לא. גם בעונה שעברה זאת לא היית 'סופר-דפור', והיא ניצחה את ריאל מדריד. חוק מרפי יכה שניית, ריאל תפסיד. אגב, ''החזקה של קאפלו''- איזה, זאת שקיבלה שלוש בבית מרקראטיבו? ריאל קבוצה חזקה, אבל בטח שלא מאוד.
אוסאסונה די מתקשה באנואטה כאשר 20 דק' לסיום זה 1-1 . הבאסקים הובילו ראשונים משער של צ'אבי פרייטו בפנדל בדקה ה20 ,אבל 10 דק' במחצית השנייה הכשרון העולה ראול גארסיה משווה מבישול של סולדאדו . גם אתלטיקו מתקשה , בבית מול נאסטיק , 0-0 70 דקות .
הייתי משוכנע שאתלטי לא תתקשה מול נאסטיק, ולא רק זה, אלא גם תתן להם בראש. באמת חשבתי שיש גבול לכמה קבוצה יכולה להיות לא יציבה ולא יעילה ותכליתית מול הקבוצה הכי חלשה בליגה ועוד במגרש הביתי, אבל כנראה שטעיתי. עריכה:והנה סוסיאדד עושים לי את הטוטו(דווקא חיפה ודודק הפתטי הרסו לי אותו..),שער בדקה ה90 נותן להם ניצחון בדרבי הבאסקי, בתקווה שהחצי השני יהיה הרבה יותר טוב המראשון. אוסאסונה מצידה, חוזרת לקרקע אחרי 7 נצחונות רצופים.
אל תתן לאהדה שלך לריאל להשפיע לך על התגובות. זה יעשה יותר טוב לכולנו. ועכשיו לענין, באתלטי יכולים להגיד שכל חולית הקישור שלהם הייתה חסרה ושהם לא היו מתואמים, אבל שום דבר לא יכול להסביר תיקו מאופס מול נאסטיק(עם כל הכבוד). היום היה הסיבוב השלישי בFA CUP באנגליה, כנראה שרוח הסנסציות הגיע גם למדריד. אתלטי שוב מראה את הנאיביות שלה, את החוסר יציבות שלה, ואפילו את הלוזריות שלה. לא דרך אידיאלית כל כך לפתוח את השנה החדשה.
עמי, אם היית שם לב, הזכרתי בהודעה שלי שדפור של 04/05 ו-05/06 לא הייתה סופר דפור אני מקווה שדפור תנצח אבל פשוט קשה לי להאמין שזה יקרה, אין לה התקפה, ובכלל, אין לה מה להציע מול ריאל
יאללה, הראל, גם אותי ליברפול הפילו (שמתי x) וחיפה (שמתי x או 2 לא זוכר), רק שאצלי נפלתי בסוסיאדד המנייאקים שכבשו 2 דקות לסוף כשאני הייתי צריך תיקו עריכה: 1-0 לסראגוסה, אני דווקא בעד סביליה פה כי לנו גם ככה אין סיכוי לאליפות, אבל מבחינת הטוטו התוצאה לא מפריעה לי, שמתי כפול על הכרעה
סביליה מפסידה 2-1 במשחק טוב ומה שהורס את המשחק הזה זה קרב האירגוף בין פביאנו לדיוגו שהולכים לשבת הרבה מאוד זמן ביציעים עכשיו
אחח...כמה חבל שלא נותנים נקודות על ביצוע. סביליה פשוט התעלתה מעל סראגוסה וסבלה רק מלחץ וחוסר פוקוס, שאיפיינו בעיקר את הדקות ה-70 וה-80 בהן לא מעט מצבים נוצלו רק עד לרגע המכריע. השחקנים של סראגוסה גם הם היו אאוט אוף ליינס ופשוט רצו בהמוניהם אחרי השחקן עם הכדור ללא כל אסטרטגיה והיגיון (אבל ביעילות ראויה ביותר). כמה חבל שאפילו פעם אחת הסראגוסים לא הצליחו לסגור 90 דק' בלי שמשהו מכוער יקרה על הדשא (וזה להוציא את הקהל שהמשיך לזרוק חפצים וכדורים למגרש מעת לעת).
היום הגעתי למסקנה סופית וחד משמעית: עם כל הכבוד לידע העצום של נדב יעקובי בכדורגל, את המשחק עצמו הוא לא הכי מבין. סביליה פתחה את המשחק מצוין, ועד לשער של דיוגו, שבא בניגוד מוחלט למהלכי המשחק, שליטה מלאה שלה. מכאן ועד כ10 דקות עד לסיום המחצית הראשונה- משחק שקול עם יתרון קל לסארגוסה. וגם זה בגלל שסביליה הצליחה לעשות במחצית הראשונה בעיקר מה שקורא לו השדרן של לה סקסטה "טיקי טקה". איך מכל זה נדב הצהיר עוד מהשער (שבדקות האלה בכלל לא היה ספק, שסארגוסה גנבה כאן שער, שגם הוא הגיע ממצב נייח), ש"סארגוסה פשוט יותר טובה"- אני באמת לא יודע. ובגלל התוצאה להגיד, שכל סביליה לא טובה מלבד השחקנים שבלטו במס' פעולות, שבמקרה תפסו את העין של אדון יעקובי (אגב, זאת בדיוק הגישה של התקשורת בכל מה שנוגע לכדורגל המקומי שלנו), זה באמת לא לעניין. את המחצית השניה פתחה סביליה בצורה איומה, כשגם טיקי טקה בקושי ראינו ממנה. סארגוסה השכילה את זה כדי להגדיל את היתרון. מהשער השני סביליה ניסתה, ועם שתי חילופים התקפיים מאד המשיכה לחפש דרך לחזור למשחק, אבל גם לואיס פביאנו וגם קאנוטה נגחו פשוט לא מספיק טוב. אבל אז, שיתוף פעולה פשוט מדהים בין דני אלבס למרסקה החזיר את סביליה למשחק, ומכאן ראינו לחץ עצום על השער של סארגוסה, לחץ שלא הועיל בסופו של דבר. המערך של סארגוסה של מעין 4-2-2-2, בו ויקטור פרננדס מוותר על האגפים וההצטרפות של אימאר וד'אלסנדרו למרכז יוצרת עדיפות מספרית באמצע, גרם לכך שסביליה תראה די חשופה למתפרצות של סארגוסה. וכשמהצד השני המזל לא הלך ממש עם סביליה ובעיקר קאנוטה (מזל שהיה לצידה, למשל, נגד רקרה), זה מה שבגללו סביליה הפסידה את המשחק. בנוסף, סארגוסה צריכה להגיד תודה גדולה גדולה לססר סנצ'ס, שמבדרך לכלום חזר כמעט לקידמת הבמה, ולקרלוס דיוגו. על דיוגו כבר אמרתי מילים טובות עוד מהעונה שעברה, וגם כשהיתה לי תהזדמנות לפרגן לו כאן במשחק נגד ולנסיה. מבחינה הגנתית מדובר במגן כמעט מושלם (אין כזה דבר מושלם). השדרן הספרדי שאל "מה הוא אוכל?", וזה באמת מסביר את הנתונים האתלטים והפיזים שלו, שבזכותם הוא פשוט שחקן ענק. למרות חוסנו הפיזי, הוא לא נופל במהירות מאף שחקן, והוא גם יודע להשתמש בידים ובגוף שלו בצורה מושלמת. ואם קאפלו ראה את המשחק הזה, הוא לא יוותר על דיוגו כל כך מהר בקיץ הקרוב, כי דיוגו הוא בדיוק מסוג השחקנים שקאפלו אוהב. חבל באמת שהוא היה צריך להרוס לו את המשחק הזה עם המכות בסיום. עריכה: ואני מבקש- אחרי שחיפה הזונות דפקו לי ולכולם את הטוטו, לא רוצה לשמוע בכלל את המילה הזאת כאן (גם כי זה כבר לא רלוונטי).
הלו קים תתעודד! העיקר ניצחנו 2-0 את הרצליה :aaarse: ולנושא, לצערי לא זכיתי לראות יותר מאשר 10 דקות מהמשחק הזה, (ובמקרה בהן היה הגול של דיוגו) אבל ממה שראיתי התרשמתי שלסראגוסה לא הייתה בכלל תכנית משחק ושסביליה התקשתה להתמודד מול הלחץ שסראגוסה הפעילה על כל שחקן שלה
לדפור היה להציע מול ברצלונה, אז בטח שיש לה להציע מול ריאל מדריד. בקשר לזלזול שלך בולנסיה(הקבוצה שאתה אוהד ראבק!), בהצרה שאין לכם לזכות באליפות, למרות שאתם רחוקים רק 10 נקודות מהמקום הראשון ועוד עם משחק חסר, אז איך בדיוק אין לכם סיכוי? ולנסיה נמצאת בתקופה מעולה, עם 3 ניצחונות רצופיים, ועם תמשיך בקצב הזה תחזור למאבק על האליפות. אגב, מ-10 דקות של משקח אתה לא יכול להגיע לשום מסקנה. אז בטוח שהמסקנה שלך שלסארגוסה אין תוכנית משחק פשוט מוטעת. ------------------------------------------------------------------------------------------ משחק טוב בין סביליה לסארגוסה, אבל לא מעבר לזה. די התאכזבתי האמת, המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, פה ושם הברקות של איימאר וד'אלסנדרו, פה ושם התקפות טובות של סביליה אבל בסך-הכל משחק די מאכזב. סביליה מאבדת 3 נקודות יקרות מאוד בדרכה לאליפות, סארגוסה לוקחת 3 נקודות חשובות מאוד שמקדמות אותה למקום בליגת האלופות בעונה הבאה. המשקח היה שקול עם יתרון קל לקבוצה האורחת, חבל שקארז'קוב הרכש החדש של סביליה לא יכל לשחק. התקרית בין פביאנו לדיוגו היה פשוט מבדר, נקווה שהאתחדות הספרדית תנקוט בצעדים חמורים. אתלטיקו- פתטים, בבית מול הקבוצה החלשה בליגה, לא מצליחה לכבוש. פשוט לא מובן מה הולך במועדון הזה. טורס מתי תכבוש שצריכים אותך?! סוסיאדד, כמו שציפתי תיצא מהמשבר שלה, הקבוצה גם התחזקה מאוד מאז תחילת מועד העברות, למרות שהשחקנים החדשים לא שיחקו. http://img527.imageshack.us/img527/1812/diogolz5.Xxx
ללא ספק קרלוס דיוגו האורוגוואי המושאל מריאל מדריד היה השחקן הטוב ביותר במגרש עם שער ענק ובישול. אני מאוד מאוד מקווה שיחזירו אותו אחרי העונה הזו מגן ימני פשוט פנטסטי. זכור לי בעיקר בשנה שעברה נגד ברצלונה ונגד אתלטיקו מדריד כקשר אחורי, היה מעולה..
משחק נהדר של סראגוסה ובראשה קרלוס דיוגו שדי הפתיע אותי לטובה. חוץ מההרחקה בדקה ה-94 שכיערה קצת את המשחק הטוב שלו , הוא היה בסדר גמור. תודה לו ולמיליטו שהובילו את סראגוסה לנצחון סופר חשוב מבחינת הצמרת ובארסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx