2-1 לרומא על מנצ'סטר, 1-1 בסטמפורד ברידג'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏3/4/07.

1. SeRgInHo Member

אולי אימפריה בליגה, אבל לא באירופה. אני אצטט את ההודעה של מיכאל, שלדעתי אומרת את הכל בצורה הכי ברורה:
    האמת, לי אישית אין ספק, שגם אם היונייטד יעברו את רומא (מה שלדעתי לא יקרה), היצפלד כבר יעשה את העבודה בחצי הגמר.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שון, אני מבקש ממך להפסיק מיד את ההשמצות וההשתלחויות בילדי הכדורים באולד טראפורד, הם מביאים לנו הרבה כבוד.
    לעניין, במה יונייטד טובה יותר מליון? ראשית, בעמדת המנג'ר. לא, אני לא חושב שהוייה לוזר וטיפש מוחלט (בניגוד לכמה פרשנים), הוא מאמן טוב, אבל בהשוואה לפרגי אין לו הרבה מה למכור.
    שנית, בהגנה. שוב, יש לי הרבה כבוד לכריס ולאבידל, וגם לגרגורי קופה, אבל ואן דר סאר-פרדיננד-וידיץ' הם לדעתי חוליה יותר טובה.
    שלישית, באגפים. לליון אין מישהו שמשתווה לרונאלדו וגיגס.

במרכז הקישור ובהתקפה ליון טובה יותר, אבל אתה רואה שיונייטד מובילה ברוב שלבי ההשוואה.

באופי של הקבוצות אין על מה לדבר, לליון אין את הרוע שליונייטד יש, הם עדיין לא הראו שהם יכולים לנצח משחקי חוץ קשים (בכל מגרש גדול אליו הם הגיעו בעונות האחרונות-ברנביאו, סאן סירו, אולימפיקו ו...אולד טראפורד, הם לא ניצחו).

וכפי שהזכרתי, לפני שנתיים ליון ויונייטד נפגשו, בעונה הכי כושלת של יונייטד זה שנים שנגמרה ללא תואר. התוצאה-תיקו בדז'רלאן, ניצחון אדום במנצ'סטר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/07
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכל זאת אם תוציא למנצ'סטר את רונאלדו היא תראה עכורה ועקרה למדיי מה שאתה לא ממש יכול להגיד על שום שחקן בליון כי לרובם פשוט יש תחליף או שיטה אחרת מספיק טובה.מה גם כשליון דורסת היא תעווה לעניים,לא שמנצ'סטר לא אבל ליון בתחילת העונה פשוט שיחקה את הכודרגל הכי יפה באירופה.ויכול להיות שבפרמטרים האלה שהצגת מנ'צסטר עדיפה,ואפשר להתווכח על זה אבל כקבוצה וכחוליה אחת,אני מצביע לצרפתים.

4. someboy Member

כול אוהדיי יונייטד השמחים פיספסו נקודה אחת חשובה מאוד .
    זה לא שרומא בבית משחקת ככה ובחוץ ככה , רומא קבוצה חזקה , יותר מהיונייטד .
    אני לא יופתע אם הם ינצחו באולדטראפורד .......

רומא השנה פשוט קבוצת התקפה מושלמת , מי שחושב שהסיפור גמור טועה , רומא טובה יותר ממנצ'סטר .

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

:aaarofl: הסבר פרט ונמק.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נו, רק מחזק את הטענה שלי שליון היא קבוצה של סתיו. כל עונה זה הריטואל הקבוע-פותחים נפלא, מורידים הילוך בערך עם סיום שלב הבתים בצ'מפיונס, מודחים מהצ'מפיונס בשמינית או ברבע, ונשארים עם האליפות. יש להם פוטנציאל עצום וכשהם ביום טוב הכדורגל שלהם הוא תאווה לעיניים, אבל עדיין לא הוכיחו את עצמם.

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/07
  7. someboy Member

עוד שבוע תקבל תגובה .

עריכה :

רומא יעשו את זה עבורי ביום שלישי .

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין לא הוכיחו את עצמם,לא הכי נכון.הוכיחו אבל לא מספיק.אתה לא יכול להגיד שההשפלות שהנחילה הקבוצה לריאל מדריד הם לא סוג של מבחן.אבל יש להם בעיה.משהו פשוט נדפק אחרי הסתיו.זה עדיין לא אומר שהם קבוצה נחותה מהיונייטד נכון לעכשיו.(בלי מבט על ההיסטוריה)

9. Giallorossi Member

בוא לא נגזים.

מניו אמנם קבוצה יותר מנוסה באירופה מרומא בערך פי מיליון, יש לה גם יותר אופי מרומא, אבל זה כדורגל. בכדורגל הכל אפשרי.

הכל יכול לקרות ביום שלישי. אז נכון, מנצ'סטר פייבוריטית, אבל רומא זו לא בלקבורן או מידלסברו.

אני חושב שהכל עדיין פתוח.

10. SeRgInHo Member

בעמדת המנג'ר אתה צודק, אבל בסופו של דבר אלה השחקנים שמשחקים ומנצחים משחקים. אחרת איך תסביר את העובדה שגם פלגריני, גם פואל, גם קומאן, וגם מוריניו (בזמנו) ניצחו את פרגוסון, ואני אפילו יעז לומר - השפילו אותו?
    בעמדת ההגנה, אולי ההגנה של יונייטד טובה, אבל לא בהרבה יותר טובה מזאת של ליון. בעונה שעברה בשלב הבתים היא חטפה נדמה לי שלושה שערים, והעונה ארבעה (או שההיפך, לא זוכר), וראיתי הרבה משחקים של ליון, ומחדלים בהגנה אני באמת שלא זוכר מהם.
    לגבי האגפים אתה צודק, אבל גם גובו ומאלודה (כשוילטורד הבלתי נגמר מחכה על הספסל) אלה שני שחקנים ברמה הכי גבוהה, ורואים את זה מצוין גם בנבחרת צרפת.
    מרכז הקישור של טיאגו, ז'וניניו וטולאלאן הוא אולי מרכז הקישור הטוב באירופה, כאשר ליונייטד יש את סקולס (הבלתי נגמר) ואת טרטל מייק במחיר מציאה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    בהתקפה יש לליון את פרד ואת בארוש, התקפה טובה ביותר.
    ושחכת פרט אחד מאד שולי: ליון לא תלויה באף שחקן. לא משנה את מי תוציא, תמיד תמצא מחליף ראוי על הספסל.
    תוציא מיונייטד את רונאלדו ותקבל קבוצה בינונית שתיאבק על המקום הרביעי עם טוטנהאם.

ניסיון, ניסיון, זה מה שחסר. זה יק עוד עונה או שתיים, אבל בסוף יגיע הבלתי נמנע, ונראה את קופה/ז'וניניו מניפים את גביע האלופות.
    אה, וניצחונות גדולים באיינהובן ובברמן זה לא מה שרשים אותך? בית ספר שעשתה ליון לריאל בבירנבאו זה כלום, נכון? אתה בוחר להתייחס לזה שהיא הפסידה באולד טראפורד במשחק לא משמעותי כאשר היא כבר עלתה שלב.
    מתי לאחורנה מנצ'סטר ניצחה משחק חוץ משמעותי (ולא, אני לא מתכוון לאימפריות הכדורגל דוגמת ליל ובנפיקה)?

11. W.Rooney Member

ממש לא. רונאלדו נותן אומנם את העונה הטובה ביותר שלו ביונייטד ובכדורגל העולמי בכלל, אבל הקבוצה יכולה לתפקד יפה מאוד עם סקולסי וגיגסי, למרות השנים הרבות שעברו במועדון. רונאלדו לא מחזיק את יונייטד. גם בלעדיו, הקבוצה תיראה טוב, תדרוס ותקטוף תארים. הפורטוגלי הוא חיזוק ענק ומשמעותי, אבל אי אפשר לומר שהקבוצה תלוייה רק בו.

12. SeRgInHo Member

כן, ללא ספק, גביע הליגה יהיה בהישג יד.

13. W.Rooney Member

כרגע אנחנו לא יכולים לדעת, אבל אני מאמין שגם בימים שאחרי גדולתו של רונאלדו אנחנו נישאר אחת מאימפריות הכדורגל האירופאי. לא חושב שיש מי שיחלוק עליי.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי את התגובות של אוהדי יונייטד פה,ויש לי רק דבר אחד להגיד לכם: תפסיקו להיתבכיין !!!
    רצים פה תירוצים ב4 שקל,למה איך רומא ניצחה את מנצ'סטר..
    אין ביכלל ספק מי הקבוצה הטובה על הנייר,אבל אתם פשוט לא מסוגלים לקבל את זה שהפסדת לקבוצה ששיחקה כל המשחק יותר טוב מכם,עם 10 שחקנים או 11 רומא הייתה עדיפה על מנצ'סטר,והיגיע לה לנצח,לא בטוח שזה יעזור במגומלין,אבל את זה נשאיר לשבוע הבא.
    תילמדו לקבל את ההפסד בכבוד,ולהגיד הפסדנו,כי היגעה לנו להפסיד.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אנסח את זה אחרת,בלי רונאלדו אתה באמת מאמין שהייתם חוזרים עם משהו מהאולימפיקו?
    ואני עדיין דבק בעמדתי על ליון,יש לה תחליף להכל,היא לא בנויה על שחקן אחד.מנצ'טסר כן.