עומר, טענת שהפועל בבית פייבוריטית מול כל קבוצה. גם מול חיפה (והדגש הוא על חיפה), מכבי ובית"ר? ואבירם, נתניה פותחת נגד 4 עולות חדשות, לא 3.
כן גם מולם הפועל פייבוריטית. כמו שבקרית אליעזר חיפה פייבוריטית מול כלק בוצה, בטדי בית"ר פייבוריטית מול כל קבוצה ומכבי ת"א בבלומפילד פייבוריטית מול כל קבוצה. אלה 4 הקבוצות היחידות שהן פייבוריטיות בביתן מול כל קבוצה.
ליגה של 16 קבוצות עוד איכשהו אפשר לעשות בתנאי שמורידים את התקציבים קצת. אבל הקטע של לחצות את הנקודות? בושה וחרפה! גם לצופים, גם לקבוצות, גם לבעלים וגם לשחקנים. אני מקווה שזו העונה האחרונה שזה יהיה ומה שעוד יותר אני מקווה זה שמי שתסיים במקום 1 אחרי 30 משחקים תהיה אלופה ובפער כמה שיותר גדולה ומי שיסיימו במקום 15-16 יירדו ליגה כמה שיותר מהר רק בשביל להוכיח שההתאחדות נכשלה.
אורי שילה דיבר ב-103 ולמרות שכולם התקיפו אותו על זה אמרו שזה יהיה השנה ויבחנו את זה, פשוט בושה, מעניין מה יגרום להם לבטל את זה? אולי אם קבוצה תוביל ב-30 הפרש והקיצוץ יקטין ל-15...
הבקרה הודיעה להכח עמידר להגיש תקציב לליגת העל גורם בהתאחדות אישר כי מדובר באיתות הראשון לכך שייתכן שאחת מקבוצות ליגת העל תנשור לליגת המשנה. http://sports.walla.co.il/?w=/157/1525880 ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ יהיה מאוד מעניין לעקוב בנידון.
נראה לךי שזו דווקא הפועל פ"ת (עצוב שלקבוצה הזאת אין בעלים) הרי אני לא מבין אין לה חובות אין לה כלום אין אחד שאוהב את הפועל פ"ת ומוכן להשקיע בה?
גם המצב של אחי נצרת לא הכי מבטיח. ראשי הקבוצה נכשלו אתמול בניסיון להעביר את הקבוצה ברשות לבקרת תקציבים בגלל חוסר בערבויות הדרושות. ככל הנראה זו תהיה אחת מהשלושה (רעננה, פ"ת, נצרת) שעלולה למצוא את עצמה בלאומית העונה.