2-1 לרומא על מנצ'סטר, 1-1 בסטמפורד ברידג'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏3/4/07.

1. רפאל Member

הגול שספגנו הוא גול נדיר, גול פעם ב...

הרבה אופי יש לבחורים של מוריניו, צ'לסי שיחקו מצוין ויפהבמחצית השנייה!!!
    רק שבצ'נקו לגמרי נעלם במחצית השנייה.
    חבל שלא נתנו פנדל על העבירה שעשו לשבצ'נקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    תוצאה רעה אבל אם צ'לסי עשתה זאת בברצלונה היא יכולה לעשות זאת גם בולנסיה.

באלאק היה השחקן הטוב ביותר היום

מצחיק היה לראות פעמים שחקני ולנסיה שנפלו עד ליציע וגם לקרבאליו זה קרה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/07
  2. Riki Member

אני יודעת שהולכים לאכול אותי על זה, אבל צ'לסי שיחקה יותר טוב במחצית השניה רק בגלל שולנסיה הורידה הילוך, בסך הכול משחק שהלך לפי מצב רוחם של הספרדים.
    קצב טוב, משחק טוב, אבל היה על גבול הפתטיות מצד האנגלים לקטעים דיי ארוכים במשחק.

3. Nevermore Member

הורידה הילוך כי פשוט כבר לא היה לה כוח.

4. Engonga Member

דוד סילבה-שחקן פשוט ענק הוא מהיר ,טכני,כישרוני והוא הולך וגודל להיות שחקן פשוט גדול..

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה זה הוריד הילוך ריקי? הורידו הילוך לא מבחירה תאמיני לי...

נגמר הכח במנוע של ולנסיה.

6. Riki Member

לירן מחר עבודה, לך לישון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx . זה לא משנה את העובדה שאך ורק בגלל זה הצלחתם להתחיל להניע את הכדור בצורה מכובדת לעבר השער. נוטרלתם לחלוטין דארלינג !!
    לך תגיד שמע ישראל לפני השינה ותגיד תודה שולנסיה לא המשיכה לשחק ככה 90 דקות !!

בבית במסטאייה, קבוצה עם הגנה יציבה וחזקה, אחרי שבבית בקושי הצלחתם לדגדג... תהיה בטוח שזאת לא תוצאה טובה בשבילכם.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

את מגזימה פה בטירוף.... מי שצריכה להגיד תודה זאת ולנסיה ששרדה איכשהו בתיקו במחצית השנייה, צ'לסי שלטה בה ללא עוררין ובלי בעיה. לא הייתי אומר שצ'לסי בקושי דיגדגה פה תיקו כי התיקו הובקע מאוד מוקדם בחצי השני ומאותו זמן בערך ולנסיה לא הייתה קיימת בחלק ההתקפי, רק צ'לסי. אז התיקו היה סחיטה של ולנסיה.

אני מסכים איתך שאם ולנסיה הייתה ממשיכה באותו קצב המשחק היה מתפתח אחרת ולונסיה הייתה הזדמנות לא רעה לנצח אבל אין מה לעשות, נגמר לספרדים הכח.

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמנם כבר לא מונה את עצמי על אוהדי יונייטד כמו בגיל צעיר יותר אבל אני עדיין בגדול רוצה בטובת הקבוצה, אבל מצד שני בכל פעם שהקבוצה הזאת משחקת באירופה יש לי את היצר הסדו-מזוחיסטי שרוצה לראות אותם חוטפים. למה? כי בכל פעם שרואים את יונייטד מפסידה במשחק כמו היום קשה שלא לומר "מגיע להם". יש פשוט יהירות בלתי נסבלת בעובדה שהקבוצה הזאת אף פעם לא מתאימה את עצמה ליריבותיה ומגיעה משוכנעת שכמו שהיא ניצחה את בלקבורן או קופנהאגן ככה היא גם תנצח את רומא. מנצ'סטר היום נראיתה לא בהרבה יותר טוב ממנצ'סטר בליסבון, מילאנו, פורטו ושאר הערים בהם הקבוצה חוותה את הכשלונות שלה בשנים האחרונות. הפקת הלקחים בקבוצה הזאת אפסית, פשוט אפסית. ההבדל היחידי שהיה בין אותן השפלות להיום זה כריסטיאנו רונאלדו, שמעוד בורג הפך לגמל זריז במיוחד שסוחב את הקבוצה על הגב (אם כי גם רוני ראוי לצל"ש). בלי רונאלדו מנצ'סטר לא רק הייתה מחפשת את שער החוץ עד עכשיו אלא גם פשוט את הדרך לברוח להגנה של רומא. פרגוסון לא טיפש ולא עיוור, אבל הזלזול המוחלט הזה ביריבות עולה לקבוצתו שנה אחר שנה ביוקר וההישגים המקומיים שלו משכיחים את העובדה שמנצ'סטר יונייטד כבר כמה שנים לא נראית כמועמדת בכירה לזכייה לתואר, למעט השנה. אחרי המשחק הזה, קשה לי לקרוא לה ככה. אני עדיין חולם על גמר מנצ'סטר - צ'לסי, אבל אם ככה מנצ'סטר תראה, ויותר חשוב, אם ככה רומא תיראה, אני עם טוטי והחבר'ה.

ולגבי רומא, השער שהיא ספגה הוא שער של קבוצה שנסחפת ושוכחת את החלק האחורי, אם כי קשה להוריד מגדולתו של רונאלדו, ההרמה הנפלאה של סולשאייר (שהיה חושך בשאר הדקות) והסיום המושלם של רוני. לרומא חסר מישהו בנוסף לטוטי שיוכל לסיים מצבים או לבעוט מדוייק יותר מרחוק, 26 בעיטות לשער שרובן לא סתם כדורים לשום מקום, אבל כל מה שקדם לבעיטות האלה נראה הרבה יותר מסוכן מהבעיטות עצמן וחבל. בכל אופן, שתי האיטלקיות בינתיים נתנו את הכדורגל הכי טוב ברבע*, מי היה מאמין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

* את צ'לסי - ולנסיה לא ראיתי, אז לא לתפוס אותי במילה. מה שכן ראיתי זה שולנסיה בעטה פעמיים במחצית השנייה, לא אוהב לשפוט על פי סטטיסטיקה אבל לי זה מזכיר את סאן סירו.

9. riquelme1 Member

זה לא מזכיר לך כלום, ולנסיה שיחקה הרבה יותר טוב מאשר שיחקה בסן סירו. במחצית הראשונה היה שליטה במשחק של העטלפים, צ'לסי לא הגיעה למצב. מחצית שנייה פחות טובה, אבל עדין תוצאה הוגנת לחלוטין.

10. Quique_Flores Member

אפילו אני, אוהד ולנסיה, סותר אותך בקטע הזה. מול צ'לסי, קבוצה כל כך עוצמתית ועם כושר גופני אדיר, בבית שלה, אי אפשר לעשות הרבה. אין מה לעשות, כמו שלירן אמר, זה טבעי, יש להם כושר גופני טוב יותר.

ועכשיו בקשר למשחק, אז ככה. לצ'לסי היה מגיע פנדל אחרי העבירה (שלדעתי לא הייתה מכוונת אבל זה לא משנה) של אז'אלה, ולמרות זאת היא כמעט כבשה מהמשקוף של קאלו. גם אנחנו הספקנו להגיע מאז ל-2 הזדמנויות טובות אבל וייה הטמבל החליט לא למסור לאמצע שבו היו סילבה וחואקין. אחר כך הגיע ההזדמנות הנהדרת של סילבה שלא האמין שהכדור מגיע אליו, אבל אחרי הגול שהוא נתן כמה דקות אחר כך, אין על מה להתלונן. שער מהמם. מחצית ראשונה טובה שלנו, כשלקראת המחצית השנייה היה ברור שהכל הולך להשתנות. צ'לסי שלטה וולנסיה לא כל כך יכלה לעשות משהו מפאת ההבדלים בכושר הגופני. אני יכול לבכות עד מחר על הגול של דרוגבה שכביכול היה מקרי, אבל צ'לסי גם ככה הייתה כובשת מאוחר יותר אז לא נורא. אני שמח מאד שנגמר בתיקו, תוצאה מעולה. לסיום, כמה הערות על השחקנים שלנו:

אז'אלה-מה לא נאמר על אחד הבלמים אולי הטובים בהסטוריה. (לא לקבל את זה כקביעה) בן 33, אמרו עליו שהוא מעבר לשיא, אבל הוא עדיין (לדעתי) אחד הבלמים הטובים בעולם, פשוט עילאי. כ"כ נמוך, אבל משחק ראש כל כך משובח ועם ראיית משחק של שחקן גדול.

מוראטי

אלבלדה-המלך באמצע המגרש (שוב). למרות שהוא לא מהיר, למרות שהוא לא טכני, הוא מכפר על כך במיקום נהדר, בחילוצי כדור, באגרסיביות רבה, והכי הכי חשוב, בנחישות.

אלביול-למרות שהוא רגיל לשחק כבלם ולמרות שבחטאפה לפני שנתיים הוא שיחק כקשר אחורי, הוא הראה היום יכולת מצוינת, גם על הקרקע ובמיוחד בגובה כאשר הוא היה ראשון להרבה כדורים.

סילבה-שוב כובש שער חוץ גורלי בליגת האלופות. היה היום טוב והשתתף בהנעת הכדור המהירה של ולנסיה בהתקפה.

חואקין ומיגל (איזה הצלה מהמספרת של 7) תפקדו היטב על הקו הימני וחסמו קווי מסירה.

דל הורנו לא נתן כמעט לאף שחקן לעבור אותו והוא שיחק טוב היום על הקו השמאלי, טוב שהוא הספיק לחזור לקראת צ'לסי.

ואחרון חביב-ויסנטה-כשראיתי אותו מדדה, אמרתי: "לא, לא, לא עוד פעם!". כמה חוסר מזל יכול להיות לויסנטה שלא מצליח לשחק באופן סדיר. נקרע לי הלב כשראיתי אותו יורד מהמגרש. חבר שלי לפני שנה אמר לי אחרי הפציעה של ויסנטה במחזור ה-19 מול אוסאסונה שויסנטה צריך לפרוש מכדורגל ושהפציעות הורגות אותו, ואני אמרתי לו שהוא מדבר שטויות. כמובן שזה לא ריאלי שזה יקרה, אבל אנחנו עדים פה לסיפור ממש עצוב, יותר עצוב אפילו משל סולשיאר בגלל פערי הגילאים.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחתי להזכיר את אחד הדברים היותר חשובים במשחק רומא - יונייטד:

תצוגת שיפוט נהדרת. למעט הצהוב שהיה צריך להישלף כלפי ווצ'יניץ' בסוף המשחק על בזבוז הזמן פשוט אפס טעויות של השופט. היה מקרה לא ברור כאשר אושיי ספק נתן מרפק קטן למנסיני אבל בסה"כ אני שלם עם ההחלטה להבליג, גם אם היה משהו זה לא היה מספיק חזק. האדום לסקולס הכי מוצדק בעולם והצהוב לפרוטה גרם לי למחוא כפיים לשופט, להעניש את המתחזים!

אגב, אני עדיין מתלבט, השער של ווצ'יניץ', טעות של ואן דר סאר? של ההגנה? של שניהם?

12. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    אבל זה היה צפוי בסך הכל שתהיה בעיה היום בתפקוד ההגנה ללא 3 שחקני הרכב. חוץ מזה, טוטי שחקן מדהים, פשוט מדהים.

13. W.Rooney Member

מיכאל, אתה רציני בתגובה הזאת ?

כ"כ הרבה טעויות שיפוט ונטייה לשפוט לטובת הרומאים במשחק הערב. לא אציין כרגע את המקרים אחד אחד, אבל המקרה שהרגיז אותי יותר מכולם היה בתוספת הזמן, כשואן דר סאר הגיע לבעוט בעיטה חופשית אחרונה שעוד יכלה לתת לנו הזדמנות במשחק הזה, אבל אחד השחקנים של רומא נתן עקב וביזבז עוד 20 שניות מהשעון. צהוב ברור שלא נשרק. בנוסף, לא חסרים מקרים נוספים בהם הביתיות של רומא שיחקה תפקיד בהחלטת השופט הגרמני.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועל זה בדיוק דיברתי בתור הטעות היחידה שלו. חוץ מזה, אני לא ראיתי שום דבר. עם כמות הצלילות שחלק משחקני רומא ניסו, הוא הסתדר מצוין ואני לא זוכר אפילו כדור משמעותי אחד שהשריקה לא העניקה לאן שצריך.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו ההודעה שכתבתי בפורום האיטלקי,בקשר למשחק של רומא- מנצ'סטר,וחשבתי שכדי להביא אותה לכאן..

היה משחק טוב בין רומא למנצ'סטר,המשחק היתעלה לרמה גבוה מאוד.
    טוטי היה גדול,פשוט עשה הכול על המיגרש,כיוון את השחקנים,לא הפסיק לאיים על השער של ואן דר סאר,ובעיקר הראה מנהיגות.ראו את זה בעיקר כשווצ'יניץ' ניכנס והוא עבר לשחק מאחוריו,ואז הוא גם התחיל לנהל את המשחק,ספאלטי חייב במשחק הבא ליפתוח עם המונטנגרי וכשטוטי משחק מאחוריו.
    ההצבה של קיבו בקישור לא הייתה הצלחה גדולה,אבל הוא הצליח בעיקר ליבלום את ההתקפות,היה חסר לרומא שחקן שינהל את המשחק,ורק ברגע שטוטי ירד אחורה המשחק של רומא הישתפר.
    ההגנה עשתה את שלה,אם משחק טוב,להוציא את הגול של רוני,מנצ'סטר לא היגעה ליותר מידי מצבים מסוכנים,ודוני היה די חסר עבודה.
    רומא אומנם ניצחה,אבל התוצאה עלולה שלא להספיק ביגלל שער החוץ שרוני כבש,אבל אפשר להיתסכל על זה גם אחרת,רומא באה כאנדרדוג מובהק,ולמעשה הפתיע את כולם שהיא ניצחה,ומה שיהיה באנגליה רק יהיה לטובתה,אם יעברו אז הם יקבלו את כל המחמאות,כי מנצ'סטר באמת קבוצה הרבה יותר טובה מרומא למרות שלא ראינו את זה היום על המיגרש. אבל אם רומא תפסיד,אף אחד לא יבוא אליה בטענות.
    סקולס יחסר למנצסטר בגומלין ביגלל הכרטיס האדום,להוסיף את את וידיץ' וסילבסטרה שגמרו את העונה,וסהה שרק עכשיו מתחיל לחזור לכושר,יהיה לפרגי כאב ראש רציני.
    רומא תחסר את פרוטה,אבל תקבל בחזרה את פיזארו.

שיהיה בהצלחה aaa15.Xxx aaa021.Xxx