יש לומר מג'ילארדינו שגיא כהן הילל אותו כאילו היה שמייכל, בשער פתאום שגיא כהן שכח את זה) ואחד מפוקפק, ובסיכומו של יום התוצאה משקפת ונותנת לבאיירן פוש אדיר.
    קאקה שוב מראה אתמול, בפעם המי יודע כמה, שאלא אם כן יגיע שחקן ברמה שלו(טוב, יש 5 שחקנים בעולם בערך ברמה שלו.. בוא נגיד-קרוב לרמה שלו), אין לו מה לחפש שם. לבד הוא לא יכול לעשות הרבה אפילו מול קטאניה, ועל אחת כמה וכמה מול באיירן. אתמול דווקא אמברוזיני נתן משחק מעולה(למרו תשאנ יעדין חושב שאם הוא שחקן הרכב במילאן, זה מראה הכל על המצב של הקישור שלה), כמו גם פירלו שמצא כוחות להיות פירלו הישן, וסיידורף, ומילאן נראתה בכלל יותר טוב ממילאן הרגילה של השנה.

בהולנד ההתפרקות הזאת של PSV הפתיעה אותי. גם אם פרפאן נפצע, החילוף של קומאן היה תמוהה, ומענין לראות באמת מה קרה שם. זה למעשה מה שפירק לחלוטין את הקבוצה, שבמחצית הראשונה עוד הייתה איכשהוא שוות כוחות.ריסה עם עוד שער נהדר, ג'רארד(למה רביבו ממשיך לקרוא לו סטיבן ג'י?!?!, זה כל כל מעצבן..או סטיבי ג'י, או סטיבן ג'רארד, בלאט!) שוב רמאה כמה ווינר הוא, וקראוץ' ממשיך בכושר הנהדר. עולה ראשונה לחצי גמר כבר יש.(קומאן כבר אומר היום שאין לPSV סיכוי לעבור).
    חבל לליברפול שאורליו כנראה גמר את העונה, חבל לראות אותו שוב נפצע אחרי מה שעבר בולנסיה לפני שנתיים בערך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/4/07
  8. MHFC Member

אתה סובייקטיבי בטירוף פה...
    על מי אתה בא לעבוד? תשים לב שוב פעם להילוך החוזר ותראה איך לוסיו מבצע סופר-עבירה על קאקה, אבל השופט העיוור לא ראה את זה ככל הנראה. היה שער חוקי לחלוטין של ג'ילארדינו, אבל גם הפעם השופטים מנעו ממילאן לעלות ליתרון. ההכשלה על קאקה אכן לא הייתה, לטעמי קאקה נפל מהכדור מה שגרם לשופט לשרוק לפנדל. אבל עדיין מילאן יוצאת מקופחת מכך שפסלו לה שער חוקי.

9. spurs229 Member

לא היה פנדל!
    רגל ימין של לוסיו נוגעת בכדור, ואח"כ הוא פוגע בקאקה.

10. Pipe Member

אני חושב שהוא מתכוון לפנדל הראשון, שזה מאה אחוז פנדל.
    אתה מדבר על הפנדל השני, שלוסיו היה מטרים מקאקה, ושם לא היה ולא נברא פנדל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/4/07
  11. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

המגע הראשוני נוצר עם הכדור ורק לאחר מכן עם הרגל, על פי החוקה אין לשרוק במצבים הללו לכדור עונשין, נכון עשה השופט במקרה הזה.

וגם במקרה הנבדל הכל כך ברור לעין של גילארדינו, הוא כבר לפחות 30 ס"מ אחרי הבלם, וגם מתי שהבמאי קלט את זה זה לא היה בזמן המסירה אלא כמה רגעים לפניה, ככה שנבדל היה שם.

שתי החלטות נכונות מאוד של השופט.

12. Andrea21 Member

זה פנדל!!!
    נגיד שהוא ליטף את הכדור,קאקא אחרי זה מנסה להגיע לכדור ולוסיו מכשיל אותו!אז מה,לא פנדל?

לא כל פעם שנוגעים בכדור ואז בשחקן זה לא פאול!
    נמאס כבר מכל הילדים פה שלא מבינים כלום,אין יותר פנדל מזה!

13. Pipe Member

בקשר לנבדל אני מסכים שזו החלטה נכונה, אנ יגם ראיתי שם נבדל.

בקשר לפנדל, אופיר, תפתח את העיניים הבאווריות שלך ותסתכל על זה שוב. זה פנדל, והצדק נעשה דקה לאחר מכן כשפירלו כבש ורנסינג עשה את הblunder הזה.
    בגדול, אף קבוצה לא יכולה לטעון שקיפחו אותה.נכון, מי יודע מה היה קורה אם הפנדל הראשון היה נשרק, ואיך המשחק היה נגמר. אבל אם נחשוב על זה, בנושא הפנדל הגענו לאיזון, בנושא הנבדל זה מאוד גבולי, וגם על מקרה פודולסקי, לא הגיע שם אדום.

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

די די די!!!
    ההכשלה הראשונה זה 100 אחוז פנדל. קודם כל לוסיו לא נגע בכדור, זה שבהילוך החוזר רואים את הכדור מאיץ טיפה זה לאו דווקא בגלל הרגל. וגם אם (!) הוא נגע בכדור זה היה בקושי עם השפיץ של הנעל, לא נגיעה שתרחיק את הכדור לקרן ותמנע מקאקה ללכת עד השער. לוסיו תפס את הרגליים של קאקה והוריד אותו. אם זה לא פנדל אני לא יודע מה כן.
    ההכשלה השנייה? ברור שלא פנדל. אבל צהוב לקאקה? הוא לא ניסה להתחזות. אפילו הוא לא האמין שהשופט הרוסי המטומטם הזה שרק. אבל בכל הנוגע לפנדלים צדק נעשה, כי למילאן הגיע פנדל.
    התוצאה כל כך לא משקפת. באיירן הגיעה ל-2 מצבים כל המשחק ואילו מילאן הראתה עליונות כמעט מוחלטת. רנסינג עם 2 הצלות במחצית הראשונה שאני באמת לא יודע איך הוא עשה את זה.

אוהדי באיירן וכל שאר שונאי מילאן והכדורגל האיטלקי למיניהם, יש לכם סיבה טובה להיות מאוד מרוצים אחרי אתמול כי הגרמנים גנבו פה תיקו ו-2 שערי חוץ. למילאן נותרה רק אפשרות הניצחון במינכן, וזה יהיה מאוד מאוד קשה כשבחוד יש רק את אינזאגי (לא שג'ילארדינו המוצהב או אוליביירה החולה היו עוזרים...).

פורצה מילאן

15. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר מדברים על הצדק נעשה, חשוב לזכור שאחרי ההכשלה ניתנה בעטית קרן למילאן, ומהקרן הגיע השער, ככה שאם אתם מדברים כבר על צדק, אז לפי מה שאתם אומרים הצדק כבר נעשה. ובאיירן נענשה על פנדל שלא היה ולא נברא.