זמברוטה בשמאל , אולגר בימין הולך להיות מעניין . סאביולה מקבל כרדיט על חשבון גודיונסן. משחק הליגה ה100 של אולגר .
http://gallery.atleticomadrid.de/data/media/292/e6d8d09f6a203c9e225ee0ff353f8d9c_extras_albumes_0.Xxx רוב הזמן 2 השחורים האלה בילו ביחד אתמול. אולי מספיק עם הקישקושים האלה? המשחק התחמם אחרי עבירה גסה של איסקיירדו שעלולה הייתה להשבית את חוראדו ל-6-8 חודשים. כל הכבוד לילד שלא התחזה להרוג מהתרסקות מטוס אלא היה הראשון ללכת מכות עם המחבל. למה המדרידיסטאס שלנו לא בוכים עליו, אלא על אביעד סולדאדו קיסוס שקיבל אדום ישיר 90 דקות מאוחר מדי? הגיע לא אדום גם בגביע באמצע שבוע.
לא בוכים לא על סולדאדו ולא על חוראדו, שתיהם שחקנים שלא מספיק טובים בשביל ריאל. סולדאדו יהיה טוב בימים אלו של חוסר עומק בספסלשל ריאל כאופציה התקפית מהספסל ותו לא.
לגבי המשחק שלנו נגד מאיורקה בחוץ היום... ראשית, לדעתי מאיורקה נתנה משחק טוב נגד סביליה והכל פשוט הלך לה למרות הפיגור המוקדם, ניצול מצבים מקסימלי, אני לא רואה בה קבוצה כל-כך מוכשרת, היא אחת הקבוצות החלשות בליגה, בכל מקרה, הם יעלו עם מוטיבציית שיא ויירצו להמשיך את המומנטום, יש להם על מה לשחק והם רוצים להתרחק כמה שיותר מהקו האדום. צריכים לנצל את המעידה של סביליה, ברצלונה לא תמעוד היום לטעמי והיא תנצח את נאסטיק בשניים - שלושה שערים או יותר, אבל חייבים להישאר במרחק מזערי מהמקום הראשון. המשחק נגד מאיורקה בחוץ מזכיר לי את שנה שעברה, המשחק האחרון של פרז כנשיא ריאל מדריד, אני מאוד אהבתי את פרז שנתן לנו את הזכות לראות ריאל מדריד אדירה ב2003, והביא את השחקנים הטובים בעולם לכאן, אני מתייחס לדברים הטובים שהוא עשה. אנחנו עולים עם ההרכב הכי חזק שלנו, אני חושב שההדחה מהגביע מציקה, נכון, מאכזבת, אבל זה לא אמור להשפיע עליינו יותר מדיי, זה לא חדש שבשנים האחרונות אנחנו מזייפים בגביע. רוביניו הוא איש המפתח שלי, אני לא מאמין שנראה את רייס מצויין כמו נגד סראגוסה, אני חושב שזה היה יותר חד פעמי. אני בונה על רוביניו והיגואין ומקווה שנשלוט במרכז המגרש ונמשיך לשחק טוב, למרות שהמשחק בחוץ, אתאכזב אם נאיים על השער פעמיים. האללה מדריד!
בארסה, עם שני משחקים חסרים, יכולה לחזור למקום הראשון כבר הערב במשחק נגד חימנסטיק. תוצאת ביניים מהמשחק: 0-1 צפוי לברצלונה.
דני, איזה קישקוש? העבירה הזאת שהזכרת בין השאר גרמה לקריאות גזעניות מצד אתלטי, וכך בעקיפין גם להתחממות של אוסאסונה. גם אם הייתה עבירה קשה, לקרוא קריאות גזעניות זה לא תגובה ראויה, בטח שלא כשגם בקבוצה שלך משחקים שחורים.
רע , זה נראה רע . אולגר וסאביולה המצטינים שלי במשחק הזה . רונאלדיניו חוזר להיות אותו אחד של תחילת העונה , שמחפש ללכת לבד , ראש בקיר . ג'ולי ממשיך להיות רע , כל השאר סבירים . כל כך קיויתי לראות את דקו חוזר , רעב ,חד , בסוף הוא עושה עבירה של צהוב ששווה אדום אח"כ מסתכן בצהוב שני ולא אופתע עם הוא לא יפתח את המחצית השנייה או שבדקה ה60 הוא כב ר יווחלף.
אני לא יודע איזה קשר יכול להיות בין עבירות של שחקני הגנה לקריאות לעבר חלוץ. העבירה שהזכרתי גרמה במישרין להתחממות המשחק. ואם היו קריאות, אז האוהדים הלא הגונים ניצלו את העובדה שנהימות מעצבנות שחקנים שחורים. זה לא אומר שהאוהדים גזענים.
עכשיו רק צריך שנאסטיק יבקיעו את הרשת הברסאית ויהיה שמח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx טוב, אז בארסה משייטים לניצחון 0-3 חלק על נאסטיק, כאשר בנוסף לארנבון כובשים גם ג'יולי ואינייסטה. הדבר היחיד שטוב בניצחון של בארסה זה שהם הוסיפו עוד קצת שערים למחזור הדל מאוד בשערים הזה. עכשיו תור הבלאנקוס לנצח במאיורקה! HALA MADRID
זה הההבדל בין בארסה לריאל ובין בארסה לשאר קבוצות הצמרת . משחק חלש , יכולת זוועתית ומנצחים בתוצאה גבוהה . זה היה ההבדל גם אתמול במשחק של סביליה , בארסה הייתה מנצחת אותו אתמול.
איזה שטויות אתה מדבר. אתמול סביליה שיחקה בחוץ במדריגל, נגד קבוצה בהרבה יותר טובה מנאסטיק הקבוצה הכי חלשה בליגה. אין מה להתגאות בניצחון הזה, זה היה פשוט זוועה.