2-0 ענק לארסנל על יובה, 0-0 לבארסה ולמילאן

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Mar 26, 2006.

1. Jose Mourinho Member

הייתי רוצה לענות על השאלה של מר איציק זוהר: "אני לא מבין איך חאבייר זאנטי מצליח לקחת את הכדור ולעבור כל פעם 5-6 שחקנים?"

ובכן, מר זוהר, אם היית מקדיש יותר זמן לראות אינטר מדי פעם, היית מבין שזאנטי עושה את זה כל הקריירה שלו.

אם היו עוד ספקות, כשקאפו היה בכושר משחק, מי המגן הימני הטוב בעולם כיום, זאנטי היום נתן את החותם הסופי, שהוא האיש.

אדריאנו סוף סוף חזר להבקיע, כל כך שמחתי בגול!
    הוא השווה את שיא המועדון לכיבושים בליגת האלופות, 16 של סאנדרו מאצולה האגדי. עוד שער אחד והוא יהיה מלך השערים של אינטר בליגת האלופות בכל הזמנים.

ומילה אחרונה, על וומה:

לך הביתה יא אפס!!! יא מגן חרא!!! תצא מאינטר!! לא רוצים אותך!!! עדיף שפשוט תמסור את עצמך לאוהדים צמאי הדם של נבחרת קמרון!!!

הטעות שהובילה לשער של פארמה בהפסד של אינטר בטארדיני 0-1 בשבת, הייתה של וומה.
    הטעות שהובילה לשער של ויאריאל היום, הייתה של וומה.
    אני חשבתי שאחרי שלושה משחקים נטולי טעויות(ואפילו טובים) מול סאמפדוריה, אייאקס ולאציו, הוא יהפוך להיות מגן רוטצייה סביר עד שפבאלי יחזור, אבל התבדיתי. הוא מגן חרא!! שילך כבר הביתה!!

Last edited by a moderator: Mar 30, 2006
  2. Spanish Weapon Member

וואלה אם אינטר שולחת את וומה הביתה לקמרון , ברגע שהוא יורד מהמטוס הוא כבר ז"ל
    הוא עוד יחזיר לאינטר על התמיכה, אין לי ספק, כשרון לא חסר לו.
    הוא פשוט קיבל נפל בטחון מוחלט אחרי אותו הפנדל שלקח לקמרון את המונדיאל.

3. ManUtd Fan Member

בסיום:

מילאן יוצאת בתיקו 0-0 עם ליון. אני לא יודע אם זה טוב או לא, כי שער אחד של ליון יכול לעשות הרבה מאוד צרות למילאן.

אינרט מנצחת את ויאריאל 1-2. פורלאן העלה את הצוללת הצהובה בדקה ה1 לייתרון, אדריאנו חזר לכבוש והשווה את התוצאה בדקה ה8 ומרטינס כובש את השני של אינטר בדקה ה54.

4. FelaKaT Member

ליון התעוררו מעט במחצית השנייה, אך ההזדמנות הכי טובה שלהם נבלמה אצל הגנת מילאן וכאן הסיפור נגמר.
    מילאן יכלה לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה, אך כפי שכבר אמרתי החמצות של שבצ'נקו מנעו זאת ממנו.

אין לי מושג מה אנצ'לוטי רצה להשיג בחילוף של פירלו->ווגל, פירלו היה טוב והכדורים שלו הגיעו תמיד לכתובת וסיכנו את שערה של ליון.

מילאן יוצאת מהמשחק הזה מרוצה, אך שער של ליון בסאן סירו יכול להוות עבורה בעיה לא קטנה.

נתון מעניין:ויאריאל היא הקבוצה היחידה שהבקיעה שער חוץ.

אתה מתכוון לכישלון, נכון?

5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

איזה משחק מגעיל היה בין מילאן ל-ליון... איכס.
    היה פשוט עינוי, שונא את ספורט 5. גם אתמול נתקעתי עם משחק של תיקו 0-0.

6. Arsenal fan Member

יש גבול. פירלו לא רובוט. לבחור לא היה אוויר, והוא נפל מהרגליים. זאת הסיבה לחילוף.

7. Mourinho Member

http://img456.imageshack.us/img456/9198/20856155fw.Xxx

כמו שצפיתי אינטר תכבוש עוד אחד, למרות שהגול לא היה חוקי, ולדעתי היה נבדל, אבל זה כבר קשור לדיון אחר ולשופטים הביזארים ששופטים בליגת האלופות, סך הכל נהנתי, משחק טוב מאוד, ויאריאל בהרכב חסר יצאה עם תוצאה מעולה בסן סירו, 2-1 זה תוצאה שברירית מאוד, ויספיק לה 1-0 קטן במדריגל, והיא בחצי הגמר. המחצית הראשונה היית שקולה מאוד, הופתעתי לראות שויאריאל בהרכב ב' מניעה כדור בכזאת קלות, איך שהתקדם הזמן אינטר נכנסו למשחק ושלטו במגרש, מחצית שנייה ב2-0 דקות הראשונות היו כולם של הנראזורי והגול היה באוויר, בקיצור אחלה משחק.

בקשר לאינטר, הם קבוצה טובה מאוד, אם רגעים של בינוניות ורגעים של אחד הקבוצות הטובות באירופה, רק חבל לי שהרגעים האלה מעטים מאוד, וזה מה שמונעה מאינטר להיות אחת הקבוצות הטובות באירופה, וזה מה שבעצם מונע ממנה לזכות באליפות, כי יש שם פוטנציאל.

בקשר לליון מילאן, אני מאוכזב מהתוצאה, ציפיתי שליון תנצח- ולצערי מילאן לדעתי תדיח אותם, אבל זאת ליון- יש תקווה!

Last edited: Mar 29, 2006
  8. FelaKaT Member

נכון, אבל להכניס את ווגל? שינסה להכריע את המשחק. גם ככה ליון סתם טיילה עם הכדור ולא עשתה יותר מדיי.

רקובה הוא הבדיחה הכי עצובה שקיימת. הוא לא מצליח לשחק 2 משחקים ברציפות, מה יהיה איתו?

9. Jose Mourinho Member

אינטר אומנם ניצחה היום, אדריאנו חזר להבקיע, אבל זה עדיין לא מספק אותי.
    היינו חייבים לכבוש לפחות שער אחד מכל ההזדמנויות שהיו לנו, במיוחד אדריאנו.
    יש לי הרגשה שעקב היכולת הבינונית של אינטר במשחקי חוץ השנה, ויאריאל תצליח לנצח 0-1 קטן ולעלות. הם את העבודה שלהם עשו, תודות לוומה האפס המאופס.
    לפחות פיגו יחזור...

וונדרקיד, קבל תיקון: דז'אן סטאנקוביץ' היה שחקן לא יציב ולא עקבי. לאחרונה הוא מפתיע אפילו אותי, שתמיד יורד עליו. מאז המשחק הראשון מול אייאקס בארנה הוא פשוט מציג יכולת נהדרת. לא אמרתי כלום כי חשבתי שזו רק תקופה טובה, ובגלל שהוא לא יציב, הוא יחזור במהרה להיות בינוני. אבל היום הוא הראה יכולות נהדרות, בישל את שער הניצחון בצורה ספקטקולרית ממש(איזה סומבררו אדיר מעל סורין!), ועבד ללא הפסקה.

חאבייר זאנטי היה אדיר, פשוט אדיר, בהתקפה וגם בהגנה. הוא צריך לשמש דוגמה לכל המגנים שכל הזמן למעלה ומפקירים את החלק האחורי(וומה! זה' מריה!). עולה ויורד, מגן ותוקף. ענק, פשוט נכס.

אדריאנו כבש אחד, השווה את שיא המועדון בכיבושים בליגת האלופות, והיה קרוב מאוד לעוד אחד לפחות.

מארטינס, כרגיל, לא מסוגל לעבור אפילו בול עץ, חסר כל טכניקה. מזל שהוא מהיר, אחרת הוא היה משחק בסרייה C1. בשער השני הוא פשוט זרק את עצמו לתוך השער והכדור איכשהו פגע בו ונכנס, בשריר התאומים כמו שאמר איציק זוהר.

קורדובה, סמואל, וגם מטראצי שנכנס כמחליף עשו עבודה שקטה וטובה. גם לסזאר היה משחק די טוב, למרות שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה להרים - והוא עושה את זה לא רע בכלל. ורון היה לא משהו היום, קמביאסו כרגיל תותח, וטולדו שקט וטוב בשער, כמה טוב שהוא חזר.

ואחרון וממש לא חביב. וומה. עד עכשיו אני לא מבין איך שחקן שפולהאם, אספניול וברשייה זרקו אותו, הגיע לאינטר. פשוט לא מבין. פשוט אפס מאופס, שלא יודע להגן, עושה המון המון חורים, וגם בהתקפה הוא בינוני מינוס.

לגבי ויאריאל, אני רוצה לדבר על ריקלמה. איזה שחקן אדיר. כל פעם שהכדור היה אצלו הלב שלי החסיר פעימה. הוא חייב, אבל פשוט חייב לעבור לקבוצה גדולה באירופה. מדהים, המסירות, הבעיטות, הדריבל, ראיית המשחק, הכל. תותח.

נ.ב.

נדב יעקובי: "מה זה האדום הזה במכנסיים של מרקוס סנה?"
    איציק זוהר: "זה נראה כמו שפשפת רצינית..."

:aaarofl: גדול!

Last edited by a moderator: Mar 29, 2006
  10. saviola Member

שו? על איזה הרכב אתה מדבר? השנה פעם אחת קאפלו לא שיחק בו. היה פעם אחת של 4:3:3, בגומלין בבתים מול באיירן, אבל גם זה לא הצליח. החיסרון של קמוראנסי בגומלין יהיה ייתרון פשוט, אני מעדיף עליו את מוטו בהרבה. זבינה כמובן לא נחשב אף פעם לחיסרון. החיסרון של וויירה קיים כמובן, אבל אני סומך על ג'יאניקדה שגם שהוא החליף את אחד מהם (ויירה או אמרסון) עד עכשיו העונה הוא היה סביר (כמובן לא מתקרב לרמה של אחד מהם).

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ראיתי את המשחק הזה..אבל ראיתי את התקציר..
    ויש לי שאלה לך או לכול מי שיודע מה קרה לו ? ואיך ?!

12. Igi Member

ראיתי תקציר של אינטר-ויאריאל.
    נראה כי היה משחק מצויין.. כמו שציפיתי, אינטר תתקשה מאוד לנצח וממש לא ב75-35% לטובתם..
    הגול הראשון של אינטר היה טיפשי לחלוטין. טעות מפגרת ביותר מהבלם של ויאריאל.. גם טעות של וומה ראינו בגול הראשון, אך פחות חמורה.
    הגול של סטנקוביץ' היה אדיר. אמרתי לכם שהוא מסוכן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx.
    חבל שלויאריאל לא היה מזל היום עם המשקוף של ריקלמה, ההחטאות שלהם בהתקפה מאוחר יותר והפנדל שלא נשרק.. אולי אז היינו רואים משחק הרבה יותר פתוח במדריגל.
    בכל מקרה, קשה להמר על המשחק הבא.. ויאריאל לא תשיג את התוצאה הדרושה לה לדעתי, יהיה תיקו עם שערים. אבל.. הכל יכול להיות.

ו..מילאן-ליון? מילאן כבר עלתה לשלב הבא עוד מלפני המשחק לדעתי.

13. FelaKaT Member

כמעט בכל פעם שיובנטוס הייתה בפיגור ומוטו היה על המגרש היא עברה לשחק 3-4-3 בהתקפה ו4-3-3 בהגנה(פאלרמו, אמפולי כאשר מוטו לא הרשים כאשר עבר לשחק חלוץ וזאלייטה בחליף אותו). היו גם פעמים אחדות אשר בהם מוטו לא היה על המגרש וקאפלו הכניס חלוץ נוסף(קייבו).
    גם בעונה שעברה יובנטוס שיחקה מעט במערך הנ"ל(אודינזה, למשל) והצליחה בו לא רע.

אני לא רוצה את גאניצ'דה בהרכב, בכל פעם שהוא היה בהרכב הוא עשה שטות שעלתה ליובנטוס בשער(ליבורנו, רומא).

נדבד לא משחק טוב בימין, כנ"ל מוטו(שלא ממש מרשים באגפים). קאמורנסי הקיצוני הטוב ביותר של יובה. אין לך שום סיבה שבעולם להעדיף את מוטו על פני קאמו.

לאחרונה הוא משחק באגף ימין, לא?
    בכל אופן, סטאנקו היה שחקן ענק באמצע אבל באגפים הוא שחקן בינוני מאוד(אתה שוב משנה את דעתך לפי 3 משחקים?).

14. Jose Mourinho Member

1. מה טעות לא חמורה?!!?! הוא איבד כמו איזה אפס את השחקן שהוא שמר עליו!!! זה גול שלו ורק שלו!!

2. זה לא היה גול של סטאנקוביץ', זה היה מארטינס שזרק את עצמו אל הכדור ודחק אותו פנימה.
    אם מארטינס לא היה נוגע, אין גול. אבל הבישול של Il Dragone היה אדיר.

לא, הוא פותח בצד ימין רק כאשר פיגו לא משחק. אבל כשפיגו משחק, הם מחליפים אגפים ביניהם במהלך המשחק.

זה גם מה שאני חשבתי, אבל זה לא רק 3 משחקים. מאז התיקו 2-2 מול אייאקס בארנה(בו הוא גם כבש), הוא פשוט מציג יכולת נהדרת. יכולת להיות שהוא התאקלם באגף סוף סוף.

15. Igi Member

לא אמרתי שהיא לא חמורה, אלא פחות חמורה.
    אם הבלם כבר מגיע לכדור ומנסה להרחיק, הוא מוסר את זה לאדריאנו?!? הטעות של וומה שהוא איבד את השחקן שלו עוד יכולה לקרות להרבה שחקנים.

וסטנקוביץ' לא היה איש המשחק? 2 בישולים! אם אפשר לקרוא לשער הראשון בישול..