10 המכות בכדורגל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏28/4/05.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

יש לי הרגשה שזו לא הפעם הראשונה ששחקן קרא לאברה ''כושי''.

2. Mellow29 Kopite

גם אברה בעצמו השתמש במילה הזאת (באיזה סרטון יוטיוב מוזר שהעלו, עוד בתפוקה שלו במונאקו), אבל זה לא הופך את מה שסוארז אמר לבסדר. "תעמולה של יונייטד"... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

3. alexshw Member

כן, בדצמבר 1995 הכדורגל עבר מקיצוניות אחת לשנייה. חוק בוסמן הורג את הצביון(בברנבאו משחקים עכשיו 5 פורטוגלים, בבנפיקה שמתארחת בגשר - 0), העמיק את הפערים ויצר עיוותים שאנחנו רואים כיום.
    חייב לבוא חוק שיאזן אותו. עדיין נראה את הכוכבים הגדולים, אך יהיו פחות זרים מיותרים.

למעשה חוק בוסמן מפלה שחקנים מקומיים.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/12
  4. Ice Cream חסה

יש לי חבר שהוא סוכן שם, שם הקוד שלו זה GOOGLE...

סוקולובסקי עדיין נחשב למנהיג בקרב אוהדי הפועל, והם לא ממהרים לגנות אותו. הקהל של הפועל, עזוב את שמאי הפדופיל, הוא קהל שמורכב מלא מעט ערסים שעשו עבירות יותר חמורות מטביב, והם אלה שאומרים שטביב לא צריך להיות בהפועל כי הוא "עבריין", שאני יכול לנקוב בשמות. וגם משאר האוהדים (שמצדיעים לכל מי שהיה שותף להתפרעות בדרבי...)
    רק שאלי טביב הוא לא באמת עבריין, לפי ה-FBI...

ובאותה מידה גם אני צחקתי וחשבתי כמה צבועים אוהדי בית"ר בפורום הרשמי כשהם דיברו על גל יוסף בהקשר של עבריינים שמעורבים בקבוצה.
    קודם כל, תגדיר מה נחב לשיר גזעני, אחרי זה אולי נדוש בזה.
    ולא הבנתי את המשפט הראשון, אתה אורמ שהקהל של בית"ר הפסיק לרפוץ למגרשים רק כי ההתאחדות איימה? מה לא בסדר בזה?
    אגב, הייתי באותו משחק של הפריצה מול הרצליה (ולא פרצתי), ואמרו לי לפני המשחק שאם תהייה פריצה אז כדי לא להימעך תחת ההמון צריך לקפוץ לדשא וללכת עם הזרם. כך שלמרות שהיו שם כמה 2000-3000 שפרצו זה יכול היה להיגרם על ידי 500 איש. שאתה לא יכול לנקוב בשם של אחד מהם...

ולגבי אברה, זה לא חדש ששחורים קוראים אחד לשני ניגר. אני לא חושב שמה שמותר לשחורים לעשות צריך להפוך לכזו שערוריה בגלל שלבן (אורוגוואי זה לא אדומים?) קרא לו בתואר הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/4/12
  5. Ricky van Wolfswinkel Member

מאיפה לך לדעת שהתעודה אמיתית? מאיפה אתה יודע שב-FBI אין שכונה?

גם אם הקהל של הפועל מורכב מערסים, הם לא בעלי הקבוצה.

השיר שלכם נגד טועמה זה שיר גזעני.
    מה שלא בסדר בזה זה שזה עונש מפגר, זה למעשה בכלל לא עונש, זה ויתור.

6. אלי מתחן Member

ההנחה היותר הגיונית מבחינתך היא שהFBI הם שכונה מאשר זאת שאלי טביב הוא לא עבריין?

7. Ricky van Wolfswinkel Member

שאלי טביב עבריין כי לזה יש עדויות ול-FBI אין לי מושג ואף לא יכול להוכיח שכן וגם אף אחד לא יכול להוכיח שלא.
    גם לשב''כ היה את פרשת קו 300.

8. Ice Cream חסה

אם אתה שולל את ה-FBI, אני יכול על אותו משקל לשלול את בית המשפט המחוזי שקבע שטביב התחזה אדם אחר לפני 21 שנים. אבל אני מחליט להאמין, ואני מודה שניצחת וטביב באמת עבריין כבד...

9. Ricky van Wolfswinkel Member

טביב עובדתית יש שישה חודשים בכלא ושום FBI לא ישנה את זה.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עזוב כדורגל, מדובר באחת מהמכות לאנושות כולה, לצד ההחלטה לאסור על עבדות כמובן...

11. Ice Cream חסה

בהבנה הצרה שיש לי, האיחוד האירופי באמת נראה לי כמו אחת ההחלטות הגרועות... ובוסמן נגש לתבוע את RFC ליאז' בשם חוקי עבודה של האיחוד האירופי...
    ב-NBA למשל יש חוקי עיסוק לא פחות חמורים הכל כדי לשמור על שיוויוניות, ואף אחד לא מת על זה (מקסימום עבר לאירופה אחרי שהקליפרס בחרו בו, כמו דני פרי בזמנו), ומוזר שדווקא באירופה פחות אכפת מהשיוויון מאשר ארצות הברית. מילא אבל ביטלו את החוק שעושה את השחקן תחת חוזה של קבוצה, אבל למה החוקים שאסרו על זרים? ולמה פיפ"א אוסרת להחתים שחקנים ליותר מ-5 שנים?

12. alexshw Member

פרנקו, תשמע אתה חובב כדורגל דרום אמריקאי, אבל אני לא רוצה לראות גמר ליברטדורס בגמר ליגה אירופית.
    אני רוצה שהטירוף של המחירים והמשכורות יעצר והפערים יצטמצמו, אבל לא בגלל שינוי בפורמט, אלא בגלל כללים יותר שויוניים.

חייב להיות איזון. אינני חושב שחוק שיקבע נגיד 5 שחקנים מקומיים בהרכב פותח, מנוגד לחוקי האיחוד האירופי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/12
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אלכס ורונן, אין לזה שום קשר לכדורגל ולכך שאני חובב כדורגל כזה או אחר, יש לזה קשר לחוקי עבודה לא סבירים ומקובלים מבחינתי, שגם אתם לא הייתם מסכימים לעבוד בהם (ומרבית השחקנים באירופה רחוקים מלהיות אותם מיליונרים שאתם אוהדים, אז עזבו אותי מהטיעון השחוק הזה). מבחינתי חוקי התעסוקה ויחסי העובד-מעסיק בכדורגל עדיין לא סיימו לעבור את הרפורמה הנדרשת, אני גם בטוח שהם יעברו אותה בסופו של דבר.

14. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. יורם ארבל. היה צריך לפרוש ב-2009, מאז הוא רק מבזה את עצמו בכל משחק שהוא משדר. זה התחיל עם "אני רוצה שברצלונה תנצח",עבר ל- "אני מקדיש את המשחק הזה לענת קם" ועוד אלפי ברכות וחוסר אובייקטיביות במשחקים שבהם ברצלונה משחקת.
    2. הישראלים שעזבו לחו"ל. היו רק חמש העברות מוצדקות בקיץ האחרון - חמד למאיורקה, זהבי לפאלרמו, ורמוט ושכטר לקייזרסלואטרן ואפשר גם להכניס את בן סהר לאוקזר. כל השאר זה סתם עניין של כסף, שום "קרש קפיצה".
    3. בארסה 5+. השנה רואים את זה פחות, אבל במיוחד באתר עצמו יש לא מעט אהדה מגעילה לזכות הבלאוגראנה.
    4. השופטים בספרד. מכל המדינות באירופה, תאמינו לי ששם השיפוט הוא הגרוע ביותר.
    5. כל אוהדי הכדורגל שלא מוכנים להפנים עם שריקות כלשהן ותמיד ינסו להגיד שדופקים את הקבוצה שלהם יותר.
    6. פפה/אלבס/מוריניו/בוסקטס/פינטו וכל דבר בעצם שהפך את הקלאסיקו לאירוע כ"כ דוחה מבחינה ספורטיבית.
    7. השידורים של ספורט5. חוץ מעומרי אפק שהוא בסדר גמור, כל השאר מדברים על הכל - חוץ מהמשחק עצמו. אם זה היה שידור ברדיו אני יכול להישבע שאני בקושי אבין מה קורה במשחק.
    8. התחזויות.
    9. יענקלה שחר. אחת העונות הכי גרועות של מכבי חיפה בזמן האחרון - אלישע לוי היה צריך להיות מפוטר מזמן, כמעט כל הרכישות נכשלו ועצרו את הפריחה של שחקנים צעירים מהנוער. רק בגלל שיש לנו ליגה כ"F גרועה מכבי חיפה עוד איכשהו נמצאת במקום השלישי.
    10. הערוץ של ONE. אני פשוט לא מבין למה הערוץ הזה עדיין בטלוויזיה ועוד ערוץ פתוח, העובדה שנתנו לג'קי מהאח הגדול להיות פרשן קבוע שם באחת התוכניות רק אומרת לנו כמה שהערוץ הזה עלוב.

סליחה שאני מתחכם, אבל בסגל של ריאל יש רק 4 פורטוגלים (מוריניו לא נחשב), ומתוכם רק שניים שיחקו היום - פפה ורונאלדו. אם אתה מתכוון גם לניקוסיה, אז אתה צריך גם להוסיף את ראול מיירלש למשחק של בנפיקה - צ'לסי. אני גם חושב שחוק בוסמן כן עזר באופן חלקי כשקבע ששחקנים עוזבים את קבוצתם ללא תמורה כשנגמר החוזה, אבל מצד שני אני נגד זה שלא ישחקו בהרכב שחקנים שנולדו במדינה של קבוצה מסוימת.

15. Landon Donovan Member

בדיוק באתי לכתוב את אותו דבר, כמעט מילה במילה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    אתה כמובן טועה. חלק מהפסיקה בתיק בוסמן מדברת בדיוק על הנושא הזה וקובעת שמדובר באפליה פסולה שנוגדת את חוקי האיחוד האירופ מבטיח לתרום קישור בנושא כשאהיה ליד מחשב.