בארסה תנצח את המשחק מחר מול דפור. דפור תגיע בגישה של ' אולי נצליח לגנוב כאן משהו, אולי'.לה קורוניה במצב עגום. ההידרדרות שלה ממשיכה כבר כמה עונות, ומעונה לעונה, לא מושקע בקבוצה שום כלום. זאת כמובן שהמועדון מבחינה כלכלית נמצא בקרשים. מבחינת בארסה זה יום מיוחד כמובן, אטו חוזר למגרשים. הוא לא יפתח זה ככמעט בטוח, רייקארד לא יסכן אותו ויפתח איתו ישר. אך אני סבור שהוא יכניס אותו דקות ספורות אחרי פתיחת המחצית השניה. בקיצור- בארסה עולה בכל פרמטר על דפור העגומה, אין לקבוצה של אוואט מה למכור במשחק הזה. משחק שהולך להיות קליל בשביל בארסה, והזדמנות טובה לרייקארד לתת לאטו הרבה זמן על המגרש.
אתלטיקו מדריד - חטאפה ראשון, 20:00, ויסנטה קלדרון http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/atletico.Xxx "מובן מאליו שאנחנו רוצים שנשחק בכל משחק כמו במשחקים האחרונים שלנו, אבל אתה אף פעם לא יכול לדעת לאן המשחק ייתפתח, כל משחק הוא שונה". את הדברים האלה אמר פרנייה. עבור בלמה הארגנטינאי של אתלטיקו מדריד, מריאנו פרנייה, זה יותר מדרבי. פרנייה שיחק שנתיים בחטאפה (2004-2006) עד שעבר לאתלטיקו, הקבוצה החמה ביותר בליגה הספרדית כיום. במשחק מחר יחכה מוראל להזדמנות מהספסל נגד האקסית. אתלטיקו מדריד מגיעה לאחר הניצחון 2:0 בגביע אופ"א על קופנהאגן, ניצחון שהבטיח לה באופן סופי את העלייה לשלב 32 הגדולות בגביע אופ"א. סרחיו אגווארו המשיך ביכולת הפנטסטית שלו שגם זיכתה אותו ב'כדור הזהב' עד גיל 21, וכבש את השער השני נגד קופנהאגן. את השער הראשון לזכות אתלטיקו כבש הווינגר הפורטוגלי סימאו סברוסה שנמצא גם הוא ביכולת מצויינת בתקופה האחרונה. אתלטיקו מדריד מציגה כרגע את הכדורגל היפה ביותר בליגה הספרדית והיא ממוקמת במקום החמישי בטבלה, 5 נק' מלבד מריאל מדריד שבמקום הראשון. בשביל להיצמד עוד יותר ליריבה העירונית ריאל, תצטרך אתלטיקו מדריד לנצח מחר יריבה עירונית אחרת - חטאפה. לקראת המשחק נגד חטאפה יחזור היישר להרכב של אגירה הבלם הקולומביאני פראה. פראה יחזור היישר להרכב לאחר שלא שיחק בהרכב אתלטיקו כבר כמעט חודש ימים, מאז התיקו המאופס עם אלמריה. מי שיחסר לאגירה הוא לאו פרנקו, השוער הארגנטינאי של אתלטיקו נפצע בניצחון 2:0 על בטיס במחזור שעבר וסיים את 2007. את מקומו בהרכב של לאו פרנקו ימלא השוער האיטלקי כריסטיאן אביאטי. באתלטיקו מקווים שלמרות השינויים בהגנה הם יצילחו גם נגד חטאפה לשמור על רשת נקייה כמו בשלושת המשחקים האחרונים. עם היכולת הנהדרת שמציגים בתקופה האחרונה סימאו, פורלאן ובעיקר אגווארו לאתלטיקו לא צפוי להיות קשה במיוחד. הרכב משוער: אביאטי, אלר, פראה, פרנייה, אנטוניו לופז (וארלה), מאניש, ראול גארסיה, סימאו, מקסי רודריגז, אגווארו ופורלאן. http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/getafe.Xxx מנגד נמצאת חטאפה. אם לפרנייה זה יהיה מפגש מיוחד נגד האקסית זה מה נגיד על חלוץ חטאפה, מאנו דל מוראל. מוראל הוא אוהד מושבע של אתלטיקו מדריד שגדל במחלקת הנוער של הקבוצה אך שיחק רק 2 הופעות רשמיות במדי הבוגרים. "כמובן זה יהיה מיוחד מאוד לחזור לשם (לויסנטה קלדרון). הצטרפתי לאתלטיקו מדריד כשהייתי בן 14. אבל עכשיו אני מרוכז כולי לבנצח אותם", אמר מוראל. כחלק מראיון שערך לאתר של חטאפה לקראת המשחק. כמו אתלטיקו מדריד, גם חטאפה משתתפת בגביע האופ"א ושיחקה במהלך השבוע. חטאפה גברו בחמישי האחרון 2:1 על אלבורג משערים של פאבלו הרננדס וגרנארו. חטאפה ממוקמים בדיוק על קו האמצע, המקום העשירי, עם 18 נקודות. ניצחון אמנם יהיה כמעט בלתי אפשרי נגד אתלטיקו אך הוא עשוי להביא עימו טיפוס עד למקום השמיני. מי שיחזרו ככל הנראה להרכב של חטאפה הם הקשרים חאבייר קסקרו ופרנסיסקו סוסה שלא שיחקו נגד אלבורג בגביע האופ"א במטרה להחלים מפציעות שהם סחבו. ניצחון זאת מטרה שככל הנראה גדולה על השחקנים של לאודרופ אך תיקו זה עוד איכשהו בהישג יד. הרכב משוער: אבונדאנזיירי, קורטס, דיאז, בלנגואר, ליכט, גראנרו, דה לה רד, קסקרו, סוסה, בראוליו ואוצ'ה.
משחק קשה מאוד יש לריאל לפחות עפ"י ההיסטוריה , נכון לעונה זו ריאל לא אמורה להתקשות מול בילבאו. טוב לדעת שגוטי חוזר, נקבל מנהיג בהרבה יותר טוב מסניידר, וכפי שאמר s.ramos , פליימקר יותר טוב , אני שמח מאוד שהוא חוזר, נקווה לראות שליטה יותר גדולה של ריאל במרכז המגרש. ריאל חייבת לתת מדי פעם הצגות, אך במשחק הזה אישית אני מסתפק בניצחון דחוק אפילו, כי לי ניראה ששוסטר יגיע מאוד לחוץ למשחק הזה. נקווה לטוב, האלה ריאל!
לא היה משחק גדול אבל לפחות יצאנו עם 3 הנקודות. אני ממשיך בדעה שדיארה נראה הרבה יותר טוב כשהוא משחק לבד, ללא אף שחקן לידו. עם כבר דיארה, הוא עשה לי התקף לב עם הנפילה שלו והתקף לב שני אחרי שהוא קם ונפל שוב.. הוא עוד רצה לחזור לשחק!!!.
במזל לא קרה לו כלום ובמזל נגמר המשחק בדיוק שהוא רצה להיכנס.מי יודע מה היה קורה אם הוא היה ממשיך לשחק. הוא קיבל מכה חזקה מאוד בראש. הפציעה של רוד נקווה שהיא לא כ"כ חמורה והוא יוכל לשחק בסופר קלאסיקו ומול לאציו
קיבלנו הערב שני שיעמומונים. המשחק בין ולנסיה לאוסאסונה לא היה דומה לכלום, והמשחק בין ריאל לבילבאו... דווקא היו כמה מצבים נחמדים לשתי הקבוצות, ולקסיאס היו כמה הצלות, אבל בהחלט זה משחק שציפיתי ממנו להרבה יותר...
אין יותר יותר מידי לומר על משחק כזה. כמו שאמרתי לפני המשחק, משחק חוץ טיפוסי ומשעמם שבוא אני מסתפק ב 1-0 קטן על בילבאו. לא היו אירועים מיוחדים מלבד כמה מצבים בודדים פה ושם. המשחק בעיקרון היה שווה. היא איפשר לומר שבילבאו הייתה פחות טוב, אבל מה לעשות, הבדלי הרמות עשו את שלהם במשחק הזה. והנה עוד שבוע במקום הראשון !
שוב ניצלתם בנס,בזה שהשופט(קנטאלחו?לא מופתע) לא שרק לפנדל ברור. אבל בואו נגיד שמה שהיה בקהל היה קצת מכוער. הידעתם? התוצאה המכוערת 11-1 בקלאסיקו בעבר,התנהל באווירה שכמו שקסיאס היה בה.רק שאז השופטים לא שרקו להפסיק את המשחק.
רק להסתכל על הטבלה ולראות את ה7 נק' הפרש עושה לא טוב, אף על פי שאני יודע שרוב הסיכויים שהיום ב12 הטבלה תצביע על 4 נק' הפרש בין ריאל לבארסה. קיוויתי שנגיע לסופר קלאסיקו במצב שאנחנו יכולים להפוך את היוצרות בטבלה,מה שכנראה לא יקרה כי בשבוע הבא ולנסיה מחכה לנו במסטאייה ומי כמו בארסה יודעת לפשל בחוץ העונה אז מול קומאן שחייב להתאושש עם ולנסיה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
שטויות, התיסכול מדבר מפיך? ריאל מדריד ניצחה את המשחק בצדק, היא הייתה הקבוצה הטובה על המגרש. אין לי בעייה להזכיר לך מצבים: - בעיטה של רוביניו לקורה. - רוד עובר את השוער ובשנייה האחרונה הכדור מורחק - ראול בועט בימין לשער והשוער הודף - כדור של ראמוס הולך צמוד לעמוד - רוביניו בועט מול השוער שהודף משחק מדהים שלנו זה בטח לא היה, אך אני חושב שלנצח הגיע לנו, בהחלט, ואני שמח שסימנו וי על עוד מגרש לא קל ועוין, לא משנה מה המצב של בילבאו יהיה בטבלה. בילבאו אם נאמר את האמת, לא קבוצה מוכשרת, הולך קדימה בלי יותר מדיי חוכמה, יסטה, הכוכב הגדול שלה, נבלע במגרש והיא התקשתה להגיע למצבים. איקר בכל זאת עבד היום ועשה את זה כרגיל כמו שצריך. ג'וליו בפטיסטה לא בלט, דיארה היה בסדר. סניידר לא מוצא את עצמו כל-כך, הוא עשה אולי המון לחץ על שחקני בילבאו שזה בהחלט חיובי, הוא רוצה והוא משקיע, אבל בהתקפה לא תרם הרבה. ראול לטעמי היה החד בהתקפה היום, עם מספר מהלכים יפים, בין השאר הבעיטה בימין אחרי שהטעה שחקן, העקב המצויין לרוד, ועוד מספר מסירות חכמות. רוד גם במשחק רע שלו בחלק הקדמי, הוא זה שמביא לנו את הנקודות ואי-אפשר לוותר עליו. רוביניו עשה דברים, אבל לא מספיק, מה שכן, אם המהלך שלו היה נגמר בגול ולא בקורה זה היה שער פנטסטי. עוד שבועיים לפחות במקום הראשון, טוב לחזור לנצח בחוץ אחרי תקופה מסויימת וכל העיניים למשחק המכריע נגד לאציו בליגת האלופות. http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0708/bilbao4.Xxx שער שביעי העונה בליגה להולנדי שלנו.
איזה תסכול? אתה בכלל קראת מה שכתבתי? תיכף ישחקו כדורסל ברחבה,אני אגיד שהיה נגיעת יד ברורה,ותגיד שזה מתסכול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx