אחד המחזורים המרתקים שזכורים לי בליגה הספרדית. כל כך הרבה מוקדי ענין, בצמרת בתחתית,שתי דרבים, ואפילו הביקור של בארסה בקולוסיאום פתאום מקבל תפנית מענינת. ה-משחק של המחזור לטעמי הוא לאו דווקא בריאזור אלא ברומרדה. שתי קבוצות צמרת עם פוטנציאל התקפי אדיר, כך כל הרבה כישרון, עם מאמנים שלא פוחדים ליזום ולתקוף, אני רק פוחד שמברוב הציפיות שאנחנו מציבים לעצמנו מהמשחק בסוף נקבל שיעמומון שינחית אותנו לקרקע. המפתח לניצחון של סביליה הוא הצורת המשחק שלה. אם היא תשתפן ברגע האחרון,תסטה מצורת המשחק הרגילה שלה ותסתגר, רוב הסיכום שהיא תפסיד את המשחק. אם היא תשחק כמו שהיא יודעת,וכמו שראינו טוב מאוד במחזור האחרון, לטעמי הכוח ההתקפי שלה ינצח את הכוח ההגנתי הרעוע של המארחים.(לכבוד ה60 מיליון בטוטו-ההימור שלי הוא 1X2, במשחק שכזה, הכל אפשרי. אם צריך בכל זאת לבחור, אני ילך על הפתעה ועל ניצחון ביתי) בקשר למשחק של ריאל, לטעמי הנאחס ישבר. נכון שאין להפחית בכוחה של המסורת, אבל לה קורוניה כל כך חלשה, גם מקצועית וגם מוראלית ולמרות שקאפארס נמצא עם הגב אל הקיר,לריאל (עם גאגו)יש כל כך הרבה מה להוכיח אחרי ההפסד לרקרה שאני יופתע מאוד מניצחון נוסף של דפור,שלדעתי יסתפקו גם בתיקו.(2, עם נטייה קלה לX) שני משחקי דרבי המחזור הזה, ויאריאל מול ולנסיה בדרבי מחוז ולנסיה וסוסיאדד מול אוסאסונה בדרבי באסקי. על פניו לסוסיאדד אין מה לחפש במשחק.אוסאסונה הקבוצה החמה בליגה(אחרי סביליה כמובן), סוסיאדד אחת הקבוצות החלשות בליגה, אבל כמו שאומרים לדרבי יש חוקים משלו, וגם הקהל הביתי והפגרה יעמדו לטובת המארחים.(ההמלצה שלי היא X2.) ולנסיה ככל הנראה תצטרך להסתדר ללא ויסנטה ששוב נפצע, אבל למרות זאת לטעמי היא פייבוריטית. היא בתקופה טובה, המשבר הגדול מאחוריה,אז'אלה שוב קיבל מסר הרגעה מקיקה,ויאריאל קבוצה לא יציבה ומעל הכל דויד וייה משחק, ועל חודו של הכושר שלו תיפול או תעלה ולנסיה של השנה.בויאריאל(וכמעט בכל מקום בספרד), שתסחר את ריקלמה, יסתכלו בעיקר על מתיאס פרננדז, שמקבל הזדמנות נהדרת לסיפתח שלו, מול הקהל הביתי, ועוד בדרבי. (ההימור שלי הוא X) אחלה מחזור יש לנו,רק שההר לא יוליד עכבר.
קצת הטעית, לנסטיק דווקא יש ניצחון חוץ אחד העונה: ה-1-0 על אספניול במחזור הראשון. למעט זה אתה צודק בכך שיש לה 8 הפסדים העונה בחוץ, באם לכלול את ההפסד בקופה דל ריי לויאדוליד. לצערי הרב, בוריס, כל תקוותיי לעתיד טוב יותר ועשיר יותר בשל סופ"ש זה תלכנה לטמיון דווקא בגלל שאני אוהד אמיתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
תודה על התיקון hristo. ובוריס,הבדלי הכוחות עדין גדולים מאוד, בארסה עדין פייבוריטית ואין סיבה שלא ללכת איתה. אם אתה אוהד הפועל חיפה ויש לך משחק בברנבאו.. אז הריאליזם לא יכול שלא לנצח את האהדה.
חבל שלא משדרים את ויאריאל - ולנסיה... כ"כ רציתי לראות את מתיאס פרננדז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
http://www.marca.com/futbol/estadios_1adiv0607/escudos/rsociedad.Xxxhttp://www.marca.com/futbol/estadios_1adiv0607/escudos/osasuna.Xxx ריאל סוסיאדד- אוסאסונה (אנואטה, שבת, 21:00) במשחק שיפתח את המחזור ה-17 בלה ליגה (בנוסף לזה של אתלטיקו- חימנסטיק) , תארח ריאל סוסיאדד שזקוקה לכל נקודה, את אוסאסונה שנראית מצוינת כבר תקופה ארוכה. נתחיל מהמארחת, ב-2 המשחקים האחרונים ריאל סוסיאדד שבמאזנה 10 נק' הצליחה לצבור 4 , ניצחון ביתי 3-2 על נועלת הטבלה- חימנסטיק, ותיקו במשחק חוץ בבלאידוס עם סלטה ויגו. מחר במשחק ביתי שלה, סוסיאדד רוצה לרשום ניצחון ראשון לשנת 2007, ולצאת לדרך חדשה והרבה יותר טובה מאשר שנת 2006 שהייתה מאוד מאכזבת מבחינתה. בינתיים סוסיאדד רוצה לחזק את החלק ההתקפי שלה, ששם הבעיה העיקרית שלה- 10 כיבושים ב-16 משחקים בלבד (ההתקפה החלשה ביותר בליגה). מילאן בארוש חלוצה של אסטון וילה אולי יגיע לקבוצה, לאחר שיש התעניינות בו. בנוסף החתימה הקבוצה את סאביו הברזילאי בן ה-33 בכדי לחזק את החלק ההתקפי של הקבוצה. מי שעוד חתם בקבוצה, הוא הקשר הארגנטינאי ויקטור לופז שהגיע מארסנל. לוטינה צפוי לעלות עם מערך של 4-5-1, כאשר קובצ'וביץ יפתח לבדו בחוד של סוסיאדד. מהצד השני, הקבוצה מפמלונה נמצאת במקום השמיני בטבלה עם 23 נקודות במאזנה, כאשר היא נמצאת במומנטום נהדר של 5 ניצחונות רצופים, שמעמידים אותה 5 נק' מהמקום הרביעי- בו נמצאת אתלטיקו מדריד. במהלך השבוע פורסם שהקשר המוכשר של אוסאסונה- ראול גארסיה אולי יגיע לולנסיה, לאחר שהקבוצה מעוניינת לצרף אותו. חוסה אנגל זיגאנדה צפוי מחר לפתוח לעומת לוטינה עם מערך יותר התקפי, 4-4-2, כאשר סולדאדו ומילוסוביץ יהוו את חוד ההתקפה, ראול גארסיה הקשר הצעיר צפוי לפתוח את המשחק על הספסל.
אני חושב שברצלונה תצליח לגנוב שער או שניים מחטאפה והיא תנצח אותה בחוץ. ברצלונה בהרכב חסר מאוד, אם את אטו ומסי כבר התרגלנו לעובדה שהם העונה פצועים, גם רונאלדיניו ודקו ייחסרו לקבוצה. אבל, אני מאמין שגם ג'ולי וסביולה וגודיונסן מסוגלים לעשות שני מהלכים טובים במשחק ולהביא את הנקודות, הם יילחמו מהשנייה הראשונה ואולי ישקיעו יותר מההרכב הראשון של ברצלונה, שכן למחליפים יש מטרה להיכנס להרכב בקביעות ולהרשים את המאמן רייקארד. לחטאפה אומנם יש את ההגנה הטובה בליגה, אבל בעיות בהתקפה יש להם, הקבוצה מבקיעה פחות משער למשחק וגם ללא זאמברוטה יש לברצלונה הגנה טובה שתצליח להתמודד עם החלק ההתקפי הדל של חטאפה. חטאפה ממוקמת תשיעית עם מספר נקודות סביר.לא מבין פתאום מאיפה החוסר ביטחון, אוהדי ברצלונה, בארסה הצליחה להתגבר על מגרשים הרבה יותר קשים, גם לחטאפה יש המון בעיות, ואתם אלופי אירופה. נאצ'ו(שלושה שערים), הוא השחקן המוביל של חטאפה ועליו צריך לשמור טוב. מבחינת בארסה, אני מאמין שאינייסטה יידחוף קדימה את הקישור וצ'אבי הראה סימנים של יכולת טובה. בקשר למשחק של סוסיאדד נגד אוססונה, ברור שאוססונה קבוצה עדיפה והם נמצאים במומנטום חיובי ללא ספק, אך אני חושב שהפגרה דיי עצרה להם את הרצף, סוסיאדד חייבת נקודות, היא עדיין משחק בבית, ולכן תוצאת תיקו נראית לי סבירה משהו, אבל אני בהחלט לא רואה את סוסיאדד לוקחת את כל ה-3 נקודות. אוססונה לפני הפגרה הייתה בתקופה נהדרת, סולדאדו מילוסביץ ופונאל בקשר טוב, וההגנה של סוסיאדד לא משהו. תחושה שלי היא תוצאת תיקו, שלא תועיל לשני הצדדים. סוסיאדד שבמקום לפני האחרון צריכה להתחיל לאגור נקודות אם ברצונה להישאר בליגה, ועבור אוססונה התיקו גם לא יועיל, כיוון שהצמרת תתרחק ממנה. במיקומה הנוכחי אוססונה עדיין יכולה לחלום על ליגת האלופות אבל יש קבוצות יותר טובות ממנה ואני לא רואה אותה שוב מגיעה למקום הרביעי\שלישי כמו אשתקד. מצפה לאתלטיקו מדריד משחק ביתי לא קשה נגד נאסטיק, שבמקום האחרון ולה יש מאזן חוץ איום ונורא, אבל גם מאזן בית חלש. לקבוצה אין יותר מדיי כדורגל, רק מלחמה ומוטיבציה, לפעמים זה לא גובר על כישרון שיש לקבוצות אחרות יותר ממנה. אני חושב שאתלטיקו תנצח דיי בקלילות, למרות שעם אתלטיקו מדריד אי אפשר להיות בטוחים, הקולוצ'ונרוס איבדו מספיק נקודות נגד קבוצות תחתית בשנים האחרונות, מזל שלא שמו אותם בטופס הטוטו. אתלטיקו כרגע במקום הרביעי והיא בעונה טובה למרות הפציעות, אני מניח שהיא תישאר שם, וגם תנצל את זה שלסראגוסה משחק קשה נגד סביליה בבית. אני שמח לראות שחוראדו מקבל צ'אנסים בהרכב, לפי מיטב ידיעתי הוא לא הרשים שם עדיין כל-כך. מיסטה מתופקד כמין קשר או מתחת לשני החלוצים? נשמע מעניין. לנאסטיק אין מה להפסיד. שימו לב למשחק מעניין בין בטיס לסלטה ויגו, דעה נחרצת בקשר לפייבוריטית, אין לי. סלטה לא יציבה והיא משחקת בחוץ, בטיס החליפה גם מאמן והשחקנים יעלו עם 200% נחישות ומוטיבציה להוכיח ורצון לניצחון, אך סלטה יותר מוכשרת, בעיקר בגלל נמה וקאנוביו. סוביס מבטיס קצת נעלם, גם אודונקור. לואיס פרננדז יערוך משחק ראשון על הקווים, בטיס חייבת ניצחון על מנת לצאת מהקו האדום, הקבוצה שווה הרבה יותר ממקום -18, היא שווה אמצע טבלה ומעלה, אבל, הרבה קבוצות בספרד חזקות העונה, לא לרוץ לאליפות אבל קשה לנצחן. סלטה מאכזבת לא פחות מבטיס, היא ניצחה את ריאל וולנסיה, אבל היא מאבדת נקודות נגד קבוצות קטנות, גם נגד סוסיאדד היא איבדה, היא רחוק ממרכז העניינים ומעניין איך הפגרה השפיעה עליהם.
מתוך התגובה שלי בפורום ווינר, כמה מילים לקראת המחזור: בטיס- סלטה ויגו: עונה לא טובה עוברת של שתי הקבוצות. סלטה מציגה העונה יכולת חלשה מאוד,מדורגת במקום ה12 ולא ניצחה כבר 8 משחקים.מנגד בטיס מדורגת מתחת לקו האדום, ופיטרה לפני הפגרה את חאביאר אירורטה.היא מינתה את לואיס פרננדז, ועם האקסטרה מוטיבציה שתמיד יש לשחקנים בבכורה של מאמן חדש, ולעיני הקהל הביתי, אפשר לסמן 1 בשקט במשחק הזה. סוסיאדד-אוסאסונה: סוסיאדד ניצחה רק פעם אחת ב12 המשחקים האחרונים שלה, אחת הקבוצות החלשות בליגה ונמצאת עמוק מתחת לקו האדום במקום ה19. מנגד אוסאסונה נמצאת במגמת שיפור אדירה אחרי פתיחת עונה לא טובה,וריצה נהדרת של 7 נצחונות רצופים העלו אותה עד למקום ה8, והיא נמצאת בתקופה פנטסטית. למרות זאת, סוסיאדד לא הפסידה בבית כבר 5 משחקים, והפסידה לאוסאסונה רק פעם אחת בבית ב6 השנים האחרונות. ההימור שלי הוא X. אוסאסונה טובה יותר על הנייר, אבל סוסיאדד נואשת לנקודות,לא יכולה להרשות לעצמה להשמיט נקובות יקרות בבית, וגם הפגרה עשויה לתרום כאן למארחים. כמה הערות על שאר המשחקים: -ריאל מדריד לא ניצחה בלה קורוניה כבר 15 עונות, ובנוסף מלך השערים שלה ואן ניסטלרוי נמצא בספק. שחקן הרכש הארגנטיני גאגו יערוך את הבכורה וצפוי לפתוח. -לה קורוניה לא ניצחה 8 משחקים ועל פי הדיווחים הפסד לריאל יסמל את סיום דרכו של המאמן חואקין קאפארוס בקבוצה. -מתיאס פרננדז,ילד הפלא הצ'יליאני יערוך את הבכורה שלו בויאריאל, בדרבי מול ולנסיה. ויאריאל הפסידו רק פעם אחת ב8 משחקי הבית האחרונים בעוד שולנסיה ניצחה רק פעם אחת ב8 משחקי החוץ האחרונים שלה.
גאגו לא צפוי לשחק דור. ------קסיאס----- RC---קנבארו---הלגרה----סרחיו -----אמרסון----גאגו/דיארה---- ---ראול----גוטי---בקהאם/רייס ------וניסטלרוי/ גורדיטו---- יש מצב שבמקום גוטי ישחק רוביניו וראול עובר לאמצע ורוביניו לצד ימין.
http://www.mallorcawebsite.com/images/getafe_escudo.Xxxhttp://www.scoop.co.il/scoop/images%5Cpost_images/64178.Xxx משחק מעניין מצפה לנו בחטאפה , כאשר ההתקפה השנייה הטובה בליגה (ברצלונה34 שערים , סביליה עם 35) פוגשת את ההגנה הטובה בליגה (חטאפה 11 ספיגות,בארסה שנייה עם 12 ספיגות בצוותא עם אתלטיקו) וגם ההתקפה השנייה הגרועה בליגה (11 שערים) . מאזנה הביתי של חטאפה עומד על 4 נצחנות (אחד מהם על ריאל כזכור) 3 תוצאות תיקו דווקא מול הקבוצות החלשות בליגה (לבאנטה,בילבאו וסוסידאד) והפסד בודד אחד לקבוצה מברצלונה , אספניול . לעומת זאת , ברצלונה עם 4 נצחונות חוץ 2 תוצאות תיקו והפסד בודד (בקלאסיקו) . http://mad.walla.co.il/w/18-200/235992-18.Xxx כאמור לכולנו ידעו כמה הסגל של ברצלונה דל ועם זה נוסע רייקארד למדריד : ואלדס,ג'ורקרה. בלאטי, פויול, מארקס, אולמו, סילביניו, ג'יו. מארק קרוסאס, אדמילסון, אינייסטה, צ'אבי. ג'יולי, גודיונסן, סביולה, אזקרו. :aa1: כשגם מוטה ואולגר מצטרפים לרשימת הנעדרים . חטאפה כבר לא כובשת 180 דקות אחרי הפסדים לאתלטיקו ואספניול (1-0 בשניהם) . הרכב חטאפה צפוי להיות זהה לזה שהפסיד באספניול . אבודאנצירי יהיה כמובן בשער ובחולית הגנה ישלוט אלכסיס (כשנמצא בזכוכית מגדלת מריאל) המצויין . עוד פרטים כשהסגל של חטאפה יפורסם .
לא דיברתי כל-כך על המשחק בין סראגוסה לסביליה. משחק נהדר מצפה לנו, אבל הוא יוכרע על ידי שער בודד לכאן או לכאן, גם תיקו היא תוצאה שהייתי לוקח ברצינות. סראגוסה צריכה לנצח את המשחק הזה, היא רוצה להיות בליגת האלופות, המשחק אצלה בבית והיא הפסידה לפני הפגרה נקודות שטוטיות נגד סוסיאדד בחוץ. גם סביליה רוצה לנצח ולהישאר במקום הראשון, למרות שהנשיא הצהיר שהמטרה היא ליגת האלופות, אם הקבוצה מוליכה את הטבלה ולברצלונה יש בעיות או מכת פציעות או היעדרויות, בוודאי שהם יירצו לנצל את זה ולהגדיל את הפער בפיסגה וללכת עד הסוף, סביליה כבר החמיצה פעמיים בשנתיים האחרונות העפלה לליגת האלופות למרות שהגיע לה והיא לא הייתה רחוקה. יהיה קרב מעניין מאוד בין 2 קבוצות עם התקפות טובות מאוד, סראגוסה תתקיף ותתקיף, נראה איך סביליה בעזרת פאולסן וראנטו תסנן את ההתקפות וכמה מהר היא תוכל לצאת קדימה עם קאנוטה, אני מעדיף על פניו את דייגו מיליטו. דניאל אלאבס הוא מגן מעולה אבל גם חייה רעה, הוא אגרסיבי מאוד, יהיה קשה לאיימאר או דלסאנדרו נגדו, בכל אופן. לאתלטיקו יש משחק קל על הנייר, וסראגוסה חייבת לנצח. נגד וולנסיה היא הייתה הרבה יותר טובה אבל התאכזבה בסיום. יפה מאוד שספורט 5+ בחר לשדר את המשחק הזה. לדיוגו צפויה עבודה קשה מאוד עם אדריאנו של סביליה. בקיצור, קרב בין 2 הפתעות העונה, המנצחת תקבל מוראל גבוהה להמשך הדרך ותצהיר עוד יותר על כוונות. סביליה לא אותה קבוצה במשחקי החוץ. מקווה שהמשחק לא יגרר לכיסוחים ואלימות או משהו כזה, שיהיה כדורגל! אני מעדיף את סראגוסה.
בגלל שאני קצר בזמן כפי שאתם בודאי שמים לב (יש לי מתכונת במתמטיקה מחר), אחרי שהבאתי 13 בטוטו לפני 4 שבועות (זתומרת לפני 3 מחזורים), אלה היו הניחושים שלי השבוע על משחקי הליגה הספרדית שנכללו בטופס: 16. דפור נגד ריאל- 2 15. מאיורקה נגד בילבאו- 2 14. חטאפה נגד בארסה- 2 13. אספניול נגד רקרה- X 12. בטיס נגד סלטה- 1 11. סארגוסה נגד סביליה- 1\2 10. ריאל סוסיאדד נגד אוסאסונה- X ואגב, בינתים יש לי 3 מתוך 3 (וטפו טפו בלי לנחס).
דפורטיבו לה קורוניה - ריאל מדריד http://www.liga.co.il/leaguespic/1041966273depo.Xxx VS http://www.liga.co.il/leaguespic/1041966719real.Xxx תאריך המשחק: 7.1.07 - יום ראשון שעת המשחק: 20-00 איצטדיון: הריאזור, לה קורוניה. האם ריאל מדריד חזרה מהפגרה רעננה? האם הנאחס של 15 שנים ללא ניצחון בריאזור, יישבר? או שדווקא דפורטיבו לה קורוניה של קאפרוס תחזור למסלול הנצחונות, דבר שלא קורה לה הרבה השנה. דפורטיבו לה קורוניה לא טעמה את טעם הניצחון המתוק מאז ה-21 באוקטובר, הקבוצה חייבת נקודות, ואין יריבה טובה יותר מאשר ריאל מדריד, במגרש הנאחס שלה, על מנת לנצח ולצאת מהמשבר לדרך חדשה. לה קורוניה נמצאת ב4 נקודות בלבד מעל הקו האדום , וקאפרוס לא רוצה שהקבוצה שלו תמשיך להידרדר ותיכנס למאבקי תחתית. לה קורוניה השיגה 3 נקודות בלבד בשמונת המחזורים האחרונים, אבל השיגה בביתה נקודה מאלופת אירופה. חואן קרלוס ואלרון, שהיה מושבת לאורך תקופה ארוכה, חזר לאימונים בדפורטיבו לה קורוניה והוא נכלל בסגל המשחק ועשוי לקבל דקות, סיכוי לפתוח בהרכב הראשון אין לו. בדפורטיבו לה קורוניה אופטימים בנוגע לואלרון. בתקשורת טוענים שהכנסתו לסגל של ואלרון, השחקן הבכיר ביותר בלה קורוניה וסמל של הקבוצה בשנים האחרונות ובכלל, הוא על מנת לדרבן את השחקנים ולעלות להם את הביטחון והמוטיבציה. חואקין קאפרוס ייבצע שני שינויים בהרכב לקראת המשחק נגד ריאל מדריד. סרחיו גונזאלס וקולוצ'יני ייאבדו את מקומם בהרכב. קאפרוס ימשיך במערך של 4-5-1 שלו. דה גוזמן, דושר, אסטויאנוף, כריסטיאן וריקי המאכזב שכבש רק שער אחד העונה, ייפתחו בקישור ואריזמנדי יישחק כחלוץ. לדפורטיבו לה קורוניה יש את ההתקפה השלישית הכי גרועה בליגה הספרדית, הקבוצה כבשה 11 שערים בלבד. אוואט, שוער הקבוצה, ספג 23 שערים עד עתה, לדפורטיבו הגנה בינונית מאוד. http://www.detiksport.com/content_images/content/2006/07/30/75/Valeron-isi.Xxx ואלרון. בסגל אחרי היעדרות ארוכה. לה קורוניה: אוואט; פאבלו, אנדראדה, ארלבואה, קפדויליה; דושר, דה גוזמאן, אסטויאנוף, כריסטיאן, ריקי; אריזמנדי. אצל ריאל מדריד, רוד ואן ניסטלרוי החלים מהפציעה שפקדה אותו במהלך האימונים האחרונים והוא בסגל למשחק. רובטרו קרלוס, מגנה השמאלי של ריאל מדריד, יחמיץ את המשחק בוודאות לאחר שנטש את האימון לפני האחרון ולא נטל חלק באימון המסכם של הקבוצה. מי שאמור לרשת את מקומו של רוברטו קרלוס באגף שמאל, הוא מרסלו הברזילאי, המגן הצעיר שהגיע לריאל מדריד בחלון ההעברות בינואר. זוהי תיהיה הופעת בכורה ראשונה למרסלו במדי הקבוצה. קאפלו התראיין לפני המשחק ואמר:"אנחנו מאבדים את הסיכוי לזכות באליפות במשחקי הבית". בהחלט בחוץ הקבוצה משיגה יותר נקודות. מרסלו הוא לא היחיד שייזכה להופעת בכורה בריאל מדריד. במארקה מציינים שבריאל מדריד בונים מאוד על גאגו, וקאפלו מאוד מאמין בילד הארגנטינאי. גאגו ייפתח במרכז המגרש של הקישור בייחד עם אמרסון גוטי, מה שמוריד את דיארה שמגלה יכולת חלשה בזמן האחרון, הספסלה, נראה כי משהו לא טוב עובר על הקשר שהגיע מליון בקיץ, בריאל בהחלט מאוכזבים מדיארה שעלה להם 25 מליון יורו. גונזאלו היגואין, החלוץ הצעיר הברזילאי, נמצא בסגל של ריאל מדריד למשחק. איבן הלגרה שהיה פצוע בתקופה האחרונה, הבריא לחלוטין מהפציעה שפקדה אותו והוא חוזר למרכז ההגנה בייחד עם פאביו קנבארו, שבריאל מקווים שיחזור ליכולת שאיפיינה אותו, במונדיאל. סרחיו ראמוס יישחק כמגן ימני, עמדה בה שיחק לא מעט העונה עקב פציעתו של סיסיניו. ההרכב המשוער של ריאל מדריד לקראת המשחק, כולל את בקהאם בקישור, בייחד עם גוטי, גאגו, אמרסון וראול. רוביניו ורייס ייפתחו על הספסל. רונאלדו ייפתח בשפיץ במקום ואן ניסטלרוי. מלך השערים של ריאל העונה ייחכה להזדמנות מהספסל. http://www.realmadrid.com/addon/img/1eb367gagohiguain288p.Xxx גאגו והיגואין באימון. הראשון ייפתח בהרכב בהופעת בכורה, השני על הספסל עדיין. ריאל מדריד: קסיאס; סיסיניו, קנבארו, הלגרה, מרסלו; אמרסון, גאגו, גוטי, בקהאם, ראול; רונאלדו. * ריאל מדריד לא ניצחה בריאזור את לה קורוניה כבר 15 שנים. ב92\1991, השיגה ריאל את הניצחון האחרון שלה בריאזור, 3-0 באותה עונה. מיצ'ל, היירו ובוטארגיניו כבשו את השערים. בשנות האלפיים חילצה ריאל רק 2 נקודות בריאזור, בכל עונה שחילצה נקודה היא זכתה באליפות ספרד. אשתקד הפסידה ריאל מדריד 3-1 ללה קורוניה במחזור ה-11 בסיבוב הראשון.
השנה אין לי ספק בכלל שהנאחס יישבר, כי בשנים עברו (מלבד 04/05 ו-05/06) זאת הייתה "סופר דפור" שפגשה את ריאל ולא דפור הכל כך חלשה של השנה שתשחק מחר מול הקבוצה החזקה מאד של קאפלו אגב, קאפלו חושב על האפשרות לפתוח עם 3 קשרים במרכז בעתיד הקרוב? (אמרסון, גאגו ודיארה)