13:הפסד לסביליה , תיקו לבארסה, נצחון לריאל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Dec 1, 2006.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתה רואה בלייבסקור ולא ב5 פלוס?

אני לא מבין את קאסיאס , לא ראיתי נגיעה של השחקן שהיה בנבדל בזמן הבעיטה והוא גם לא הסתיר לו את הכדור בשביל שתיהיה סיבה להגיד נבדל.

אבל עדיין אני לא סגור על זה , צריך לראות עוד כמה פעמים כדי לראות אם הייתה נגיעה של אותו שחקן , ובכלל היו כמה שחקני הגנה שטענו שזה נגע לו ביד

2. Pipe Member

מפתיע מאוד ההפסד הזה של סביליה.גם לאור הכושר שלהם המצוין בשבוע האחרון וגם לאור העובדה שהם קבוצה עם אופי חזק, ולספוג 2 שערים תוך 12 דקות מול קבוצת תחתית כמו אספניול זו נאיביות שלא מתאימה לבחורים של חואנדה ראמוס.

ווטרס, אתה לא צריך להיות מופתע מדפור. קבוצת מרכז טבלה טיפוסית,לא מצפים ממנה ליותר מדי, ונכון שבריאזור היא צריכה לנצח את סנטאנדר, אבל התיקו הזה לא יגרום לזעזועים מיוחדים.

בנושא ריאל, מה אפשר להגיד? הקבוצה אנמית, לא מצליחה לייצר מצב הגון אחד, כל משחק ההתקפה מתבסס על פעולות אישיות, ועל הנאיביות שלהם הם משלמים בפיגור הזה. ובילבאו מצידה,כמו כבשה שחורה אמיתית, גם היום עושה צרות לריאל.

3. פלג Member

הגיע השוויון. רונאלדו חזר להבקיע, בזמן הנכון והשווה בשער טיפוסי שלו, עצירת כדור, התקדמות ובפס בעיטה מדויקת לשער. השער הגיע משום מקום, ריאל עדיין משחקת באופן מאוד חלש.

בדיוק עכשיו קרלוס כבש את שער המהפך. רק שיסתיים המשחק, עוד ניצחון מסגנון קאפלו ופער נקודה מבערסה!!.

4. Raulito Madridista

הכי חשוב שניצחנו. אני באמת מאוכזב מהיכולת, בילבאו שכל העונה נראית חרא ובקושי מצליחה לחלץ נקודות נגד קבוצות תחתית, באה לברנבאו ולא נופלת מאיתנו ואם השחקן שלהם היה כובש את השני שלהם בפתיחת המחצית השנייה, המשחק גמור.
    כל הכבוד לרונאלדו, כמה אני רציתי שייכבוש ויחזור להיות חד, "הימור" טוב של קאפלו, כרגיל רייס יוצא אחרי משחק לא טוב. קסיאס היה אשם בגול לדעתי, לא משנה אם שחקן של בילבאו התערב או לא הוא היה צריך לקחת את הכדור שלא היה חזק כל-כך, אבל איקר מלך, הציל לבילבאו שני גולים. מזל שלא השמטנו נקודות ואנחנו נקודה מהמקום הראשון. אהבתי מאוד את השער של רוברטו קרלוס, בעיטה חדה כמו בימים הטובים, סאלגדו היה לא רע לדעתי למרות שהיה צריך למסור אחרי המסירה הנפלאה שקיבל מרוביניו. ראול היה בסדר, אהבתי את הבעיטה שלו לשער במחצית הראשונה והוא השקיע כמו תמיד. דיארה היה על הפנים מחצית ראשונה, אם הוא ממשיך ככה הוא יכול ללכת לדעתי.
    זה לא ייאמן אגב כמה היכולת לא משתפרת, כמה אנחנו עדיין חלשים ואיך יסטה עשה צחוק מאיתנו במחצית הראשונה. בקהאם שנכנס לא הוסיף אבל כרגיל נילחם ואהבתי את זה. לא אכפת לי שייפתח בהרכב פעם אחת במקום רייס, שלפחות יגביהה הרי יש הגנות עם משחק ראש לא טוב. רוביניו החמיץ מצב לא רע בהתחלה, הוא היה צריך לבעוט לפינה השנייה או להפיל את שחקן ההגנה על ידי הטעייה עם העקב.

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2006/12/1165176509.Xxx
    הנה אני בא. רונאלדו

ציונים:

קסיאס - 6.5
    סאלגדו - 6.5
    ראמוס - 7
    מחייה - 6
    קרלוס - 7.5
    אמרסון - 6
    דיארה - 5.5
    רייס - 6
    רוביניו - 6.5
    ראול - 6.5
    ואן ניסטלרוי - 6

מחליפים:

רונאלדו - 7
    בקהאם - 6

איזה מחזור מדהים יאללה!!! לא האמנתי שאספניול הבינונית תנצח את סביליה לאחר שפיגרה 1-0, חבל שסביליה באה למשחק הבא נגדינו אחרי הפסד, אבל יש לנו נקודה עליהם בינתיים, חבל רק שאתלטיקו לא איבדה נקודות. אם דפור לא מנצחת את סנטאנדר בבית כאשר היו דקות שראסינג הייתה בתשעה שחקנים, דפור יכולה להתבייש ומקומה סופית לא בצמרת. ויאריאל עשתה את העבודה.

Last edited: Dec 4, 2006
  5. Barcik Member

ריאל מדריד הולכת לקחת את אליפות ספרד עם יכולת מצטברת של תיקו אחד.

6. eman Member

מצדי שיקחו השנה אליפות רק עם גולים עצמיים.העיקר האליפות.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליבי ליבי עם רוביניו , השחקן היחיד בריאל שחושב ורוצה לשחק כדורגל התקפי ומהנה.

כמה שבילבאו פראיירים , גם לקראת סיום המשחק יכלו להוציא תיקו , וגם במחצית הראשונה יכלו להוסיף עוד גול לראשון שכבר היה להם.
    ועל קסיאס כבר לא נותר להגיד מילה , בלעדיו ריאל מדשדשת אי שם במרכז הטבלה.
    ושמתי לב למאפיה ברזילאית שנהייתה בזמן שרונאלדו נכנס,רוביניו וקרלוס ששיחקו באגף השמאלי חיפשו אחד את השני ומאז שרונאלדו נכנס רוביניו חיפש רק אותו ופתאום ואן ניסטלרוי וראול נעלמו.

אם ריאל מוציאה בפיחואן מינימום תיקו , אני נשבר , הם יקחו אליפות בצורה המגעילה הזו.
    ואפרופו המשחק בפיחואן שמישהו יעשה לי סדר , דיארה או סרחיו רמוס יהיו שם ?

ומאיפה צץ הכרטיס האדום הזה?

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוהדי ברצלונה אתם ממש בכיינים... אם ברצלונה הייתה יודעת שיש איפשהו אוהדים כמוכם היא הייתה מתביישת בכם.

מה זה התבוסתנות הזאת? אתם אלופת אירופה לעזאזל.. עם אטו בלי אטו מצדי עם קלייברט... ברצלונה אלופת אירופה, מקום ראשון בליגה, לא מבין אותכם.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפר לשחק מול בונקר כזה לירן .
    הם משחקים דוחה ואוגרים נק' לעומת שאר קבוצות הצמרת שמשחקים פתוח ומשוחרר ומאבדים לפעמים נקודת

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איזה בונקר? של ריאל?

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן , הם אוגרים את הנקודות במשחק הגנתי ומשעמם.

תראה את סביליה ,אני בטוח שהם לא הסתגרו ב1-0 או שיחקו במערך הגנתי היום מפתיחת המשחק , הם באו לנצח עם כדורגל התקפי שמח ויפה.
    רק קבוצות קטנות באות לשחק הגנתי ולקחת נקודות

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הם יפלו, ככה יש לי הרגשה.
    3 שנים אני מתחיל את העונה ואומר שריאל תסיים ללא תואר ולא טעיתי.

השנה באמת נראה שיש משהו שונה שם (קאפלו) אבל הם לא יקחו אליפות. ברצלונה פשוט קבוצה יותר טובה. טוב אבל את זה נראה בסוף.

אני למדתי חוק, מי שעושה בונקר סופו הפסד.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלמלא הפציעות של בארסה היום הפער הוא הרבה יותר מנקודה בודדת

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אל דאגה.
    שבוע הבא ברצלונה מנצחת את סוסיאדד החלשה וריאל... לא מנצחת בסביליה.

15. XabiAlonso Member

המזל של בארסה שעכשיו היא נופלת על המשחקים מול הקבוצות החלשות בעוד שריאל נאלצת לשחק מול הקבוצות החזקות...

על איזה בונקר אתה מדבר??
    ואם כבר בונקר, מצחיק שאומר את זה אוהד צ'לסי...