הראל אתה מגזים. כל שחקן תופס יום חלש, והיום תורו של ג'ולי. היו לו משחקים טובים בבארסה,הוא תרם לכם לא מעט, ועם מכת הפציעות שפוקדת אותכם, וההרכב שהעלה היום רייקארד,אתה לא יכול להאשים רק אותו. אני בטוח שאם הוא יבקיע נגד ברמן ביום שלישי אתה לא תהיה כל כך נחרץ לגביו. אגב, אלבארו עושה 1-1.
תגיד לי באיזה משחק ג'ולי היה טוב העונה בארסה זילזלה ברבע שעה-20 דק' האחרונות ושילמה על זה , אפילו רייקארד לא ידע מה עושה ורצה לשמור על דקו ועשה חילופים כאלה מוזרים , פתאום באלטי מוצא את עצמו כקיצוני ימני. אוי כמה שטויות פלט היום נדב יעקובי... היה פשוט סיוט לשמוע אותו. ואזקרו קנה אותי היום , עשה הרבה יותר מג'ולי , וחבל שהכדור שלו לא נכנס בקהפצה מעל מולינה
ולנסיה מפסידה כצפוי אחרי מכת הפציעות הזו לרקראטיבו המפתיעה . אבל אף אחד לא ציפה שתוך 31 שניות ולנסיה תקבל את הגול הראשון מאייטור , 9 דק' לסיום סינמה פונגול גמר את הסיפור עם 2-0 . http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/diciembre/2/6.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/diciembre/2/7.Xxx
ג'ולי כבר תקופה ארוכה תופס יום חלש למעט המשחק הדי טוב שלו מול ויאריאל,למעשה הוא ממשיך להראות יכולת רעה עוד מהעונה שעברה,זה לא אותו ג'ולי מעונת 2004/2005 שסיים סגן מלך השערים בבארסה והציג יכולת מעולה. לגבי המשחק היום,הפסדנו 2 נקודות יקרות שאנחנו עוד יכולים להצטער עליהם בעתיד.דקו לקח פיקוד ונתן משחק די טוב,צ'אבי היה חלש(כמה חבל שהוא לא כבש במבצע הסללום שלו),גודי ממשיך להיות אנמי ואני יכול לספור על כף היד שלי את מספר הפעמים שהוא נגע בכדור.
מה שאמרתי לפני המשחק בתור נבואת פורענות, ניתן כעת להסיק כמסקנה ברורה: אם וכאשר נאבד את האליפות, זה יהיה אובדן הנקודות הראשון להפנות אליו אצבע מאשימה. אינני מצפה לעונה של 114 נקודות אבל אסור לעולם לוותר על נצחון מלכתחילה. ברצלונה עלתה למשחק הזה כאשר באופן מודע פחות מנצחון זו תוצאה מתקבלת על הדעת. בתור בן-אדם שמתעב שאיפה לבינוניות, אין לי די מילים לתאר את סלידתי מהגישה של ברצלונה היום. אין לי בעייה עם זלזול שגרתי. הוא נובע מעליונות מוצדקת, אך ברור שהשחקנים בסך הכל עולים למגרש כדי לנצח. היום זה לא היה כך. הוצאתו של רוני מהסגל הייתה יותר מצעד שמקנה מנוחה לכוכב. זה אמר לשחקנים גם שזכותם המלאה לא לחזור הבייתה עם מלוא הנקודות, כל זמן שידאגו לא להפצע. איך קבוצה ברמתה ומעמדה של ברצלונה יכולה להדרדר כך? האם לנצח את שני המשחקים זה דבר שאלופת ספרד ואירופה לא מסוגלת לעשות? שמח לראות את דקו לוקח אחריות. לא האמנתי שרונאלדיניו יצליח להרגיז אותי יותר כאשר הוא לא נמצא על המגרש מאשר במצב הרגיל, אבל הגול של דקו בבעיטה החופשית הוכיח לי אחרת. הוא ממשיך עם השטויות מול השער, אבל לפחות פעלתן ואגרסיבי כמו סופר-דקו ישן וטוב. למה להחליף אותו, למה?! אבל, בסך הכל, המשחק נראה בהתאם להרכב. גם כאשר ברצלונה הגיעה לרחבה, הרכב הקשרים כבר דאג להעביר עוד 17 מסירות על מטר וחצי עד שאחד ממגני המארחת הצליח בטעות להגיע לכדור. בקצרה מאוד על השחקנים: עזבו אותי מהחוזה לסילביניו ותיתנו כבר אחד לג'יו. ג'יולי בשלב זה של הקריירה לא מסוגל לתרום פחות לברצלונה. בימים בהם גודי לא מגיע למצבים, הוא לפחות משמש כפיבוט לא רע. מה אני אגיד, כחצי-אטו הוא ממש מוצלח. לסיכום, רע מאוד. אני מקווה שההשפעות המנטליות השליליות מההכנה האיומה למשחק הזה לא יגררו הלאה.
ההבדל בין האחרים לבין ג'ולי, שג'ולי בדרךך כלל חלש, המשחק היחיד שאני זוכר שבו הוא היה טוב עוד, היה מול לבסקי סופיה (אולי היו עוד כמה ), הבקיע שער וסה"כ לא היה רע, הוא מחמיצן ענק וגם לא יודע לנצל את הקרדיט שהוא מקבל בהרכב. אומנם לשחרר אותו, זאת טעות תהיה, במיוחד כאשר סביולה, מסי ואטו פצועים, כך שזה לא יקרה. לגבי ההפסד של ולנסיה אני ממש לא מופתע, זה היה די צפוי, כאשר כמות הפצועים שלה פשוט ענקית והיא עומדת על 10 פצועים. ההפסד הזה הרחיק אותה באופן מאוד משמעותי מהאליפות למרות שמאז ההפסד לסביליה היא כבר התרחקה. לסביליה יש הזמדנות היום לעלות למקום הראשון במידה ותנצח את אספניול.
קל מאוד להגיד שהוא לא טוב. הרי בברצלונה כולם צריכים להיות מושלמים? הרי אם ג'ולי יתן משחק טוב נגד ברמן אז תגדיו איזה שחק, ושמסי צריך להיות בספסל. ג'ולי במשחקים האחרונים נראה לא טוב. אבל איזה אופציות כבר יש לבארסה? אזקרו?
בוריס אתה ענית לעצמך כבר בכתיבת ההודעה. אתה ידעת שיבוא איבוד נקודות שלכם איפשהו, אז זה קרה אתמול, לא ביג דיל, לא קרה כלום אם פעם אחת לא לקחת שלוש נקודות, אי אפשר כל פעם לנצח, קורה לקבוצה שהיא משחקת רע, ואני בתור אוהד ריאל "חווה" את הקטע הזה יותר מדיי פעמים בעונה, והרבה הפסדים שלנו באים ככה. ברור לכולם שהמשחק של ברצלונה נגד ברמן חשוב יותר מאשר משחק רגיל בליגה. הגול של דקו בבעיטה חופשית נהדר, אני טוען שהוא בועט כדורים נייחים יותר טוב מרונאלדיניו. צריך להצדיע ללבאנטה של קארו שבאה למשחק במטרה לא להפסיד והתקיפה והתקיפה וגם וואלדז בבארסה היה לא רע בכלל, הנקודה מאוד חשובה ללבאנטה והגיע לה השיוויון. לאחר התיקו של ברצלונה אתמול חייבים לנצח את בילבאו, פשוט חייבים, ואז הפער יהיה רק נקודה. אני כן חושב שננצח היום, לא רוצה לעשות עין רעה או לזלזל, לדעתי זה יהיה ניצחון חלק, לא 5-0 או 6-0 אבל יהיה ברור מי טוב יותר, גם 2-0 בבית עם יכולת טובה זה חלק מבחינתי. רונאלדו חוזר להרכב הקבוצה במקום רייס, אני לא יודע אם זה טוב או לא, חבל שראול שוב יורד אחורה, אני מצפה מרוביניו לאחר כמה משחקים חלשים לחזור לעצמו, אני מקווה שהוא יעשה מהמגן הבינוני של בילבאו "צחוק" שיינצח במצ'אפ איתו, ריאל יצירתית או לא תלויה ברוביניו. כמובן שאשמח אם מספר 7 שלנו, ראול גונזאלס הגדול, יבקיע עוד גול ואני ייעדכן בחתימה על שער שביעי העונה. רונאלדו הבקיע נגד בילבאו 4 שערים ב4 משחקים, במשחק בעונת האליפות בברנבאו הוא הבקיע צמד גדול, ב04\2003 אני בטוח שאתם זוכרים שהוא עבר לבילבאו את כל ההגנה(צמד גם), ובעונה שעברה בישל לראול. מקווה שרונאלדו יבקיע היום. האללה מדריד. ניצחון חשוב של אתלטיקו על בטיס הלא יציבה והבינונית של אירורטה, אחרי הבושות נגד סוסיאדד אתלטיקו הייתה חייבת לחזור למסלול הנצחונות. לא ראיתי את המשחק כמובן או קראתי עליו, לפי הנתונים של אתר האס פה אתלטיקו הייתה טיפה יותר מסוכנת וזהו. המצב בבטיס רע מאוד, גלאטי העגלה כבשה מולה, ובכל מקרה, היא לא מצליחה להתרחק מהתחתית הבוערת. היא יכולה לרדת לקו האדום היום אני חושב וחבל. וולנסיה הפסידה גם לרקראטיבו בחוץ והעונה שלה מתחילה להיות מוגדרת כסיוט, גם אם סיפור האליפות רחוק מלהיות חיובי מבחינתה, יש לה עוד על מה להילחם, מקום בליגת האלופות וגם לא בטוח שהמקום השני סגור. חואקין חייב לקחת יותר אחריות. וולנסיה בעטה למסגרת פעם אחת בלבד מתוך 11 בעיטות והחזיקה המון בכדור, אבל זה לא עזר לה. זה מה שקורה שאנגולו חלוץ. כל הכבוד לרקראטיבו על ניצחון גדול שלה בבית על קבוצה חזקה, לא משנה באיזה תקופה היא והאם היא פצועה. רקראטיבו הפתעה חיובית בספרד.
כן ! אזקרו נראה הרבה יותר מועיל מג'ולי במשחקים המועטים שהספיק לשחק . אף אחד פה לא דיבר על לשחרר אותו כבר עכשיו , כי ברור שזה יהיה טיפשי לשחרר אותו כשהסגל שלנו דל מאוד ,אבל כן צריך לשחרר אותו בסיום העונה.
דור, יש איבודי נקודות ויש איבודי נקודות. על הנקודות האלה ברצלונה ויתרה עוד לפני שריקת הפתיחה, וזה מצב בלתי מתקבל על הדעת, בטח לא במי שמתיימרת להיות ה"דרים טים 2". ג'יולי, אגב, גמר את הקריירה. אזקרו הרבה יותר טוב.
רונאלדו עוד לא פותח בהרכב הראשון של הקבוצה - מידע מאת האתר הרשמי http://www.realmadrid.com/addon/img/a82eb62ronaldo288p.Xxx ייחכה להזדמנות מהספסל. רונאלדו. התקשורת חירטטה וחירטטה וקאפלו משאיר את רונאלדו על הספסל בסוף, למרות מאמצים של הברזילאי להיות כשיר במאת האחוזים. אותו הרכב כמו נגד וולנסיה הכולל את רוביניו, רייס, ראול וואן ניסטלרוי, רק קנבארו בחוץ בגלל צהובים ומחייה כבלם ליד ראמוס, מיצ'ל סאלגדו מגן. דיארה ואמרסון משחקים במרכז המגרש כמובן. תוצאות חיות מהליגה הספרדית - מחזור 13: לה קורוניה - סנטאנדר 0:0 ( ראסינג בעשרה שחקנים לאחר שמוניטיס הורחק בדקה ה-50 נגד קבוצתו הקודמת). אספניול - סביליה 1:0. לסביליה: קאנוטה(פנדל, 25) מאיורקה - סלטה ויגו 1:2. למאיורקה: ג'ונס(6) ויאקוביץ(51). לסלטה: באיינו(57) ריאל סוסיאדד - חטאפה 0:0 ויאריאל - חימנאסטיק 0:2. לויאריאל: פונטאס(23), פראנקו(28) ריאל מדריד - בילבאו (20-00) סראגוסה - אוססונה(22-00) * התוצאות מעודכנות נכון לדקה ה-65 .
תיקו 0 בין דפורטיבו לסנטאנדר. 3 אדומים (2 לסנטאנדר). משחק חם או שופט מטומטם? מה קורה לדפור? תיקו נגד סנטאנדר בבית בהחלט צריך להדליק שם נורה אדומה. עכשיו אני רואה ב'לייבסקור' 1-0 לבילבאו על ריאל בדקה ה39 - פריטו מעלה את הבאסקים ליתרון (בדקה ה35)