17: 3 הראשונות מאבדות נקודות, ריאל מבזה את עצמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏5/1/07.

1. Pipe Member

סביליה הוכיחה אתמול שהיא באמת קבוצה שראויה להתמודד על האליפות. במצב של 2-0, במגרש כמו הרומרדה מול קבוצה עם התקפה שבשניה יכולה לכבוש את השלישי ולגמור את המשחק, חואנדה ראמוס עושה חילוף התקפי, מכניס עוד חלוץ, והולך על כל הקופה. קבוצות אחרות היו קורסות מנטאלית אחרי השער השני, ומסתגרות כדי לא לחטוף תבוסה. ראמוס הלך על כל הקופה, לא וותיר, הקבוצה הראתה אופי ורק במזל לא לקחה משהו מהמשחק הזה.סביליה הייתה יותר טובה ברוב החלקים של המשחק, ומה שהיה חסר לה זה גרוש ללירה.
    מילה טובה לסראגוסה, שמבססת את עצמה במקום המוביל לצ'מפיונס, מנצחת קבוצה גדולה,וכמו שאתלטיקו נראית, פרננדז יכול להתחיל לחשוב על המקומות בטיסה לשוויץ בסוף אוגוסט.

התקרית עם פאביאנו לא כל כך מפתיעה אם מכירים אותו למען האמת.בקופה אמריקה אני זוכר שנדב יעקובי ציין שהוא נפגש עם פסיכולוג בברזיל כי הוא ספג משהו כמו 10 אדומים ב18 חודשים, וכשאתמול בא אליך אורוגאי(ועוד אחד עצבני כמו דיוגו. )מזל שזה לא נגמר בחדר מיון.(אגב, היום דיוגו כבר התנצל, והכל נגמר בחברותה."לא חשבתי כשעשיתי את זה, הייתי בשטף של המשחק, ופשוט נגררתי. אני מתנצל").

אגב, מילה על השדר,נראה לי שהוא לא היה מרוצה בלשון המעטה. באמצע המשחק הוא התחיל לצעוק "די עם ההגנה, רוצים כדורגל!", אני לא חושב שהוא מבין שהוא נמצא בפריים טיים בשידור חי. קצת איפוק בן אדם.. אם אני רוצה לשמוע צעקות ותלונות מהשדרים אני יראה את המשחק המרכזי בערוץ 10 ולא את הליגה הספרדית.

2. EL Capitan Member

מוקדם להכין את הכרטיסים לשוויץ. אם כבר, אז הפנים של ויקטור פרננדס צריכות להיות לכיוונה של ולנסיה, שצפויה להסתמן כמתחרה העיקרית של סארגוסה על הכרטיס הרביעי והאחרון לצ'מפיונס. ואל תספידו כל כך מהר את אתלטי. עם אגירה אף פעם אי אפשר לדעת, ובטח שיש לך את אגוורו, שיכול בכל רגע להתחיל עם הפריצה הגדולה שלו (כולם מעריכים שזה יקח קצת זמן, אבל אי אפשר לדעת מתי זה יבוא).

בקשר ללואיס פביאנו, גם אם לא ממש מכירים אותו, רואים עליו שכולו (היה) מסומם. אבל קשה להאשים אותו, כי הוא בטח גדל בעוני של ברזיל.

ואל תתייחסו יותר מדי לשדר הזה. כיף לשמוע ככה את המשחק, אבל שוב, לא צריך להתייחס יותר מדי לכל דבר שהוא אומר. מדובר באדם מבוגר, שהיה רגיל לכדורגל של פעם בו לא היו ממש הגנות. הזמנים השתנו, ואיתם גם הכדורגל. אז הוא רוצה ארטה ובלי הרבה טיקי טקה? אז איך אומרים? שימשיך לרצות. חוץ מזה שהיה אתמול אחלה משחק, והוא היה רק גרידי אם הוא ביקש יותר.

3. Raulito Madridista

אני רוצה להתמקד במשחק של ריאל מדריד היום:

השנה אנחנו קבוצה לא רעה בכלל בחוץ, יש לנו מאזן טוב עם 18 מתוך 24 שזה טוב, בטח יחסית לעונות קודמות. העונה דפורטיבו לה קורוניה קבוצה חלשה מאוד, היא לא תרד ליגה ואני מאמין שהיא לא תיהיה במאבק על הירידה, אבל היא תיהיה קרוב לשם, הקבוצה של אוואט נחשבת קבוצת תחתית לכל דבר, הגיע הזמן שנשבור את הנאחס שלנו בריאזור שם, התוצאות שלנו שם בשנים האחרונות פשוט מבישות.

לפי ההרכב שאנחנו משערים שקאפלו ייעלה, יופי לא נראה במשחק, אז לפחות שניהיה יעילים גם אם ניהיה (וניהיה) מגעילים. בקהאם, גוטי וראול זה קישור התקפי על הפנים, אני מקווה שהשלישייה במרכז המגרש תשחרר את ראול לתפקד יותר בהתקפה, לטעמי גוטי נכנס בשלישייה במרכז המגרש, הוא פשוט קדימה. הייתי רוצה לראות את בקהאם מגביהה כדורים לרחבה, אני מאמין שנוכל לעשות עם זה משהו. גם ממצבים נייחים אפשר לנצח, יש לנו נוגחים לא רעים, ראמוס, ראול, הלגרה, וקנבארו אם ייעלה.
    אני מקווה שאם רונאלדו ייפתח, נראה רונאלדו חד, יותר ממה שהוא היה נגד סביליה לדוגמא שפתח בהרכב. אני לא מצפה לאותו רונאלדו של 2004 שהיה מקבל את הכדור עובר את המגנים שעליו ומבקיע, לא אותו רונאלדו פנטאסטי, אבל שלא יהיה כבד, ראבאק, עבר מספיק זמן מאז שהוא נפצע, טפו טפו טפו.

יש את רוביניו ורייס שיכולים לשנות את המשחק במידה וייכנסו, אבל היכולת שלהם היא על הפנים. איבוד נקודות היום יהיה רשלני, למרות שהריאזור לא מעיר לנו פנים, זו לא סופר דפור, יש עשרה קבוצות יותר חזקות ממנה העונה ואנחנו אחת מהם. שיהיה בהצלחה, האללה מדריד.

4. ראול Member

כרגיל אני מביא את הפן הרציני של המחזור.

http://www.fotozone.es/ficheros/2007/01/fotozone_35355.Xxx

ארתור, pak hok pai.

5. EL Capitan Member

אני לאט לאט כבר מגיע למסקנה, שרונאלדו צריך לעשות טובה לעצמו (ועם דגש על עצמו) ולפרוש. חבל על המאמצים שהוא משקיע סתם. הוא כבר לא יכול לשחק כדורגל, כשכל דבר קטן גורם לו להפרעות ופציעות. כשאתה לא מתאמן בצורה סדירה כמו כולם, אפשר להבין איך יש לו משקל עודף. ומה לעשות, עם כל האהבה לכדורגל, הבריאות זה הדבר הכי חשוב. ועכשיו ריאל, שגם לה נמאס לממן את הטיפולים של רונאלדו ומכך שהיא משלמת לו משכורת על כמעט אפס אחוז של תרומה, אולי מצאה תירוץ טוב כדי למכור אותו עם הבילויים הברזילאים האופיינים שלו.

6. Pipe Member

נכון שהוא גרוע, אבל לפרוש? אתה מגזים קים.
    לטעמי יש לו עוד הרבה מה למכור באירופה,ושינוי פאזה יעשה לו רק טוב. אם לא תהיה ולו קבוצה אחת שתרצה אותו באירופה(מה שאני לא מאמין בכלל שיקרה) שיסע לברזיל ויפרוש שם בשקט.
    אבל תשמעו מה אני אומר-אנחנו עוד נשמע ממנו, ובגדול.

7. Raulito Madridista

רונאלדו היה תמיד שחקן שקם מהקבר יותר מפעם, יותר מפעמיים, ויותר משלוש, אבל אני מסכים שיש ירידה אדירה ביכולת שלו, לא ייתכן שכל משחק אנחנו ניהיה בפחד שהוא ייפצע, מזל שיש לנו את רוד ואן ניסטלרוי. השנה הוא היה כבד כמעט בכל משחק ששיחק ולוקח לו יותר מדיי זמן לחזור מפציעות, הוא בן 30, לא בן 50! . לי קשה בתור אחד שאוהב מאוד את רונאלדו, ואחד שזוכר אותו כשחקן שסחב את הקבוצה על הגב לבד ב2004 עם 34 שערים בכל המסגרות(כל-כך הרבה גולים גדולים הוא הביא באותה עונה, החלוץ הכי טוב באירופה באותה שנה בייחד עם הנרי), שרונאלדו צריך לפרוש, אבל הוא מתקשה להגיע לאותה יכולת. רונאלדו למרות שהוא זכה באליפות, גביע אופ"א ובמונדיאל, הוא עדיין לטעמי כישרון מבוזבז, הפציעות הרגו אותו, שחקן שהבקיע קרוב ל400 גולים, יכל להבקיע הרבה יותר בקריירה לולא הפציעות הללו. היום אם רונאלדו יהיה כבד אני יהיה מאוד מאוכזב. בשלושת השנים הראשונות שלו בריאל שהוא הבקיע 85 שערים הוא כמעט ולא נפצע, רק פעמיים, לחודש, ב04\2003 זה היה קריטי מאוד כאשר ראול היה חלש ולא היה מי שיבקיע.

יכול להיות שפרישה היא הגזמה, אבל מרונאלדו אתה מצפה ליותר ממה שאתה מצפה מכל חלוץ אחר, רונאלדו בינוני לא שווה יותר מדיי.

אני חושב שהבעייה היא לא בקבוצה הפעם, אלא בו שהוא לא ירד במשקל עדיין, עדיין יש לו כרס, יש לו אשמה קטנה בפציעות, אם הוא היה פחות שמן ויותר זריז כתוצאה מהסרת שומן, לא היה קל מאוד להוריד אותו לקרקע, הוא זה שמשחק בלי מוטיבציה. אם רונאלדו היה מתאמץ, חצי מההשקעה של ראול, הוא היה אליל בברנבאו ואחד השחקנים האהובים ביותר שדרכו בברנבאו.
    לא בטוח שיותר מדיי קבוצות מהדרג הראשון יביעו עניין ברונאלדו, בליגה הברזילאית הוא יוכל לעשות חייל, אבל הוא יכול למצוא קבוצה אחרת באירופה. אבל להגיע לקבוצה כמו בולטון לדוגמא או פאלרמו, קבוצה שהיא לא מהטופ, זה לא לעניין בשביל רונאלדו.

בקשר למשחק אתמול של סראגוסה - סביליה: שני גולים עם כיסוי על הפנים בהגנה של סביליה. ויקטור פרננדז עלה עם קישור מעובה וצדק, פיקה היה מצויין ועצר את המתפרצות של סביליה, או מנע ממנה להתקיף יותר נכון. הייתה לסראגוסה התקפה אחת ממש קלאסה במשחק שדלסאנדרו בעט מעל המשקוף. סארגוסה לא יצרה יותר מדיי התקפות במשחק, אבל כל פעם שהיא עשתה את זה, הייתה תאווה לעיניים. סביליה נזכרה לתקוף מאוחר מדיי, היה יפה לראות אבל את החילוף ההתקפי של חואנדה ראמוס וזה שסביליה לא הרימה ידיים גם אחרי שהיא ספגה את השער השני. קאנוטה יכול להיות מאוכזב מההחמצות שלו, השער שסביליה כבשה היה יפה, מיקום טוב של פביאנו, אלאבס באחת הפעמים הבודדות שעלה להתקפה והצליח לעשות משהו, בישל גול. אחרי התיקו המאופס הטיפשי של אתלטיקו(מזל שהמשחק לא היה בטופס), סראגוסה מקדימה את הקולוצ'ונרוס בנקודה במאבק על ליגת האלופות, הניצחון אמור לתת לקבוצה של פרננדז ביטחון להמשך.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/07
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב , ידוע כבר מה העונש שלהם ?

הם רבים כמו 2 כוסיות אני חייב לציין

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

האשמים באיבוד הנקודות הם קון גלטי שהחמיצו לפחות 4 הזדמנויות ובוריס שניחס אותנו כאן.
    אולי גם השוער של נאסטיק, רובן. האם זה הכפיל של ולדס?

10. MHFC Member

רונאלדו עדיין לא צריך לפרוש, יש לו עוד מה לתרום.
    הבעיה שאנחנו לא רואים את התרומה שלו העונה בריאל, זה בגלל הפציעות שסוחבות אותו העונה ובעונה שעברה, ככה שהוא לא מצליח לשחזר את העונות הטובות שלו בריאל. אם הוא רואה שהעונה הפציעות עוד יחזרו, עדיף בשבילו לעזוב את ריאל לליגה הברזילאית, בכדי לסיים שם את הקריירה כמו שציין שון.

בקשר להרכב של ריאל, המארקה פירסם את ההרכב של ריאל להיום:
    קסיאס;ראמוס, האלגרה, קנאברו, מרסלו;אמרסון, גאגו; בקהאם, גוטי, ראול; רונאלדו.

תהיה לנו הזמדנות מצוינת לראות את גאגו משחק היום לצידו של אמרסון בקישור, ובנוסף את מרסלו. קשה לי להאמין שנראה אותם נותנים משחק נהדר, כי יקח להם זמן להסתגל לטעמי בריאל, אבל גאגו אם הוא רוצה להיות שחקן הרכב קבוע בריאל הוא חייב לתת משחק מצוין בכדי לקחת את המקום של דיארה בהרכב. כנ"ל לגבי מרסלו אם הוא רוצה להיות שחקן הרכב על חשבונו של קרלוס, שמקבל היום את חולצת ההרכב בגלל שהברזילאי השני פצוע. אני מאמין שאם רונאלדו לא ייפגע היום, היגוואין יקבל את ההזמדנות בשלב כלשהו של המשחק.
    אני מקווה לראות מריאל משחק יפה לעין,אטרקטיבי, ולא משחק מגעיל של להשיג 1-0 קטן ולצאת עם 3 נקודות, שזה מה שבערך קאפלו יוצר מריאל העונה, וכנראה בגלל המאזן הלא טוב של ריאל בריאזור, יגרום לקאפלו להפגין משחק הגנתי.

הפתיעה אותי מאוד סוסיאדד שהצליחה לנצח בדקה ה-90 בדרבי הבאסקי את אוסאסונה. כנראה שהפגרה עשתה רק טוב לסוסיאדד ואת ההפך לאוסאסונה ששהייתה במומנטום נהדר לפני המשחק, וסוסיאדד עצרה אותו.
    בקשר לתיקו של אתלטיקו מדריד, לא רק שהיא איבדה 2 נקודות יקרות בבית, אלא גם היא איבדה אותן לנועלת הטבלה, ככה שהיא יכולה לצאת עוד יותר מאוכזבת מהתיקו 0-0 אתמול בויסנטה קלדרון.

11. Raulito Madridista

ויאריאל - ולנסיה

אף אחד לא כל-כך התייחס למשחק הזה. קרב בין שתי קבוצות שמכת הפציעות הרסה להם חלק גדול מהעונה. אצל וולנסיה זה הפציעות הרבות וביניהם וויסנטה שכבר נפצע שוב והוא מחוץ לסגל המשחק. אצל ויאריאל זה גונזאלו רודריגז הבלם והקפטן, ניהאט התורכי ששוב גמר את העונה מוקדם מאוד, ורובר פירס שהגיע מארסנל ומאוד בנו עליו. מעניין יהיה לראות את ויאריאל ללא ריקלמה, אני לא מאמין שיש לקישור האנמי שלהם יותר מדיי מה להציע, פרננדז יהיה מי שהעיניים ייסתכלו עליו, הוא כבר קיבל את הכבד והוא ייפתח בהרכב הראשון. חואקין אצל וולנסיה מקבל את הצ'אנס בהרכב, מוריינטס על הספסל לפי מה שהבנתי, הוא לא סופר אותו, קיקה, מאז המשחק נגד ריאל מדריד מורו שחקן ספסל בוולנסיה. אנגולו שכבש שער נהדר נגד סראגוסה בניצחון החוץ של וולנסיה לפני 2 מחזורים, מקבל את המקום בהרכב לצידו של ויאה. וולנסיה מגיעה לאחר 2 נצחונות רצופים וצפוי משחק מעניין. אני חושב שוולנסיה תנצח בסופו של דבר. הייתי שמח לשמוע על משחק טוב של חואקין ואולי על תרומה מבחינה סטטיסטית - שער\בישול. חואקין לא בישל העונה אף שער. סראגוסה ניצחה כבר אתמול והיא במקום הרביעי, אבל אתלטיקו זייפה וולנסיה צריכה לנצל את זה ולנצח ולהתקרב למקום הרביעי ומשם הלאה. ניצחון של וולנסיה והיא במקום הרביעי( טוב, 3-0 היא בעצם לא תנצח אני חושב, אבל את הנקודות היא תשווה עם סראגוסה). ויאריאל במקום ה-11 והיא גם צריכה לטפס למעלה, בהתקפהיהיה זה פורלהאן שיהיה אחראי אם ויאריאל תצא עם משהו, ופרננדז בקישור, למרות שאני בספק כמה הוא יצליח להראות במשחק הראשון שלו העונה. ויאריאל עם נקודה אחת בלבד מ9 האחרונות והיא הפסידה בחוץ לסנטאנדר, אבל ניצחון ביתי נגד קבוצה טובה כמו וולנסיה יכול להוציאה לדרך חדשה, אבל אני לא מאמין שזה ייקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/07
  12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בספרד עוד לא חזרו מהפגרה .

שער 1 היום בארבעה משחקים

13. Engel Del Madrid Member

ברצלונה בלי רונאלדיניו זה סטיבן הוקינג בלי הכיסא גלגלים שלו. לא שווה כלום.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא רק רונאלדיניו .
    זה גם בלי דקו בלי בטו ובלי מסי .

כבר היו הרבה פעמים בעבר שרונאלדיניו לא היה ועדיין בארסה שיחקה נהדר

15. Puyol5 Member

ברצלונה בלי שלושת השחקנים המרכזיים שלה בהתקפה ועוד במשחק חוץ.

צריך לבנות על התקפה מתפרצת קטלנית ולשחק משחק שקט וסבלני.

וזה מה שקורה שהמאמן מתעקש לא לרכוש שום שחקן למרות שהוא חייב. לברצלונה אין כלים התקפיים לחזור למשחק הזה. המשחק הזה עבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/1/07