וחבל מאוד לראות את הפאנל של ערוץ הספורט מתלהב כאילו היה מדובר בגמר האלופות של 04/05 בין מילאן לליברפול.
W.Rooney אתה בסדר ? או שקשה לך לראות משחק גדול שיונייטד לא משתתפת בו ? אתמול היה משחק גדול ! היו בו כול כך הרבה אירועים , רגשות , כדורגל מצוין - אין משחקים כמו ה 4-2 של צ'לסי על ברצלונה אז - אין ! אתמול היה משחק מצוין ,מזמן לא ראיתי משחק כזה ......הכדורגל לא היה ברמה הכי גבוהה אבל שאר הדברים היו גם היו .
היום הקבוצה שלי עומדת לעשות צעד משמעותי בליגת האלופות. לא יודע מה עם אוהדי רומא למיניהם אבל אני מאוד אופטימי לקראת המשחק, אפילו יותר אפוטימי מהמשחק שהיה בסטאד דה ז'רלאן. כל מקרה הולך להיות משחק ענק היום, שתי קבוצות עם כדורגל שמח ויפה, רומא זאת קבוצה עם מהלכים נהדרים, במהלכים קבוצתיים אין עליה. רומא תלחץ על יונייטד בהנגתו של המלך, בעוד שמנצ'סטר תיבנה על יכולות אישיות של רונאלדו סקולס רוני ושאר החברה.
היה משחק לא רע אבל בטח לא משהו להתלהב ממנו. בסה"כ מילאן באמת נתנה משחק טוב כמו בימים הטובים ובאיירן, סילחו לי כל מעריצי היצפלד, הייתה גועל נפש מהלך (או יותר נכון עומד). אם למילאן הייתה הגנה עם ארגון מינמלי כולכם היום הייתם נשמעים אחרת, שני הגולים של באיירן מקריים ומזליקים וחוץ מהשערים האלה לא הייתה לגרמנים אפילו הזדמנות רצינית אחת בניגוד למילאן לה היו עוד 3-4 כאלה. אז איזה ניהול משחק ואיזה בטיח? דווקא ליברפול - PSV, במחצית השנייה היה משחק לא רע כי קומן היה חייב לצאת מהבונקר, שם שתי קבוצות אשכרה שיחקו כדורגל.
אויי אני כבר לא יכול לספור את הדקות למשחק , אני מקווה שהמשחק הזה יקיים בדיוק כמו שהוא מבטיח.היונייטד וגם הג'יאלרוסי הן קבוצות שמחות עם כדורגל התקפי חסר פשרות אם כי הסיכוי די גבוהים שגודל המעמד יפגם קצת באיכות הכשרון שתהיה על המגרש. שתי הקבוצות עם חיסורים משמעותיים , נתחיל ביונייטד וידיץ' ללא ספק הוא major blow כמו שאומרים התיאום שלו עם ריו הוא אחד הנדירים ובנוסף הוא גם מהווה פקטור בכדורים נייחים עם משחק הראש המשובח שלו , גם חסרונו של נוויל יורגש מאנסיני בכושר טוב הוא אחד הדריבלסטים הטובים בעולם אני לא מקנא בווס בראון\אושיי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. גם בהתקפה רוני אחרי משחק זוועתי בשבת האחרונה לא נראה בדיוק בשיאו מה שגם הוא עדיין בלי שער העונה באירופה והוא יצטרך להוכיח הרבה במשחק הזה. נעבור לרומא שני חיסורים משמעותיים מאוד כאשר דויד פיזארו הקשר המצוין שנמצא בעונה מעולה יחסר בגלל הצהוב הטיפשי נגד ליון וגם מקס טונטו המגן שנותן עונה גדולה וקיבל את הזימון לאצורי לאחרונה. לא אהבתי את השיבוץ של קיבו בקישור אבל כנראה שזו הברירה כאשר גם אקוויאלני פצוע מה שכן קיבו בוודאות לא יכול לנהל את המשחק מאוחר ברמה של פיזארו. טוטי יצטרך לעמוד מאחורי המילים שלו לאחר שפרגי לא ספר אותו כמה וכמה פעמים בראיונות שנתן אני מאמין בפפונה שאולי הוא לא החכם הגדול בעולם אבל הוא מנהיג ושחקן עם הרבה אופי. אני אופטימי , יונייטד פצועה עייפה וטרודה בעוד 2 מסגרות. אמנם חוסר הניסיון נגדנו אבל גם נגד ליון כל הסיכוים היו נגדנו והצלחנו בהצלחה!.
לא הייתי מגזים. זוועתי הוא לא היה, מס' החמצות נוראיות כן היו לו. כידוע, רוני לא כבש בליגת האלופות מאז משחק הבכורה שלו ביונייטד והשלושער נגד פנרבחצ'ה, ובכל משחק עולה מחדש התקווה לראות את זה קורה. אולי הערב.
לפני המשחק בשבת הוא כבש צמד נגד בולטון, המשחק מול בלקבורן הוא לא אינדיקציה, רוני נמצא דווקא באחת התקופות הטובות שלו העונה.
למילאן היו רק 3 הזדמנויות (את הפנדל אני כמובן לא מחשיב כי קאקא רץ לחוץ). היה משחק טקטי ולא יפה לעין, אך בכל הנוגע להשגת המטרה, היצפלד היה מבריק. זה בדיוק הכדורגל אותו אני אוהב לראות מהקבוצה שלי (אף אחד אחר לא צריך לאהוב את זה, אבל גם אוהדי מילאן שנים נהנו ממשחקים מבוקרים של הקבוצה שלהם). אני אוהב שהקבוצה שלי עומדת נכון, שקשה לשחק נגדם, שכוח ההרתעה סוף סוף חזר ומעל הכל האופי להאמין עד הסוף שאפשר לכבוש - ולכבוש (גם כאשר מנטאלית פנדל בדקה ה 85 אמור להוריד קבוצה לקרשים).
מילאן מבוקרת? מילאן משחקת כדורגל יפה מאוד עם הנאת כדור שהרבה קבוצות באירופה היו חולמות להשיג. זה שקוראים לה מילאן והיא איטלקיה ושמו לה את התווית של כדורגל מסריח לא אומר שזה ככה. זה מה שאתה יכול להגיד על אינטר ועל יובה אבל עם מילאן בחיים לא.
יש לי תחושה שפרגי הולך להבטיח את העלייה כבר היום באולימפיקו. עם כל הכבוד לרומא, יש ליונייטד את הערמומיות והחוכמה כדי לעשות את זה כמו גדולים. תמיד כשאני שומע מנצ'סטר בהקשר של איטליה אני נזכר ב3-2 המדהים שלהם על יובה בזכייה האחרונה שלהם בגביע. תחושה שלי שצ'לסי הולכת לנצח היום. החסרון של קול אומנם יהיה מאוד אפקטיבי כי ולנסיה ידועה כקבוצה שאוהבת לשחק דרך האגפים עם שחקנים מסוכנים בכנף כמו ויסנטה וחואקין. אני מניח שברידג' יפתח כמגן שמאלי בצ'לסי ולכן יהיה מעניין לראות את המאצ' אפ שלו עם חואקין. מוריניו הולך לטרוף את הקלפים היום , הארנק של אברמוביץ' יושב על הראש של ז'וזה כבד כבד.
אוי זה היה כל כך צפוי. צ'לסי בבית בהרכב התקפי להחריד, ועדיין ולנסיה משחקת ללא שום רגשי נחיתות מולה. גול יפיפיה.... יאללה ויוה אספנייה !! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx