17: 3 הראשונות מאבדות נקודות, ריאל מבזה את עצמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏5/1/07.

1. Hammer Member

למישהו יש הרכבים של ויאריאל נגד ולנסיה? מתיאס פרננדז בהרכב?

2. Puyol5 Member

אני חושב שגם כקשאפלו מפגר 2:0 ונשאר 5 דקות לסיום הוא צועק ''תרדו להגנה''

ואטו, כמו שקים אמר פשוט חבל שלא ראית את המשחק של ריאל. משם אי אפשר לרדת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי האס כן , בשיטה של 4-3-3 כאשר פורלאן פרננדז וגיז'ה פראנקו יהוו את החוליה הקדמית.

ולפי המארקה זה בשיטה של 4-4-2 . אבל הוא יפתח

והנה לנקים

sop://211.152.34.35:3912/6001

sop://211.152.34.35:3912/6543

sop://211.152.34.35:3912/6418

sop://211.152.34.35:3912/6542

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/07
  4. Hammer Member

תודה רבה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

5. Quique_Flores Member

ואללה עמי, סחתיין, שיחקת אותה אין לי מה להגיד, חוק מרפי הכה שנית

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה הבדלים בין גאגו לפרננדז במשחק הבכורה שלהם .

הצ'יליאני לא מפחד לבוא לכדור להעביר שחקנים ואפילו לנסות ראבונה שלא צולחת .

7. uri מנהלים

אני מבין אותכם, ההצלחה של איטליה אוכלת אותכם, אתם מוזמנים להוציא את הכעסים על האלופים שלנו ולהשאר עם הנבחרת המוקיונית שלכם. בדיוק כמו נדב יעקובי שאת השער השני הצליח להפוך לאשמתו של קנבארו ואני בטוח שרובכם הסכמתם איתו בשמחה. אבל אם בעצם מתבוננים במהלך רואים בו בדיוק את הבעיות הגדולות של ריאל מדריד והיא ממש לא קנבארו. קנבארו גלש לכדור תיקל והוציא את הכדור מהרגל של שחקן לה קורוניה, קרה והכדור פגע בחזהו של השחקן התוקף וחזר למגרש. דברים כאלה קוראים בכדורגל ואין מה לעשות נגד. לעומת זאת להתעלם מהעובדה שהשחקן שקיבלת את הכדור וכבש את השער עשה זאת שברדיוס של 5 מטר ממנו לא היה אף שחקן של ריאל שימנע ממנו את הכדור או לפחות יפריע לו, נדב יעקובי בחר כפי שהוא עושה לכל אורך העונה להתעלם.

מצד שני, איטלקי שאני לא יכול להגן עליו הוא קאפלו, שבהחלט בעל אשמה מלאה בכל מה שקורה במגרש. משחק עם מערך שלא מתאים עם שחקנים שלא מתאימים. ואתם יודעים מה כמה שזה נשמע מופרז אני מסכים עם קסאנו לחלוטין. קאפלו נעול על שחקנים מסויימים (ראול, רייס, רוביניו ואחרים) ובלי קשר ליכולת שלהם שהיא קטסטרופלית לכל אורך העונה בוחר בכל מקרה להמשיך איתם. את ואן ניסטרלוי לא רואים, בקהאם שלאחר שהסתפר והוריד את רעמת השיער שלו קשה לאיתור ואפילו רונאלדו שזוכה אצלו ליותר הזדמנויות זוכים להרבה יותר הזדמנויות אצלו ובלי צדק. אפילו הזרים החדשים כמו גאגו ומארסלו קיבלו הזדמנות ישר מבלי שהספיקו להוכיח משהו בכדורגל האירופי וקסאנו לעומתו נשאר בחוץ.

קל לבוא בטענות להגנה, אבל שום הגנה בעולם כמה טובה שלא תהיה, אף פעם לא תהיה בעדיפות שהיא מגנה עם 4 שחקנים בלבד מול 8 שחקנים תוקפים של היריבה. אז קנבארו כמו ראמוס, סאלגדו והלגרה לא מצליחים לעצור לבד 8 שחקנים ולכם תמיד יהיה נוח לבוא בטענות לבלם האיטלקי, כי ככה לפחות תוכלו להוציא קיטור על מניף גביע העולם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/1/07
  8. eman Member

לא יודע מה איתכם לי היה ברור שריאל יפסידו.
    ריאל פשוט קבוצה עלובה ואני כבר לא יודע את מי להאשים.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם די היה ברור שסביליה לא תנצח אתמול .

אבל יש דרך לכל הדברים האלה , יש דרך להפסיד לא להראות כאלה . אני בטוח שגם זה מוציא את החשק לשחקנים עצמם לראות איך הם נראיםן

10. XabiAlonso Member

3 רשמים שלי מהמשחק:
    1. ברגע שדיארה לא משחק, ריאל מפסידה.
    2. אין משחק שריאל לא סופגת בו ממצב נייח
    3. ברגע שרוביניו לא משחק, ריאל נראית גרועה וכבויה (ועל כך אפשר להאשים רק את קאפלו שהפך אותנו מאימפריה שמשחקת כדורגל מרהיב לגרוטאה מעוררת רחמים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx)

דרך אגב המצטיין אצל ריאל היום במשחק (והתאמצתי מאוד למצוא אחד כזה הוא אמרסון שהצליח לפחות לסכן את השער).
    מרסלו עוד נקודת אור, כשרון ענק ופוטנציאל עצום לעתיד, שהראה לנו מס' ניצוצות מעוררי תקווה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/1/07
  11. Raulito Madridista

אין לי הרבה זמן חברים, אסכם את המשחק בקצרה יחסית. אם אגיד את כל הנקודות הלא טובות זה לא ייגמר, ומחר יש בית ספר, בכל אופן, ההתחלה היא השחקנים וההרכב הראשון שקאפלו העלה. מה סאלגדו עושה בהרכב? איפה ההיגיון להכניס את מרסלו שהמשחק גמור, שאתה מפגר 2-0? מה זה לא ידוע שמיצ'ל גמר את הסוס מזמן? למה שוב מערך בו ראול משחק כקשר. שוב רייס המעצבן ורוביניו על הספסל. למה בקהאם הוא זה שנכנס לשחק אחרי הפציעה של גוטי.
    הדבר השני הוא שאין לנו שיטת משחק, אפס תנועה מצד השחקנים וכמעט כולם גם לא נלחמו, אלא סתם כיסחו ושיחקו מכוער. דפורטיבו לה קורוניה, קבוצה שלא ניצחה הרבה מאוד משחקים, הניצחון האחרון שלה היה באוקטובר, עשתה לנו בית ספר, יש גם דרך להפסיד וזה לא הגיוני שהקבוצה יכולה לשחק כל-כך חרא. רונאלדו קיבל מצב, החטיא, היה על הפנים חוץ מזה, אבל אני כבר הפסקתי לצפות ממנו, באמת הפעם, הוא לא אשם בהפסד של הקבוצה. מיקום רע מאוד של איקר בבעיטה החופשית, והחומה סתם נפתחה. הפסד מתסכל מאוד, לא בעטנו לשער בכלל, אחד המשחקים ההזויים ביותר והאפורים והמכוערים שזכורים לי בתור אוהד ריאל מדריד בשנים האחרונות, והיו המון מבזים. שנה שעברה זה לא היה עד כדי כך גרוע. וזה לא שלה קורוניה כאלו טובים, בניגוד לימים העליזים, הם קבוצה אפורה מאוד, זו פשוט ריאל מדריד ששיחקה לידיים שלה ובעיקר קאפלו שיכול ללכת הביתה. בקשר לגאגו: אי אפשר לצפות ממנו לשנות את כל הקבוצה, הוא איבד הרבה מאוד כדורים, אבל באמת השקיע, לא היו לו אופציות מסירה, כולם היו גרועים, חשבתי שהוא טיפה יותר יעזור, אבל לא מפיל את כל האשמה עליו. כולם היו מאוד מאוד חלשים, חבל שככה מארסלו וגאגו ערכו את הופעות הבכורה שלהם.
    הבטחתי קצר, לא נורא. השחקנים יכולים להתבייש. לא ניצלנו איבוד נקודות של רוב הצמרת. בושה.

12. ASROMA Member

יותר מבזה מזה כבר אי אפשר יותר , זה המועדון מספר 1 בעולם? בושה.

13. Quique_Flores Member

הראל, ויאריאל משחקת יהלום?

14. ראול Member

ריאל מדריד עם כל השחקנים הכי חזקים שלה, זה כמו הכיסא של סטיבן הוקינג בלי סטיבן הוקינג, אז מה עשינו בזה?

ארתור, מתאבל.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויאריאל ב4-4-2 כשפרננדז בשמאל .

פרשתי אחרי מחצית אחת בה ולנסיה הגיעה למצבים יותר מסוכנים למרות שלא שלטה כל כך