סליחה באמת, שכחתי שאנחנו ממש לא בצמרת. להזכירך, אנחנו 2 נקודות מתחתיכם. בקשר למשחק, משחק טוב של ריאל עם הרבה מלחמה והתוצאה באמת הייתה יכולה להיות גדולה יותר, אבל רבאק אוהדי ריאל, צאו מהאופוריה! נראה כאילו אתם שוב מתלהבים ומפתחים ציפיות לשמיים, אבל אל תשכחו שסביליה ובארסה עדיין קבוצות טובות מריאל והן גם מעליכם בטבלה ולבארסה יש עוד משחק חסר. (על ולנסיה שלי בהשוואה אליכן אני לא מדבר, כי יכול להיות וסביר מאד שהפציעות הרבות השנה מנעו מאיתנו להשיג תוצאות יפות יותר) אם זה לא מספיק, אל תשכחו שאטו חוזר לבארסה בשבוע הבא ואחריו גם מסי, ושבסיבוב הזה אתם עומדים לפגוש בארסה חזקה ועם אש בעיניים מולכם בקאמפ נואו, ככה שמכאן ועד ללחזור לדבר שוב על אליפות, הדרך ארוכה.
ראיתי הרגע שוב את התקציר בין אספניול לברצלונה, משחק פנומנלי של אספניול, אחד הטובים שלה בשנים האחרונות, היו לה עוד שני משקופים וזה יכל להיגמר בתבוסה של ברצלונה שלא הופיעה למשחק. סאביולה הבקיע באחת מההתקפות הבודדות של ברצלונה ואני מקווה בשבילו שהוא ייפתח בחוד של ברצלונה ולא גודיונסן שהחמיץ מצב מעולה. אחד המשחקים הכי חלשים של ברצלונה בשנים האחרונות ובטח מאז שהיא הקבוצה הטובה בספרד, מ05\2004. השער השלישי של אספניול זה קלאסה, מתפרצת קטלנית. מקווה שאספניול תמשיך לשחק ככה. יש לה כישרון. איזה בישול אדיר של סולדאדו בחזה במשחק בין אוססונה לבטיס. סולדאדו כבר עם שישה שערים(צמד באותו משחק ובישול) ושלושה בישולים. בהחלט עונה טובה שלו באוססונה.