14:ואלדז מונע מבוכה; מספרת של צ'בנטון בנצחון סבילה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏8/12/06.

1. EL Capitan Member

ממש לא.

שון, רייקארד איבד נקודות יקרות בלבאנטה, והוא לא רוצה לאבד את המקום הראשון, ולכן לא יקח שום סיכונים הפעם. ניצחון של סביליה או ריאל היום, שיתן לאחת מהם בנוסף גם את המקום הראשון, ישפיע מנטאלית על המשך הדרך, וגם יגרום ללא מעט כותרות בתקשורת, בעיקר אם זאת תהיה סביליה שתנצח.

2. Barcik Member

כן, קים, כן, והמשפט הזה יהיה תקף גם עם סביליה תיקח עכשיו שתי אליפויות רצופות. ריאל מדריד לא מציגה כדורגל טוב יותר מאשר סביליה, אבל כל ההסטוריה והמסורת שעומדים לצידה הם אלה שהופכים תיקו במשחק שקול לנצחון, והפסד במשחק חלש לתיקו. או כמו שיקרה היום, הפסד במשחק חלש לנצחון.

3. EL Capitan Member

בוריס,? מה אני יגיד לך? לא מסכים איתך. גם אם סביליה וריאל יעשו 10 משחקים אחת נגד השניה, לדעתי סביליה תהיה זאת שתצא עם ידה על העליונה.

4. EL Capitan Member

אם כבר דיברתם כאן על קאפלו, בקשה. אמנם אני שונא סטיסטיקות, אבל כאן הנתונים האלה יכולים להגיד כמה וכמה דברים על קאפלו ושתי הקדנציות שלו בריאל מדריד. בראשונה, אחרי 13 מחזורים, ריאל שלו התייצבה במקום השני עם 29 נקודות. נכון, מאזן זהה לזה של העונה הראשונה בקדנציה השניה שלו בריאל. ההבדל הוא שאז ריאל היתה עדיין בלתי מנוצחת, והיום היא כבר עם 2 הפסדים. הסיבה לזה בהחלט יכולה להיות, שמאז הליגה התחזקה, מה שמסביר גם למה באותה עונה ריאל האפורה של קאפלו שברה את שיא הנקודות בליגה (92), וזכתה באליפות למרות יכולה לא מזהירה. יש לציין, שבאותה עונת (96-97) ריאל לא השתתפה בשום מסגרת אירופית, מה שהקל על העומס.

אגב, בעיתון ספרדי נוסף דיברו על כך, ש"הזמנים השתנו" וסביליה לא נופלת מריאל ומאף קבוצה אחרת. הם ציינו, שריאל וקסיאס חשופים ליותר מצבים מסוכנים מאשר סביליה. צוין גם, שקנבארו רק חוזר מפציעה, ונכלל בסגל עוד לפני שהרופא של ריאל אישר סופית את כשירותו. ובנוסף, נאמר שם על בקהאם, שהוא יודע רק למסור כדורים ארוכים ושום דבר חוץ מזה. בהתקפה נתנו יתרון גדול לסביליה, וזאת בהנחה שרונאלדו לא יפתח לצידו של ואן ניסטלרוי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/06
  5. MHFC Member

לדעתי ריאל תבוא בשביל לצופף את המשחק כמו Wazza אמר , לנסות ולהשיג את הניצחון דרך משחק הגנתי כמו שהיא כבר עשתה העונה כמה פעמים, אני מאוד מקווה שזה לא יקרה, כי על הנייר המשחק צפוי אטרקטיבי ויפה לעין, אלא אם כן קאפלו יפתח עם מערך הגנתי ופחות התקפי, בכדי לנסות ולסגור את סביליה ולנסות ולהשיג שער במקריות, תוך כדי מתפרצות, מה שיעשה את המשחק למשעמם.

קאפלו פותח עם מערך של 4-5-1, עם ואן ניסטלרוי כחלוץ בודד, בקהאם מקבל את המקום בהרכב במקומו של דיארה המושעה , לאחר שהתרגל להיות שחקן ספסל בריאל, מה שהוא לא היה רגיל בשנים שלו בריאל. רונאלדו לדעתי היה חייב לפתוח בהרכב לצידו של ואן ניסטלרוי, רונלדו כבש 3 שערים ב-2 המשחקים הארחונים שלו, אלו גם השערים היחידים שלו העונה, הוא במן מומנטום טוב, אבל כנראה שקאפלו מעדיף מערך יותר זהיר.

ברסה פוגשת את הקבוצה הכי נוחה שהיא הייתה יכולה לקבל, את ריאל סוסיאדד שנראית רע מאוד מאז פתיחת העונה, 'רע מאוד' זה עוד בלשון המעטה, סוסיאדד עדיין ללא ניצחון ליגה אחד העונה ועוד כאשר יש לה כך כך הרבה בעיות במועדון, אין לה שום סיכוי מול ברסה בקאמפ נואו, הקבוצה עמוק עמוק מתחת לקו האדום ואת הנקודות היא הייתה צריכה לקחת במחזורים שעברו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/12/06
  6. Raulito Madridista

גם אם ריאל וסביליה היו משחקות 10 פעמים אחת נגד השנייה וסביליה הייתה מנצחת ב6 וריאל מדריד ב4 זה לא אומר מי קבוצה טובה יותר, סיכומים עושים בסוף העונה, המקום בטבלה הוא זה שקובע את העניינים, גם אם מנצחים משחקים מהברקה זו יכולת. לא ממעיט מהעונה המעולה של סביליה חס וחלילה, גם סיכוייים לא רעים שהיא תנצח אותנו, רק אומר שאנחנו קבוצה טובה יותר וזהו, אף אחד לא ייתפלא שריאל תגמור בטבלה מעל סביליה.

מזה העיתון החרטה הזה? טוב שלא אמרו שואן ניסטלרוי רק יודע לדחוק כדורים ממטר, שריאל מנצחת משחקים בפוקס ושאיקר בעונה איומה. כאילו שלא ברור שהעיתון שונא מדריד ובעד ברצלונה. בהתקפה ואן ניסטלרוי יותר טוב גם מקאנוטה וגם מראנטו. קאנוטה התחבא עד העונה הטובה הזו שלו, ואן ניסטלרוי שחקן שהבקיע מעל 300 גולים בקריירה, יש מקום להשוואה בכלל?
    וקים, אגב, לא הבנתי איך קאנוטה מקבל מקום ב"הרכב החלומות" שלך בפורום כדורגל עולמי. אני לא מזלזל בהישג שלו העונה, אבל נראה את המספרים שלו בסוף, לא שופטים שחקנים על שליש עונה.
    קנבארו לא היה נמצא בסגל ריאל מדריד אם הוא לא היה כשיר למשחק, וגם אם קנבארו לא ייתן משחק אלוהי יש את ראמוס שעליו אני יותר סומך שייחפה עליו.
    שנה שעברה בקהאם היה מעולה נגד סביליה וכבש צמד יפה מאוד בקלאסה, אחד בין רגליו של השוער פאלופ. בקהאם לא שחקן טכני והוא לא מסי, אבל הוא יודע כדורגל, גם למסור כדורים ארוכים זה חלק מהמשחק, והוא שחקן שמשחק בשביל הסמל ועושה המון לחץ, שחקן שאוהבים אותו מאוד בכל העולם, למרות שהוא ממש לא"הגדול מכולם".

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/06
  7. EL Capitan Member

דור, בדר"כ הליגה קובעת, אבל לעיתים גם לא. לדעתי, סביליה קבוצה טובה יותר מריאל, ויש מצב שגם הטבלה בסיום העונה תוכיח את זה.

העיתון החרטא הזה הוא ABC, והוא אחד העיתונים הבכירים בספרד. אני לא יודע על העדפה של העיתון, אבל מה שבטוח- הוא לא קטלוני. כמעט עם כל מה שהיה רשום שם- הסכמתי.

דבר ראשון, לא משווים שחקן מול שחקן, כי זה משחק קבוצתי ולא יחידני. ותעשה לי טובה, תפסיק להסתכל רק על מס'. אני שופט שחקנים לפי יכולת. קאנוטה העונה מציג יכולת של שחקן ענק, והיכולת שלו מתבטאת גם במספרים, אבל לא הם מה שיגרמו לי לקבוע אם הוא שחקן טוב או לא. מתי תבין את זה כבר? ואיך אפשר להשוות את ואן ניסטלרוי לרנאטו אם הם לא באותו תפקיד בכלל?

בקשר לקנבארו, המועד לפירסום הסגל למשחק היה לפני המועד של הבדיקה האחרונה של קנבארו, ככה שאני לא אומר סתם דברים.

ו"בקהאם שחקן שאוהבים אותו מאד בכל העולם"? צחוקים איתך היום.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי אם המספרת הזאת הייתה נכנסת...

משעשע היה לראות את החומה של של ריאל סוסידאד לא קופצת בכדור החופשי של רונאלדיניו.

9. Raulito Madridista

שגיאה חמורה של קאפלו - רוביניו פותח על הספסל נגד סביליה!

פאביו קאפלו העדיף את רונאלדו בחוד לצידו של ואן ניסטלרוי, מאשר את רוביניו באגף. רונאלדו אמור לשחק טיפה מתחת לואן ניסטלרוי כמו במשחק נגד בילבאו בו רונאלדו כבש, כנראה שהצמד שלו נגד קייב עשה על קאפלו רושם. ראול יישחק כקשר שמאלי ודיויד בקהאם כקשר ימני ככל הנראה, כאשר הוא יעזור לגוטי בסגירה במרכז המגרש. לפי דעתי החלטה תמוהה ומטומטמת, לא יעזור כמה חוד נהדר יהיה לנו, צריך מישהו שייארגן מתפרצות ויוציא אותן מהר, אין לנו מהירות בכלל בקישור, מקווה שכדור ארוך מבריק של גוטי\בקהאם יכריע עבורינו את המשחק למרות שהסיכויים קלושים.

ריאל מדריד: קסיאס; סאלגדו, קנבארו, ראמוס, קרלוס; אמרסון, בקהאם, גוטי, ראול; רונאלדו וואן ניסטלרוי.

סביליה: פאלופ; אלאבס, נאבארו, אסקודה, פורטה; פאולסן, ראנטו, חסוס נאבאס, אדריאנו; פביאנו וקאנוטה.

אין שום הפתעות בהרכב של סביליה, הרכב מפחיד, אני כבר מתאר את מיצ'ל מפשל נגד אדריאנו. חסוס נאבאס הבקיע שער אדיר נגדינו שנה שעברה בבעיטה אדירה לחיבורים, חייבים להיזהר ממנו!
    אשתקד, הקבוצות שיחקו זו נגד זו ונכבשו 13 שערים במהלך שני המשחקים!
    ריאל ניצחה בברנבאו 4-2 משלושער אדיר של זידאן ושער של גוטי, והפסידה בפיחואן 4-3 כאשר הובילה
    2-0 מצמד של דיויד בקהאם. זידאן כבש באותו משחק את שערו האחרון בריאל מדריד.

http://www.realmadrid.co.il/spaw/images/sevilla2_4.Xxx
    בקהאם חוגג צמד בפיחואן אשתקד.

10. Bensh Member

ראנטו? הקש"א הברזילאי?

11. פלג Member

החלטה מאוד מוזרה של קאפלו. אין יצירתיות, אין התקפה. אני כבר מתאר את כדורי העומק הסתמיים שילחו בקהאם, אמרסון ודיארה לרונאלדו ורוד שלא יצליחו לעשות כלום מול הגנת סביליה. ההחלטה הכי טיפשית ששמעתי עליה. קאפלו פשוט רוצה להתבנקר וזאת לא השיטה, בכל מקרה אם סביליה ילחצו הם בסוף ישיגו שער.

נ.ב:

0-1 לבערסה, רונאלדיניו כבש. לא מפתיע, אבל היו לי ציפיות לעובדה שיש סיכויים שהמשחק יסתיים בתיקו לאחר ששישים דקות לא הובקע שער.

12. Raulito Madridista

התבלבלתי, לא לעשות עניין. יש פה כאלה שאוהבים להדגיש את הטעויות שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ואן ניסטלרוי אכן טכני אבל ברמה של קשר אחורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אבל זה לא מפריע לו לתת עד עכשיו 13 גולים.

אני גם הופתעתי לראות שהמחצית הסתיימה בתיקו 0-0, כבר חלומות לבנים עברו בראשי כאשר בארסה חורקת ומסיימת בתיקו עם הקבוצה החלשה בליגה והיום ריאל מפתיעה וגונבת ניצחון ו...לעצור כאן! חח.
    גם ראיתי באתר האס שבארסה בעטה לשער חמש פעמים בסה"כ וזה לא מתאים לה, גם שהיא משחקת בהילוך לא גבוהה היא מצליחה לאיים הרבה יותר.
    רק שהמנייאק לא יהיה פיצ'יצ'י בסוף, צריך לחכות שעוד כמה משחקים יבוא לרוד להפציץ והוא יבקיע שלושער\רביעייה.
    וזה שבארסה מוליכה רק 1-0 זה לא אומר שזה ייגמר ככה, אני צופה עוד שניים - שלושה שערים, סוסיאדד חותמים עכשיו רק על 3-0 ולא 5-0 כמו אשתקד.

הנה השער שהרס לי את החלומות ו"להרבה אנשים את הווינר" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :

http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/diciembre/9/5.Xxx

פלג, גם ששיחקנו עם שני קיצוניים שעל הנייר אמורים להיות מעולים, נראינו חרא, ונגד קבוצות פחות חזקה, כך ש... אתה לא צריך לצפות היום ליותר מדיי, אנחנו נבעט לשער בקושי ויהיה עליינו מתווח גדול יותר מאשר נגד וולנסיה, רק נקווה לצאת בזול. אבל הפעם, אין מי שיוציא מתפרצת מהירה. אני בונה על כדור עומק של גוטי ותנועה לעומק של רונאלדו. או דחיקה של רוד ממצב נייח.

עריכה: יואוו סוסיאדד לא הייתה רחוקה מדיי מהנקודה הזו.

13. Jose Mourinho Member

ההרכב של ריאל היום הכי מתאים לדעתי בשיטה הזאת:

-----------קסיאס-----------
    -קרלוס-קנבארו-ראמוס-סלגאדו-
    ---גוטי---אמרסון---בקהאם---
    -------------ראול-----------
    ----רונאלדו----ואן ניסטלרוי---

בקהאם וגוטי כחצי מרכזיים, ראול מתחת לחלוצים.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה ברור שה1-0 לא יספיק עם הזלזול , ומזל שואלדז היה שם להציל את ה3 נק' האלה .

סילביניו טיפש , פשוט כך . עם צהוב עושה עבירה , נכון שהוא מנע מתרפצת אבל היה סביבו עוד שחקן או שנים של בארסה שהיו צריכים לעשות את העבירה הזו ולא הוא.

דור , הרסו את הווינר ? למי היה אומץ לשים אי ניצחון של בארסה בווינר

15. Engel Del Madrid Member

בקהאם בגול פשוט מדהים. אני כל כך שונא את נדב יעקבי על חוסר ההערכה שלו. ושיקום האוהד בעסה ושיודה שאם רונאלדיניו היה מכניס נדב יעקבי היה משפריץ על כל המיקרופון. זבל אורגני.

אה, וכל ההערכה שלי לדניאל אלבס פשוט נמחקה, מגן מגעיל, שכל מה שהוא יודע לעשות זה לדחוף להכות ולהכניס קטנות לשחקנים ואז לרוץ עם הכדור כאילו כלום לא קרה.