1) ברצלונה 2) אבי לוזון 3) צ'רלטון וה"פרשנים" עלק 4) בזבוז זמן בדקה ה-90 5) יוסי אבוקסיס 6) טעויות שיפוט בארץ ובעולם 7) הימורים על משחקים (הכוונה של שופטים/שחקנים) 8) 0-0 ובעיקר 0-0 אחרי 120 דקות... 9) הפועל ת"א 10) "המנטליות הישראלית" - כל פעם מחדש...
1.נבחרת ישראל 2.שופטים בליגה הספרדית 3.ברצלונה 4.אבי לוזון 5.רפא בניטס 6.הקהל של בילבאו 7.כדורגל אנגלי 8.חזרזיר כהן 9.פרננדו גאגו(חרא שחקנית) 10.רוביניו עכשיו לרשימה הבאמת רצינית: 1.מרסלו 2.מרסלו 3.מרסלו 4.מרסלו 5.מרסלו 6.מרסלו 7.מרסלו 8.מרסלו 9.מרסלו 10.מרסלו
אין לי שום כוונה לסנגר על רונלדו בקטע הזה, יש לי מספיק הודעות בדיון של יונייטד בהן קראתי לו "גועל נפש" וכו', ועדיין, "איזה הבדל בינו לבין מסי" לא בדיוק מתחבר לי; אכן מסי צנוע (מהמעט שאני מכיר), לא צולל וכו', אבל לי חורה שמעלימים את הגול שלו עם היד (מול אספניול) כאילו לא היה, כאילו אפשר להבליג על זה, זה מעשה רמאות שלא פחות גרוע מהצגות וצלילות... פעם באה תביא את קאקא בתור דוגמא ואז לא אהיה קטנוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הגול של מסי ביד היה מגעיל ומבזה, אבל נכון לעכשיו הוא כתם חד פעמי בספורטיביות של מסי. הספורטיביות של רונאלדו לא קיימת.
אין עוררין על הקהל של בילבאו בתור קהל שדחוף את הקבוצה שלו ועומד מאחורי, אבל שריקות הבוז להמנון הספרדי הגעילו אותי. אין לי בעיה עם דעתם הפוליטית, לגיטימי לגמרי, אבל הצורה בה הם ביטאו את זה פשוט עוד יותר גרמה לי לשנוא אותם בתור קהל עוין.
במחזור האחרון האוהדים האלה צעקו: "ספרדים בני זונות!" שיפרשו מהליגה הספרדית. מי מחזיק אותם? מי צריך אותם?
לא צריך לקחת אף אחד מהאוהדים האלה ברצינות. גם הם יודעים שלחבל הבאסקים אין זכות קיום כמדינה נפרדת ושהם לא יחזיקו מעמד מבחינה כלכלית במידה ויתנתקו מספרד. כל מה שנשאר להם זה ההרגשה שהם מקופחים, למה לקחת להם את זה? שייצעקו.. לאף אחד זה לא באמת מזיז.
1.הליגה הישראלית 2.ספרס 3.רובי קין 4.יונייטד 5.פרגוסון 6.איציק זוהר 7.צ'לסי 8.ריאל מדריד 9.אוהדי הצלחות 10.איציק זוהר, כבר אמרתי?
כמדי שנה בפסח נחמד להקפיץ את הדיון הזה ולהוציא עצבים. בסדר עולה: 1. אלי גוטמן. מאמן גדול, הוא באמת ראוי להערכה על העבודה המקצועית בהפועל אבל הוא הבכיינות שלו הורגת אותי. פעם זה השופט, פעם זה מזג האוויר, פעם זה המגרש ופעם זה התספורת של איתי שכטר-אף פעם הוא לא יגיד שהפועל הפסידה בצדק. 2. הסאגה המגוכחת למינוי מאמן נבחרת ישראל-גם ההתנהלות השכונתית של לוזון וגם הקמפיין של ברקוביץ'. 3. השיפוט בפרמיירליג. יש דברים שלא משתנים. 4. המזל הרע של נבחרת אנגליה. עד שסוף סוף נראה שהכל הולך כמו שצריך בנבחרת המקוללת הזאת, ג'ון טרי היה חייב לתקוע את אשתו של ברידג' וליצור מהומה, ואחר כך מכת פציעות אכזרית. כנראה שגם השנה זה לא יהיה שלנו. 5. פלאטיני. האיש שם לעצמו מטרה ליישם כל רעיון אידיוטי אפשרי בכדורגל. 6. שגיא כהן. יש דברים שלא משתנים טייק 2. לא יאמן שכבר עשרים שנה הוא בערוץ הספורט. 7. כריסטיאנו רונאלדו. מקווה שלפחות הוא יהנה לראות את רבע גמר הצ'מפיונס בטלוויזיה. 8. אברם גרנט. גם כשהוא יורד ליגה הוא מצליח להוציא את עצמו מלך העולם בתקשורת. 9. ארסן ונגר. האיש הזה חושב שכל עולם הכדורגל צריך להיות ארסנל, שחקנים קשוחים מבחינתו הם "אנטי כדורגל". זכותו לעשות מה שבא לו, רק שיפסיק להטיף לכל העולם בראיונות. 10. הגלייזרים. כמעט הצליחו להרוג את יונייטד העונה, אבל בסופו של דבר זה נדחה ל-2017. אפשר לצרף אליהם גם את דיוויד גיל, שבעבר אמר שחוב יוביל לאסון ועכשיו משמש כבובה שלהם.
1. הצהרות 'רונאלדיניו\קאקא\כ.רונאלדו\מסי הוא השחקן הכי גדול בהיסטוריה' שמתחדשות כל שנה. 2. הצהרות 'היורש של זידאן\מראדונה\פלה\רוביל סרסור' על כל ילד בן 12. 3. שידורים משולבים. 4. ויכוחי 'הליגה הטובה בעולם'. 5. שחקנים של מצבי רוח (רונאלדיניו!). 6. טעויות שיפוט לטובת אינטר. 7. טעויות שיפוט לרעת מילאן. 8. הצעות ייעול לענף הספורט הפופולארי בעולם. 9. פלורנטינו פרז. 10. מאבק אליפות שש-ראשי (מה לעזאזל הולך בצרפת?!).
לא חשוב הסדר 1. רומא 2. אוהדי רומא 3. טוטי 4. מנצ'סטר יונייטד 5. כדורגל אנגלי 6. מסי 7. ג'קי בן זקן 8. אבי לוזון 9. אבי מלר 10. הנפילה של לאציו