14:ואלדז מונע מבוכה; מספרת של צ'בנטון בנצחון סבילה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by EL Capitan, Dec 8, 2006.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא אמר גולאסו של בקאהם ושיבח את הגול וכו' מה אתה כל כך בוכה , בגלל שהוא מתלהב מסביילה ?

ועוד משהו לגבי הגול של ריאל , ואן ניסטלרוי סחט עבירה שלא הייתה ולא נבראה שהשופט המציא , ואח"כ השופט עוד לא מוציא אדום לסלגאדו .

2. Engel Del Madrid Member

מה אתה מבלבל ת'שכל, הוא פטר את זה בחוסר תשומת לב של פאלופ.
    ואיזה מגעילים, כל העליהום הזה על גוטי.. וכשריאל מפעילה לחץ אדיר על סביליה הוא לא אומר כלום, אבל כשרנאטו ונאבס מתרוצצים להם הוא טוען ש"סביליה סוגרת את כל המגרש בלחץ אדיר"..
    יש לו משו נגד ריאל ואל תגיד לי שלא. מאונן על ברצלונה הבנאדם הזה...אמן אולגוור יאנוס אותו.

לאאאאאאאאאאאאא בבקשה לאאאאאאאאא בבקשההההההה
    תגידו לי שאני חולם אני מתחנןןןןןן

סלגאדו יצא ומחייה נכנססססססססססססס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

Last edited by a moderator: Dec 10, 2006
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון תתחיל לסנן ת'תגובות המגעילות שלך עם הקללות האלה , זה לא פעם ראשונה שלך וזה כבר מתחיל לעצבן ומוריד את הרמה פה.

דבר שני באמת לא יפה מה שעושים שחקני סביליה לגוטי (ואגב נדב יעקובי גינה את זה למרות שלטענתך הוא שונא ריאל) אבל זכור לי שגם בדרבי של מדריד שחקני אתלטיקו סימנו את גוטי כמטרה .

4. SkiMan Member

כןןןןןןןןןן שבנטון ישששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aaa021: :aaa021: :aaa021:

1-2 לסביליה על עוכרי הכדורגל להחזיק מעמד :aaa031:

Last edited: Dec 10, 2006
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שהניצחון הזה מוצדק של סביליה , שניסתה ותקפה ותקפה ולשם שינוי גם ריאל לא התבנקרה כמו מול ולנסיה ותקפה יותר , והרבה בזכות סביליה שלחצה את שחקני ההגנה שלה והכריחה את ריאל לצאת קדימה.

6. SkiMan Member

כצפוי. אין כזה דבר משחק גדול ומהנה אצל קאפלו, במיוחד כשזה מחוץ לבית.
    משחק גרוע. שיפוט גרוע. אבל אם זה מה שצריך כדי לנצח את הטוטאל-בונקר של מר פאביו 'אני שונא התקפה ולעולם לא אשלח יותר מ-3 שחקנים למעלה' קאפלו אז שיהיה. סביליה היתה טובה יותר וניצחה, הפעם הבלוף של הבונקריסט לא עבד. ביי ביי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
    קחו אותו כבר חזרה לאיטליה

------------------------------------------------------------

ברצלונה - סוסידאד

משחק גועל נפש, ולא רק מבחינת רמת הכדורגל. אני חושב שלא היה שחקן ברסאי שלא ניסה את מזלו בליפול כאילו ירו בו ברחבה, איכס, אני התביישתי בתצוגת הצלילות הזו. זה היה נראה כאילו כל הקבוצה עובדת כדי להשיג את הפנדל שרונאלדיניו ישלח פנימה וישיג את השיא שלו עם 5 צמדים רצופים. לא ראוי. מעבר לכך, משחק ברמה מאד ירודה ודווקא במחצית היותר גרועה השגנו שער. משחק מאד לא תכליתי של ברצלונה ואפילו אחוזי השליטה בכדור לא היו מוחצים לטובתינו - כבר משחק שני ברציפות (מול ברמן היו לגרמנים יותר אחוזי שליטה מאיתנו!).

אז לפני הציונים, אציין את ויקי ואלדס שממשיך להיות השחקן הכי יציב שלנו העונה. אהבתי את השקט של תוראם בהגנה ואיך שהוא הנהיג אותה, ללא פויול. ג'יולי עושה מעט מידי עם כמות הכדורים שהוא מקבל, גודיונסן במשחק חלש. רונאלדיניו שוב מתקשה עם מגן טיפה אגרסיבי מהרגיל והוא חייב ללמוד לחיות עם זה כי אין ספק שבשלבי הנוקאאוט בליגת האלופות הוא יקבל שמירה שכזאת מכל קבוצה בכל מצב.

ציונים:
    ואלדס 7.5;
    סילביניו 4.5, פויול - (אולגר 6), תוראם 7, בלטי 5;
    אדמילסון 6, צ'אבי 5.5, דקו 5;
    רונאלדיניו 5.5, גודיונסן 4.5, ג'יולי 5.5.

7. eman Member

סביליה לא היתה יותר מסוכנת מריאל זה בטוח.אולי לא משחק משהו של ריאל אבל היא לא נפלה מסביליה וכל עוד רונאלדו היה בפנים היא אפילו היתה קצת יותר טובה.
    אני חושב שזאת היתה טעות להוציא את רונאלדו שהיה טוב ועזר לבניית ההתקפות,רק חבל שהוא החמיץ את המצב הטוב ביותר של ריאל בכמה משחקים האחרונים לפחות.
    בקהאם הפתיע אותי ונתן משחק טוב, היה חלק מרכזי בהנעת כדור ובניגוד למה שאנחנו רגילים לא הטיס כדורי גובה לקיבינימט.
    חוץ מזה המשחק הזה הוכיח לי כמה חסר בלם נורמלי נוסף בריאל.הגול השני היה נטו אשמתו של מחייה שלמרות ששנה שעברה נתן משחקים טובים הוא לא מתאים לרמה ואפילו לא לספסל של ריאל.

צריך לזכור שלריאל יש סגל מאוד מצומצם השנה מעבר להרכב הראשון וזה פוגע בה משחק אחרי משחק.

8. Barcik Member

וואו, לא ציפיתי לתגובות כל כך קיצוניות. נכון, נראנו במשך 8 דקות כמו ריאל מדריד. אבל מיד לאחר שריקת הסיום אני נזכרתי שכתבתי על דפי פורום זה, לאחר הפציעות של מסי וסביולה, שכל נקודות מפה ועד לשובו של סמואל מבורכות ולא משנה איך משיגים אותן. אני עומד במילה ואתעלם מאותן דקות מבישות בסיום.
    פרט לכך, משחק בסדר גמור. שגרתי לחלוטין, מהסוג שלרוב יסתיים באיזה שער או שניים יותר של בארסה. היו הזדמנויות, היה לחץ מדומה מאחורה, משחק ביתי ממוצע מול קבוצות תחתית. באמת שאין סיבה לתת לסיום המריר להאפיל על מה שהיה לפני כן. לא משחק גדול, אבל זהות המנצחת הייתה ברורה בסבירות גבוהה גם לפני הגול של הגאושו. בארסה שלטה במשחק, התקיפה יפה, והגיעה לתוצאה הרצוייה, כל זה ללא מאמץ אמיתי.
    גודיונסן משתלב יפה מאוד במהלכים הקבוצתיים, והוא נהיה יותר ויותר "ברסאי" במשחקו כל שבוע. הביצוע בשער שנפסל (בצדק, כמו גם השני. בכלל היה שיפוט טוב, לא ברורות לי התלונות) היה מושלם. האיסלנדי מרגיש כעת הרבה יותר בנוח מאשר לפני חודשיים, ורואים את הפירות. המחצית הראשונה שלו הייתה טובה מאוד, בשנייה הוא נחלש אך עדיין רואים את התרומה הכללית במשחק ההתקפה. הוא לא פשוט עומד במקום ומחכה לכדורים. ניתן לראות פה את הפן החיובי של העדרות אטו. בזכות התקופה הזו בהרכב, ולמרות לידת העכוז, ההשתלבות וההתאקלמות של גודי מזורזת בהרבה מאשר כמחליף לעת צרה.
    ג'יולי נתן את משחקו הטוב ביותר בתקופה האחרונה, שהכילה כמה משחקים סבירים לחלוטין. יש הרבה מאוד שחקנים אחרים שהייתי מעדיף להתקפה של בארסה, אבל אולי בכל זאת עדיין יש לו מה לתרום. אולי. אני רוצה לראות אותו מועיל עם תנאי צפיפות גדולים יותר.
    דקו היה טוב, בדיוק איך שהוא צריך להיות. הוא לא עסק בעקבים מטופשים, דחף קדימה וכיסה המון שטח.
    אני די אוהב את התקן של בלטי העונה - מגן התקפי למשחקי בית פשוטים. בהתקפה יש לו הרבה מה להציע וזה ידוע, ובהגנה ברוב המשחקים האלה כבר אפשר להסתדר איכשהו. הוא בכלל נראה חד ומחושב יותר מאשר בעבר.
    הספסול הארוך לא הועיל לאולגר.
    רוני וואלדז עשו את שלהם.

ג'יולי 7 - גודיונסן 6.5 - רונאלדיניו 7
    שאבי 6 - אדמילסון 6 - דקו 7
    בלטי 6.5 - אולגר 5 - תוראם 6.5 - סילביניו 6
    ואלדז 7

---------------------------------------

ריאל מדריד מאוד הפתיעו אותי כשהיו שקולים בכדורגל לסביליה. אמנם המשחק נפתח עם כדורגל מצידה של האורחת בלבד, אך ניתן להבין זאת בהתחשב בהתלהבות העצומה. להפתעתי, ריאל מדריד שיחקה בכלל לא רע ובסך הכל תיקו היה משקף את המשחק. יתכן שזו גם הסיבה שהם סוף סוף הפסידו. כל הכבוד לסביליה, ועכשיו שינסו להיות יציבים יותר גם בחציבת נקודות מול הקטנות.
    באשר לאיכות המשחק, הייתה ירודה. יותר מדי כסאח, ולא די ברק. גם מרבית המהלכים שנבנו נכון נהרסו בגלל שחקנים שלא השתמשו בראש. לפחות היה חם.

Last edited: Dec 10, 2006
  9. Bensh Member

גול יפה, אבל אתה לא יכול לקבוע שהכדור נכנס בזכות יכולת הבעיטה הפנומנלית של בקהאם ולא בגלל העובדה הפשוטה שפאלופ עמד 2 וחצי מטר מקו השער שלו, חיכה לקלוט את הכדור

10. פול סקולס Member

משחק מגעיל (ריאל - סביליה). כל שלוש שניות מישהו על הדשא. זה לא כדורגל.

אני מבין שגוטי מפורסם בזכות הפתיל הקצר הזה שלו- כמה עבירות נעשו עליו! זה לא יאומן!

אם התלהבתי ממשהו במשחק הזה זה מחסוס נבאס ומאדריאנו. עכשיו כשאני חושב על זה לא עולה לי לראש איזה מהלך ספציפי, אבל הם בלטו מעל כל שאר השחקנים, פחות או יותר של שתי הקבוצות, שלא תרמו הרבה למשחק הזה שהזכיר לי WWE.

11. XabiAlonso Member

הגולים של סביליה באו מכיסויים גרועים של ההגנה של ריאל .
    בעיקר בזכות מחייה והכיסוי הגרוע שלו על צ'באנטון בא הגול השני הבזיוני (אני מבין את קאפלו שהכניס אותו במקום סלגאדו שהיה אמרו לקבל כרטיס אדום במחצית הראשונה.)
    בסה"כ משחק לא רע בכלל של ריאל, שלא התבנקרה כמו שעשתה מול ולנסיה והיה מגיע לה לפחות תיקו.
    למרות ההפסד אין לנו במה להתבייש בהפסד לסביליה שהקהל ניצח עבורה את המשחק. אני לא רואה קבוצות אחרות חוזרות משם עם 3 נק'.
    גם רונאלדו במשחק לא רע רק חבל על ההחמצה באחד על אחד מול פאלופ...
    ההפסד מחזק את הדיעה שלי שריאל חייבת להתחזק דחוף בבלם (!) ובקשר 50-50.
    בסה"כ הקבוצה רק יכולה להשתפר יותר והיא תשתפר ותתחבר יותר וגם התוצאות הטובות יגיעו.
    וכן , אני מאמין שריאל תיקח את האליפות השנה!

HALA MADRID

Last edited by a moderator: Dec 10, 2006
  12. Engel Del Madrid Member

טוב אז אחרי המשחק אני חייב לומר שעמדנו בהחלט יפה מאוד נגד סביליה, אני בתמימותי שכחתי שריאל זו ריאל ויש לה את כל הכלים לזכות באליפות.
    אם לא הגול בפוקס הזה של צ'באנטון הכול היה נסגר יפה מאוד כי ביננו, המשחק היה שווה כוחות. זכורה לי רק הצלה מדהימה אחת של איקר.

אגב, לפי דעתי ריאל הייתה צריכה לנצח. RC פשוט פיספס גול אדיר, כאשר בעט לרשת החיצונית, רונאלדו שפיספס באחד על אחד ונפצע, ובקהאם שהיה כל כך קרוב לצמד, אבל אני בטוח שסביליה לא תמשיך ביכולת האדירה שלה ומתישהוא תיפול.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוריס תוראם רק 6.5 ?? הוא זכאי ליותר מזה .הוא הקרין שקט בהגנה וניקה כל שטות של אולגר.

14. Raulito Madridista

הנה התגובה המסכמת שלי על המשחק אמש...

סביליה עדיין חזק בקרב על אליפות ספרד, אבל אם היא רוצה אליפות בטוחה, היא יכולה לחשוב על מעבר לפוטבול. השחקנים שלה כסחנים אחד אחד, הרבה מאוד מההערכה שלי כלפי דניאל אלאבס ירדה, שמישהו מצליח לעבור אותו סוף סוף הוא מתנהג בצורה מגעילה ומכסח ובועט. גם לפאולסן ולכל שחקני סביליה לא חסר, מסכן גוטי שחטף שם מכות, מנסים לנצל גם את הפטיל הקצר שלו, סביליה יכולה להתבייש שדקה אחרי דקה הם מכסחים את גוטי בעבירות שיכולות לפצוע. אגריסיביות בכדורגל זה מפתח, אבל לכל דבר יש גבול.

הכדור החופשי של בקהאם היה נפלא, הייתי בטוח שהוא ירים, ידעתי שנבקיע מהמצב הזה אבל חשבתי שבקהאם ייבשל. בהחלט שער גדול, אני דיי שמחתי לראות את בקהאם משחק אתמול, הוא לא היה רע בכלל, אפשר לתת לו לפתוח גם במשחק הזה, הוא פחות מחפש הגבהות אלא את הפס, רק ששחקנים יבואו לקבל את הכדור. גוטי ניסה לעשות פעולות אך כוסח פעם אחר פעם כמו שציינתי. חבל באמת על השער שספגנו, קאנוטה היה מהיר מאוד בהגעה לריבאונד וההגנה שלנו פחות, אני כבר ראיתי אבל איך אנחנו מאבדים היתרון ומקבלים בראש כמו אשתקד מסביליה, זה לא קרה.

רוברטו קרלוס העלים את נאבאס, שנראה מפחיד. חח. היו לו בעיטות רחוקות מאוד, הוא קיבל תיאבון מהשער נגד בילבאו, רציני, הוא ניסה לעשות משהו בהתקפה והיה לו משחק טוב מאוד.

היה ברור שסאלגדו לא יצליח לסגור את אדריאנו, אבל יש פעמים שזה עובר את הגבול כמה אפשר לעבור שחקן בקלות. מיצ'ל יכל לספוג אדום אבל השופט וויתר לו, יפה לנו.

מהצד השני, ואן ניסטלרוי לטעמי עשה עבודה לא רעה בכלל עם הגב אל השער. באחת המתפרצות שלנו, שרונאלדו קיבל כדור טוב וכמעט עבר את אלפארו והגיע לשער, חבל שהאחרון תיקל אותו, היה מקום אולי לאדום אבל השופט בצדק, וויתר, גם למיצ'ל הוא וויתר. הרעיון הוא שלפני שנה או יותר, רונאלדו כבר היה מצליח לעבור עם המהירות שלו שפחתה, את המגן.

סרחיו ראמוס וקנבארו עשו עבודה נפלאה, חשבתי שכאשר מחייה נכנס במקום מיצ'ל, שראמוס ייתמוך המון בהתקפה אבל זה קרה פחות מבדר"כ וזה בסדר.

המצב של רונאלדו שיכל להכריע את המשחק פשוט ביזבוז, לא מתאים לרונאלדו, ואן ניסטלרוי נתן לו כדור אדיר, הייתי בטוח שהוא יבקיע את זה, למה להסתבך? אם כבר לעבור את השוער אז לצד השני, לא איפה שיש בלם. אפילו בעיטה לשער הוא לא הוציא מזה וחבל, טעות לא אופיינית לרונאלדו, אבל הגנת סביליה פחדה ממנו.

חבל על הגול של שבאנטון מה כבר אפשר להגיד. מחייה פשוט אידיוט, מה הוא נותן לשבאנטון כל-כך הרבה זמן להגיע לכדור, למה הוא לא הולך אליו?

אם סביליה לא הייתה משווה לנו עם השער של קאנוטה אני דיי חושב שהיה משחק מבוקר מאוד של ריאל והיינו מגיעים לפחות מצבים.

אני לא יודע מה לחשוב, אם מהמשחק הזה יהיה שיפור במחזור הבא ונגיע ליותר מצבים לייד השער(בעטנו בדיוק כמוהם והייתה לנו החזקת כדור גבוהה יותר), אז בסדר, אבל מצד שני יכלנו לחזור עם נקודה והפער מהמקום הראשון שוב ארבע נקודות, וחבל.

יכול להיות שסתם עבר על סביליה יום רע, אני לא רואה משחקים, אבל אם זו היכולת שהקבוצה מציגה, היא לא הולכת לאליפות ולא כלום, השד לא נורא כל-כך, גם בפיחואן. על השריקות בוז לראמוס אוהדי סביליה יכולים להתבייש.

אני רק מרוצה ממרכז המגרש שלנו שניטרל את שלהם לגמריי.

15. XabiAlonso Member

וזה עוד בלי דיארה!