2-1 לרומא על מנצ'סטר, 1-1 בסטמפורד ברידג'

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 3, 2007.

1. W.Rooney Member

בוא אני אגיד לך משהו: בלי סקולסי, לפני המשחק, לא הייתי מאמין שנחזור עם משהו מהאולימפיקו, אבל מה קרה בסופו של דבר ? כולנו יודעים. רונאלדו בנה את ההתקפה בשער המצויין שהסתיים ברשת של דוני, אבל חשוב לציין שבמהלך לקח חלק גם סולשיאר שבישל לרוני, וזה לא רונאלדו שרץ את כל המגרש ובעט פנימה. אם אני אנסה לענות לך על השאלה בבהירות: כן. אני מאמין שהיינו יכולים.

2. SeRgInHo Member

אני יהנה לך. כן, בלי רונאלדו יונייטד עד עכשיו הייתה מחפשת את שער החוץ שלה, וצ'לסי כבר הייתה עוקפת אותה בסיבוב.
    שוב, אימפריה בזירה המקומית. לא יודע איך האחרים, אני מעולם לא החשבתי את היונייטד כאימפריה בזירה האירופאית. ושוב, אף פעם היא לא מועמדת ללכת עד הסוף.

3. W.Rooney Member

השנה יונייטד היא בהחלט מועמדת ללכת עד הסוף בליגת האלופות. עונה כזאת לא ראו במנצ'סטר מאז עונת הטראבל.

4. SeRgInHo Member

בגלל נסיבות שונות ומשונות יונייטד מועמדת ללכת עד הסוף. למעשה בשלב הזה כל הקבוצות כבר מועמדות ללכת עד הסוף.
    בתחילת העונה אני לא חושב שמישהו באמת האמין שהיונייטד תלך עד הסוף, גם לא האופטימים ביותר שבין אוהדי יונייטד.
    על באיירן, צ'לסי ו-ולנסיה שמעת?

Last edited: Apr 6, 2007
  5. bianco-nero Member

תפסיקו כבר לשגע את השכל , ואם רונאלדו לא היה ..ואם סקולס כן היה ואם סקולס לא היה ג'ינג'י , ואם הביצים שלי היו בצבע זהב , חאלס כבר !! תפסיקו להשתמש במילה אם , דברו בעובדות, רונאלדו משחק ביונייטד והוא מצדיע יחד עם גיגס, רוני , פרדיננד וכל שאר החברה ויונייטד נראה פשוט הקבוצה הכי טובה באירופה כיום , אבל זה לא מבטיח לה את הצ'מפיונס ליג, מי כמוני טעם את המתכון הזה של "הקבוצה הכי טובה באירופה..שנכשלה בצ'מפיונס ליג" , לפני שנתיים החשיבו את יובה לקבוצה מושלמת בכל העמדות , זה שתדרוס את כל הקבוצות בדרך לטריפל , והנה היום אני מוצא את עצמי רואה יובה - פאסקוארה .. ונגד קבוצות שבחיים לא שמעתי עליהם.

קיצר , כדורגל משחקים על הדשא , לא על הנייר .. יונייטד נראה הכי טוב אבל זה בכלל לא בטוח שזה יביא את הצ'מפיונס, מה גם שאני לא בטוח בכלל שהם ייעברו את רומא..קל זה לא יהיה , זה בטוח.

6. נעם Member

חחחחחחחחחח הסובייקטיביות מעוורת אותך גורגי בוי?

רומא אתמול שיחקה פי כמה וכמה יותר טוב מיונייטד והיא אכן שתפה אותה!
    כן זה לא חוכמה מול 10 שחקנים אבל המסירות הקטנות בתוך הרחבה, הסטטיסטיקה העדיפה והתוצאה לא משקרים (בעצם התוצאה כן כי בקלות היה צריך ליהיות 3-1 או 4-1 לרומא) יונייטד שחוץ מרונאלדו שהוא השחקן הטוב ביותר בעולם כרגע לדעתי לא עשו כלום ולא מצאו דרכים להתגונן מול ההנעה החכמה של האדומים.

זה שהבעיטות של טוטי ודה רוסי מחוץ לרחבה היו לא משהו לא אומר שלא הייתה פה שתיפה.
    שיחקתם צפוף בהגנה והזמנת את ההכנסות רוחב ואת הבעיטות מרחוק ועדיין הצילחו להתמסר לכם בתוך הרחבה ולהכניס 2 גולים - אז משחק הגנה טוב לא היה לכם ואם אתה חושב אחרת אז באמת שאין לך מושג בכדורגל.

הגולים של רומא גולים מצויינים ויפים שנובעים ממהליכים מתוכננים ולא ממתפרצות והסתמכות על יכולת אינדיוידואלית של שחקן אחד (מנצסטר בלי רונאלדו פשוט קבוצה מצחיקה חבל שהוא לא נפצע לכם עדיין כדי שתבינו את זה).

ובנושא הפנדל על פרוטה.. בוא נתחיל מזה שהשיפוט היה מצויין והאנגלים כמובן (חוץ מאיזה 2 עבירות שנעשו על רונלדו ולא נשרקו) שוב מתבכיינים על כל דבר.
    להשוות את השופט הגרמני לרוסי יום קודם זאת פשוט טיפשות וליצנות.
    לפי דעתי לא הגיע לפרוטה צהוב ופנדל יכל להשקל ותעשה עם זה מה שבא לך אבל תראה תמהלך 4 פעמים קודם ואז תחליט אם שווה להגיב.
    היו שופטים שהיו שורקים.

רומא זה לא ליל ויונייטד תעוף (אלא אם רונאלדו יתן את משחק חייו ויביא גולסואים על ימין ועל שמאל).

7. נעם Member

ברגע שרוב מהלכי הקבוצה והשערים מנובעים מהאחד על אחד או האחד על 3 של רונאלדו אפשר לומר בראש שקט - מנצסטר של העונה = כריסטיאנו רונאלדו ובלי רונאדלו אתם לא שווים שמינית גמר.
    הכובש המוביל אצלכם המבשל המוביל אצלכם ובעצם הוא הפך ללב ליבה של הקבוצה.
    תנסה להחליף אותו בשחקן כמו Eagels ותראה איך מנצסטר נאבקת על מקום באירופה בליגה.
    ואתם יודעים מה? זה מגיע לו כי אני מאוד אוהב את השחקן הזה ואם הוא יעבור בקיץ זה יהיה ההפסד הכי גדול של שחקן שלכם ב50 שנים האחרונות (גודלת פה אגדת כדורגל).

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אי אפשר לקבוע מי השחקן הטוב בעולם. למי שיש הכי הרבה שערים? בישולים? תארים? משהו אחר? זו שוב לעלות שטויות שיעשו כאן את הדיונים יותר מעניינים לחברה...
    רונאלדו שחקן נפלא, אך עדיין לא הוכיח כלום בטורנירים גדולים או באירופה. זה שהוא מראה עליונות על האנגלים בטכניקה וזריזות זה בהחלט יפה אך איפשהו צפוי. נעם, תן לו כמה שנים ואז נבדוק מה הוא עשה, איפה ומתי.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אוי נו. רונאלדו מצוין, אבל אתם מלודרמטיים מדי. אני לא בטוח שההשפעה של ראיין גיגס, למשל, או של סקולס, היא פחותה.

10. SeRgInHo Member

ואגב, סקולס כבר בן 32, גיגס בן 33, ופרגוסון... אפילו לא חושב על המחליפים. אין לי נגד זה שום דבר כאשר שניים מהשחקנים הכי חשובים שלך כבר מעל גיל 32, אבל יש לי בעיה עם זה שאין להם מחליפים ראוים.

ורונאלדו הוא אכן ה-שחקן של היונייטד העונה, עם באמת כל הכבוד לסקולס וגיגס. כמו שאמרתי, בלי רונאלדו היונייטד הייתה נאבקת מקסימום על מקומות 3-4.
    וואי, איך העונה הזאת מסנוורת אותכם. לכו לדיון של פתיחת באנגליה, מישהו הימר ש על יונייטד כאלופה?! חלק מאוהדי יונייטד אפילו חשבו שהיא לא תיקח את הסגנות אלא תסיים במקומות 3-4.
    יכולת פנומלית של רונאלדו הביאה את יונייטד לאיפה שהיא היום נמצאת, עם הזדמנות מצוינת לשחזר את הטרבל. אם היונייטד תמכור אותו בקיץ, גם אם זה תמורת 100 מיליון יורו, היא לא תמצא לעצמה מחליף, ותחזור לבינוניות של אחרי עידן בקהאם.

Last edited: Apr 6, 2007
  11. ASROMA Member

טוב נתחיל בגדול שאני מאוד מאוד מרוצה מהמשחק של אתמול כל המערכים עבדו מצוין מלבד חור אחד גדול שעליו שילמנו ביוקר עכשיו נעבור לפרטים הקטנים יותר שהציקו לי
    1) שיחקנו יפה אבל לא חכם במקום לנסות ולשחק יותר על מאנסיני שכל פעם עבר את אושיי שוב ושוב הפצצנו מרחוק. קבוצה חכמה הייתה גומרת את זה אתמול כי היונייטד לא הופיעו למשחק מבחינה התקפית.
    2) ההתלהבות הפכה לנאיביות וחטפנו גול שטותי.
    3) טוטי הוא אחד הבועטים החופשיים הטובים בעולם , לא הבנתי למה הוא רק מפציץ כל הזמן ולא מסובב את הכדורים כמו שהוא עשה בשלמות במשך שנים.
    4) פאנוצ'י ענק אבל לא מספיק ליותר מ60 דקות לרמות האלה וקאסטי לא מספיק טוב לרמות האלה.

אני מקווה שספאלטי המשיך לצבור ניסיון אחרי המשחק של אתמול ונראה מרומא משחק חכם בדיוק כמו בז'רלאן הסיכוים לדעתי הם 70-30 ליונייטד בגלל השער שספגנו אבל עם התעלות נוספת אפשר לעשות את זה. ושוב כל אוהד רומא צריך להיות גאה אחרי התצוגה של אתמול.
    מה שכן אפשר להוריד את הכובע בפני היונייטד על הנחישות והאופי שהם הפגינו קבוצה אחרת הייתה מושפלת אתמול באולימפיקו.
    שיהיה בהצלחה בשלישי הקרוב!

Last edited by a moderator: Apr 6, 2007
  12. tiktin Member

אני ממש לא אהבתי את היכולת של יוניטד. השחקנים היחידים ששיחקו אצלה היו פרדיננד ורונלדו. ככה אי אפשר לעלות שלב. רומא תעלה לשלב הבא למרות שתפסיד באנגליה.
    וכמו שבאמת נאמר פה, הדרך הטובה ביותר לפרוץ ההגנה של יוניטד זה פשוט אחד על אחד, יוניטד פרט לפרדיננד חלשה בזה, לפחות בלי וידיץ. חבל לרומא שלא ניצלה זאת. ספלטי הציג כדורגל חכם אבל אם הייתם מסתכלים עוד קצת מעבר, הייתם מגלים שהוא חכם אבל לא נבון

13. Wave Member

ואם למנצ'סטר לא היה את רונאלדו?
    ואם לצ'לסי לא היה את לאמפרד?
    ואם לליברפול לא היה את ג'רארד?
    ואם לארסנל לא היה את הנרי?
    ואם לרומא לא היה את טוטי?
    חלאס עם כל ה"אם"-ים האלה, רונאלדו כן ביונייטד, אז למה אתם מתעסקים במה היה קורה אם הוא לא היה ביונייטד?
    אני בטוח שבשלישי הקרוב נראה יונייטד שונה בהרבה מזו שראינו אמש

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא נאיבית מדי ולדעתי לא תמשיך הלאה מול מנצ'סטר שבוודאי תצליח להבקיע לפחות פעם אחת באולד טראפורד. רומא לא מספיק קטלנית בהתקפה ולא מספיק קשוחה בהגנה בשביל להפתיע במשחק חוץ כזה. אבל אם הג'יאלורוסי ישמרו על הסגל ויחזקו אותו בשני חלוצים יהיה טוב.

אם כי אני אסלח להם אם הם ישחררו לאינטר את מאנסיני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. Gooner Member

צודק במאה אחוז,ואתה יודע מה התשובה..היה להם מישהו אחר.לא פחות טוב.