1. לכלוך ושחיתויות (כולל כל הפוליטיקה בספורט). 2. טעויות שיפוט 3. מנצ'סטר יונייטד (ובמיוחד אלכס פרגוסון, גארי נוויל ופול סקולס). 4. פלורנטינו פרז ואנשים מסוגו. 5. הלוואות בלתי ניתנות לסגירה. 6. תקשורת הספורט והדרג המנהלי הבכיר בכדורגל בארץ (ההתאחדות). 7. הוצאות החוץ של רורי דלאפ וה"כדורגל" של פוליס, אלרדייס וכל האנשים שעושים דברים אחרים במקום לשחק כדורגל. 8. הדלות של הליגה הספרדית מהמקום ה-5 ומטה (בעיקר בגלל שיטת זכויות השידור). 9. פציעות. 10. לוקאס לייבה. יש לי עוד כמה אבל נשמור לשנה הבאה.
מה השמאלנות הזאת? אסור לבן אדם להיות עשיר ולהנות מזה? הוא גם לא קנה לו קבוצה בארץ זרה, אלא נבחר להיות נשיא של המועדון שהוא אוהד. מספיק עם הקנאה!
מה הקשר? אני מההזויים האלה שאוהבים תחרותיות ואוהבים אנדרדוגיות (הלוואי שמונפלייה תלך על הסוף), מלבד אנגליה כמובן. לגבי פרז, לא מר למה למה למה - הבעיה, לפחות מבחינתי, היא באופן בניית הקבוצה. כמה שחקנים מוכשרים פרחו מהאקדמיה של ריאל לטובת כוכבים בהון תועפות? טוב נו, מצטער, מה לעשות - אני שמאלני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אולי זה מה שהאוהדים רוצים? כי היה ברור שגם בקדנציה השניה פרס יעשה את זה והוא נבחר שוב. אגב, קבוצת המשנה של ריאל משחקת בליגה השלישית, כאשר ריאל וברסלונה משחקות בליגה משלהן. איך אתה רואה את השחקנים המוכשרים מדלגים על הפער הזה?
קודם כל yyy גם ברצלונה אתלטיק משחקת בליגה ה3 אבל עדיין יש 8-9 שחקנים שגדלו בקבוצה הזאת שמשחקים כיום בברצלונה(שלא נדבר על עוד עשרות אחרים שעשו זאת). ול10 שלי: 1.טעויות שיפוט 2. שחיטות 3.פציעות ארוכות(מיליטו, ראמזי וכן') 4.אבי נמני 5. רונאלדו(כריסטיאנו) 6. כתבי חצר שונאי חיפה 7.סובייקטיביות 8.בונקר 9. מכבי ת"א 10. ריאל מדריד.
6.לא מאמין שיש עוד כמה עופות בודדים שחושבים שיש תקשורת אדומה\שונאת חיפה. אחרי הנושא שפתחתי כאן חשבתי שכולם כבר השתכנעו. כנראה בתקופה הזאת לא היית בפורום: http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=26283
לא אמרתי שהאוהדים מתנגדים לכך. אין ערובה לכך שהשחקנים המוכשרים הללו יבצעו את קפיצת המדרגה אבל לא אחת שחקנים כאלו הושאלו לקבוצות אחרות בספרד והוכיחו שהם יכולים לשחק בליגה הראשונה. העניין הוא, שהם לא קיבלו מספיק הזדמנויות.
לא אמרתי אדומה, יש גם אוהדי מכבי, בית"ר וכן', לאו דווקא אוהדי הפועל, תאמין לי שאני האוהד חיפה האחרון שחושב שהתקשורת אדומה. יש גם כתבת י חצר אוהבי חיפה אבל כאוהד חיפה לי זה לא מפריע, מותר להיות קצת סובייקטיבי?
כמדי פסח אני לוקח על עצמי לעורר את הדיון הזה. הרשימה לשנת 2012: 1. הרצון לקבוע מגמות בעולם הכדורגל. לדוגמא, אחרי המשחקים הראשונים בשמינית גמר ליגת האלופות כולם דיברו על שובו של הכדורגל האיטלקי. בגומלין, אחרי שאינטר ונאפולי עפו ומילאן הפסידה 3-0 לארסנל, פתאום זה נראה פחות חד-משמעי. הגיע הזמן להימנע מהמסקנות החפוזות האלה. 2. ההתאחדות האנגלית, מוסד הספורט הכושל ביותר על פני הפלנטה. 3. ההתלהמות הישראלית נגד לואיס פרננדז-מהרגע הראשון שבו השלמה שרפים למיניהם לא אהבו שזר מגיע לאמן פה, דרך המשחקים עצמם בהם נשחט למרות שהקמפיין שלו לא היה גרוע מאלה של קודמיו, ההתעלמות מההתקדמות של הכדורגלן הישראלי תחתיו, ועד לסיום הקריירה והקונצנזוס המטופש על כך שמאמן ששיא הקריירה שלו זו אליפות מצ'וקמקת עם הפועל עדיף על מאמן שזכה בגביע המחזיקות והביא את בילבאו לליגת האלופות. 4. השנאה למנצ'סטר סיטי. כלומר, לא שנאה מסורתית של אוהדי יונייטד, זה מבורך, אלא מי ששונא את הגרסה הנוכחית של סיטי ש"הורסת את הרומנטיקה בכדורגל". מבזק חדשות: הרומנטיקה נהרסה מזמן, הרבה הודות לקבוצות הגדולות ה"קלאסיות" וכן, בכללן גם הקבוצה שלי. סיטי היא התוצאה, לא הגורם. 5. אנשי תקשורת שתומכים באלי טביב. מעצבנים אותי הרבה יותר מטביב עצמו, כי נוכלים יש בכל מקום. אנשים שמצפים מאוהדי הפועל להיות בובות שמעודדות בלבד ולא מתערבות כשנוכל מפרק להם מבפנים את הקבוצה, זה הרבה יותר חמור בעיני. 6. השנאה המשתרשת בישראל כלפי כל מי שמשחק פחות מושלם מברצלונה. מאוד קל לבוא בטענות נגד מאמנים שמשחקים על תוצאה, כל עוד אתם לא בנעליהם ומבחן התוצאה הוא מה שקובע אם תביאו משכורת הביתה החודש. 7. התמיכה של אוהדי אורוגוואי ואייאקס (וכמובן גם ליברפול, אבל זה קצת יותר מובן) בלואיס סוארז. בעיני זה כמו להגיד "כן, הוצאנו מתוכנו גזען ואנחנו גאים בזה!". 8. העובדה שאנחנו ב-2012 ועדיין אין עזרה בטכנולוגיה בכדורגל. 9. העובדה שאנחנו ב-2012 והקשר הכי טוב של יונייטד הוא זה שהתחיל את השנה בתור כדורגלן עבר. 10. הסוכנים והכסף הגדול שגורמים לפול פאקינג פוגבה להציב תנאים ליונייטד ולא להפך.
לא לפי הסדר, סתם דברים שקופצים לי לראש: 1. אלופות רומניה, אוקראינה, טורקיה ועוד כל מיני שמקבלות שיריון בליגת האלופות. אני מאוד אוהב את השיטה של פלאטיני בטח כשאלפי גורמים משפיעים עליו והוא מצליח לשמור על מסגרת בחסות אופ"א בלי שייפתח יורוזבל כמו בכדורסל, אבל איך לשיטה הזו נדחקו אלופות מליגות קיקיוניות כאילו שיש להן השפעה של משהו? לא יכול להיות שאוניראה ודינמו קייב יקבלו שיריון וארסנל ואודינזה לא! 2. שחקנים אפורים שהכישרון היחיד שיש להם זה לקרוע את התחת עדיין לא זוכים להערכה שמגיעה להם. 3. חברות ממשלתיות שלוקחות בעלות על קבוצות (זניט, לוקומוטיב). 4. הליגה הסקוטית. אני עדיין בשוק שקבוצה יכולה לאבד 10 נקודות ולהישאר במקום השני! 5. השנאה שהשתרשה בקרב כולם כלפי גדול השחקנים בישראל בשנות ה-2000 וההאשמות עליו שהוא מנצל את הכוח שהוא קיבל מהאהבה אליו, מאותם אנשים שעכשיו שוחטים אותו. 6. אוהדי ופרשני הכדורגל בישראל שבטוחים שלתת הזדמנות לצעירים ולשחקני בית זה מה שיפתור את כל תחלואות הכדורגל הישראלי. 7. אוהדי ופרשני הכדורגל בישראל שבטוחים שאם רק יעיפו את כל הבעלים המושחתים, האינטרסנטים, הערסים והעבריינים ומה לא מהקבוצות שלהם וייתנו אותן לאוהדים זה מה שיפתור את כל התחלואות של הכדורגל הישראלי. 8. אוהדי ופרשני הכדורגל בישראל שבטוחים שאין מקום לזרים שמביאים אצלנו בליגה ואם רק יקטינו את המכסות ויתחילו לקדם צעירים ולהשקיע בסקאוטינג על 2 זרים טובים- זה יפתור את כל התחלואות של הכדורגל הישראלי. 9. אוהדי ופרשני הכדורגל בישראל שבוכים ממחירים של 80 שקל למשחק כאילו שזו ההוצאה הכי כבדה בחייהם והם בחיים לא בזבזו יותר מ-50 שקל על בילויים, ובטוחים שאם רק יעשו כרטיסים במחיר של 10 שקל זה יפתור את כל התחלואות של הכדורגל הישראלי. 10. אוהדי הגועל. צריך להסביר?
1) התקשורת שהפכה את ברצלונה למתת האל וכל מה שלא קשור אליה כמקולל. 2) חוק בוסמן שהפך את הכדורגל מספורט שוויוני שמייצג אוכלוסיות ומביא קהל לספורט קפיטליסטי ודוחה ואת התחרות במסגרות המקומיות והאירופאיות להעלם. 3) הליגה האירופאית שגם ככה אל מביאה קהל ולא תורמת בכלום לחווית הצפייה שלנו. 4) קבוצות בזבזניות שעושות הכל בשביל להתחזק ולדפוק את הקבוצות הקטנות. 5) ניהול כלכלי כושל של מנהלים שמביא להתפרקות הקבוצות. 6) התקשורת שקובעת דברים על סמך עונה אחת, למשל פתאום ריאל כח מרכזי באירופה, מי זוכר שהם לא עברו שבע שנים את השמינית. 7) אנשי התקשורת שמגינים על אלי טביב החלאה והפושע. 8) הכתבים והפרשנים חסרי ההבנה שאנחנו נאלצים לשמוע בכל משחק שאנחנו רואים. 9) אוהדי ההצלחות שהורסים את טיב הקהל של הקהלים בארץ ועוזבים את הקבוצה ברגע שהיא לא מצליחה. 10) אוהדי בית''ר שמצדקים.
1) הסכם זכויות השידור בליגה הספרדית. 2) אוליגרכים ושייחים מפונקים. 3) הרפורמות של פלטיני. 4) חוק בוסמן. 5) פפה 6) מוריניו 7) לוזון 8) פרשנים עילגים וחסרי מושג בכדורגל שלנו. 9) אלימות במגרשים(לא רק בארץ, יש מקומות שם זה בעוצמה הרבה יותר גדולה). 10) השחיתות בכדורגל האיטלקי
אני רק שאלה, מה הבעיה שלכם עם חוק בוסמן? המצב לפניו, עד כמה שהבנתי, לא היה תקין, כשלמועדונים היה כוח בלתי מוגבל מול השחקן. כיום המצב התהפך כמעט לגמרי, ולשחקנים יש יותר מדי כוח מול המועדונים. אבל האם תיקון מצב מעוות הוא הסיבה להיווצרותו של מצב מעוות חדש? ואני אשתף ברשימה משלי... 1. טעויות שיפוט שגורמות לך להתפלל להכנסת טכנולוגיה לכדורגל. 2. מקרים שגורמים לך להתפלל לכך שלא יכניסו טכנולוגיה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx 3. המחסור ברגולציה על בעלים ועל כסף שנכנס למועדונים. 4. אוהדים בכיינים שלא רואים את הדבשת של עצמם. 5. מתחזים. 6. חוסר תרבות ספורט (לפחות אצלנו במדינה). 7. אלימות בכדורגל. 8. תקשורת רדודה דוגמת ONE, ספורט5 אצלנו, כל הדיילי חרא והס*ן בממלכה. 9. גארי נוויל. 10. העובדה שגארי נוויל הפרשן הכי ראוי באנגליה, שגורמת לשקול מחדש את סעיף 9.