19:תיקו לסביליה נצחון לריאל וברסה שעולה למקום ה1

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Jan 20, 2007.

1. Barcik Member

באמת שיש גבול. אנחנו לא ריאל מדריד. מעט מרץ, מעט רצון. לשם שינוי, גם אני מעוצבן מאוד על פרנק רייקארד. הוא ידוע כמוטיבטור ומומחה גדול ביחסי אנוש, אבל לא רואים שום הוכחות לכך בתקופה האחרונה. תכניס כבר את דקו לפוקוס, תוציא כבר את ג'יולי, ותוריד כבר נבוט בראש של המפגר מפורטו אלגרה. הנושא האחרון הוא הכי חשוב, אך לצערנו גם הכי בעייתי. עם אטו ומסי בסגל, אפשר לתת לרונאלדיניו "מנוחות". במצב הנוכחי, אפילו אני לא רוצה לעלות את זה על הדעת.
    מאוד נהנתי מהתגובה של הקהל להוצאה של סביולה. סעמק, פרנק, אתה עובד עבורנו. תפסיק עם התאוריות הפרטיות שלך. אני מניח שהוא יציין כסיבה לחילוף מנוחה לקראת בטיס, אבל הגיון כזה פשוט לא תקף במצב הנוכחי. לודוביק ג'יולי שחקן גמור, לפחות ברמה הזו. די עם הפארסה, תעלה כבר את צמד החלוצים יחד. הרי בלאו הכי (אני מאוד מאוד מקווה) לא ג'יולי יהיה הצלע השלישית אחרי חזרתו של אטו.

מילים טובות ל...:
    אולגר. אני פשוט לא מבין איך חלקכם מסוגלים שלא לאהוב את השחקן הזה. הוא כל כך מלך. בכל פעם שהאיש, על כל אי-יכולתיו הידועות לשמצה, מצליח לבצע פעולה חיובי אני נהיה מעט מאושר יותר. הוא עצמו מודע ומכיר במגרעותיו, אך עדיין יוצא לכר הדשא ומשחק כאילו היה פויול בשיאו. תביטו לעומת זאת על שאבי, שלא למד להתמודד עם חולשותיו ולכן הפך לשחקן די אנמי, שמשחק יותר מדי לרוחב ולא משפיע כנדרש. ברור שמשחקו המצויין של אולגר נבע הרבה מאוד מהחולשה של היריבה, אך הוא עדיין לדעתי עדיף בבירור על בלטי. גם בגלל היציבות היחסית, אך בעיקר בגלל האהבה הכנה והראש הקטלוני.
    פויול. הנה אחד שבאמת אכפת לו, הקפטן הראוי היחידי מבין השלושה. בעוד שאבי מתחבא ורוני מתעצל, פויול שומע את מחאת הקהל ומגיב בהתאם: לוקח כדור ורץ איתו אל עומק המחצית של נאסטיק. מישהו צריך להעיר את המשחק.
    תוראם. לא ממש ברור לי למה, אבל הצרפתי התעקש לכסות את כל 4 עמדות ההגנה היום. זה לא חשוב לאן הכדור הלך, תוראם הגן באותו המקום. במחצית הראשונה פויול לא נע כלל מהמקום, משום שפשוט לא היה הצורך. מול נאסטיק זה עובד משום שפשוט אין די שחקנים ואיכות בהתקפה, אז תוראם מקבל את הקרדיט. טוב לראות נחישות בקבוצה הכבוייה הזו.
    סביולה. הוא לא מבריק, הוא גם לא תורם הרבה יותר למשחק מאשר גודיונסן, אבל ההתאמה הטבעית לסגנון המשחק של ברצלונה וגם החוש לשערים הופכים אותו by default לאפשרות סבירה עבור ברצלונה. בתור חובב גדול של הארנבון, אני שמח מאוד לראות אותו מצליח למרות כל המצב הסבוך. למרות זאת, חשוב לציין שהשערים הושגו מול יריבות ברמה של הסגונדה (פרט לאספניול), ושהתאמתו האמיתית למערך יכולה להמדד (ולהכשל) רק במשחקים הגדולים. אגב, כל אחת מהעונות של סביולה בברצלונה עד עכשיו התאפיינה בפתיחה בה הוא לא זכה לקרדיט מהמאמן ומפציץ בחצי השני. שוב?

מילים רעות ל...:
    דקו. אילו הייתי KAP, הקריקטוריסט של ה"אל מונדו דפורטיבו", מחר בבוקר הייתם רואים איור של הפורטוגזי בכפכפים על מזרן מים עם קוקטייל טרופי ביד, בעוד ברקע מתנהל משחק כדורגל שולי. לחשוב שרק השבוע אמרתי לעמית שהתרומה של דקו מורגשת אפילו כשהוא גרוע מעצם הקילומטרז'. לסיום, אני מאוד לא אוהב כשחקנים מוחלפים יורדים ישירות לחדר ההלבשה. אין הפגנת חוסר אכפתיות בוטה הרבה יותר.
    רונאלדיניו. לסיום, פסקת הנאצה הצפוייה לעצלן המניאק. היו מיטב רגעים נבחרים במשחק היום, אך אני אלך עם המיין-אבנט: רונאלדיניו מאבד כדור אותו הוא יכול להשיב עם שליחת רגל ארוכה, אבל מעדיף לעמוד והתבכיין לשופט. 20 שניות לאחר מכן, הכדור חוזר לכיוונו חזק מדי לכיוון החוץ, והוא עושה גלישת פוזה נטולת כל סיכוי. מבחינתי, הסיבה היחידה לנוכחותו על המגרש, כאשר סוף סוף זאמברוטה פותח מאחוריו, היא לסדר לאיטלקי מצב כיבוש. זאמבו הבין את זה, רץ הרבה קדימה במחצית הראשונה, לא קיבל מסירות, התייאש והתבצר בהגנה. ארררררררררגגגגגגגגגגג. בעונה שעברה לפחות הוא יכל להתהדר בשער/בישול בכל משחק, ולא משנה כמה עצלן הוא היה.

קטנות לסיום: למה שוב אינייסטה מבקיע לשער ריק?
    נאסטיק ממש פרייארים. היו לפחות 2-3 פעמים שעם מעט לחץ על תוראם או אדמילסון היו חוטפים כדור עם כרטיס חד-כיווני לואלדז. הם פשוט לא האמינו די.

בסך הכל, אני חושב שמדובר בפחות עניין של רעב ויותר עניין של מומנטום. הקבוצה ודאי לא הייתה שבעה פחות בתחילת העונה, אך עדיין היכולת הטבעית הגבוהה (שאי-אפשר להסתיר כש- REM מקדימה) הייתה די כדי לבנות מומנטום טוב, ושחקנים עם רוח גבית תמיד נראים טוב יותר.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן ניסטלרוי המלוכלך .
    גאגו כבר העיף את הכדור החוצה אבל ההולנדי המעופף הלך להציל אותו כדי ליצור מתפרצת .

רייס צולל ואח"כ קם לבעוט כדור חופשי נפלא פנימה .

כל כך פראיירים מאיורקה , כאלה נאיבים .

דה לה רד כבר שבוע שני ברציפות יכול לקנות את עולמו עם גול אבל מול השער מתבלבל.

Last edited: Jan 22, 2007
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נתעלם רגע מהתוצאות והיכולות של המחזור הזה שכל משחק היה בו גרוע . אבל נתן מבט לצמרת .

1.ריאל מדריד 38
    2.ברצלונה* 38
    3.סביליה 38
    4.ולנסיה 36
    5.אתלטיקו מדריד 35
    6.סארגוסה 31
    7.רקראטיבו 30

חמש קבוצות נאבקות על התואר , שרק ישאר ככה עד תום העונה .
    ולנסיה עם מו פייבוריטיות קלה כאשר היא אמורה לארח בסיבוב השני את כל הגדולות .

4. XabiAlonso Member

משחק לא מי יודע מה בלשון המעטה של ריאל, אבל תודה לרייס שהרים את הרשת בכדור חופשי נהדר.

העיקר עוד 3 נק' לאוסף.

את כל הגדולות, חוץ מריאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. dani12 Member

אחלה מתח סידרה הליגה הספרדית,רק חבל שנכבשו כל כך מעט שערים.
    מאיורקה בביתה לא מנסה בכלל להתקיף את ריאל.ריאל החזיקה לדעתי 70% אחוז מהזמן של המשחק בכדור,אם לא הייתי שומע לפני שהמשחק משוחק במאיורקה הייתי בטוח שזה בסנטיאגו ברנבאו.

6. riquelme1 Member

בעע זה של מחזור. אין הרבה מה להגיד, שאפו לקיקה ולשחקנים שלו, ולנסיה עם 6 ניצחונות רצופים, חוזרת סופית למאבק על האליפות. חברים, אתלטי חוזרת להאבק על האליפות, מזמן זה לא קרה, הצמרת רותחת.

7. Dimitar Berbatov Member

מי שלא ראה את המשחק זה נראה שבארסה נתנה הצגה והשכיחה את ההפסד בדרבי, אבל בארסה שיחקה מחצית ראשונה גרועה בקושי הגיעה להזדמנויות. יופי של גול סאביולה שהסתובב יפה מאוד ובעט כמו שצריך, מה שגודיונסון לא בטוח שהיה מצליח.
    במחצית השנייה בארסה השתפרה וההגיעה להזדמנויות טובות. הקהל שרק בצדק בוז לרייקארד על שהוציא את סאביולה והכניס במקומו את גודיונסון שכמה דקות אחרי הנכנס החמיץ באחד על אחד.
    הגדולה של בארסה כמו שRivaldo אומר זה שגם שהיא משחקת רע היא כובשת, מה שסיביליה לא הצליחה לעשות, אבל צריך לזכור שזאת רק חימנאסטיק.
    בקשר לסאביולה הוא בכושר מדהים וכמה חבל מבחינתו שאטו יחזור בשבוע- שבועיים הקרובים
    חימנאטיק עצמה צריכה להתחיל לחשוב על עונה הבאה ואיך אולי לחזור לליגה הבכירה כי הסיכוי שלה להישאר ליגה קלוש מאוד.

ריאל מדריד של קאפלו כל-כך מאכזבת, נכון שהיא ניצחה ונצמדה לסביליה ובארסה, אבל הדרך היתה מגעילה, אבל כמובן שלקאפלו ושחקניו זה לא אכפת הם מבחינתם עשו את שלהם ועלו למקום השני.
    רייס ניצח לריאל את המשחק בבעיטה חופשית נהדרת, ומבחינתי הוא השחקן המצטיין.
    קאפלו הפתיעה שעלה עם טורס בשמאל, בסוף הוא נאלץ להחזיר אותו לעמדתו הטבעית, מגן ימני. רוביניו הפתיעה לרעה ולא הזכיר את רוביניו שלפני שבוע.

ולנסיה בכושר מטורף מנצחת 1-0 את סוסיאדד, נצחון שישי רצוף והמאבק על האליפות בספרד פתוח יותר מאי פעם...

מחזור מגעיל, אבל לפחות יש מתח...

Last edited by a moderator: Jan 23, 2007
  8. Engel Del Madrid Member

רייס היה השחקן הכי גרוע על המגרש.. לולא הגול היפהפה .. לא היה מקבל פה אף פירגון.. אחרי הגול הוא קיבל ביטחון והתחיל להראות מה הוא יודע, כישרון יש לבחור, ביטחון לא כל כך..

9. Dimitar Berbatov Member

אל תגזים, לא הכי גרוע. ברור שנתתי לו את השחקן המצטיין בגלל השער, חוץ מזה למי מגיע חוץ ממנו?

10. Engel Del Madrid Member

מריאל? להלגרה.

11. EL Capitan Member

אמרת נכון, בשנים האחרונות. אבל הליגה השתנתה מאז. אתמול, וכמו שאמרתי כבר לפני המחזור, היה ברור שבארסה תנצח, ולא משנה איך היא תשחק. נאסטיק חלשה מאד, ובארסה לא הייתה צריכה להתאמץ בכלל כדי להביס אותה בקלילות.

בקשר לאתלטי, עם כל הכבוד, מבין כל 5 הראשונות היא היחידה שאין לה סיכוי לזכות בתואר, לפחות כפי שזה נראה כרגע. עד סוף העונה אני מבטיח לכם, שהיא תהיה יותר רחוקה מ3 נקודות מהמקום הראשון. היא אמנם תהיה בצמרת, ואולי אפילו תהיה בתמונה מבחינה תיאורתית, אבל סיכוי לזכות באליפות אין לה.

ואחרי המשחק הבינוני מאד של ריאל אתמול, לא נשמע את אותה אופוריה שהייתה אחרי הניצחון על סארגוסה. הנקודה האופטימית, יש לציין, היא שריאל גם אתמול נראתה כמו קבוצה, שגם זה משו.

בקשר לרייס, אחרי שיתופקד בעמדה הטבעית שלו, תהיה לכם את הזכות לבקר אותו על משחק רע שלו.

ולאחר המחזור הגרוע הזה, שסגר את הסיבוב\חציון הראשון, ולנוכח המצב הצמוד בצמרת בו קבוצות כמו אתלטי, שלא מרשימה ומציגה יכולת די בינונית לאורך כל העונה, בארסה, שאיכשהו סחבה כבר כמה חודשים ללא אטו ומסי, ריאל, שעליה מיותר להרחיב, ו-ולנסיה, שהייתה מחוץ לעניינים במשך תקופה לא קצרה בגלל מכת פציעות, נמצאות בתמונה (לפחות תיאורתית) לאליפות- מעלה אפילו בתקשורת הספרדית את השאלה המתבקשת: האם הליגה נחלשה? אבל גם בספרד נותנים חיזוק לדעה שלי, ולא נותנים למכות הפציעות, התחזקות קבוצות הבטן וכל מיני אירועים או צירופי מקרים נוספים לסנוור אותם: לפי סקר שעלה במארקה, 61 אחוז סבורים שהליגה לא נחלשה.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמישהו יעזור לי בזה...

בספרד כשיש לשתי קבוצות אותו מס' נקודות מה שקובע בינהם זה המפגשים .
    עכשיו יש לנו שלושה קב' עם אותו מספר נקודות , בכל הטבלאות מופיע שברצלונה ראשונה יש לזה הסבר ?

הרי בארסה ניצחה את סביליה(1-3) והפסידה לריאל(2-0) , ואילו ריאל ניצחה את בארסה והפסידה לסביליה(2-1) ז"א ךשלושת הקבוצות יש נצחון והפסד בטבלה הפנימית בינהם עכשיו מה שקובע זה כבר הפרש שערים ? [ברור שאם היה 2 משחקים לכל קבוצה מול כל קבוצה היה יותר קל לביצוע]

13. Raulito Madridista

נאסטיק קבוצה חלשה מאוד, ברצלונה במשחק חלש מאוד ניצחה אותה בתוצאה דיי משכנעת. נאסטיק היא יורדת בטוחה לליגה השנייה ומה שיש לה להציל זה את הכבוד האבוד שלה עד עתה, שלא תיהיה אחת הקבוצות היותר חלשות שירדו ליגה בשנים האחרונות. סאביולה נמצא בכושר טוב מאוד וגם אתמול הוא כבש, אבל כמה חבל מבחינתו האישית שאטו חוזר ממש עוד מעט ויחזיר אותו, את הארנבון, שוב הספסלה. ברצלונה עשתה המון יחסית בלי מסי ואטו והיא יכולה לנצח את המשחק החסר שלה בחוץ ולפתוח פער משאר הצמרת. היא עדיין נראית לי הקבוצה שתזכה באליפות למרות הכל.

משחק מאוד מאכזב וחלש שלנו אתמול נגד מאיורקה. לא הייתה קיימת הנעת כדור תכליתית, רוביניו שוב איבד כל כדור שנגע בו, רייס לא היה פקטור במשחק, היגואין לא היה ביום טוב, בקיצור אף אחד, אבל מבחינה הגנתית היינו יציבים מאוד וטובים. מיגל טורס היה לא רע בכלל, למרות שיש לו קטעים ששחקנים עוברים אותו מאוד בקלות. למרות המשחק העלוב והמעצבן שלנו, פרט לגול שהבקענו אם כי ממצב נייח(רייס פשוט יודע לבעוט כדור חופשי ברמה גבוהה. בפעם הראשונה שמסתכלים על הגול זה נראה בעיטה לתוך האמא של החיבור אבל בפעם השנייה והשלישית שרואים את הבעיטה זה יותר קרוב לאמצע השער), היה מצב להיגואין מול השוער, דיארה החמיץ בנגיחה מקרוב, ראמוס נגח למשקוף, ודה לה רד שוב התרגש מול השער. בכל מקרה, משחק שני רצוף שאנחנו מנצחים ולא סופגים, אם כי הגענו לקצת מצבים וכדורגל טוב לא סיפקנו. אם ה-11 האלה לא משחקים טוב אין שום אופצייה על הספסל. אנחנו חייבים להשתפר עוד בכל מקרה, וכמה חבל על הפציעה של ראמוס.

14. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

הראל, אם אני לא טועה בגלל שזה סיבוב ראשון ובין הקבוצות היה מפגש פנימי אחד, אז מה שקובע זה הפרש שערים, ובמקרה הזה לברצלונה יש הפרש 23+, לסביליה יש הפרש 18+, ולריאל יש הפרש 12+, ככה שבגלל זה ברצלונה ראשונה. אבל בסיום העונה מה שקובע כמובן זה המפגשים הפנימיים בין הקבוצות.

Last edited: Jan 23, 2007