18: ריאל מתאוששת בסטייל, רק 2 נק' מסביליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏12/1/07.

1. EL Capitan Member

אכן כן! מחר בטח נדע יותר על המאורע.

2. Robin Member

אני לא מכחיש שאני לא מחבב אותך במיוחד ומה לעשות יש דברים כאלה בעולם ולא צריך סיבה מיוחדת לחוסר אהבה (ודרך אגב לא ברור לי מה הבעיה בזה שאני אומר את זה כל עוד אני לא מתחיל להתקיף אותך ולקלל וכו'). בתגובות עצמם אני לא חושב שאני רואה הבדל גדול חוץ מזה שאתה לוקח יותר אישית דברים שאני אומר בכלליות (למשל אנשים שרואים דברים בצורה מעוותת, אולי זה כולל אותך אבל ממש לא חשבתי עליך כשכתבתי את זה דוקא יותר על כל מיני... "מצחיקולים" - בוא נקרא להם ככה כמו carles puyol 5 ו"מאסי המלך" שאוהבים לזיין את השכל הרבה ועוד כמה לא אובייקטיביים שלא משתייכים לקבוצה הזאת). אני צוחק במידה שווה על כל מי שאומר\אמר שמארקז+פויול זה צמד הבלמים הטוב בעולם עכשיו (וגם אם עכשיו הם שומרים על רשת נקייה 5 מחזורים ברציפות זה לא ישנה את דעתי כי הרבה דברים יש להם כמו תיאום וכו' בד"כ אבל הם לא ממש משלימים אחד את השני מבחינת חסרונות ויתרונות).

הדעה שלי בקשר לליגות ידועה אבל הבעיה היא שפשוט לא העליתי אותה אלא יותר השוויתי וכל מי שהספיק לקרוא את מה שכתבתי יודע את זה. שוב, זה נובע מכך שאתה קורא הלאה או בין השורות דברים שאני פשוט לא אומר. אם תסיק פחות מסקנות על מה שאני חושב לפי הנחות שלך על דברים שאני לא אומר תעשה את החיים לשנינו יותר קלים. אף אחד לא אובייקטיבי, חוץ מערן אבו בתחילת דרכו (באמת כל הכבוד לו על השיפור) וזה כולל אותך וגם אותי אבל לפי דעתי יותר קשה במקרה שלך להפריד את האהבה שלך לליגה הספרדית (ובכלל לספרד אני מניח כי אתה דובר ספרדית) מדיון רציני וגם מניהול הפורום עצמו (מחיקה של הודעה שלי כשהיא הייתה לגיטימית אבל בקשר לזה אני מעדיף אם תגיב בהודעה פרטית). דרך אגב, התפיסה היא ממש לא בתת מודע.

כל הפסקה הראשונה שלך היא פארסה אחת גדולה כי אני יודע טוב מאוד על כל אחת מהפציעות האלה (רק בקשר לניהאט לא זכרתי) אבל בכל מקרה ויאריאל לא הייתה מועמדת לאליפות, עם כל הכבוד ולריקלמה יש בעיות יותר גדולות מפציעות (מנטאליות גם יכולה להשפיע ולגרום ל"פציעות" שלו). עם פירס ויאריאל לקחו סיכון כי הם לקחו שחקן קרוב לסוף הקריירה שלו ומעבר לשיא שכבר נפצע בעבר קשה מאוד והסיכון לא השתלם, מה לעשות. ויאריאל העונה בתכלס לא מצליחה כי ריקלמה גרוע וזהו. אפשר להשוות את הפציעות של אתלטיקו לפציעות של טוטנהאם שכל פעם כשחלוץ אחד חוזר השני נפצע, לנון היה פצוע הרבה מאוד העונה, לדלי קינג כל פעם חוזר מפציעה לעוד פציעה חדשה וכו'. ליברפול איבדה את לואיס גארסיה עד סוף העונה וניוקאסל את אואן ואת כל ההגנה שלה. בקיצור כל ההשוואה בין פציעות לא מוסיפה כבוד כי מספר הפציעות הוא בערך שווה סה"כ למרות שיש את החריגות פה ושם עם קבוצות כמו ארסנל ובמיוחד ולנסיה שהיו להם הרבה יותר פצועים. בארסה משחקת ממש לא משהו מיוחד כבר כמה מחזורים ואי אפשר בכלל להשוות את רמת המשחק שלה לזו של (בעיקר תחילת) עונה שעברה או עונה לפני זה. אספניול שיחקה יותר נכון מול בארסה ובנוסף היא שיחקה מול בארסה שהיא יכולה להקצות יותר שחקנים להגן על כל שחקן התקפה (הסיבה שאטו כל כך אפקטיבי היא שקשה מאוד לשמור על התקפה שיש בה גם אותו ורונאלדיניו בטח שזה גם עם מסי כי כל אחד מהשחקנים יכול לעשות משהו עם הכדור. בניגוד לכך, כששניים פצועים אפשר פשוט לגרום לכך שיהיה עדיף לבארסה לא למסור את הכדור לרונאלדיניו ובכך להכריח אותה למסור את הכדור לג'ולי או השחקן התורן בצד השני של המגרש שהוא יכול לעשות הרבה הרבה פחות מאשר קבוצות אחרות). בארסה של עונה שעברה כנראה כן הייתה מנצחת את אספניול של העונה (שדרך אגב, לא זכור לי שינוי גדול בסגל שלה אבל אולי אני טועה). דרך אגב, אשמח אם תוכל לבדוק כמה נקודות היו לבארסה באותו מחזור בעונה שעברה לעומת היום - לא בדקתי אבל נראה לי שזה יתמוך במה שאני אומר.

מי משתי הקבוצות עדיפה? זאת שאלה מאוד מסובכת... אתה מדבר על הכושר של עכשיו, על מי הייתה זוכה אם מנצ'סטר הייתה בליגה הספרדית או אם בארסה הייתה בליגה האנגלית, על מי הייתה זוכה במפגש ראש בראש או למי יש סגל יותר חזק? על רוב השאלות האלה קשה לענות כי זה מאוד תלוי בהרבה גורמים שאנחנו לא יכולים לדעת עליהם מראש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/1/07
  3. EL Capitan Member

אני אמרתי, שמרקס ופויול הם צמד הבלמים הטוב בעולם נכון לאותו רגע אז, ואני עדיין עומד על זה. עכשיו זה כבר סיפור אחר לגמרי. בגלל שלא הלך לבארסה בהתקפה, גם מרכז המגרש שלה נהפך לחדיר, וזה כבר לא ה4-3-3 המפורסם והמצוין, שמשיג לבארסה שליטה טוטאלית על המשחק (גם פויול אומר היום לאחר המשחק, שבארסה צריכה להחזיר לעצמה את צורת המשחק שלה, ובעיקר לזה הוא מתכוון).

ושוב, לדעתי, התגובה שלך לא הייתה לגיטימית. אני לא ישקר סתם. כבר השארתי לך כאן הודעות בהם אתה מעביר עליי ביקורת (ובתגובה הראשונה לא עשית את זה), אז סתם לא הייתי מוחק את ההודעה, רק בגלל שאני לא מסכים עם הדעה שלך, כמו שאתה אמרת במפורש באחת התגובות שלך. ואין לי מה לדבר איתך על זה בפרטי, כי אין לי מה להוסיף על העניין (יש לי על עניין אחר, אבל זה לא לכאן, אלא רק ב4 עיניים).

ואתה לא תיתן לי לישון, אה? ואגב, מה זתומרת התפיסה היא לא בתת מודע? לא הבנתי את המשפט הזה שלך.

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/07
  4. Barcik Member

התפוצצות די מפתיעה של אוסאסונה על בטיס, והם ממשיכים להרשים ביכולת סבירה למרות סגל חלש למדי ועזיבתו של אגירה. יתכן כי צומח בלופז קארו מאמן ספרדי מוצלח, אם כי קשה לשפוט באמת בלא שידורים.
    בטיס? זה יהיה קשה יותר ממה שנראה מיד, אך אני חושב שעם פרננדז ימשיך להריץ את ההרכב הזה התוצאות יגיעו במוקדם או במאוחר.
    הנצחון של סנטאנדר על סוסידאד יכול להתגלות כמשמעותי מאוד בסוף העונה.
    די עצוב שכל עונה יש את העולה החדשה שלא נראית ולו לרגע אחד כאילו היא מסוגלת לשרוד.
    אגירה צריך לנסות לבנות על השערים של אגוארו וטורס היום. לאחר השלישייה היום, השניים כבשו יחדיו 12 שערים בלבד, ואילולא ההגנה המצויינת ולאו פרנקו בין הקורות, אתלטי לא הייתה נמצאת כה גבוה. אמנם ניתן לצפות להגנה טובה מקבוצה של אגירה, אבל אתלטי נמצאת במקום די טוב כדי לשאוף ליותר. גם בלי מקסי ופטרוב ההתקפה של הרוחיבלנקוס מסוגלת ליותר, בייחוד שאני תופס מגאלטי. באשר לחוראדו, עדיין מוקדם לקבוע.

5. Engel Del Madrid Member

סולדאדו אגב, המושאל ממדריד הבקיע צמד באותו משחק..הילד כבר עם 6 שערים. כל הכבוד לו..
    המבקיע המצטיין של הקבוצה.
    dale pisoTlero

6. uri מנהלים

לא חלפו הרבה ימים מאז ההפסד ללה קורוניה, בעצם שבוע בדיוק, אבל איך שהקערה התהפכה על פיה.
    כבר כתבתי לא פעם שלי ולקאפלו יש את אותה ראיה בכדורגל וכמוני גם הוא חשב שהבעיה של ריאל היא לא שמות ספציפים בהגנה, כפי שאתם רצתם בלי להזיז אף אף להכפיש, אלא העזרה והלחימה של שאר חלקי הקבוצה. והנה קאפלו לא "הוציא להורג" את אלה שכביכול היו אשמים נקודתית, אלא את אלה שלא השקיעו והשאירו את החוליה האחרונה לבד. ריאל לא שיחקה הרבה יותר טוב היום ממה שהיא שיחקה נגד לה קורוניה בכל הקשור ליכולת ההתקפית, מה שעשה את ההבדל העצום היה הרוח הלחימה, החזרה של השחקנים לסגור, להגן ולחסות.
    לריאל ישנן עוד בעיות בולטות, ממש אחרי הדקה השישים חשבתי שצריך להוציא את רייס, אבל כאשר חשבתי על הספסל לא ראיתי פתרון. כמה דקות אחר כך קאפלו שוב הראה שוהוא ואני מגיעים מאותו בית הספר והוציא את רייס ורק חיזק את הבעיה שחשבתי עליה אחרי שהכניס את דלה רד.
    מעבר לזה שבהרכב הקבוצה הקודות החלשות ביותר הן העמדות הקשרים התוקפים באגפים בדמותם של רייס ורוביניו ששניהם אולי נותנים קצת זוהר וברק, אבל מעט מדי תחלס.
    אם קאפלו החריז שבקהאם לא ישחק בריאל יותר, אני מציע להם לרכוש קשר ימני נוסף, כמובן כזה שיתאים לפילוסופיה של התפקיד. ריברי לדוגמא יהווה רכישה נהדרת, לפחות על הנייר.

7. EL Capitan Member

רק תיקון קל, בוריס, קארו מאמן לבאנטה ולא אוסאסונה. צ'וצ'ו זיגנדה הוא הטכניקו בריינו דה נבארה.

והאם בילבאו חוזרת לעצמה? פנדל מוחמץ בדקה ה90 גורם לה להפסד ביתי לויאריאל, שהגיעה פצועה מאד לסאן ממס.

ואורי, יש לי רק בעיה בקשר לחצי משפט אחד שלך. קאפלו לא בחר להוציא את מי "שלא השקיעו והשאירו את החוליה האחרונה בלבד", אלא הוא בחר להוציא את מי שהוא לא בונה עליו מקצועית, או שהקהל פשוט לא רוצה לראות אותו (אמרסון, למשל). זה היה מהלך מלוכלך שלו, אבל זה אולי הייתה הדרך היחידה לזעזע את הקבוצה ללא עזיבתו המיידית של קאפלו.

8. Riki Member

http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.15395.html

http://img135.imageshack.us/img135/2226/zaragoza5ub9.Xxx

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

9. Raulito Madridista

אני באמת התרגשתי אתמול לראות את ריאל מדריד צעירה ורעננה, נלחמת על כל כדור ומראה לנו גם קצת כדורגל. מעבר להיגואין שלדעתי היה המצטיין במשחק, ובאמת שכולם היו נפלאים, מי שהפיח חיים חדשים בקבוצה, עוד לפני גאגו, ולפני רייס, שהיה טוב מאוד אתמול לטעמי פרט למסירה האחרונה, מי שהפיח חיים חדשים בקבוצה הוא דיארה, שנתן משחק מדהים! הוא חילץ המון כדורים, הניע כדור יפה, איים על השער וניסה לשלוח כדורים מעניינים בהתקפה, מתי שהיה צריך להאט את המשחק הוא האיט, מתי שהיה צריך לשחק מהר הוא רץ למעלה.
    כבר פחדתי מההגנה שלנו, אבל מיגל טורס שיתק את איימאר, ראול בראבו נתן משחק מעולה, בלי טעות אחת! הלגרה שקיבל את סרט הקפטן אחרי שראול יצא(זה בהחלט תרם לריאל מדריד לטעמי, רק אני מקווה שהפציעה לא רצינית, זה הזכיר לי שהוא נפצע בקלאסיקו, מי יודע לכמה זמן ראול ייעדר?, ולדעתי, אם גוטי לא על המגרש, וגם לא רוברטו קרלוס, איקר צריך להיות קפטן!), נתן משחק מושלם בהגנה, לא ראו את קנבארו בכלל כי הלגרה ניקה הכל, אחד המשחקים הכי טובים של איבן הלגרה בקריירה, משחק טוב מעולה תמיד היה לו, אבל אתמול הוא הצליח לשתק את החלק ההתקפי של סראגוסה עליהם עבר משחק רע בכל אופן.
    כמו שכמעט איבדנו נקודות אחרי נגיחה של פיקה במשקוף(זו עדיין ריאל מדריד), יכלנו גם להבקיע יותר שערים, ורצוי בפעם הבאה שננצל יותר את המצבים. הבישול של היגואין היה נפלא, שחקן חכם, הוא היה מעולה במחצית הראשונה, גם בשנייה הוא היה טוב אבל טיפה פחות, כי כל הקבוצה פחות תקפה, אי אפשר לשמור על קצב כזה כל הזמן. קאפלו השאיר 11 שחקנים שנלחמים על המגרש והיה יפה לראות גם את דה לה רד, ושלא מאבדים כדור אחרי 2 שניות, הייתה הנעת כדור וזה יישתפר עם הזמן אני מקווה, רק שקאפלו לא יחליף הרכב. אם הייתי יכול הייתי משאיר את אותו קו הגנה גם למשחק הבא, אבל ברור שראמוס יחזור להרכב, מחמאות למיגל טורס, שצריך לעזוב לדעתי, שייתפתח במקום אחר כי אצלינו אני לא בטוח, שאם סיסיניו היה כשיר, הוא היה מרכיב את טורס, לא נראה לי.
    גאגו הניע כדור בצורה טובה מאוד וגם הוא עזר בלחץ, תמיד צריך ללחוץ על כל המגרש, והפעם עוד שחקנים לחצו, כמו שראול עושה כל הזמן. נחזור לדה לה רד, כמה חבל שהוא החמיץ את המצב שלו, הוא התרגש הילד!
    רוביניו היה מהפחות מעולים בקבוצה, אבל במחצית השנייה הוא יותר יישתפר, אני מקווה, חבל שהמהלך הנפלא שלו לא הסתיים בגול, אני הכי מחכה במשחקים שלנו שהוא יעבור את המגן שלו וייעשה משהו!
    ואן ניסטלרוי עשה את המוטב עליו, הבקיע מהמצב שקיבל, יכל לשחרר את הכדור יותר מהר מדיי פעם, אבל לא קריטי.
    דבר שאני רוצה לציין, אם היה לנו מגנים שיותר תוקפים ומעיזים, הכוונה את ראמוס וקרלוס באגפים, יכלנו להבקיע עוד שערים!

המהלך שמצביע על ראול מבחינתי במשחק הזה, הוא המהלך ממש לפני שנפצע. הייתה לנו קרן נדמה לי, ההגנה של סראגוסה הדפה את הכדור. עד שהוא השתלט על הכדור, עד שהוא החליט אם לבעוט, עד שהוא סידר לעצמו לבעוט, כבר המגן של סראגוסה גלש והעיף לקרן, ראול לא חד ולא זריז, ולראול היה היתרון גדול על השחקן מבחינת הכדור שהגיע אליו מהר. אם השחקנים ימשיכו בכושר הזה אין לו מקום בהרכב שלנו, ואני האחרון שיירצה להוציא אותו מההרכב, אין דבר שאני יותר רוצה מאשר ראול טוב וכובש.

http://www.realmadrid.co.il/spaw/photos/zaragoza3.Xxx

ציונים:

קסיאס - 6.5
    טורס - 7
    הלגרה - 9!
    קנבארו - 7
    ראול בראבו - 8!
    דיארה - 8.5
    גאגו - 8
    רייס - 7.5
    ראול - (אין ציון, נפצע)
    ואן ניסטלרוי - 7
    היגואין - 8.5 !

מחליפים:

רוביניו - 6.5
    דה לה רד - 6

מקווה שיצאנו לדרך חדשה, האללה מדריד!!!

* קים, זה לא רציני להגיד שכמעט המשחק נגמר בתיקו בגלל הנגיחה במשקוף, יכלנו להבקיע עוד שלושה שערים, היינו הרבה יותר טובים. תסתכל על הסטט' באס.

10. EL Capitan Member

ריאל הייתה יותר טובה, דור, אבל זה לא סותר את העובדה, שזה היה יכול להגמר בתיקו, ואלמלא החצי טעות של מיליטו- לך תדע אם ריאל הייתה מנצחת תמשחק.

11. Pipe Member

מה שעזר(ועזר הרבה) לריאל לנצח את המשחק זו היציאה של ראול. מהרגע שהוא יצא, דברים התחילו לדפוק. היגואין עם משחק אדיר, פשוט אדיר.המהירות שלו הוסיפה לחלק ההתקפי של ריאל, היה חד, פעלתן, השקיע בלי סוף, בישל שער והיה מעורב ברוב ההתקפות הרצינות של הקבוצה. נכון שישר עולה בראש השם מקסי, אבל לטעמי היגואין הוא שחקן חזק יותר, עם אופי חזק יותר, ועם איכויות הרבה יותר טובות.
    והנה אנחנו על סף סגירת הסיבוב הראשון, וריאל מדריד וקפלו המושמצים נמצאים עם אותו מספר נקודות כמו של בארסה ורק 2 נקודות פחות מהמקום הראשון. הייתי אומר שזה לא מזל עבור ריאל, אבל זה בעצם מצביעה על החולשה של הצמרת הספרדית העונה. ריאל באמת שנראית רוב העונה פתטית,עם מאמן ונשיא עם הגב אל הקיר, והם במקום השני בליגה.

בכל מקרה,הנה משהו שעלה לי בראש בלי סוף אחרי המשחק.
    ריאל אתמול באמת שיחקה נהדר ופעם ראשונה השנה היה אפשר להגיד שהיא באמת שיחקה כדורגל מהנה, עם התלהבות, תשוקה, להט ומעל הכל לחימה. אבל... לא היינו בסרט הזה? משחק אחד פנטסטי, נראה שהכל הולך להסתדר, אבל בסופו של דבר מתברר שזו הייתה הברקה חד פעמית והתוצאות הלא טובות והיכולת הלא טובה חוזרים אחרי שבועיים שלושה. מה יהיה? נדבר עוד שבועיים שלושה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

בקשר למשחק של סביליה, נכון שהיא שיחקה רע, אבל ההפסד שלה היה מקרי. מאיורקה הגיע למצב וחצי, ושני השערים שלה נבעו מטעויות מטומטות של ההגנה ופאלופ. למרות זאת הפסד זה הפסד, וחבל היה לי לראות את הרקורד הביתי שלהם מתנפץ(ועוד ליריבה חלשה שלא הגיעה לה הניצחון הזה כמו מאיורקה,(למרות שצריך להצדיע להם על הלחימה ועל כך שלא התבנקרו כמו קבוצות אחרות).חבל גם שהם לא יצרו לעצמם פער בשבוע בו בארסה מפסידה, אבל זה חלב שנשפך.

להפסד הזה יכולות להיות השלכות מאוד שליליות על המשך העונה.כבר הפסד שני רצוף, הלחץ מתחיל להצטבר ואם בשבוע הבא הם שוב פעם מפסידים-כדור השלג עשוי להתגבר ומי יודע לאן הוא יכול להוביל אותם. אבל מצד שני, ניצחון, ושוב הכל(טוב לא הכל-הרוב) חוזר להיות טוב ויפה.

12. EL Capitan Member

שון, תקרא את מה שרשמתי לרובין על הנושא הזה. חוץ מזה, ריאל של קאפלו לפני ההפסד לדפור הייתה עדיין קבוצה, שלא קל לנצח, והיא הייתה משיגה כמות נקודות כזאת פחות או יותר בכל ליגה.

ואגב, גם לפני יציאתו של ראול ריאל שיחקה מצוין, אז אל תשמיצו אותו סתם.

ולא, שון, ריאל לא הביאה משחק כזה העונה, ככה שעדיין לא היינו בסרט הזה. אבל בכל מקרה, כמו שאמרתי, כמו שלא חשבתם שככה ריאל תראה אתמול, בעוד כמה שבועות לכו תדעו אם לא תגיע עוד השפלה סטייל דפור.

ובקשר לסביליה, כמו שזה קרה לקבוצות גדולות בעבר, גם לה זה קרה. מאיורקה באה בפורמה גרועה מאד, וסביליה תפסה את המשחק הכי חלש שלה העונה, כמו שאמר חואנדה ועל כך הסכימו גם ב'אס'. ההפסד לא היה מקרי, כי מאיורקה הפעילה את הכח שלה במרכז המגרש במחצית הראשונה בצורה מצוינת, התגוננה בצורה נכונה, ומשם לסביליה לא הלך. קורה, וממשיכים הלאה. כמובן שאם יבוא עוד הפסד בשבוע הבא, זה כבר יהיה עוד מבחן גדול לסביליה לצאת מזה. אבל למי שזוכר, גם בתחילת העונה הם הפסידו גם לאתלטי וגם לבארסה, ומשם הצליחו לחזור למסלול הניצחונות, ככה ש...

וממש לא, שון. בגלל דברים כאלה מפסידים לפעמים משחקים או אליפות. סביליה הייתה יכולה לברוח לפער של 5 נקודות, מה שהיה כמובן משפיע גם מנטאלית באופן מאד משמעותי.

13. Reyes Member

קים, על מה אתה מדבר?
    גאגו הוא אולי לא רדונדו, אבל אתמול במחצית הראשונה הוא חיקה אותו בצורה המושלמת ביותר. זה פשוט הזכיר לי את הימים הכי טובים של רדונדו במדריד. הוא כל הזמן בא לקבל את הכדור, הוא תיקל מצוין, הוא שיחרר כדורים בזמן, ומעל הכל הוא היה מנהיג. באמת התרשמתי ממנו אתמול.

14. Pipe Member

השיגו נקודות נכון אבל היכולת..אוי היכולת, וזו הייתה הכוונה העיקרית שלי.ריאל ביכולת באמת לא טובה מככבת בצמרת. אם נלך שנייה לפרמיירליג,תראה משחק של מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי, ותראה משחק של בארסה וריאל השנה. הבדלים תהומיים מבחינת האיכות.

ולא יודע, אבל אני משוכנע שהיציאה שלו לא הזיקה לריאל. בכלל-ראול האמיתי כנראה לא יחזור, וראול הנוכחי צריך להיות בריאל כמו דל פיירו ביובה.(למרות שכולם יודעים מה הסיכויים שזה יקרה..)

אכן השנה לא היינו בסרט הזה. דיברתי על השנתיים האחרונות. תמיד היה את המשחק הגדול ואפשר לומר מושלם הזה של ריאל שאחריו כולם חשבו-הנה הם חוזרים. ובדיוק כמו שאמרתי, נחכה כמה שבועות ואז נראה מי היא הריאל האמיתית-ריאל של אתמול, ריאל של דפור ורקרה, או יצור אחר באמצע.

בקשר להפסד של סביליה-כן, הוא היה בהחלט מקרי.נכון שמאיורקה שיחקה נהדר טקטית ולחמה(והתיחסתי לזה בהודעה הקודמת)אבל התקפית היא לא הייתה כמעט קיימת ואפשר לספור על כף יד אחת את כמות המצבים של מאיורקה(שפרט לאחד על אחד של מקסי לא הגיעה לסיכון ממשי).אלמלא הטעויות הלא מחויבות למציאות של ההגנה האנדלוסית, מנזאנו לא היה יוצא עם 3 הנקודות. אני לא אומר שלסביליה הגיע לנצח כי היא באמת הציגה את אחת התצוגות הגרועות שלה בזמן האחרון, אבל למאיורקה לא הגיע יותר מנקודה.

אתה צודק בתאוריה. אחרי המשחק אתמול עברה לי לרגע מחשבה בראש שאמרה-זהו, המשחק אתמול סתם את הגולל על האליפות של סביליה. אבל בוא נחשוב לרגע-סביליה בשני המשחקים האחרונים לקחה 0 נקודות, בארסה נקודה אחת וריאל 3. לא קרה שום דבר רציני מבחינת הטבלה. נכון שמוראלית יכולה להיות לזה השפעה(ובגלל זה אמרתי "שכמעט הכל יהיה בסדר אם הם ינצחו בשבוע הבא"), אבל אני מאמין שלראמוס יש את היכולת לגרום לשחקנים שלו לשכוח מזה, להתרכז בהווה, ויש לשחקנים אופי כדי לא לתת לזה להשפיע עליהם.(וכאן שוב בא לידי ביטוי ענין ה"קראקים" והעמידה במצבי לחץ. כל חובת ההוכחה נמצאת עליהם)

ובקשר לגאגו, לא הייתי אומר שהוא היה אחד החלשים אתמול, אבל הוא לא הבריק. היה לו משחק סביר, רוב המסירות שלו היו מדוייקות,כיסה שטחים בהגנה, משחק לא רע היה לו. התקפית..ככה ככה, אולם הוא עוד ישתפר.
    זה שהוא לא רדונדו זה ברור. למרות שלגאגו יש יכולות התקפיות פנטסטיות, פליימייקר הוא לא ומכאן שההשוואות בינו לבין רדונדו(כמו שהוא בעצמו אמר לא פעם ולא פעמיים) לא לגיטימיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/1/07
  15. EL Capitan Member

צודק. אחרי ציפיה של שנים על גבי שנים, המשיח הגיע.

ואגב, בתקשורת הספרדית לא מתלהבים בכלל מהמשחק הזה. הייתי בטוח שיעשו הרבה יותר רעש, אבל האמת? כלום יחסית למה שחשבתי. מדברים על זה כעל משחק טוב אבל לא יותר מדי, ועדיין המילה משבר מוזכרת. אולי זה גם בגלל שחלק לא קטן איבד את האמון בהנהלה, ומחכים שם להחלטה ב29 לחודש לגבי הבחירות. או שזה אולי גם בגלל שכולנו ראינו את המשחק עם הפרשנות של נדב יעקובי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx