14:מבול של שערים,4-0בקאמפ,4-3לסביליה בבירנבאו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/12/08.

1. riquelme1 Member

ועדיין, הקבוצות הספרדיות העונה הם הכי מצליחות באירופה, כאשר ספרד שולחת לשמינית הגמר 4 נציגות(עוד לפני שנגמר שלב הבתים), ובגביע אופ''א, ולנסיה סאנטנדר, סביליה ודפור בדרך לשלב הבא.

אבל בהחלט מבחינת הרבה של הליגה מהעונה שעברה, היא ירדה פלאים. סביליה של העונה שעברה הית דורסת את ריאל מדריד אתמול.

חסרה לי גם סארגוסה, מאשר קבוצה בזיונית כמו ספורטינג גיחון עם הגנה של ליגת העל.

2. RubberSoul Member

אפרופו סראגוסה,היא מסיימת את הדרבי של ארגון במחזור ה15 של הליגה השנייה בתיקו 2-2 עם הואסקה,כשמורחק לה לא אחר מאשר אריזמנדי,האיש שניצח בברנבאו עם ולנסיה שנה שעברה.
    איך שדברים מתקשרים...

3. xavi6 Member

אני לא מבין ריקלמה,למה אתה נכנס למכונית עם כיסוי עיניים ולוחץ על פול גז?

אתה יודע מה, אני אוותר הפעם וימשיך במגמת שתיקה שלי. תמשיך לשחרר קלישאות, לפטר שחקנים ומאמנים, אני יקרא ויצחוק וניפגש בסיום העונה ונראה איפה גיחון ואיפה סרגוסה.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

כל השערים שלנו נגד חיחון היו מביכים:
    1 - השאירו את מקסי לבד ברחבה במצב נייח
    2 - פיצ'ו בישל לקון
    3 - בלם נרדם בהליכה
    4 ו-5 - מלכודת נבדל לא עבדה
    המסקנה: חיחון תרד ליגה.

5. xavi6 Member

אני יכול לעשות אותו דבר עם את' בגולים שלנו מולכם.

דקה 3-מארקז התגבר על המגן שנרדם בשמירה.
    דקה 6-אויפלושי עשה פנדל מפגר על מסי.
    דקה 9-כל את' נרדמת כולל השוער.
    מרוב ששכחתי את הגולים האחרים ומאיזה טעויות הם נבעו, אני אפסיק עכשיו

מסקנה-את' תירד ליגה...

דברו בסיום העונה.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בשער הראשון נרדמנו. גם בחיחון זה קרה לנו. אבל חוסר ערנות לאורך כל 90 הדקות זה לא עלינו, זה על ספורטינג.

7. riquelme1 Member

עזוב את ירדן דני, הוא אוהב להתכווח, לא אשכח איך היה תמיד יורד על דני אלבס ומשווה אותו לשחקנים כמו בלטי, וכיום הוא סוגד לו, וכמובן יודע שהוא יצא מגוכח.

8. xavi6 Member

לא סוגד לו, עדיין שונא אותו, בחיים לא אהבתי ובחיים לא יאהב אותו. אוהב את העובדה שהוא יודע להתקיף, תמיד אמרתי שהוא המגן ההתקפי הכי טוב בעולם, אבל זה מהסיבה הפשוטה שאין עוד מגן שמקבל לגיטימציה ממאנים לעלות כמו שהוא קיבל בסביליה ועכשיו בברסה. שחקנים כמו ר.ק וקאפו ידעו לעשות את שתי הצדדים, הוא בינתיים צריך לשפר בצד אחד, והוא כרגע במגמת שיפור. בכושר הנוכחי הוא השחקן המצטיין שלנו, אבל עדיין מבחינה אישית-שונא אותו בידיוק כמו ששנאתי אז.

דני, זה מפגר לקבוע דבר ע"פ משחק אחד ומהלכים אחדים. זאת הנקודה שלי.

בקיצור-נדבר בסיום העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/08
  9. riquelme1 Member

שביעייה מריאל מדריד, רביעיה מסביליה, שיישיה מברצלונה, חמשייה מאתלטיקו- משחק אחד הוא אומר לי.

10. xavi6 Member

אתה מסתכל על המשחקים מול הגדולות. זה לא חוכמה. שלא נדבר שמול ברסה זה נהיה נורמה לקבל מס' רב של שערים.

יחסית לעולה חדשה היא משחקת טוב. היופי אצלה זה שהיא התקפית, עם גישה התקפית ובאה לשחק כדורגל, לא להוציא נקודה ולא להוציא שער. היא באה להוציא 3 נקודות.

11. Mr.Eko Member

מוזר שאני זוכר שקטלת כל כך הרבה פעמים את אלבס,"קוף","גמד ברזילאי" ופתאום עכשיו אלבס ענק,המגן הטוב בעולם... מעניין.

12. riquelme1 Member

דברים עוד הרבה חמורים הוא אמר, אבל זה היה שהוא היה בסביליה, כאשר הוא עבר לברצלונה כול הגישה השתנתנה, או במילים אחרות- בן אדם לא אוביקטיבי.

עוד בסביליה אלבס היה המגן הימני הטוב בעולם, נכון שהוא פרובקטור לא קטן, אבל הוא המגן המושלם, יש לו הכול, מהירות, טכניקה, הרמה טובה, בעיטות. נכון, אולי לא מדובר במגן איטלקי מבחינה הגנתית, למרות שהוא לא כזה גרוע בהגנה, העונה לא ראיתי שום גול של ברצלונה באשמתו, אבל עדיין מדובר פה בעילוי.

13. xavi6 Member

בעיות קשות בהבנת הנקרא? אתה גם סובל קשות? אני יכול להרוויח הון אם אני אמצא תרופה לאנשים כמוך שסובלים מבעיה כזאת.

גמד, קוף ברזילאי, שלל כינויים שנתתי לו ואני עדיין קורא לו ככה. שחקן מגעיל עדיין היה ומבחינתי תמיד יהיה, זה לא סותר את הדעות המיקצועיות שלי לגביו. הכיצד כינויים כמו גמד וקוף סותרים מה שאני אומר עליו מבחינה מיקצועית? עצה-קח מילון לפני שאתה עונה. תבדוק שאתה יודע מה הפירוש של כל מילה שכתבתי.

אתה רוצה להיכנס לזה? כי אין לי בעיה. אין לי בעיה לנבור בהודעות שלי לגביו ואני יכול לצטט לך מילה במילה. הוא שחקן ההתקפה הכי טוב שיש בעמדת המגן, מבחינה הגנתית הוא חרא. כרגע הוא במגמת שיפור אבל עדיין לא מושלם. בסביליה הוא היה אף יותר גרוע מבחינה הגנתית עם הרבה חורים, בברסה תחילת עונה ראו את החורים האלה אבל כרגע הוא לרוב חוזר להגנה או שמחפים עליו. מה לא ברור?

בוא נעשה לך משפט סיכום:
    מבחינה אישית-הוא מעפן, שחקן דוחה, מגעיל, שונא אותו תמיד שנאתי.
    מבחינה מיקצועית-המגן ההתקפי הכי טוב בעולם, בחלק ההגנתי טעון שיפור.

14. Mr.Eko Member

אויי נו עכשיו הוא גם מעליב אותנו,אל תעשה את זה....
    לא בושה להודות שאתה לא אובייקטיבי חביבי,גם ביורו העדפת את אינייסטה על פני פברגאס למרות שססק היה בכושר טוב יותר ואפילו אמרת שאתה בעד אינייסטה בגלל שהוא חלק מבארסה,חבל סתם להתווכח.

15. riquelme1 Member

עם אוהד בארסה אומר אתזה, כנראה שבאמת אין מה להגיד יותר.